2010. január 27. szerda

jan. 27
0:36
Manchester City: 98 százalék, hogy Robinho a Santoshoz kerül (She)
A Santos elnöke szerint 98 százalék az esély rá, hogy Robinho kölcsönjátékosként náluk folytatja pályafutását.
jan. 27
3:54
Venus Williams magára vonta a nézők figyelmét (Blikk)
Az Australian Openen a nézők azt találgatták, van-e alsónemű a teniszezőn.
jan. 27
6:51
Labdarúgás: drogellenes kampányba hívják Diego Maradonát (She)
Drogellenes kampányban való részvételre buzdítja Diego Maradonát az uruguayi elnöki posztra pályázó Jose Mujica.
jan. 27
6:57
Futsal Eb - Gólnélküli(!) döntetlen után spanyol siker (Behaviour)
A címvédő spanyol válogatott bejutott a legjobb négy közé a Magyarországon zajló futsal Európa-bajnokságon, miután a keddi negyeddöntőben büntetőkkel nyert az orosz csapat ellen.
jan. 27
7:09
NBA: a Lakers washingtoni sikerrel javította idegenbeli mérlegét (She)
A Los Angeles Lakers tizenkét pontos győzelmet aratott a Washington Wizards otthonában az NBA 91. játéknapján, ezzel javított idegenbeli mérlegén: a kaliforniaiak ugyanis az utolsó nyolc vendégjátékukból hatot elvesztettek. Pau Gasol és Kobe Bryant egyaránt 26 pontot dobott.
jan. 27
7:11
Australian Open: Li Na elütötte Venus Williamst az elődöntőtől (She)
A 16. helyen kiemelt kínai Li Na három játszmában búcsúztatta a hatodikként rangsorolt amerikai Venus Williamst az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében, ezzel biztossá vált, hogy nem lesz Williams „házi elődöntő" a tornán.
jan. 27
7:13
Australian Open: Fucsovics és Babos is továbbment a juniorok között (She)
A junior mezőnyben induló Fucsovics Márton és Babos Tímea is sikerrel vette a harmadik fordulót egyesben az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.
jan. 27
7:15
Australian Open: vesztett állásból fordított S. Williams Azarenka ellen (She)
Az első helyen kiemelt Serena Williams mentette meg a Williams-lányok becsületét, miután ha vesztett állásból is, de fordított és nyert a fehérorosz Viktorija Azarenka ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság utolsó negyeddöntőjében.
jan. 27
7:15
A kiesés miatt megbomlott a magyar futsalválogatott (Behaviour)
Már a magyar futsalválogatottat is utolérte a széthúzás. A hazai rendezésű Európa-bajnokságon a csoportküzdelmekben két vereséggel kiesett csapat néhány tagja szembefordult Kozma Mihály szövetségi kapitánnyal. Mindeközben az abszolút újonc, Azerbajdzsán büntetőkkel került a négy közé, akárcsak a címvédő, nagy esélyes spanyolok.
jan. 27
7:17
NHL: sorozatban a tizenegyedik mérkőzését bukta el az Edmonton Oilers (She)
Sima győzelmet aratott az Edmonton Oilers otthonában a nyolcmérkőzéses idegenbeli turnét lebonyolító Chicago Blackhawks az NHL alapszakaszának 111. fordulójában – ezzel a házigazda kanadai csapat sorozatban tizenegyedszer kapott ki.
jan. 27
7:27
NB II-es ligaválogatott: döntetlen a török élvonalbeli Diyarbakirsporral (She)
A Törökországban edzőtáborozó NB II-es labdarúgó ligaválogatott kedden a török élvonalbeli Diyarbakirsporral találkozott, és kemény, küzdelmes meccsen gól nélküli döntetlent játszott.
jan. 27
7:51
Australian Open - Két kínai az elődöntőben (Behaviour)
Cseng Csie (Zheng Jie) után Li Na is bejutott az elődöntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, így a legjobb négy között két kínai szerepel női egyesben.
jan. 27
8:03
Belgium: Sowunmi Thomast a belga másodosztályú Oostende hívja (She)
Edzője ajánlására a belga másodosztályban szereplő Oostende labdarúgócsapata szerződtetné a korábban a DVTK-val tárgyaló Sowunmi Thomast.
jan. 27
8:05
Kosárlabda: a Harlem Globetrottersben is járt irányítót igazolt a Salgótarján (She)
Első ránézésre kitűnő játékossal erősítette meg keretét a férfi élvonalbeli Salgótarjáni KSE, amely szerződtette az amerikai Eddy Barlow-t.
jan. 27
8:09
Nem mehetnek Juve-szurkolók az Inter elleni kupameccsre (Behaviour)
Nem nyitják meg a vendégszektort csütörtökön Milánóban, az Internazionale-Juventus labdarúgó Olasz Kupa-mérkőzésén.
jan. 27
8:24
Elődöntős az AS Roma (Metropol)
A Fiorentina után másodikként az AS Roma jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Olasz Kupában, miután kedd este hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Catania felett.
jan. 27
8:27
Australian Open - Tovább menetelnek a magyarok (Behaviour)
Fucsovics Márton és Babos Tímea is bejutott szerdán egyesben a negyeddöntőbe a juniorok versenyében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 27
8:39
Championship: csődeljárás és pontlevonás a Crystal Palace-nál (She)
Csődeljárás indul a másodosztályú angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Crystal Palace ellen, ezért automatikusan tíz pontot levonnak a csapattól.
jan. 27
8:42
Negyeddöntőben a junior magyarok (Metropol)
Fucsovics Márton és Babos Tímea is bejutott szerdán egyesben a negyeddöntőbe a juniorok versenyében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 27
8:44
Lilian Thuram feketén-fehéren (Metropol)
Lilian Thuram a francia labdarúgás emblematikus figurája, az 1998-as világbajnokság elődöntőjéből például az ő két góljával jutott tovább a válogatott. A 38 éves világ- és Európa-bajnok futballista könyvet írt, elvileg az életéről, de a kötet inkább a színes bőrűek érvényesüléséről szól: szeretné, ha megkapnák azt a tiszteletet, amelyet megérdemelnek.
jan. 27
8:57
Chelsea: pénteken lesz Michael Essien műtétje Párizsban (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea térdsérüléssel bajlódó ghánai középpályását, Michael Essient pénteken műtik meg Párizsban.
jan. 27
9:03
Drogellenes kampányba hívják Maradonát (Behaviour)
Drogellenes kampányban való részvételre buzdítja Diego Maradonát az uruguayi elnöki posztra pályázó Jose Mujica.
jan. 27
9:15
Videoton: Lencse László bajnokságot akar nyerni a fehérváriakkal (She)
Mint arról beszámoltunk, Lencse László, az MTK gólerős támadója izraeli ajánlata helyett végül az őszi bajnok Videoton labdarúgócsapatát választotta – és aranyéremre tör a fehérváriakkal.
jan. 27
9:17
Vízilabda: Benedek, Kásás és Biros is jelölt az évtized legjobbjának címére (She)
A nemzetközi szövetség (FINA) magazinja a tagországok és újságírók részvételével megválasztja az elmúlt évtized legjobbjait vízilabdában.
jan. 27
9:19
Australian Open: mérkőzéslabdák hárítása után Babosék már elődöntősök (She)
Babos Tímea az egyes után párosban is győzött az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon a juniorok versenyében, és Gabriela Dabrowski oldalán már elődöntősnek mondhatja magát.
jan. 27
9:51
DVSC-TEVA: Essama gyorsan helyet követelne magának a csapatban (She)
Gyorsan a kezdőcsapatba szeretne kerülni Etogo Essama, a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának fiatal kameruni csatára. A 21 éves támadó az olasz Sestesétől került Debrecenbe.
jan. 27
9:53
MTK: Garami még nem döntött a próbajátékosok sorsáról (She)
Még nem döntött a próbajátékosok – Szentpéteri Viktor, Holczer Ádám és Marek Kostolani – sorsáról Garami József, az MTK labdarúgócsapatának szakmai igazgatója.
jan. 27
10:09
Két kínai lány is elődöntős az Australian Openen (Infostart)
Tovább tart a kínai csoda az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesében. Cseng Csie után Li Na is bejutott az elődöntőbe. Utóbbi a hatodik helyen kiemelt Venus Williams ellen nyert 2-6, 7-6, 7-5-re. Li Na a döntőért a másik Williams-lánnyal, Serenával játszik majd, aki 4-6, 0-4-ről fordítva nyert a fehérorosz Viktorija Azarenka ellen.
jan. 27
10:09
Australian Open: Federer kiejtette az eddig remeklő Davigyenkót (She)
Meglepetésnek indult, végül újfent Federer-győzelem lett belőle: a hatodik helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko az első szettet még megnyerte a svájci világelső ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében, a második játszma közepétől azonban zsinórban 13 (!) gémet bukott el, amivel el is úszott számára a mérkőzés.
jan. 27
10:11
Újpest: Korcsmár nem keseredik el, ha a liláknál marad (She)
Eddig pozitívak a tapasztalatai a norvég élvonalbeli Brann edzőtáborában Korcsmár Zsoltnak. Az Újpest utánpótlás-válogatott labdarúgóját keddtől tesztelik a bergeniek.
jan. 27
10:27
Válogatott: Koeman a Honvéd után a Videotonhoz és a Lokihoz is elutazik (She)
Villámlátogatást tesz Magyarországon Erwin Koeman: labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya eredetileg csak februárban érkezett volna, kedden mégis repülőre ült, s délután a Honvédot látogatta meg.
jan. 27
10:51
Australian Open - Eddig tartott Davigyenko menetelése (Behaviour)
A világelső Roger Federer megszakította az orosz Nyikolaj Davigyenko 13 mérkőzéses veretlenségi sorozatát az ausztrál nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében.
jan. 27
11:09
Vancouver 2010 - Rekordra készül az amerikai hokibíró (Behaviour)
Az amerikai Dennis LaRue lehet a világon az első jégkorongbíró, aki 22 év átfedéssel vezet mérkőzéseket olimpián.
jan. 27
11:21
Labdarúgás: manchesteri derbi, Arsenal-, Chelsea-, Milan-meccs - a szerdai kínálat (She)
Ismét élre állhat az angol labdarúgó-élvonalban az Arsenal, ha legyőzi az Aston Villát a Premier League hétközi fordulójában. A Chelsea a Blackburnt fogadja, a Manchester United pedig a Ligakupa-elődöntővel van elfoglalva – a városi rivális City előnyből várja a visszavágót. A Coppa Italia elődöntőjét célozza meg a Milan, valamint két mérkőzést játszanak a Király-kupában. Tekintsék meg a…
jan. 27
11:39
Olaszország: Mihajlovics rasszista Roma-szurkolókról beszélt (She)
A Catania labdarúgócsapatát irányító Szinisa Mihajlovics szerint amit a Roma szurkolói műveltek vele a keddi Olasz Kupa-negyeddöntő során, az nem más, mint rasszizmus.
jan. 27
11:41
Cselgáncs: nyolc magyar a tatamin Tbilisziben és Szófiában (She)
Nyolc magyar dzsúdós lép tatamira a szezonnyitó világkupaversenyeken a hétvégén.
jan. 27
11:57
Roma: Motta megerősítette, hogy a tegnapi volt az utolsó meccse a csapatban (She)
A Serie A-ban szereplő AS Roma olasz hátvédje, Marco Motta megerősítette, hogy a tegnapi Olasz Kupa-negyeddöntő volt az utolsó mérkőzése a csapatban. Amint arról korábban beszámoltunk, az angol Manchester Cityhez kerülhet a 23 éves labdarúgó.
jan. 27
11:59
Póker: eddig 1.5 millió dollár adomány gyűlt össze Haitiért (She)
Az internetes pókertársadalom eddig másfél millió dollárt gyűjtött a földrengés sújtotta Haiti megsegítéséért.
jan. 27
12:01
DVSC: brazil középpályást tesztel a címvédő Debrecen (She)
Egy brazil ballábas középpályás érkezett Debrecenbe: David „Douglas" Fernandes már csatlakozott is a DVSC-TEVA csapatához – mondta el Bartha Csaba sportigazgató a debreceni futballklub hivatalos honlapjának.
jan. 27
12:03
Repülésfóbiája miatt maradt otthon a Hamburg perui légiósa (Behaviour)
Fél a repüléstől, ezért nem tért még vissza hazájából Németországba Paolo Guerrero, a Hamburger SV perui futballistája.
jan. 27
12:03
Női kosárlabda: Fürtös Kata pótolja Baján Takács Dianát (She)
Fürtös Katával pótolja a január 16-án térdszalagszakadást szenvedő és emiatt fél évet kihagyni kényszerülő Takács Dianát a Baja női kosárlabdacsapata.
jan. 27
12:15
Vb 2010: Messi, Verón és Mascherano helye biztos az argentinoknál (She)
Lionel Messi, Juan Sebastian Verón és Javier Mascherano biztosan tagja lesz a dél-afrikai világbajnokságra utazó argentin labdarúgó-válogatottnak.
jan. 27
12:17
Real Madrid: Cristiano Ronaldo túlzottnak tartja a kétmeccses eltiltást (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája túlzottnak tartja, hogy két mérkőzésről eltiltották, miután a Málaga elleni bajnokin kiállították, mert a karjával megütötte Patrick Mtiligát, akinek eltörött az orra.
jan. 27
12:39
Úszó Eb a Dunán? (Behaviour)
Elképzelhető, hogy a Duna Televízió közvetíti az MTV helyett az augusztus 4. és 15. között Magyarországon megrendezendő úszó Európa-bajnokságot.
jan. 27
12:51
Formula–1: Schumacher 2012 után is maradna a száguldó cirkuszban (She)
A Formula–1-be három év kihagyást követően visszatérő hétszeres világbajnok német Michael Schumacher 2012 után, 44 éves korában is szívesen folytatná újraindított pályafutását a Mercedes GP-nél.
jan. 27
12:53
Atlétika: Blanka Vlasic Trinecben már két méter fölé jutott (She)
A férfiaknál és a nőknél is kiemelkedő eredmények születtek a csehországi Trinecben rendezett fedett pályás magasugró-viadalon: Blanka Vlasic 201, az orosz Ivan Uhov pedig 234 centiméterrel győzött.
jan. 27
13:09
Belgium: tizenkilenc éves cseh középpályást igazol az Anderlecht (She)
Ha a szerdai orvosi vizsgálatokon nem találnak problémát nála, Lukás Marecek az Anderlecht labdarúgócsapatában folytatja a karrierjét.
jan. 27
13:15
Súlyos kenőpénzt kell fizetniük a kínai labdarúgóknak, ha be akarnak kerülni hazájuk válogatottjába (Behaviour)
Helyi lapértesülés szerint súlyos kenőpénzt kell fizetniük a kínai labdarúgóknak, ha be akarnak kerülni hazájuk válogatottjába.
jan. 27
13:27
Videoton: Lencse leigazolásával már nincs szükség Vitali Gussevre (She)
A Videoton lemondott az észt válogatott Vitali Gussev szerződtetéséről, aki korábban próbajátékon szerepelt Mezey György labdarúgócsapatánál.
jan. 27
13:29
Ferencváros: Short a magyar technikát és az angol dinamizmust ötvözné (She)
Craig Short, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedett az eddigi igazolásokkal; szerinte Csizmadia, Elding és Stockley is erőssége lehet a tavasszal pályára lépő együttesnek.

Keresés