2010. január 16. szombat

jan. 16
0:51
Kaposvár: olasz, brazil és szerb próbajátékost tesztel Prukner László (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi ügyvezetője, Illés János arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy három próbajátékos csatlakozott Prukner László csapatához.
jan. 16
6:33
Bp. Honvéd: az SZTK csapatkapitánya érkezhet, cseh védő próbán (She)
A kispesti labdarúgóklub honlapjának beszámolója szerint szinte biztosan a Budapest Honvédben folytatja a pályafutását Simkó Krisztián, az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima csapatkapitánya.
jan. 16
6:39
Lehetséges, hogy a politikai új idő új embere nem a szövetségi kapitányban ölt testet (Behaviour)
A futballista élete akkor kezdődik, amikor először rúg labdába. És akkor fejeződik be, amikor a szurkolók nem a góljairól, hanem az ügyeiről beszélnek. Totó-, Tippmix- és karaktergyilkosok: szabad a pálya…
jan. 16
6:51
NHL: Ovecskin vezetésével gálázott a Washington a Toronto ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 101. játéknapján az Alekszandr Ovecskin vezette Washington Capitals 6–1-re kiütötte a Toronto Maple Leafs csapatát. A fővárosiak orosz klasszisa egy gólt, valamint karriercsúcsnak számító négy asszisztot jegyzett a találkozón.
jan. 16
6:57
Maradona saját tv-csatornát indít (Behaviour)
Még a június 11-én rajtoló, dél-afrikai világbajnokság előtt beindítja saját tv-csatornáját Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 16
7:15
"Sportos" öteurósok Ausztriában (Behaviour)
A téli olimpia február 12-i rajtja előtt különleges motívumokkal ellátott öteurós érméket dobnak piacra Ausztriában.
jan. 16
8:03
Fulham: szerződést bontott Gera koreai csapattársa, s visszatér Ázsiába (She)
Közös megegyezéssel távozott a Fulham labdarúgócsapatától a klub dél-koreai támadója, Szol Ki Hjon.
jan. 16
8:09
F1 - Bernie Ecclestone újabb tébolyító ötlete (Behaviour)
Lassacskán kvízkérdés témája lehetne, hogy Bernie Ecclestone, az autós Formula–1-es világbajnokság kereskedelmi jogtulajdonosa milyen indíttatásból áll elő tébolyító ötletei­vel. A: agyára ment a sok pénz; B: épp az a baj, hogy fogytán van belőle; C: tréfát űz a világgal; D: kezdi elveszíteni józan ítélőképességét.
jan. 16
8:27
Vancouver 2010 - Újabb aranyra vágyik a szovjetek ellen duplázó hokis (Behaviour)
Mark Johnson, az 1980-as olimpián a szovjet válogatott ellen két gólt szerző amerikai hokis újabb ötkarikás aranyéremre vágyik - ezúttal az amerikai női válogatott szövetségi kapitányaként.
jan. 16
8:29
Budapest–Bamako-rali - Nem Bamako az idei végállomás (Behaviour)
Bamako helyett a marokkói Aga­dirban ér véget a ma reggel 8-kor rajtoló Budapest–Bamako-rali a verseny terrorfenyegetettsége miatt. A futam szervezői a Külügyminisztériummal történt hosszas tárgyalások után döntöttek úgy, hogy a mezőny nem halad át Mauritánián és Malin. A tárca ezt tegnap nemzetközi kockázatelemzéssel foglalkozó hivatalos szervektől származó forrásokra hivatkozva közölte. A két…
jan. 16
10:27
Labdarúgás: tekintse meg az európai topligák és az Afrika-kupa mai programját! (She)
Tekintse meg az európai labdarúgó-topligák és az Afrikai Nemzetek Kupája szombati programját!
jan. 16
10:29
Férfi kézilabda: várhatóan Grebenár Gábor marad ki az Eb-keretből (She)
Igaz, még néhány órát várni kell arra, hogy Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdesse a végleges Európa-bajnoki keretét, a Nemzeti Sport információi szerint várhatóan Grebenár Gábor marad ki az Ausztriába utazó csapatból.
jan. 16
11:21
Ipswich: Keane talán lehetőséget ad Priskinnek a Coventry ellen (She)
Elképzelhető, hogy Roy Keane, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Town menedzsere lehetőséget ad Priskin Tamásnak az együttes mai, Coventry City elleni bajnokiján.
jan. 16
11:27
Január 25-én tehet állampolgársági esküt Zavozin (Behaviour)
Január 25-én teheti le állampolgársági esküjét Makszim Zavozin, aki jégtáncos párjával, Hoffmann Nórával a februári, vancouveri téli olimpiára készül.
jan. 16
11:45
NBA - Bűnösnek vallotta magát Gilbert Arenas (Behaviour)
Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt Gilbert Arenas, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Washington Wizards kosarasa, akit engedély nélküli fegyvertartással vádolnak. A 28 éves játékos így valószínűleg elkerüli a súlyos, öt évig is terjedhető börtönbüntetést.
jan. 16
11:57
Profi ökölvívás: bevezetik a szupernehézsúlyt a profi bokszban? (She)
A mexikói Cancúnban rendez találkozót a profi boksz három legpatinánsabb világszervezete, a WBC, a WBA és az IBF.
jan. 16
12:16
Sífutás: Jusztyna Kowalczyk továbbra is bombaformában a világkupában (She)
A sífutók világkupa-sorozata az észtországi Otepääben folytatódott, ahol szombaton először a női 10 km-es klasszikus stílusú viadalt rendezték meg. A győzelmet a Tour de Skit is megnyerő lengyel Justyna Kowalczyk szerezte meg a norvég Marit Björgen és a finn Aino Kaisa Saarinen előtt.
jan. 16
12:33
Australian Open: hétfőn nem játszanak a magyarok, Simon visszalépett (She)
A hétfői nyitónapon még sem Czink Melinda, sem Szávay Ágnes nem lép pályára az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, Melbourne-ben.
jan. 16
12:57
Férfi kézilabda Eb - 17-en utaznak, Grebenár maradt ki (Behaviour)
Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya 17 játékossal utazik a kedden kezdődő, ausztriai Európa-bajnokságra.
jan. 16
13:09
Tenisz: Bagdatisz legyőzte Gasquet-t a sydneyi torna döntőjében (She)
A Sydneyben megrendezett férfi ATP-tenisztorna döntőjében a ciprusi Markosz Bagdatisz két szettben legyőzte a francia Richard Gasquet-t.
jan. 16
13:27
Premier League: elhalasztották a Portsmouth-Birmingham találkozót (She)
Az esőzések után és az elolvadó miatt játékra alkalmatlanná vált a Portsmouth pályája, így elhalasztották a Birmingham elleni Premier League-találkozót.
jan. 16
14:03
Kézilabda: hétfőn dönt az európai szövetség Gunnar Prokop ügyében (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hétfőn dönt a Hypo NÖ korábbi vezetőedzője, Gunnar Prokop ügyében.
jan. 16
14:05
DVTK: terem után műfüvön is kikapott a miskolci csapat a Bőcstől (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK lejátszotta az első nagypályás felkészülési mérkőzését, és az NB II Keleti csoportjában szereplő Bőcs a miskolci teremtorna döntője után ezúttal is legyőzte első osztályú ellenfelét – adta hírül a dvtk.eu.
jan. 16
14:39
Sífutás: Lukás Bauer az észtországi világkupán is legyőzhetetlen volt (She)
Az észtországi Otepääben a férfiak 15 km-es klasszikus stílusú küzdelmével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Az elsőséget a Tour de Ski-győztes cseh Lukás Bauer szerezte meg két hazai induló, Andrus Veerpalu és a remekül hajrázó Jaak Mae előtt.
jan. 16
14:41
DVSC: majd’ kétméteres szerb támadó is csatlakozott a címvédőhöz (She)
A labdarúgó Soproni Liga címvédője, a DVSC-TEVA 23 éves szerb támadót tesztel – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
jan. 16
14:43
Serie A: Komant visszarendelheti a Samp, az Inter ellen azonban kezdhet (She)
Az olasz calcionews24.com a Sky Italia értesüléseire hivatkozva azt írja, hogy Koman Vladimir, a Bari magyar középpályása visszatérhet a Sampdoriához.
jan. 16
14:45
Campbell újból az Arsenalban (Metropol)
Az idény végéig aláírt az Arsenalhoz Sol Campbell, a londoni labdarúgócsapat egykori kapitánya. A volt angol válogatott hátvéd szerződtetését szombaton jelentette be a klub.
jan. 16
14:57
Campbell aláírt az Arsenalhoz (Infostart)
Az idény végéig aláírt az Arsenalhoz Sol Campbell, a londoni labdarúgócsapat egykori kapitánya.
jan. 16
15:15
Alpesi sí: Zettel az idénybeli első győzelmét szerezte Mariborban (She)
A női alpesi sízők világkupa-sorozata a szlovéniai Mariborban folytatódott, ahol szombaton óriás-műlesikló versenyt rendeztek. A győzelmet az osztrák Kathrin Zettel szerezte meg a német Maria Riesch és a svéd Anja Pärson előtt. Az összetett vk-éllovas amerikai Lindsay Vonn az első futam után még második volt, ám a másodikban kiesett.
jan. 16
15:17
Jégkorong, Mol Liga: a Csíkszereda 6-2-re legyőzte az Újpestet (She)
A Mol Liga szombati játéknapján az SC Csíkszereda hazai pályán 6–2-re legyőzte az Újpestet, és a sikerével feljött a második helyre, éppen a lila-fehéreket megelőzve.
jan. 16
15:33
Északi összetett: a norvég Magnus Moan győzött Chaux-Neuve-ben (She)
Ezen a hétvégén a franciaországi Chaux-Neuve-ben rendezték meg az északiösszetett-versenyzők világkupa-viadalát. Szombaton a norvég Magnus Moan győzött az összetett vk-ban vezető francia Jason Lamy-Chappuis és az amerikai Todd Lodwick előtt.
jan. 16
15:35
Férfi vízilabda, LEN-kupa: Tóth Márton gólja Fradi-győzelmet ért (She)
Tóth Márton négy másodperccel a vége előtt szerzett góljának köszönhetően a Ferencváros a Kőér utcában egy góllal legyőzte (8–7) az olasz Savonát a férfi vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 16
15:51
Premier League: az utolsó percben egyenlített a Liverpool ellen a Stoke (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának nyitó mérkőzésén a Liverpool a Stoke City otthonában 1–1-es döntetlent ért el. A „vörösök” Szotirisz Kirjakosz góljával a 90. percig vezettek, ám Robert Huth a találkozó végén egyenlíteni tudott.
jan. 16
16:09
Skócia: Nacho Novo góljával nyert a Rangers a Hamilton ellen (She)
A Rangers a spanyol Nacho Novo góljával 1–0-ra nyert idegenben a Hamilton ellen a skót labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának nyitó mérkőzésén.
jan. 16
16:11
Sílövészet: a norvég Emil Hegle Svendsen duplázott Ruhpoldingban (She)
A németországi Ruhpoldingban a férfi 15 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sílövők világkupa sorozata. A győzelmet a norvég Emil Hegle Svendsen szerezte meg, aki a csütörtöki sprintversenyen is győzött. A második az orosz Jevgenyij Usztyugov, a harmadik pedig az osztrák Simon Eder lett.
jan. 16
16:13
Vívás: érem nélkül a magyarok a budapesti párbajtőr Grand Prix-n (She)
Egyik magyar résztvevőnek sem sikerült dobogós pozícióban végeznie szombaton a budapesti Westend női párbajtőr Grand Prix-n; a legjobb hazai vívó, Szász Emese a kilencedik lett. Győzött a francia Maureen Nisima.
jan. 16
16:27
Cselgáncs vk: Karakas Hedvig bronzérmes a Mesterek Tornáján (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bronzérmet nyert szombaton a cselgáncs világkupa csúcseseményének számító, 200 ezer dollár összdíjazású Mesterek Tornáján, a dél-koreai Szuvonban.
jan. 16
16:33
LEN Kupa - Egy góllal nyert a Ferencváros (Behaviour)
A Ferencváros szombaton a Kőér utcában 8-7-re nyert az olasz RN Savona együttese ellen a férfi vízilabda LEN Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 16
16:35
Premier League - Újabb liverpooli kudarc (Behaviour)
A Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Stoke City otthonában az angol labdarúgó Premier League 22. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.
jan. 16
16:45
Nyíregyháza: Böőr Zoltán márciusban bemutatkozhat a csapatban (She)
Böőr Zoltán a nyáron keresztszalag-szakadást szenvedett, így még nem mutatkozhatott be a Nyíregyházában, ám ideális esetben erre már csak márciusig kell várni.
jan. 16
16:47
Felkészülés: nem tudott gólt rúgni a Vasasnak a listavezető (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Videoton–Vasas felkészülési mérkőzés.
jan. 16
17:03
Férfi kosárlabda Eb-selejtező: nehéz csoportban a mieink (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott Bosznia-Hercegovinával, Macedóniával, Ukrajnával és Nagy-Britanniával találkozik az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőben.
jan. 16
17:21
Férfi vízilabda ob I: kiütötte a Szeged a BVSC-t a Szőnyi úton (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának 11. fordulójában a Szeged kiütéses, kilencgólos győzelmet aratott a Szőnyi úton a BVSC vendégeként.
jan. 16
17:27
Kosárlabda Eb-selejtező - Nehéz csoportban a férfiak (Behaviour)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott Bosznia-Hercegovinával, Macedóniával, Ukrajnával és Nagy-Britanniával találkozik az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőben.
jan. 16
17:39
Bundesliga: ismét a tabella élére ugrott a Leverkusen (She)
A téli szünetben a Bundesligát vezető Bayer Leverkusen visszavette első helyét a pénteken a Hoffenheim ellen nyerő Bayern Münchentől, miután hazai pályán 4–2-re legyőzte a Mainzot. A vendég együttesben Lőw Zsolt az első félidőben játszott, Szalai Ádám pedig a 63. percben, csereként beállva lépett pályára először a német élvonalban. A Hertha – a sérült Dárdai Pál nélkül – 16 bajnoki után győzött…
jan. 16
17:41
Férfi kosárlabda NB I: Sopronban nyert a Szolnok, így már második (She)
A férfi kosárlabda-bajnokság 14. fordulójának rangadóján a Szolnoki Olaj idegenben 75–73-ra megverte a Soproni KC-t.
jan. 16
18:03
NFL - Lewis az év edzője (Behaviour)
Marvin Lewis, a Cincinnati Bengals trénere nyerte el szombaton az év edzője címet a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL).
jan. 16
18:15
Premier League: csúnyán elverte a Chelsea Fülöpéket, nyert az MU is (She)
A Premier League 22. fordulójában hazai pályán könnyed, 7–2-es győzelmet aratott a Chelsea a Fülöp Mártonnal felálló Sunderland ellen. A végeredmény a mérkőzés képe alapján a vendégekre nézve hízelgő. A Manchester United az Old Traffordon nyert 3–0-ra a Burnley ellen.
jan. 16
18:17
Championship: Buzsáky révén egy félidő jutott a magyaroknak (She)
A magyar légiósok közül csupán Buzsáky Ákos jutott szóhoz az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombat délutáni találkozóin.
jan. 16
18:33
Dakar 2010: Sainz és Despres nyerte a verseny összetettjét (She)
A szombati, 14. szakasszal véget ért a 2010-es Dakar-rali, amelyet Argentínában és Chilében rendeztek. Az utolsó etapon az autósoknál a katari Nasszer al-Attijah, a motorosoknál a portugál Ruben Faria végzett az első helyen. Összetettben a végső siker előbbieknél a spanyol Carlos Sainzé, míg utóbbiaknál a francia Cyril Despres-é lett.

Keresés