2010. január 13. szerda

jan. 13
0:36
Görögország: Németh az Iraklisz ellen még biztos nem játszhat (She)
Egybehangzó görög sajtóértesülések szerint bokafájdalmai miatt Németh Krisztián nem vállalhatja a játékot az AEK Athén Iraklisz elleni bajnoki mérkőzésén.
jan. 13
0:54
Ciprus: csütörtökig mindenben meg akar egyezni a klub Leandróval (She)
Ciprusi sajtóértesülések szerint az Omonia Nicosia labdarúgócsapata csütörtökig mindenben meg akar egyezni Leandróval, a DVSC-TEVA játékosával – ha ez nem sikerül, a vezetők más balhátvédet keresnek.
jan. 13
3:36
Harcosok klubja lett a Ferencváros (Blikk)
A kesztyűzés jót tesz a FTC-focisták izomzatának és erőnlétének.
jan. 13
5:48
Felsóhajthatott a világ. A Király visszatért! (Behaviour)
Amire december 23-a óta vár a világ, az tegnap valósággá vált: Michael Schumacher megkezdte Jerezben háromnapos tesztprogramját egy GP2-es versenygép volánja mögött. A gyakorlás - amire az FIA engedélyt adott - hivatalos célja, hogy a hétszeres világbajnok részt vállal a GP2-es autó fejlesztésében, ám inkább arról van szó, hogy versenytávot teljesítve végleg kiderüljön, bírja-e a terhelést a…
jan. 13
6:54
Pápa: olasz U20-as válogatott játékost tesztel a Lombard (She)
Két játékossal erősítheti meg keretét az élvonalbeli Lombard Pápa Termál FC labdarúgócsapata.
jan. 13
7:00
A NASCAR-ban folytatja a botrányos Forma-1-pilóta (Behaviour)
A Forma-1-et alapjaiban megrengető Renault-botrány kirobbantója, Nelson Piquet Jr. az észak-amerikai autós versenyszéria, a NASCAR-sorozatban folytatja pályafutását.
jan. 13
7:12
Kerékpár: két szakasszal is tiszteleg a Tour de France Eddy Merckx előtt (She)
Az idei Tour de France kerékpáros körverseny szervezői két szakasszal is tisztelegnek a belgák legendás versenyzője, Eddy Merckx előtt.
jan. 13
7:14
Bőcs: kölcsön után végleg Tiszaújvárosba igazol Martis és Török (She)
Az elmúlt esztendő nyarán a Bőcs KSC együttesének vezetői lemondtak Martis Ferencről és Török Andrásról.
jan. 13
8:06
Szerb csapatkapitánya lett a magyar kéziválogatottnak (Blikk)
Csak három éve lett magyar állampolgár, s most kulcsszerep vár rá az Európa-bajnokságon
jan. 13
8:42
IFFHS: Xavi 2009 legjobb játékmestere, megelőzve Messit és Kakát (She)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint a Barcelona középpályása, Xavi volt a 2009-es év legjobb játékmestere. A lista második helyén a spanyol klasszis klubtársa, az argentin Lionel Messi, a harmadikon pedig a brazil Kaká végzett.
jan. 13
8:42
Adebayor összeomlott (Blikk)
Lomé — Tovább mélyült Emmanuel Adebayor (25) és a többi togói labdarúgó fájdalma.
jan. 13
9:00
Belgium: sérülésől lábadozó csapattárs szállította edzésre Juhászékat (She)
A Twente elleni 5-0-s győzelemmel befejezte spanyolországi edzőtáborozását a belga élvonalban szereplő Anderlecht labdarúgócsapata.
jan. 13
9:36
Belgium: sérülésből lábadozó csapattárs szállította edzésre Juhászékat (She)
A Twente elleni 5-0-s győzelemmel befejezte spanyolországi edzőtáborozását a belga élvonalban szereplő Anderlecht labdarúgócsapata.
jan. 13
9:38
Vb 2018: ha az USA győz, a Cowboys csodastadionjában is lesznek meccsek (She)
A Dallas Cowboys csodastadionjában is lesznek mérkőzések, ha az Amerikai Egyesült Államok rendezheti meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot – a szervezők által nyilvánosságra hozott listán összesen 18 város és 21 stadion szerepel.
jan. 13
9:40
Tenisz: a Szávayt búcsúztató Rezai Pennettát is megverte (She)
A Szávay Ágnest tegnap búcsúztató francia Aravane Rezai tovább menetel: a negyeddöntőben az olasz Flavia Pennettát verte meg magabiztosan, két játszmában, és az elődöntőben az amerikai Serena Williamsszel találkozik.
jan. 13
10:12
NFL: Charles Woodsont választották meg az év legjobb védőjátékosának (She)
A Green Bay Packers cornerbackjét, Charles Woodsont választották meg az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legjobb védőjátékosának.
jan. 13
10:14
Tenisz: Gicquel megverte a negyedik kiemelt Almagrót Aucklandben (She)
A francia Marc Gicquel két játszmában megverte a negyedik helyen kiemelt spanyol Nicolás Almagrót az Aucklandben zajló ATP-torna második fordulójában.
jan. 13
10:30
Férfi vízilabda: a Szeged négygólos vereséget szenvedett Belgrádban (She)
A férfi vízilabda Interliga keddi fordulójában hiába hozott döntetlenre három negyedet is a Szeged, egynegyednyi rossz játéka miatt kikapott a szerbek legerősebb csapatától, a Partizan Beogradtól.
jan. 13
10:32
Szigetszentmiklós: Járvás a ciprusi harmadosztályba igazolt (She)
Járvás Levente, a Szigetszentmiklósi TK-Erima NB II-es csapatának kapusa a ciprusi harmadosztályú Szpartakosz Kition csapatához igazolt.
jan. 13
10:48
Debrecen: Leandro ma reggel szerződést kötött az Omonia Nicosiával (She)
A ciprusi Omonia Nicosia hivatalos honlapján tette közzé, hogy szerződést kötött a Debrecen tízszeres magyar válogatott futballistájával, Leandróval.
jan. 13
11:06
Franciaország: a Dinamo Zagreb védője mégsem a Lyonnál folytatja? (She)
Jóllehet már az orvosi vizsgálatok is megtörténtek, a Dinamo Zagreb horvát válogatott futballistája, Dejan Lovren és az Olympique Lyon álláspontjai még mindig nem közeledtek az aláírás ügyében. Bár úgy tűnt, minden jó úton halad, a klub bejelentése szerint még várni kell arra, hogy a 20 éves védő hivatalosan is a csapaté legyen.
jan. 13
11:24
Vancouver 2010: teljes a titoktartás a megnyitóval kapcsolatban (She)
Annak ellenére, hogy négyezer önkéntes dolgozik a február 12-én kezdődő vancouveri téli olimpia megnyitóján, továbbra sem lehet tudni semmit a ceremónia programjáról és menetéről.
jan. 13
11:26
Bayern München: a Werder Bremen ellen térhet vissza Ribéry (She)
A Bayern München francia középpályása, Franck Ribéry a Bundesliga tavaszi szezonjának második fordulójában, a Werder Bremen ellen térhet vissza a csapatba.
jan. 13
11:42
Tenisz: Nalbandian sérülése miatt nem teljesítheti rajongóinak tett ígéretét (She)
David Nalbandian rajongóinak még türelemmel kell lenniük. Az argentin hasi izomhúzódás miatt kénytelen kihagyni a hétfőn kezdődő Australian Opent.
jan. 13
11:42
Elhagyhatta a kórházat Hajdu Péter (Metropol)
Elhagyhatta a kórházat Hajdu Péter hegymászó, aki Erőss Zsolttal és egy harmadik társukkal együtt sérült meg másfél hete a Magas-Tátrában.
jan. 13
11:44
Dakar 2010: túl az életveszélyen a múlt héten megsérült olasz motoros (She)
A szervezők tájékoztatása szerint túl van az életveszélyen Luca Manca olasz motoros, aki múlt csütörtökön, a Dakar-rali hatodik, chilei szakaszán bukott, és súlyos fejsérüléseket szenvedett.
jan. 13
11:46
Haladás: a csomagjait elveszítő Diouf már együtt edzett a csapattal (She)
Az AEK Athén futballistája, El Hadji Diouf már együtt edzett a Haladással. Az őszt kölcsönben a portugál Vitória Setúbalnál töltő szenegáli futballista a szombathelyi klub honlapjának elmondta, fél évre érkezne kölcsönbe.
jan. 13
11:48
FTC: tovább folynak a tárgyalások a két angol szerződtetéséről (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége tovább tárgyal Anthony Elding és Sam Stockley szerződtetéséről – adta hírül a 100% Fradi. A két játékos túljutott az orvosi vizsgálaton.
jan. 13
12:00
Semmit sem tudni a vancouveri megnyitóról (Infostart)
Annak ellenére, hogy négyezer önkéntes dolgozik a február 12-én kezdődő vancouveri téli olimpia megnyitóján, még mindig semmit sem lehet tudni a ceremónia programjáról és menetéről.
jan. 13
12:00
Labdarúgás: visszavághat a Barca a Sevillának - a mai program (She)
Számos érdekes mérkőzést rendeznek ma: folytatódnak a spanyol Király-kupa (benne a Barcelona és a Sevilla párharcának visszavágójával), az Olasz Kupa és az FA-kupa küzdelmei, valamint az Afrikai Nemzetek Kupájában és a francia bajnokságban is lesznek meccsek.
jan. 13
12:18
Xavi volt 2009 legjobb irányítója (Infostart)
Xavi, a Barcelona játékosa volt a 2009-es év legjobb irányítója a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet szavazása alapján.
jan. 13
12:36
Kosárlabda: Parker nem fog játszani a törökországi vb-n? (She)
Lehet, hogy Tony Parker, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs és a francia nemzeti csapat 27 éves kosárlabdázója rossz fizikai állapota és fáradtsága miatt kénytelen lesz kihagyni a nyár végi világbajnokságot.
jan. 13
12:36
Túl az életveszélyen a múlt héten megsérült olasz motoros (Metropol)
A szervezők tájékoztatása szerint túl van az életveszélyen Luca Manca olasz motoros, aki múlt csütörtökön, a Dakar-rali hatodik, chilei szakaszán bukott és súlyos fejsérüléseket szenvedett.
jan. 13
12:54
Haladás: Dioufot szerződtetik, Zámbó megszerzéséről lemondtak (She)
A szenegáli középpályás, El Hadji Diouf a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatában folytatja pályafutását, viszont nem igazol a vasiakhoz Zámbó Bence, a Győr U20-as vb-bronzérmes válogatottja. Zámbónak Diósgyőrből is van ajánlata, de még nem egyezett meg a vezetőkkel.
jan. 13
12:54
Ferrer búcsúja az Aucklandi tenisztornán (Metropol)
A második helyen kiemelt spanyol David Ferrer kikapott az új-zélandi Aucklandben zajló, 355 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.
jan. 13
12:56
Videoton: három fiatal kétszer is edzőtáborozik Törökországban (She)
A Videoton hivatalos honlapjának beszámolója szerint Szakály Dénes, Lázár Pál és Elek Ákos csaknem három hetet tölt majd Törökországban január 24. és február 13. között két edzőtábor alkalmával.
jan. 13
13:00
Ismét olimpiát rendezne Barcelona (Behaviour)
Az 1992-es nyári olimpiának otthont adott Barcelona megpályázza a 2022-es téli ötkarikás játékok rendezési jogát - jelentette be Jordi Hereu, a katalán főváros polgármestere szerdán.
jan. 13
13:02
Kilencéves felnőttek is akadnak Japánban (Behaviour)
A kilenc esztendős Hirano Miu lett minden idők legfiatalabb asztaliteniszezője, aki felnőtt bajnokságon vehetett részt Japánban.
jan. 13
13:12
Olimpia: Barcelona pályázik a 2022-es téli játékok megrendezésére (She)
Az 1992-es nyári olimpiának otthont adó Barcelona megpályázza a 2022-es téli ötkarikás játékok rendezési jogát – jelentette be Jordi Hereu, a katalán főváros polgármestere szerdán.
jan. 13
13:30
Tenisz: Clément legyőzte a második helyen kiemelt Ferrert (She)
A francia Arnaud Clément két szettben megverte a második helyen kiemelt spanyol David Ferrert az Aucklandben zajló ATP-torna második fordulójában.
jan. 13
13:32
Atlético Madrid: Maxi Rodríguez orvosi vizsgálatra jelentkezett Liverpoolban (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint Maxi Rodríguez, az Atlético Madrid argentin szélsője megérkezett Liverpoolba, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt a „vörösöknél".
jan. 13
13:34
Tenisz: a játékosok világbajnoksággal rövidítenék le a szezont (She)
A szerbek klasszisa, a világranglistán harmadik helyezett Novak Djokovics szerdán arról beszélt, hogy a profi teniszezők világbajnokság indítását kezdeményezik, amely a jelenlegi Davis-kupa helyét venné át a versenynaptárban.
jan. 13
13:36
Forma-1: két hét múlva villant a Ferrari (Behaviour)
Január 28-án leplezik le a Forma-1-es Ferrari csapat 2010-es versenyautóját az istálló olaszországi főhadiszállásán, Maranellóban.
jan. 13
13:48
Afrika-kupa: Michael Essien csatlakozott a ghánai válogatotthoz (She)
A Chelsea középpályása, Michael Essien szerdán csatlakozott az Angolában tartózkodó, az Afrikai Nemzetek Kupáján részt vevő ghánai nemzeti csapathoz.
jan. 13
13:50
Formula-1: a Ferrari január 28-án mutatja be idei versenyautóját (She)
Január 28-án leplezik le a Formula-1-es Ferrari-csapat 2010-es versenyautóját az istálló olaszországi főhadiszállásán, Maranellóban.
jan. 13
14:06
Anglia: elefántcsontparti válogatott védő írt alá a Wiganhez (She)
A 28 éves elefántcsontparti védő, Steve Gohouri, miután decemberben otthagyta a Borussia Mönchengladbachot, fél évre elkötelezte magát az angol Premier League-ben szereplő Wigan csapatához.
jan. 13
14:06
A Ferrari január 28-án mutatja be idei F1-es autóját (Metropol)
Január 28-án leplezik le a Forma-1-es Ferrari csapat 2010-es versenyautóját az istálló olaszországi főhadiszállásán, Maranellóban. A Renault-tól érkezett kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso mellett a brazil Felipe Massa vezeti majd 2010-ben az új F1-es autókat.
jan. 13
14:42
Olaszország: ismét lebukott kokainnal a Brescia futballistája (She)
Francesco Flachi, az olasz másodosztályban szereplő Brescia csatára fennakadt egy decemberi doppingellenőrzésen, mintájában kokain nyomaira bukkantak.
jan. 13
15:00
Február 6-án avatják a Cozma-emlékművet (Metropol)
Február 6-án, szombaton délután avatják fel Marian Cozma emlékművét Veszprémben, az új sportaréna előtti parkban - tájékoztatott Remport Csaba, a Veszprém Kézilabda Fan Club elnöke szerdán.
jan. 13
15:18
Bulgária: a Levszki fizetést csökkent, játékosokat ad el (She)
Játékoseladásokra, illetve a labdarúgók fizetésének csökkentésére kényszerül a Levszki Szófia anyagi gondjai miatt.

Keresés