2010. január 14. csütörtök

jan. 14
13:18
Real Madrid: le akarják százalékolni De la Redet, a játékos feljelentést tehet (She)
A madridi Marca napilap értesülései szerint a Real Madrid jelezte a szívproblémákkal küszködő Rubén de la Rednek, hogy le akarja százalékolni, így a játékos az eddigi fizetése helyet 1500 eurós rokkantsági nyugdíjat kapna.
jan. 14
13:30
Liverpool: az újabb blama után is maradhat Rafa Benítez (Infostart)
A Liverpoolt újabb csúfos kudarc érte, hazai pályán kapott ki a másodosztályú Readingtől az FA-kupában, ezzel kiesett. A Vörösök a BL-ből és a Ligakupából is kiestek, a bajnokságban pedig még a negyedik helytől is messze vannak, így egyre erősödnek azok a hangok, amelyek szerint Rafael Benítez napjai meg vannak számlálva a klubnál. A vezetőség egyelőre kitart a spanyol tréner mellett, aki…
jan. 14
13:48
Pápa: angliai túrájára sem tud elutazni Véber György csapata (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az ősszel újoncként várakozásokon felül teljesítő, 7. helyen álló Lombard Pápa kénytelen volt lemondani a csapat február elejére tervezett angliai túráját. Erről Árky Gábor klubmenedzser nyilatkozott a klub hivatalos honlapján.
jan. 14
13:50
Vancouver 2010: Selänne álltörést szenvedett, kérdéses a szereplése (She)
Állkapocscsonttörést szenvedett Teemu Selänne, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Anaheim Ducks finn csatára, így erősen kérdésessé vált játéka a február 12-én kezdődő téli ötkarikás játékokon.
jan. 14
14:06
Olaszország: 25 ezer euróért vette meg egy nő Maradona fülbevalóját (She)
Hatalmas összegért, 25 ezer euróért (6.7 millió forintért) kelt el egy árverésen Diego Armando Maradona adóhatóság által elkobzott gyémánt fülbevalója. A vevő egy neve elhallgatását kérő nő.
jan. 14
14:08
Vb 2022: tizenhárom helyszínen tartanának meccseket a japánok (She)
Hivatalosan is bejelentette a Japán Labdarúgó-szövetség, hogy melyik 13 helyszínen rendezné meg a megpályázott 2018-as, illetve 2022-es világbajnokságot.
jan. 14
14:10
BFC Siófok: Horváth Károly a nyugati második új szakvezetője (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Horváth Károly irányítja ideiglenesen a BFC Siófok labdarúgócsapatát.
jan. 14
14:24
NB II: a REAC kapusa, Esterházy Mátyás Angliába utazik tárgyalni (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő REAC kapusa, Esterházy Mátyás nyáron már járt próbajátékon az angol negyedosztályú Lincoln Citynél, hamarosan pedig ismét elutazik a Kovács Jánost is foglalkoztató klubhoz.
jan. 14
14:26
Újpest: Tony Stokes készen áll Sándor György pótlására (She)
Ágyéksérülése miatt még külön edz az Újpest labdarúgócsapatától Tony Stokes. Az angol középpályás elmondta a lilák hivatalos honlapjának: készen áll a Videotonhoz távozott Sándor György pótlására.
jan. 14
14:42
Vb 2010: a német szurkolók szerint a spanyolok nyernek (She)
Németországi körkérdés szerint a szurkolók a spanyol válogatottat tartják a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság legnagyobb esélyesének.
jan. 14
14:44
Észak-Írország: megegyeztek a kapitánnyal, Worthington marad (She)
Továbbra is Nigel Worthington marad az északír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 14
14:46
MTK: Kulcsár Tamás a kék-fehérekkel kezdte meg a felkészülést (She)
Kulcsár Tamás, a Polonia Warszawa labdarúgócsapatának légiósa az MTK-val kezdte meg a felkészülést, és szombatig a kék-fehérekkel készül, majd visszatér Varsóba.
jan. 14
14:48
Labdarúgás: a lebonyolítás és az MLSZ-elnök is szóba került az NB I-es bizottság ülésén (She)
Ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség NB I-es bizottsága, amely a következő közleményt adta ki a megbeszélést követően.
jan. 14
14:50
Tatabánya: a kevés lehetőséget kapó Faragó távozik a csapattól (She)
Faragó Bence távozik a Tatabánya labdarúgócsapatától – adta hírül a másodosztályú egyesület hivatalos honlapja.
jan. 14
15:00
Futsal 2010: kihirdette 14-es Eb-keretét Kozma Mihály szövetségi edző (She)
Csütörtökön keretet hirdetett a magyarországi rendezésű futsal Európa-bajnokságra Kozma Mihály, a magyar válogatott szövetségi edzője. A tizenhetes keretből végül Pallai Gábor, Fekete Viktor és Németh Péter maradt ki.
jan. 14
15:02
Tenisz: Balázs Attila menetel a spanyolországi future-tornán (She)
Elkezdte az idényt elsőszámú férfijátékosunk, Balázs Attila is az Australian Open felvezető versenyeinek árnyékában egy spanyolországi future-tornán szép csöndben – de egyelőre annál eredményesebben.
jan. 14
15:03
Schumacher három éven belül világbajnok szeretne lenni (Behaviour)
A Forma-1-be hétszeres világbajnokként visszatérő Michael Schumacher kijelentette: három éven belül ismét a legjobb szeretne lenni.
jan. 14
15:04
Bulgária: ha nem nyer bajnokságot és kupát a CSZKA edzője, kirúgják (She)
Ha nem nyer bolgár bajnokságot és kupát a CSZKA Szófia új vezetőedzője, a szerb Miodrag Jeszics, akkor meneszti a csapat vezetősége.
jan. 14
15:18
Bulgária: ha nem nyer bajnokságot és kupát a CSZKA, kirúgják az edzőt (She)
Ha nem nyer bolgár bajnokságot és kupát a CSZKA Szófia, akkor a csapat vezetősége meneszti a vezetőedzőt, a szerb Miodrag Jeszicsot.
jan. 14
15:20
Formula-1: Schumacher három éven belül világbajnok szeretne lenni (She)
A Formula–1-be hétszeres világbajnokként visszatérő Michael Schumacher kijelentette: három éven belül ismét a legjobb szeretne lenni.
jan. 14
15:22
Labdarúgás: menesztették Törtelről a volt újpesti kedvenc Szanyó Károlyt (She)
A Törteli KSK labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Szanyó Károlyt.
jan. 14
15:36
Bundaügy: az NNI cáfolja, hogy már lennének bizonyítékai (She)
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem erősítette meg, hogy egy volt válogatott labdarúgó ellen bizonyítékai lennének a tavaly kirobbant fogadási botránnyal kapcsolatban.
jan. 14
15:54
Real Madrid: Xabi Alonso már a csapattal edzett, játszhat a Bilbao ellen (She)
Xabi Alonso is csatlakozott a Real Madridhoz a hét utolsó előtti edzésén, és úgy tűnik, teljesen felépült sérüléséből. A középpályás valószínűleg játszhat az Athletic Bilbao elleni bajnokin.
jan. 14
15:56
Internazionale: Mario Balotellit megbüntette az olasz rendőrség (She)
A Serie A-ban szereplő Internazionale balhés támadóját, Mario Balotellit 38 euróra megbüntette az olasz rendőrség, ismétlődő dudálás miatt.
jan. 14
15:58
Bulgária: ha nem nyer bajnokságot és kupát a CSZKA, kirúgják az edzőt (She)
Ha nem nyer bolgár bajnokságot és kupát a CSZKA Szófia, akkor a csapat vezetősége meneszti a vezetőedzőt, a szerb Miodrag Jeszicsot.
jan. 14
16:00
Póker: egy hölgy is küzd a bahamai elittorna döntőjében (She)
A bahamai versenysorozat lassan a végéhez ér, kialakult a finálé a high rollers viadalon is.
jan. 14
16:12
Erdei január 22-től nem cirkálósúlyú világbajnok (Infostart)
Korábbi nyilatkozatainak megfelelően Erdei Zsolt nem kíván a cirkálósúlyúak között maradni, s ezzel gyakorlatilag lemond a Boksz Világtanács (WBC) novemberben megszerzett cirkálósúlyú világbajnoki övéről, melytől vélhetően január 22-e után fosztja majd meg a szervezet.
jan. 14
16:12
Ferencváros: pénteken ismét egyeztetnek Csizmadia ügyében (She)
Az Üllői 129 szurkolói portál információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatánál továbbra is napirenden szerepel a korábbi válogatott védő, Csizmadia Csaba szerződtetése. A hírek szerint a zöld-fehérek vezetői holnap ismét egyeztetnek a jelenleg klub nélküli játékos menedzserével.
jan. 14
16:14
Vb 2010: térdsérülése miatt lemondhat a részvételről a Schalke-légiós (She)
Térdműtétje után lemondhat a világbajnoki részvételről Vaszilisz Pliacikasz, a Schalke 04 görög válogatott labdarúgója.
jan. 14
16:30
Gyárfás a FINA magazinjának főszerkesztője (Metropol)
A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) vezetőtestületének (Büro) bangkoki ülésén a testület magyar tagja, Gyárfás Tamás kapott megbízást a FINA új, színes, kéthavi magazinjának főszerkesztői tisztségére.
jan. 14
16:48
Kecskemét: Mezőkövesden edzőtáborozik Csertői Aurél csapata (She)
Csütörtökön véglegessé vált, hogy a labdarúgó Soproni Ligában szereplő kecskemétiek január 25-től egyhetes edzőtáborba vonulnak Mezőkövesdre – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 14
16:48
Torresre 6 hétig nem számíthatnak (Metropol)
Térdsérülés miatt hat hétig nem számíthat a Liverpool spanyol labdarúgójára, Fernando Torresre. Rafael Benítez vezetőedző szerint az Európa-bajnok csatárt meg is kell műteni, és további problémát okoz, hogy várhatóan Steven Gerrardnak és Josszi Benajunnak is ki kell hagynia egy rövidebb időszakot.
jan. 14
16:50
Úszás: Gyárfás Tamás a FINA új magazinjának főszerkesztője (She)
A FINA Büro bangkoki ülésén a testület magyar tagja, Gyárfás Tamás kapott megbízást a FINA új, színes, kéthavi magazinjának főszerkesztői tisztségére.
jan. 14
17:06
Tenisz: Del Potro csuklósérüléssel küzd az Australian Open előtt (She)
A US Open bajnoka, Juan Martín Del Potro csuklósérülése miatt nem játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését az Australian Open előtt.
jan. 14
17:24
Dakar 2010: felébredt a kómából a múlt héten megsérült olasz motoros (She)
Felébredt a kómából Luca Manca olasz motoros, aki a múlt csütörtökön, a Dakar-rali hatodik, chilei szakaszán bukott, és súlyos fejsérüléseket szenvedett.
jan. 14
17:24
Magához tért a megsérült olasz motoros (Metropol)
Felébredt a kómából Luca Manca olasz motoros, aki múlt csütörtökön, a Dakar-rali hatodik, chilei szakaszán bukott és súlyos fejsérüléseket szenvedett.
jan. 14
17:26
Buffon visszatérhet (Metropol)
Térdműtétjét követően játékra jelentkezett Gianluigi Buffon, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus kapusa.
jan. 14
17:42
Formula-1: Soha ne mondd, hogy soha! - Giancarlo Fisichella (She)
A Ferrari harmadik számú pilótája, Giancarlo Fisichella jól érzi magát jelenlegi csapatánál, de nem zárja ki egy esetleges váltás lehetőségét sem.
jan. 14
18:00
Atlétika: hazája szövetsége szerint Semenya még nem versenyezhet (She)
A Dél-afrikai Atlétikai Szövetség (ASA) csak akkor engedélyezi a versenyzést Caster Semenyának, ha végérvényesen lezárul a futó nemiségét vizsgáló eljárás és a nemzetközi szövetség (IAAF) is hozzájárul a szerepléséhez.
jan. 14
18:18
Profi ökölvívás: a Dallas Cowboys stadionjában lesz Pacquiao mérkőzése (She)
A Top Rank hivatalosan is bejelentette, hogy a texasi Dallas Cowboys stadionban rendezik meg Manny Pacquiao következő mérkőzését.
jan. 14
18:36
Bulgária: Dimitar Berbatov túlszárnyalta Hriszto Sztoicskovot (She)
Dimitar Berbatov hatodszor lett az év labdarúgója a bolgár liga szavazásán, s ezzel rekordot állított fel.
jan. 14
19:12
Afrika-kupa: a vb-résztvevő Algéria javított, 1-0-ra legyőzte Malit (She)
Az Angolában zajló Afrikai Nemzetek Kupáján az A-csoportban szereplő algériai válogatott Rafik Halliche góljával 1–0-ra legyőzte Malit, és ezzel elmozdult a kvartett utolsó helyéről.
jan. 14
19:14
Sílövészet: Svendsen lehajrázta Björndalent a ruhpoldingi sprintben (She)
A németországi Ruhpoldingban a férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa sorozata. A győzelmet a háromszoros világbajnok norvég Emil Hegle Svendsen szerezte meg honfitársa, az ötszörös olimpiai bajnok Ole Einar Björndalen és a háromszoros olimpiai bajnok német Michael Greis előtt.
jan. 14
19:30
Birmingham: 2009 legeredményesebb góllövőjével erősíthet a klub (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Birmingham menedzsere, Alex McLeish 2009 legeredményesebb góllövőjét, a Red Bull Salzburg támadóját, Marc Jankót szemelte ki csapata megerősítésére.
jan. 14
19:48
Profi ökölvívás: január 22-én vehetik el Erdei Zsolt világbajnoki címét (She)
A jelek szerint január 22-étől nem Erdei Zsoltnak hívják majd a WBC cirkálósúlyú világbajnokát, mivel a legeredményesebb magyar profi nem kíván ringbe lépni a kötelező kihívó ellen.
jan. 14
19:50
Belgium: Tiszáék sorozatban harmadik meccse marad el az időjárás miatt (She)
A kemény téli időjárás miatt immár a harmadik bajnokija marad el sorozatban a belga másodosztályban szereplő, Tisza Tibort is foglalkoztató FC Antwerp labdarúgócsapatának.
jan. 14
19:52
Női kosárlabda Euroliga: győzelmével továbbjutott a Pécs (She)
A női kosárlabda Euroliga B-csoportjának 9. fordulójában a MiZo Pécs 2010 hazai pályán 90–78-as győzelmet aratott a horvát Gospic ellen, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bejutott a legjobb 16 együttes közé.
jan. 14
20:06
Sólyom László aláírta Zavozin állampolgársági kérelmét (Infostart)
Kedvezően bírálta el Makszim Zavozin állampolgársági kérelmét Sólyom László köztársasági elnök, így az amerikai-orosz jégtáncos párjával, Hoffmann Nórával indulhat a februári, vancouveri téli olimpián.
jan. 14
20:06
Női kosárlabda Európa-kupa: hazai pályán is magabiztosan nyert a Győr (She)
Első mérkőzésen aratott 14 pontos győzelme után hazai pályán is magabiztosan, 83–68-ra legyőzte a SEAT Lami-Véd Győr a litván Lemmikainent a női kosárlabda Európa-kupa tizenhat közé jutásért vívott párharcában.
jan. 14
20:06
Győzött és továbbjutott a Pécs (Metropol)
A MiZo Pécs 2010 hazai pályán legyőzte csütörtökön a horvát Gospicot a női kosárlabda Euroliga kilencedik, utolsó előtti fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.

Keresés