2010. január 2. szombat

jan. 2
16:21
Kaká még nem hadra fogható (Metropol)
A Real Madrid 27 éves középpályása - aki november 29-én, az FC Barcelona elleni csúcsrangadón szenvedett ágyéksérülést - már rendes edzésmunkát végzett a héten, ám Manuel Pellegrini vezetőedző nem számít rá vasárnap az Osasuna elleni bajnokin.
jan. 2
16:39
Tenisz: Sarapova legyőzte Venus Williamst Thaiföldön (She)
Az október óta első mérkőzését vívó Marija Sarapova 6:3, 6:4-re legyőzte szombaton Venus Williamst egy thaiföldi bemutató teniszmérkőzésen.
jan. 2
16:57
Északi összetett: Manninen ellenállhatatlan volt Oberhofban (She)
A németországi Oberhofban folytatódott az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata. A szombati viadalon izgalmas hajrá után a finn Hannu Manninen győzött az osztrák Felix Gottwald és az összetett világkupa éllovasa, a francia Jason Lamy-Chappuis előtt.
jan. 2
17:33
Tenisz: Nadal két vereség után újra legyőzte Söderlinget (She)
Rafael Nadal sikerével ért véget az Abu-Dzabiban megrendezett meghívásos férfi tenisztorna, miután a spanyol játékos két szoros játszmában megverte Robin Söderlinget.
jan. 2
17:35
Dakar 2010: a motorosoknál Casteu nyerte az első szakaszt (She)
A motorosoknál a francia David Casteu nyerte szombaton az első mért szakaszt a 31. Dakar-ralin, a világ legnehezebb autós terepversenyén, amelyet már második alkalommal rendeznek meg dél-amerikai helyszíneken, Argentínában és Chilében.
jan. 2
18:06
FA-kupa: a Manchester City nehezen gyűrte le a Middlesbrough-t (She)
Az angol FA-kupa harmadik fordulójában az élvonalbeli Manchester City 1–0-ra legyőzte a másodosztályú Middlesbrough-t, így bejutott a negyedik fordulóba.
jan. 2
18:42
League One: vesztes mérkőzésen mutatkozott be az Oldhamben Tímár (She)
Tímár Krisztián bemutatkozott az angol harmadosztályban játszó Oldham Athleticben, amely 2–1-es vereséget szenvedett a Hartlepool otthonában. A Plymouth által kölcsönadott magyar védő végigjátszotta a találkozót.
jan. 2
18:45
A motorosoknál Casteau nyerte az első szakaszt (Metropol)
A motorosoknál a francia David Casteu nyerte szombaton az első mért szakaszt a 31. Dakar-ralin, a világ legnehezebb autós terepversenyén, melyet már második alkalommal rendeznek meg dél-amerikai helyszíneken, Argentínában és Chilében.
jan. 2
19:00
Fiorentina: a lilák kölcsönvették az Udinese brazil védőjét (She)
A Fiorentina a tavaszra kölcsönvette Felipét (teljes nevén Felipe Dias da Silva Dal Belo), aki 2002 óta 126-szor lépett pályára az Udinesében, ám a mostani szezonban nem sok játéklehetőséget kapott a friuli csapatban.
jan. 2
19:18
ANK: hat európai légióssal utaznak a tunéziaiak Angolába (She)
Fauzi Benzarti szövetségi kapitány kijelölte a tunéziai labdarúgó-válogatott Afrikai Nemzetek Kupájára utazó keretét. A 23 játékos között hat olyan található, aki Európában légióskodik.
jan. 2
19:20
Sakk: Almási Zoltán holtversenyben az élen Reggio Emiliában (She)
Almási Zoltán remizett az orosz Konsztantyin Landával a Reggio Emilia-i szupertorna ötödik fordulójában, így továbbra is az első helyen áll. A magyar nagymester, akinek eddigi teljesítménye plusz négy Élő-pontot ér, a hatodik körben sötéttel a moldovai Victor Bologannal játszik.
jan. 2
19:54
Olaszország: Pastore a Chelsea helyett a Palermót választotta (She)
A Chelsea érdeklődésének ellenére marad a Palermóban a nyáron igazolt argentin Javier Pastore.
jan. 2
20:12
Primera División: Zsigics a 93. percben döntött a Valencia javára (She)
A csereként beálló Nikola Zsigics 93. percben fejelt góljával a Valencia 1–0-ra győzött hazai pályán az Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának nyitó mérkőzésén.
jan. 2
20:14
Juventus: kölcsönadták a Cagliarinak a saját nevelésű hátvédet (She)
A Juventus kölcsönadta a Cagliarinak saját nevelésű 20 éves védőjét, Lorenzo Ariaudót.
jan. 2
20:15
Az autósoknál Roma nyert, rövidítették a szakaszokat (Metropol)
Az autósok között a spanyol Nani Roma nyerte szombaton az első mért szakaszt a 31. Dakar-ralin, a világ legkeményebb terepversenyén, melyet már másodszor rendeznek meg dél-amerikai helyszíneken, Argentínában és Chilében.
jan. 2
20:48
Belgium: lehet, hogy Tiszáék az adósság miatt nem fejezik be a szezont (She)
Gondban lehet Tisza Tibor együttese, a belga másodosztályban szereplő Royal Antwerp.
jan. 2
20:48
Nyert a Valencia a forduló nyitányán (Metropol)
Egy, a hajrában szerzett góllal 1-0-ra győzött a Valencia hazai pályán az Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
jan. 2
21:06
Schalke: brazil támadót igazolt a második helyen telelő klub (She)
Brazil csatárt szerződtetett a német labdarúgó Bundesligában az őszi idényt követően második helyezett Schalke.
jan. 2
21:24
Spanyolország: Simon András csereként játszott, csapata ikszelt (She)
A Córdoba gól nélküli döntetlent játszott a Cartagena otthonában a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A vendégek pontszerzéséből kivette a részét Simon András is, akit a 42. percben cserélt be edzője.
jan. 2
21:42
Dakar 2010: súlyos baleset az első gyorsasági szakaszon (She)
Kritikus állapotban van egy szurkoló, akit több társával együtt elgázolt az egyik autó a dél-amerikai Dakar-rali első gyorsasági szakaszán.
jan. 2
21:42
Nadal legyőzte Söderlinget (Metropol)
A spanyol Rafael Nadal nyerte az Abu-Dzabiban rendezett meghívásos bemutató tenisztornát, miután a szombati döntőben nagy csatában, két óra alatt győzött a svéd Robin Söderling ellen.
jan. 2
22:00
Szerdán temetik Horváth Zoltánt (Metropol)
Szerdán Sopronban helyezik örök nyugalomra a hétfőn autóbalesetben elhunyt Horváth Zoltánt, a Falco-Szova KC Szombathely válogatott kosárlabdázóját.
jan. 2
22:02
Tonit ujjongva fogadták az AS Románál (Metropol)
Ujjongva fogadták az AS Roma labdarúgócsapatánál Luca Tonit, aki az idény végéig kölcsönbe érkezett a Bayern Münchentől.
jan. 2
22:04
Meghalt az egyik elütött néző a Dakaron (Metropol)
Életét vesztette az a szurkoló, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba, miután több társával együtt elütötte az egyik autó a dél-amerikai Dakar-rali első gyorsasági szakaszán.
jan. 2
22:36
Belgium: a „kis Yeboah” Tőzsérék csapatában folytatja pályafutását (She)
Az izraeli Hapoel Tel-Avivtól igazol ghánai válogatott labdarúgót a belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Racing Genk.

Keresés