2010. január 13. szerda

jan. 13
15:36
Megemlékezés: február 6-án avatják a Cozma-emlékművet Veszprémben (She)
Február 6-án, szombat délután avatják fel Marian Cozma emlékművét Veszprémben, az új sportaréna előtti parkban - tájékoztatta Remport Csaba, a Veszprém Kézilabda Fan Club elnöke szerdán az MTI-t.
jan. 13
15:38
Bayern München: Franck Ribéry még nem írt alá a Real Madridhoz (She)
Franck Ribéry biztosította a német sajtót arról, hogy nem kötelezte el magát a Real Madridnak, és a jövőjét illetően a Bayern München az első számú tárgyalófele.
jan. 13
15:54
ESMTK: Menczeles Iván vezetőedző lemondott posztjáról (She)
Lemondott az NB III Alföld-csoportjában a 2. helyen telelő ESMTK labdarúgócsapatának vezetőedzője, Menczeles Iván.
jan. 13
15:56
Formula-1: Valentino Rossi ismét tesztel egy Ferrarival (She)
A kilencszeres világbajnok motorversenyző, Valentino Rossi ismét lehetőséget kap, hogy tesztelje a Ferrari Formula-1-es versenyautóját.
jan. 13
16:30
Brescia: az újabb pozitív teszt véget vethet a támadó karrierjének (She)
A Brescia labdarúgócsapatának támadója, Francesco Flachi második alkalommal is lebukott kokain használat miatt. Az Olasz Olimpiai Bizottság szerdai közleménye szerint Flachi a Brescia december 19-i, Modena elleni Serie B-s mérkőzése után produkálta a pozitív mintát.
jan. 13
16:32
Videó: íme Buzsáky büntetőből szerzett gólja az FA-kupában (She)
Noha a QPR kiesett az angol labdarúgó FA-kupa küzdelmeiből, a vereség legkevésbé Buzsáky Ákoson múlt. A Sheffield United elleni hazai mérkőzésen (2–3) a magyar középpályás háromgólos hátrányban szépített büntetőből a 71. percben, majd a hajrában gólpassz is került a neve mellé. Nézze meg a tizenegyesből született gólt videón!
jan. 13
16:34
Afrika-kupa: Dede nem játszhat, Gilberto játéka is kérdéses (She)
Az angolai labdarúgó-válogatott középpályása, Dede combsérülése miatt nem játszhat a csütörtöki, Malawi elleni Afrika-kupa-mérkőzésen. Csapattársa, Gilberto szereplése is bizonytalan.
jan. 13
16:48
Profi ökölvívás: Hatton ismét bokszol, nyár körül visszatér a ringbe (She)
Ricky Hatton bejelentette, hogy ebben az évben visszatér a szorítók világába. A brit öklöző visszavonulásáról a Manny Pacquiaótól elszenvedett veresége után cikkezett a nemzetközi sajtó.
jan. 13
17:06
Schumacher szakadó esőben tesztel (Metropol)
A zord időjárási viszonyok közepette is folytatta háromnapos jerezi tesztsorozatát a Forma-1-be hétszeres világbajnokként visszatérő Michael Schumacher.
jan. 13
17:24
Liverpool: Benítez „nagyon elégedett" Gulácsi Péter teljesítményével (She)
Elégedett a fiatal tehetségek – köztük Gulácsi Péter – teljesítményével Rafa Benítez, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere.
jan. 13
17:26
NSO-kvíz: nézze meg, nyert-e zsebnaptárt játékunkban! (She)
Véget ért a Nemzeti Sport Online kvízjátéka, melynek nyertesei egy-egy Nemzeti Sport-zsebnaptárral gazdagodnak. A nyerteseket e-mailben értesítjük, nyereményüket postai úton kapják meg. A játék minden nyertesének gratulálunk!
jan. 13
17:42
Inter: Moratti szerint Mourinho akkor is marad, ha kiesnek a BL-ből (She)
Massimo Moratti, az Internazionale labdarúgócsapatának elnöke a La Stampa című napilapnak nyilatkozva kijelentette, szerinte José Mourinho vezetőedző akkor is a csapatnál marad, ha esetleg kiesnének Bajnokok Ligájából a Chelsea-vel szemben.
jan. 13
18:00
DVSC: külön készültek a Létavértes ellen a Loki próbajátékosai (She)
Külön gyakorlással, a Létavértes labdarúgói ellen készültek a bajnoki címvédő DVSC-TEVA próbajátékosai – adta hírül a Loki hivatalos honlapja.
jan. 13
18:02
DVTK: Brnovics örül, hogy sógorával és megszokott ékpárjával játszhat (She)
Bojan Brnovics, a DVTK labdarúgócsapatának szerb csatára elmondta a klub hivatalos honlapjának: nagyban könnyíti a beilleszkedését, hogy megszokott ékpárjával, Bajzát Péterrel, és sógorával, Vlado Jekniccsel játszhat együtt.
jan. 13
18:04
Olasz Kupa: nehezen harcolta ki a nyolc közé jutást a Milan (She)
A labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Milan csak nagy nehézségek árán tudta kiharcolni a továbbjutást a harmadosztályú Novara ellen.
jan. 13
18:18
Schumacher visszatérése motiválja a Ferrarit is (Infostart)
Január 28-án leplezik le a Formula-1-es Ferrari csapat 2010-es versenyautóját az istálló olaszországi főhadiszállásán, Maranellóban.
jan. 13
18:18
Chris Johnson az év NFL-támadója (Metropol)
Chris Johnson, a Tennessee Titans futója nyerte el szerdán az év támadójátékosa címet a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL).
jan. 13
18:36
Hull City: a feleslegessé vált Doyle a Barnsleyba igazolt (She)
A Barnsley labdarúgócsapata két és fél évre szóló szerződést kötött a Hull Citynél feleslegessé vált Nathan Doyle-lal – jelentette be a csapat hivatalos honlapja.
jan. 13
18:54
Sílövészet: a svéd Olofsson nem hibázott, és nyert Ruhpoldingban (She)
A németországi Ruhpoldingban folytatódott a sílövők világkupa sorozata. Szerdán a hölgyek sprintversenyére került sor, amelyen a svéd Anna Carin Olofsson győzött az orosz Olga Medvedceva és a német Magdalena Neuner előtt.
jan. 13
18:54
Olasz Kupa: nyolc között az AC Milan (Metropol)
Az AC Milan szerdán egy góllal legyőzte a harmadosztályú Novara csapatát, így bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Olasz Kupában. A győztes gólt Mathieu Flamini szerezte a 81. percben.
jan. 13
19:12
Afrika-kupa: újabb meglepetés, Gabon legyőzte Kamerunt (She)
Újabb nagycsapat kapott ki a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján: a gaboni válogatott Daniel Cousin 17. percben szerzett góljával legyőzte a sok helyzetet elhibázó Kamerunt.
jan. 13
19:14
Schalke: Beszart Ibraimi három és fél éves szerződést írt alá (She)
Ötszörös macedón válogatott támadóval erősítette meg a keretét a német élvonalbali labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke 04.
jan. 13
19:30
Francia Ligakupa: másodosztályú csapat búcsúztatta a PSG-t (She)
Nem jutott a legjobb nyolc közé a francia labdarúgó Ligakupában a Paris Saint-Germain, miután a tizenhat között 1–0-ra kikapott a másodosztályú Guingamp otthonában.
jan. 13
19:48
Kézilabda: Pastrovics csak felfüggesztett eltiltást kapott (She)
Két mérkőzéses eltiltást kapott Pastrovics Melinda, a Ferencváros női kézilabda-csapatának nemrég visszatért kapusa. Az eltiltást azonban a 2009/10-es szezon végéig felfüggesztették, így a kapus pályára léphet a hétvégén.
jan. 13
20:06
Adebayor egyelőre képtelen futballozni (Infostart)
Egyelőre nem tud klubja, a Manchester City rendelkezésére állni Emmanuel Adebayor, a pénteken fegyveresek által megtámadott togói válogatott labdarúgója.
jan. 13
20:06
Futsal: ezúttal magabiztosan legyőztük a finneket, Madarász már 100 gólos (She)
A jövő kedden kezdődő, Debrecenben és Budapesten megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra készülő válogatottunk a keddi, debreceni 5–5-ös döntetlen után szerdán Nyíregyházán is megmérkőzött Finnország együttesével. A Kozma Mihály által irányított gárda ezúttal 2–0-ás félidő után 5–0-ra győzött. A mérkőzésen a válogatottban 116. alkalommal szereplő Madarász János kétszer is a kapuba talált, s így…
jan. 13
20:08
Dakar 2010: holland és francia siker a 11. szakaszon (She)
A motorosoknál a holland Frans Verhoeven, az autósoknál pedig a francia Guerlain Chicherit győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 11., szerdai szakaszán.
jan. 13
20:10
NHL: meg kell műteni, így három hónapig nem játszhat Habibulin (She)
Meg kell műteni az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő Edmonton Oilers kapusát, Nyikolaj Habibulint. A beavatkozásra csütörtökön kerül sor.
jan. 13
20:24
West Ham: a Cagliari elnöke is szeretné megszerezni a klubot (She)
A BBC Radio értesülései szerint az olasz Massimo Cellini is meg szeretné venni az angol West Ham United labdarúgócsapatát. Cellini jelenleg a Serie A-ban szereplő Cagliari elnöke.
jan. 13
20:26
Férfi kézilabda: Lökét eltiltották, beállós nélkül maradt a CO Zagreb (She)
Az EHF Felebbviteli Bizottsága kilenc hónapra eltiltotta a CO Zagreb kézilabdacsapatának beállósát, Frank Lökét (a húga a Larvik beállósa). A norvég kézilabdás emellett tízezer euró pénzbüntetést is kapott.
jan. 13
20:28
Futsal: Kozma szerint ma jobban játszottunk, holnap lesz kerethirdetés (She)
Az Európa-bajnokságra készülő magyar futsalválogatott a tegnapi 5–5-ös döntetlen után ma 5–0-ra győzte le a finn együttest.
jan. 13
20:42
Kosárlabda: könnyedén nyert az Atom a Közép-európai Ligában (She)
A kozárlabda Közép-európai Liga szerdai játéknapján az Atomerőmű 28 ponttal győzte le az osztrák Kapfenberg Bullst.
jan. 13
20:44
Liverpool: Maxi Rodríguez három és fél évre írt alá a „vörösökhöz” (She)
A Liverpool labdarúgócsapata három és fél évre szóló szerződést kötött az argentin Maxi Rodríguezzel, akit az Atlético Madrid ingyen elengedett.
jan. 13
21:18
Maxi Rodriguez a Liverpoolhoz igazolt (Infostart)
A Liverpool labdarúgóklub három és fél évre leigazolta Maxi Rodriguezt az Atlético Madridtól.
jan. 13
21:18
Maxi Rodriguez a Liverpoolhoz igazolt (Metropol)
A Liverpool labdarúgóklub három és fél évre leigazolta szerdán Maxi Rodriguezt az Atlético Madridtól.
jan. 13
21:36
Afrika-kupa: Zambia és Tunézia 1-1-es döntetlent játszott egymással (She)
Döntetlent játszott egymással Zambia és Tunézia labdarúgócsapata az Afrikai Nemzetek Kupáján. A D-csoport 1. fordulójának második szerdai mérkőzésén 1–1-es végeredmény született.
jan. 13
21:38
Bp. Honvéd: háromgólos kispesti győzelem a Dunaszerdahely ellen (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata az első idei felkészülési mérkőzésén a Bozsik-stadion műfüves pályáján 3–0-ra győzött a Dunaszerdahelyi AC ellen.
jan. 13
22:12
Ligue 1: győzelmével a Monaco felzárkózott az élbolyhoz (She)
A 15. és a 18. fordulóból pótoltak be szerda este egy-egy mérkőzést a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában. Előbbi találkozón a Monaco hazai pályán sima győzelmet aratott a harmadik helyen álló Montpellier ellen – így három pontra megközelítette szerdai ellenfelét –, utóbbin viszont a Boulogne nem bírt a Sochaux-val.
jan. 13
22:12
Tunézia döntetlennel kezdett (Metropol)
Tunézia 1-1-es döntetlennel kezdett szerdán Zambia ellen a labdarúgó Afrika Kupa D csoportjának első fordulójában. A torna eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatva Gabon szerdán egygólos győzelmet aratott Kamerun felett. Adebayor egyelőre képtelen futballozni.
jan. 13
22:14
Spanyol Király-kupa: a Depor kétgólos hátrányból állt fel a Valencia ellen (She)
Sokáig a vendég Valencia állt továbbjutásra a spanyol labdarúgó Király-kupa nyolcaddöntőjében a Deportivo otthonában, végül a hazai csapatnak sikerült kiegyenlítenie, és ezzel biztosította helyét a sorozat folytatásában. A Vadócz Krisztián nélkül felálló Osasuna 1–0-ra győzött a Hércules ellen, ezzel pedig szintén a legjobb nyolc közé jutott. A Racing Santander véget vetett a Real Madridot kiütő…
jan. 13
22:30
Holland és francia részsiker a Dakaron (Metropol)
A motorosoknál a holland Frans Verhoeven, az autósoknál pedig a francia Guerlain Chicherit győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 11., szerdai szakaszán.
jan. 13
22:48
Olasz Kupa: továbbjutott a Juventus, készülhet az Inter ellen (She)
A Juventus hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Napolit, így bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Olasz Kupában. A torinóiak a negyeddöntőben az Internazionale ellen lépnek majd pályára.
jan. 13
23:24
Francia Ligakupa: Niang a 94. percben lőtte tovább a Marseille-t (She)
A francia labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében a Marseille Mamadou Niang 94. percben szerzett góljával 3–2-re győzött idegenben a Saint-Étienne ellen, így továbbjutott. A Lyon sima, 3–0-s győzelmet aratott a másodosztályú Metz ellen.
jan. 13
23:42
FA-kupa: a Liverpoolt megleckéztette a másodosztály kiesőjelöltje (She)
A Liverpool nagy meglepetésre búcsúzott az angol labdarúgó FA-kupa további küzdelmeitől, miután hazai pályán, hosszabbítás után szenvedett 2–1-es vereséget a másodosztályú Readingtől. A Newcastle United ellenben bejutott a 4. fordulóba, miután legyőzte a Plymouth csapatát.
jan. 13
23:44
Videó: öngólt lőtt a Reading, mégis kiejtette a Liverpoolt az FA-kupából (She)
A Liverpool hazai pályán játszhatta újra a Reading elleni FA-kupa mérkőzést, ráadásul egy öngóllal a hajráig vezetett is, ennek ellenére kiestek a másodosztály kiesőjelöltje ellenében, miután a hosszabbításban a vendégek kiejtették őket (1-2). Nézze meg videón a gólokat!

Keresés