2010. január 18. hétfő

jan. 18
0:15
Görögország: a Panathinaikosz növelte előnyét az Olympiakosz előtt (She)
NSPOVIDE0170120 Az Olympiakosz idegenben csak gól nélküli döntetlent ért el a Kavala ellen a görög labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, így a hazai pályán nyerő Panathinaikosz hétpontosra növelte előnyét riválisa előtt a tabella élén.
jan. 18
2:21
Juventus: Ferrara meg van győződve róla, minőségi csapata van (She)
A Juventus vezetőedzője, Ciro Ferrara a vasárnapi Chiveo elleni vereséget követően sem mondott le posztjáról, és meg van győződve róla, minőségi csapata van, annak ellenére, hogy húsz forduló után csak az 5. helyen állnak a torinóiak a Serie A-ban.
jan. 18
6:03
Josep Guardiola válthatja Sir Alex Fergusont a Manchester United kispadján (Behaviour)
Lépéselőnybe került a Barcelona a Real Madriddal szemben, hétrét görnyedt a Sunderland a Chelsea nyomása alatt, tovább szenved viszont a Liverpool. Körkép Európa legfontosabb bajnokságaiból.
jan. 18
6:05
Két magyar reménység az Australian Openen (Behaviour)
Ma hajnalban megkezdődött az idei év első Grand Slam-tornája, az Australian Open. Hogy ki emelheti majd fel két hét múlva a győztesnek járó serleget, szinte reménytelen megjósolni. A férfiaknál legalább hatan, míg a hölgyeknél még ennél is többen nyerhetnek. A magyar szurkolók két kedvencükért szoríthatnak, ráadásul Szávay Ágnes és Czink Melinda is legyőzhető ellenfelet kapott az első fordulóban.
jan. 18
6:33
NBA: a Toronto és a Denver is hazai pályán győzött (She)
A Toronto Raptors és a Denver Nuggets is hazai pályán nyert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 82. játéknapján.
jan. 18
6:48
Maradona már Dél-Afrikában van (Infostart)
Diego Maradona személyesen akarja megtudni, milyen körülmények várják az általa irányított argentin labdarúgó-válogatottat a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ezért küldöttség élén Pretoriába utazott.
jan. 18
6:51
NFL: főcsoportdöntőbe jutott a New York Jets (She)
A New York Jets jutott be az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Amerikai főcsoportjának döntőjébe, miután legyőzte a San Diego Chargerst.
jan. 18
7:27
Sísport: a hóból is megárt a sok; a bőséges csapadék miatt zártak le egy sípályát Skóciában (She)
Hóból is megárt a sok, még egy sípályának is: hóbőség miatt zártak le egy skót síparadicsomot.
jan. 18
7:45
Primera División: Maxi Rodríguez könnyes búcsút vett az Atléticótól (She)
Könnyekkel a szemében búcsúzott a spanyol fővárostól és az Atlético Madridtól Maxi Rodríguez: az argentin válogatott labdarúgó három és fél éves szerződést kötött szerdán a Liverpool együttesével.
jan. 18
7:51
Melbourne: máris kiesett a tavalyelőtti győztes (Behaviour)
Az első körben búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyes versenyétől hétfőn a tavalyelőtt még tornagyőztes orosz Marija Sarapova, miután három szettben kikapott honfitársától, Marija Kirilenkótól.
jan. 18
8:03
Australian Open: Murray csak négy játékot engedélyezett ellenfelének (She)
Az ötödik helyen kiemelt Andy Murraynek nem okozott gondot az első forduló az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, a brit teniszező négy játékot engedélyezett a dél-afrikai Kevin Andersonnak.
jan. 18
8:09
Maradona "bejáráson" Dél-Afrikában (Behaviour)
Diego Maradona személyesen akarja megtudni, milyen körülmények várják az általa irányított argentin labdarúgó-válogatottat a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ezért küldöttség élén Pretoriába utazott.
jan. 18
8:21
Australian Open: rendbontás a lelátón, tizenegy szurkolót vezettek ki (She)
Nem volt botrányoktól mentes az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság első játéknapja, hiszen rendbontások miatt 11 szurkolót ki kellett vezetni a lelátóról.
jan. 18
8:39
Belgium: „soha, de soha nem szimulálnék sérülést" - Juhász (She)
Nem mindennapi mérkőzésen van túl Juhász Roland, az Anderlecht magyar válogatott védője. A futballistát a tegnapi, Standard Liege elleni idegenbeli rangadón közvetlenül a szünet előtt csúnyán megrúgta Axel Witsel, a belga játékost ezért a megmozdulásáért kiállították.
jan. 18
9:21
NFL - Főcsoport-döntőben a Vikings és a Jets (Behaviour)
A Minnesota Vikings hazai, a New York Jets pedig idegenbeli sikerrel biztosította a helyét a főcsoport-fináléban a profi amerikaifutball-ligában (NFL).
jan. 18
9:33
Pápa: hazaküldték az olasz U20-as válogatott középpályást (She)
Néhány napos tesztelés után úgy döntött a Lombard Pápa Termál FC szakmai vezetősége, hogy a próbajátékon lévő Frisco di Vanciscót nem szerződteti, ugyanis a német-olasz kettős állampolgárságú, az U20-as olasz válogatottban is megforduló középpályás nem jelentene erősítést.
jan. 18
9:35
FTC: Fülöp a Szigetszentmiklóshoz kerülhet kölcsönbe (She)
A második ligában szereplő Szigetszentmiklóshoz kerülhet Fülöp Noel – adta hírül a Ferencváros labdarúgócsapatának hivatalos honlapja a 100% Fradira hivatkozva.
jan. 18
9:39
Australian Open - 11 szurkolót kitoloncoltak a Melbourne Parkból (Behaviour)
Florian Mayer nyerte a németek fordulatos csatáját Philipp Petzschner ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság hétfői nyitónapján.
jan. 18
9:51
Aus. Open: Del Potro továbbment, Stepánek az első búcsúzó férfikiemelt (She)
Radek Stepánek a férfi egyes első búcsúzó kiemeltje az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, Melbourne-ben.
jan. 18
9:57
Drámai mérkőzésen lett oda a győri csoportelsőség (Behaviour)
Drámai meccsen, kilencgólos vezetésről bukta el a csoportelsőséget a Győr a női kézilabda BL-ben a román Valcea ellen. A négygólos győzelem azért meglett, a gólkülönbség azonban nem a magyaroknak kedvezett.
jan. 18
10:06
Bundesliga: körülbelül egy hónapot hagy ki Hajnalék kapusa (She)
Körülbelül egy hónapos kihagyás vár a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund kapusára, Roman Weidenfellerre.
jan. 18
10:08
Vb 2010: Maradona személyesen néz körül a dél-afrikai helyszíneken (She)
Diego Maradona személyesen akarja megtudni, milyen körülmények várják az általa irányított argentin labdarúgó-válogatottat a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ezért küldöttség élén Pretoriába utazott.
jan. 18
10:10
ZTE: a teljes kerettel készül a csapat, megvan a felkészülési program (She)
A Zalaegerszeg hivatalos honlapján tette közzé a csapat téli felkészülési mérkőzéseinek programját. A zalaiak egyébként teljes kerettel készülnek, csak Artjoms Rudnevs hiányzik, aki csütörtökön Dél-Korea ellen játszik felkészülési mérkőzést a lett válogatottal.
jan. 18
10:24
Frankfurt: visszatérhet hazájába a rutinos iráni szélső (She)
Az Azin Steel Teheran együttesében folytathatja pályafutását a Frankfurt labdarúgócsapatának szélsője, Mehdi Mahdavikia.
jan. 18
10:26
FTC: már a csapattal edz Anthony Elding, Csizmadia orvosin vesz részt (She)
A 100%Fradi beszámolója szerint hétfőtől a Ferencvárossal edz a 27 éves angol támadó, Anthony Elding.
jan. 18
10:33
Sidi Péter győzelme Szlovéniában (Behaviour)
Sidi Péter nyerte a puskások versenyét vasárnap a szlovéniai Ruséban rendezett nemzetközi légfegyveres versenyen.
jan. 18
10:35
Australian Open - Eső miatt tíz meccset elhalasztottak (Behaviour)
Az eső miatt tíz meccset keddre kellett halasztani hétfőről az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, Melbourne-ben.
jan. 18
11:00
Amatőr ökölvívás: a DVSC a közép-európai bajnokság döntőjébe jutott (She)
A DVSC amatőr ökölvívócsapata bejutott a BoxingONE Championship nemzetközi csapatbajnokság döntőjébe, miután a Debrecen Plazában rendezett elődöntőben 9:5 arányban múlta felül a cseh és szlovák válogatottakat felvonultató Prostejovot.
jan. 18
11:02
Juventus: Moggi 2011-ben visszatérne a csapathoz (She)
A Juventus labdarúgócsapatának korábbi általános igazgatója, Luciano Moggi nem tervezi a visszavonulását, sőt, visszatérne a torinói együtteshez.
jan. 18
11:18
Futsal Eb: az oroszok és az olaszok kulcsjátékosa sem vehet részt a tornán (She)
Az orosz válogatott elveszítette egyik kulcsjátékosát, a védő Dmitrij Prudnikovot, akinek a bokája nem jött teljesen rendbe, így nem vehet részt a magyarországi futsal Európa-bajnokságon.
jan. 18
11:27
Főcsoportdöntőben a Vikings és a Jets (Metropol)
A Minnesota Vikings hazai, a New York Jets pedig idegenbeli sikerrel biztosította a helyét a főcsoport-fináléban a profi amerikaifutball-ligában (NFL).
jan. 18
11:36
NBA: a játékos-szakszervezet egymillió dollárral segíti a haiti áldozatokat (She)
A sportélet számos sztárja mozdult meg a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére. Most az NBA-játékosok tettek felajánlást. A játékosokat tömörítő szakszervezet összesen egymillió dollárt ajánlott fel az UNICEF-nek, az ENSZ gyermekvédelmi szervezetének.
jan. 18
11:38
Australian Open: Justine Henin két szettben nyert honfitársa ellen (She)
Két szettben győzött és továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) első fordulójából Justine Henin.
jan. 18
11:54
Juventus: Cannavaro és Grygera orrát is meg kell műteni (She)
A mai napon műtéten esik át a Juventus két futballistája, az olasz Fabio Cannavaro és a cseh Zdenek Grygera. A két labdarúgónak egyaránt eltört az orra a Chievo elleni, 1–0-ra elveszített tegnapi bajnokin.
jan. 18
11:56
Osasuna: bár kevés lehetőséget kap, nem akarják eladni Vadócz Krisztiánt (She)
A Diario de Navarra regionális lap beszámolója szerint az Osasuna nem akar megválni egyetlen játékosától sem a téli átigazolási időszakban, így a kevés lehetőséget kapó Vadócz Krisztiántól és Dadytól sem.
jan. 18
12:03
Puhl negyedik a játékvezetők örökranglistáján (Metropol)
Puhl Sándor holtversenyben a negyedik a játékvezetők örökranglistáján a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS összeállítása szerint. Az élen az olasz Pierluigi Collina áll.
jan. 18
12:12
Australian Open: Nadalt csak megijeszteni tudta Luczak (She)
Három szettben harcolta ki a továbbjutást az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) 1. fordulójában Rafael Nadal.
jan. 18
12:30
Edzősors: Hiddinkért tovább verseng a Juve és a Liverpool (She)
A Juventusnak a Chievo elleni, tegnapi veresége után az olasz sajtóban ismét felerősödtek azok a hírek, hogy a torinóiak kispadján Guus Hiddink válthatja Ciro Ferrarát. A hírek szerint azonban az olasz klub vezetőinek gyorsan kell lépniük, ha komolyan gondolják a holland szerződtetését, mert a Liverpool is felvette a kapcsolatot a legutóbb az orosz válogatottat irányító szakemberrel.
jan. 18
12:48
Lazio: lapértesülés szerint Cristian Ledesma az Interbe igazol (She)
Az olasz Corriere dello Sport napilap értesülései szerint Cristian Ledesma, a Lazio középpályása úgy döntött, az Interben folytatja pályafutását.
jan. 18
12:50
Australian Open: Gyementyjeva sikere, csak fedett pályán lesz ma meccs (She)
Két sima játszmában győzött Jelena Gyementyjeva az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.
jan. 18
12:57
Australian Open - Továbbjutott a címvédő Nadal (Behaviour)
Nemcsak ausztrál ellenfelével, hanem az őt támogató közönséggel is meg kellett küzdenie Rafael Nadalnak a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság hétfői nyitónapján, ő azonban nem hibázott, és háromszettes győzelmével biztosan került a 64 közé.
jan. 18
13:06
Serie A: saját szurkolóik támadtak a Sampdoria játékosaira (She)
Feldühödött szurkolók támadtak rá a Sampdoria labdarúgócsapatának két játékosára, Giampaolo Pazzinire és Daniele Manninire – adta hírül a La Stampa című olasz lap.
jan. 18
13:08
DVTK: 15 játékossal tárgyalnak, Somorjai a héten szerződést kap (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapatánál jelenleg 15 futballistával tárgyal a vezetőség. Úgy tudjuk, közülük Somorjai Tamás, Sowunmi Thomas és a kameruni Sadjo Haman a legesélyesebb arra, hogy szerződést kapjon.
jan. 18
13:10
Chelsea: Lampard szeretné, ha Joe Cole maradna a „kékeknél” (She)
Az angol élvonalban szereplő Chelsea középpályása, Frank Lampard hétfőn kijelentette, hogy szeretné, ha Joe Cole jövőre is a csapatot erősítené – adta hírül a SkySports.
jan. 18
13:51
Kínába igazolt az All Star-kosaras (Metropol)
Kínában folytatja pályafutását Stephon Marbury, aki két All Star-gálán szerepelt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
jan. 18
14:09
Elégedetlen versenyzők a Bamako-ralin (Metropol)
Elégedetlen versenyzők, önkényesen változó szabályok, fölöslegesen futott kilométerek – ez az első három nap mérlege. Kiküldött tudósítónk jelenti.
jan. 18
14:18
Bundesliga 2: Torghelle nem lenne elégedett a harmadik hellyel (She)
Remekelt a Cottbus elleni vasárnapi mérkőzésen Torghelle Sándor, aki két góljával kulcsszerepet vállalt az Augsburg labdarúgócsapatának győzelmében.
jan. 18
14:20
Gyorsasági autó: Palikék nyertek kategóriájukban a dubai viadalon (She)
Kategóriája küzdelmeiben fölényesen nyert, és az összetett 11. helyen végzett a magyar BMW-csapat (Palik László, Vida János, Walter Csaba, Wéber Gábor) a dubai 24 órás viadalon, amelyen 200 induló állt rajthoz, és amelyen a Bovi Motorsport (Barta Attila, Bódis Kálmán, Rácz István) különítménye szintén megnyerte géposztálya küzdelmeit.
jan. 18
14:22
Póker: új osztási rendszer forradalmasíthatja a játékot (She)
A RealDealPoker.com valódi kártyákkal történő osztást fejlesztett ki online póker termében.
jan. 18
14:24
Átigazolás: Fülöp és Vadócz klubja is vinné az egyiptomi Nagyot (She)
Francia sajtóértesülések szerint több európai csapat is érdeklődik az egyiptomi válogatottal az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő, Geddo néven játszó védőért, Mohamed Nagy Gadóért.

Keresés