2010. január 3. vasárnap

jan. 3
0:42
Dakar 2010: hiába élesztették újra kétszer, meghalt az egyik elütött néző (She)
Életét vesztette az a szurkoló, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba, miután több társával együtt elütötte az egyik autó a dél-amerikai Dakar-rali első gyorsasági szakaszán.
jan. 3
5:36
Halálos balesettel kezdődött a Dakar (Behaviour)
Életét vesztette az a szurkoló, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba, miután több társával együtt elütötte az egyik autó a dél-amerikai Dakar-rali első gyorsasági szakaszán.
jan. 3
5:38
Primera División - Hazai pályán botlott a Barcelona (Behaviour)
Az éllovas Barcelona saját közönsége előtt nem tudta legyőzni a Villarrealt szombaton a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ugyanakkor a 16. fordulóban is megőrizte veretlenségét.
jan. 3
6:12
"A pénzeseknek áll a világ az F1-ben, a tehetség kevés" (Behaviour)
Anthony Davidsonnak az idén sem sikerült helyet találnia magának a Forma-1-ben, a brit pilóta szerint ugyanis csak az anyagi hátteret biztosítani képes versenyzőknek van esélyük arra, hogy bekerüljenek az autósport elitkategóriájába.
jan. 3
7:06
Egy felnőtt meccs után behívták a válogatottba, visszautasította (Behaviour)
Mindössze egy felnőtt tétmérkőzéssel a háta mögött meghívót kapott a benini válogatottba Jonathan Tinhan, a francia Grenoble labdarúgója.
jan. 3
7:33
Portugália: sorozatban ötödször Ronaldo a legjobb portugál légiós (She)
A Record című sportnapilap által szerevezett szavazás végeredménye alapján Cristiano Ronaldo, a Manchester United, majd a Real Madrid játékosa volt 2009-ben a legjobb külföldön szereplő portugál labdarúgó.
jan. 3
7:51
NHL: sorozatban nyolcadszor kapott ki az Atlanta, de ismét pontot szerzett (She)
Sorozatban nyolcadik mérkőzését veszítette el az Atlanta Thrashers, miután 6–5-re kikapott a New York Islanders otthonában a szétlövéssel záruló találkozón, de a legutóbbi, Buffalo Sabres elleni meccse után ismét pontot szerzett az NHL 88. játéknapján.
jan. 3
8:27
ANK 2010: kudarc esetén sem mond le az elefántcsontparti kapitány (She)
Nem tervezi, hogy egy esetleges sikertelen Afrika Kupa-szereplés után lemond posztjáról Vahid Halilhodzic, az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 3
8:54
Bokszmeccs helyett becsületsértési per (Behaviour)
Amikor tavaly bejelentették, hogy korunk két, súlycsoportoktól független legjobbja, Manny Pacquiao (50-3-2) és Floyd Mayweather (40-0) március 13-án összecsap egymással, a profi ökölvívás hívei elkezdték vágni a centit. Ám könnyen lehet, hogy elhamarkodták.
jan. 3
9:30
Versenynaptár - mit kínál a 2010-es sportév? (Behaviour)
Az idei év sem szűkölködik rangos sporteseményekben. Elég csak megemlítenünk az ismét Dél-Amerikát boldogító Dakart, vagy a júniustól egy hónapig tartó dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot, a februári téli olimpiát, a nyáron hazánkban megrendezésre kerülő úszó Európa-bajnokságot. De emellett ismét izgalmakat ígér – immár Michael Schumacherrel együtt – a Formula–1, reményeink szerint szép magyar…
jan. 3
9:57
Labdarúgás: a Primera División és az FA-kupa mai programja (She)
A 2010-es év elején a legtöbb európai labdarúgó-bajnokságban szünet van. Kivétel ez alól Spanyolország, ahol már tegnap elkezdődött a tavaszi szezon, míg Angliában kupafordulót rendeznek. Cikkünkben megtalálhatják a vasárnapi programot.
jan. 3
9:59
Pécs: a Nafta Lendavától visszatérő Koplárovics a Barcshoz igazolhat (She)
Visszatért Koplárovics Béla a Nafta Lendavától. A szlovén együttesben kölcsönjátékosként szereplő balszélső a Pécsi MFC-ben kezdi meg a felkészülést, ám valószínűleg nem sokáig marad ott, mert a vezetőség szeretné eladni vagy ismét kölcsönadni.
jan. 3
10:01
Játékvezetés: Törökországban edzőtáboroznak a magyar bírók (She)
A törökországi Antalyába utaznak január 16-án a magyar játékvezetők.
jan. 3
10:06
NHL - Sorozatban negyedszer kapott ki a címvédő (Behaviour)
Sorozatban negyedik vereségét szenvedte el szombaton az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) címvédő Pittsburgh Penguins.
jan. 3
10:15
Labdarúgás: az uruguayi válogatott csatár két évre a Botafogóhoz igazolt (She)
Sebastian Abreu, az uruguayi válogatott labdarúgó december közepén hagyta el a görög Arisz Szaloniki együttesét, és mostanra sikerült új csapatot találnia magának. A 33 éves csatár két évre a Botafogóhoz igazolt.
jan. 3
10:18
Davidson: a pénzeseknek áll a világ az F1-ben (Metropol)
Anthony Davidsonnak az idén sem sikerült helyet találnia magának a Forma-1-ben, a brit pilóta szerint ugyanis csak az anyagi hátteret biztosítani képes versenyzőknek van esélyük arra, hogy bekerüljenek az autósport elitkategóriájába.
jan. 3
10:24
NBA - Eredmények (Behaviour)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati eredményei:
jan. 3
10:33
Pápa: a lett légiós levélben jelezte, felépült súlyos sérüléséből (She)
Két-két góllal és gólpasszal mutatkozott be Vadims Zulevs a ZTE elleni Ligakupa-meccsen, ám miután a Lombard Pápa Termál FC támadója a Ferencváros ellen megsérült, és húsz centiméteres seb keletkezett a lábán, többen pályafutása végét jósolták.
jan. 3
10:36
Sorozatban negyedszer kapott ki a címvédő (Metropol)
Sorozatban negyedik vereségét szenvedte el szombaton az észak-amerikai profi jégkorongligában címvédő Pittsburgh Penguins. Nézze meg a meccsek összefoglalóját!
jan. 3
11:12
Satan a Boston Bruinsnál folytatja (Metropol)
Miroslav Satan egyéves szerződést írt alá az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Boston Bruins csapatához.
jan. 3
11:27
Manchester United: 20 millió fontot ajánlottak Hulkért - lapértesülés (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szeretné a csapatában tudni a portugál Porto brazil támadóját, Hulkot. A News of the World értesülései szerint a skót mester 20 millió fontot sem sajnálna az üzletre, ám a csatár hivatalos kivásárlási ára ennél jóval magasabb, 100 millió euró.
jan. 3
11:29
Barcelona: Guardiola szerint erőt meríthetnek a Villarreal elleni ikszből (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője nem volt ideges a Villarreal elleni döntetlen (1–1) után, hanem úgy véli, az eredmény erőt adhat a katalán együttesnek a folytatáshoz.
jan. 3
11:54
Satan Bostonba tart (Behaviour)
Miroslav Satan egyéves szerződést írt alá az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Boston Bruins csapatához.
jan. 3
12:21
Anglia: a Chlesea Heskey-t, a City Vieirát akarja - lapértesülés (She)
A The Mail on Sunday értesülései szerint a Chelsea Emile Heskey-vel pótolná az Afrikai Nemzetek Kupájára utazó Didier Drogbát, és ezért 4 millió fontot ajánlott az Aston Villának.
jan. 3
12:57
Tenisz: Czink három szettben verte meg cseh ellenfelét a nyitányon (She)
A hetedik helyen kiemelt Czink Melinda győzelemmel mutatkozott be a brisbane-i tenisztorna női versenyén, három szettben 6:4, 3:6, 6:3-ra legyőzte a cseh Lucie Hradeckát.
jan. 3
13:15
Córdoba: edzője szerint büntetőt kellett volna ítélni Simon javára (She)
A Córdoba vezetőedzője, Lucas Alcaraz csalódott volt a Cartagena elleni gól nélküli döntetlen után, mivel úgy véli, egyértelműen tizenegyest kellett volna ítélni a 42. percben csereként beálló Simon András javára.
jan. 3
13:24
Brisbane - Czink győzelemmel kezdte az évet (Behaviour)
Czink Melinda három játszmában legyőzte a cseh Lucie Hradeckát a brisbane-i tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyének 1. fordulójában.
jan. 3
13:33
Alpesi sí: Sandrine Aubert nyerte a zágrábi szlalom-versenyt (She)
Horvátország fővárosában, Zágrábbban folytatódott a női alpesi sízők világkupa-sorozata, ahol vasárnap műlesikló futamot rendeztek. A győzelmet a francia Sandrine Aubert szerezte meg parádés második futamának köszönhetően, megelőzve az első futamban győztes osztrák Kathrin Zettelt. A harmadik a német színekben versenyző kisebbik Riesch-testvér, Susanne lett.
jan. 3
13:51
Északi összetett: amerikai siker született vasárnap Oberhofban (She)
A németországi Oberhofban folytatódott az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyen – hasonlóan a szombatihoz – nem vett részt a japán és a norvég csapat. Távollétükben az amerikai Johnny Spillane szerezte meg a győzelmet az osztrák Felix Gottwald és a német Björn Kircheisen előtt.
jan. 3
14:45
RM Castilla: Szalai most sem játszott, az Alcorcón a tartalékokat is megverte (She)
A Real Madrid felnőtt csapatát a spanyol Király-kupában búcsúztató Alcorcón a Real emberhátrányba kerülő tartalék együttesét is megverte: a harmadosztályú bajnokság II-es csoportjának 19. fordulójában győzött 2–1-re David Sanz hosszabbításban szerzett góljával.
jan. 3
15:57
Síugrás: Schlierenzauer toronymagasan győzött Innsbruckban (She)
Vasárnap a Négysáncverseny harmadik állomásán, Innsbruckban mérték össze tudásukat a legjobb síugrók. A győzelmet a mindkét sorozatban a legjobbnak bizonyuló Gregor Schlierenzauer szerezte meg, aki a világkupában átvette a vezetést, és a Négysáncverseny összetettjében is feljött a második helyre. A második a svájci Simon Ammann, a harmadik a finn Janne Ahonen lett. A Négysáncverseny összetettjében…
jan. 3
16:06
Döntetlen a skót szuperrangadón (Behaviour)
Döntetlennel zárult a skót labdarúgó-bajnokság legnagyobb rangadója, a Celtic Glasgow és a Glasgow Rangers csatája.
jan. 3
16:33
Ferencváros: Adnan, Wolfe és Morrison később csatlakozik a kerethez (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, több ferencvárosi légiósnak is válogatottbeli kötelezettsége lesz januárban. A pakisztáni válogatottban az év végén is szereplő Adnan Ahmed egy héttel a felkészülés kezdete után, azaz január 18-án érkezik vissza Budapestre – írta a 100%Fradi.
jan. 3
16:42
Bombameglepetés! Kiesett a Manchester United (Behaviour)
A harmadosztályban szereplő Leeds United bombameglepetésre 1-0-ra győzött vasárnap az Old Traffordon a Manchester United ellen, így bejutott a legjobb 32 közé az angol labdarúgó FA Kupában.
jan. 3
16:51
Harmadosztályú csapat verte ki a Manchester Unitedet az FA-kupából (Infostart)
A harmadosztályban szereplő Leeds United bombameglepetésre 1-0-ra győzött az Old Traffordon a Manchester United ellen, így bejutott a legjobb 32 közé az angol labdarúgó FA-kupában.
jan. 3
16:51
Juventus: Molinaro és Tiago az Atlético Madridhoz kerülhet kölcsönbe (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus kölcsönadná védőjét, Cristian Molinarót a spanyol Atlético Madridnak. Molinaro mellett egy másik torinói játékos, a portugál Tiago is Madridba kerülhet.
jan. 3
17:00
Bombameglepetés! Kiesett a Manchester United (részletek) (Behaviour)
A harmadosztályban szereplő Leeds United bombameglepetésre 1-0-ra győzött vasárnap az Old Traffordon a Manchester United ellen, így bejutott a legjobb 32 közé az angol labdarúgó FA Kupában.
jan. 3
17:09
Rosszul kezdte az évet a Barcelona (Infostart)
Az éllovas Barcelona saját közönsége előtt nem tudta legyőzni a Villarrealt a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ugyanakkor a 16. fordulóban is megőrizte veretlenségét. A további szombati mérkőzéseken a Valencia 1-0-ra, az Atlético Madrid 2-1-re nyert.
jan. 3
17:09
Fenerbahce: a csapatkapitány Alex a Szpartak Moszkvához kerülhet (She)
A török kiadású Fotomac szerint a Fenerbahce brazil csapatkapitánya, Alex az orosz Szpartak Moszkvához kerülhet. A 32 éves brazil középpályást mindenképpen szeretné megszerezni az orosz bajnokságban második helyen végzett együttes, ezért már fel is vette a kapcsolatot a játékos ügynökével.
jan. 3
17:27
Portsmouth: a kapus David James Tottenhambe igazolhat a télen (She)
A News of the World információi szerint David James a téli átigazolási szezonban a pénzügyi problémákkal küzdő Portsmouthból a Tottenham Hotspurhöz kerülhet.
jan. 3
17:36
Dakar 2010 - A motorosoknál Frétigné nyerte a második szakaszt (Behaviour)
motorosoknál vasárnap a francia David Frétigne nyerte a 31. Dakar-rali második szakaszát, a világ legnehezebb autós terepversenyét már második alkalommal rendezik meg Argentínában és Chilében.
jan. 3
17:54
Vb-2010 - Löw az utolsó pillanatig titkolózik (Behaviour)
Jochim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csak az utolsó pillanatban fedi fel kártyáit, azaz csupán közvetlenül a dél-afrikai világbajnokság rajtja előtt nevezi meg 23 fős keretét.
jan. 3
18:03
Sífutás: szlovén győzelem női sprintben a Tour de Skin (She)
Petra Majdic sikerével ért véget az oberhofi sprintverseny, a Tour de Ski sorozat harmadik állomása. A szlovén klasszis a világkupa címvédője, a lengyel Justyna Kowalczyk előtt ért a célba elsőként. Majdic ezzel csökkentette hátrányát az összesítésben.
jan. 3
18:03
Frétigné nyerte a Dakar második szakaszát (Metropol)
A motorosoknál vasárnap a francia David Frétigne nyerte a 31. Dakar-rali második szakaszát, a világ legnehezebb autós terepversenyét már második alkalommal rendezik meg Argentínában és Chilében.
jan. 3
18:05
Sífutás: kettős norvég siker férfi sprintben a Tour de Skin (She)
Eldar Rönning hajrázott a legjobban a Tour de Ski harmadik állomásán Oberhofban. A bukásokkal tarkított hajrá során a norvég versenyző honfitársa, az összetett világkupát óriási fölénnyel vezető Petter Northug előtt ért célba.
jan. 3
18:12
FA Kupa - Könnyedén jutott tovább a Chelsea (Behaviour)
A bajnokságban listavezető Chelsea 5-0-ra nyert a másodosztályú Watford ellen vasárnap, így bejutott a legjobb 32 közé az angol labdarúgó FA Kupában.
jan. 3
18:14
Négysáncverseny - Schlierenzauer először nyert Innsbruckban (részletek) (Behaviour)
Az osztrák Gregor Schlierenzauer győzött az 58. síugró Négysáncverseny harmadik állomásán vasárnap, az ausztriai Innsbruckban, összetettben azonban továbbra is honfitársa, Andreas Kofler vezet.
jan. 3
18:48
Vancouver 2010 - Amerikai hokikeret olimpiai újoncokkal (Behaviour)
Mindössze három, olimpiai tapasztalattal rendelkező játékost hívott be a vancouveri téli játékokra utazó 23 fős keretébe Brian Burke, az amerikai jégkorong-válogatott vezetőedzője.
jan. 3
19:06
TOTÓ-eredmények (Behaviour)
A TOTÓ 53. heti szelvényén szereplő mérkőzések eredményei:
jan. 3
19:24
FA Kupa - Az Arsenal nyerte a londoni derbit (Behaviour)
Az Arsenal 2-1-re győzött a városi rivális West Ham United otthonában, így bejutott a legjobb 32 közé az angol labdarúgó FA Kupában.

Keresés