2010. január 30. szombat

jan. 30
3:15
Új formában a Ferrari (Blikk)
A maranellói Forma–1-es istálló pilótái és vezetői is a vb-cím megszerzését ígéri.
jan. 30
3:19
Bemutatták az új McLarent (Blikk)
jan. 30
3:23
Ők nyerték a Bamakót (Blikk)
A www.homokdune.hu bemutatja elnevezésű csapat nyerte az őrült száguldást
jan. 30
3:51
Tiger titkos orgiái (Blikk)
A prostituált Loredana Jolie hétvégenként 3,1 millió forintnyi dollárért, két éven át elégítette ki a gyógykezelésre vonuló milliárdos kívánságait.
jan. 30
4:27
Csúcs ez a ZTE (Blikk)
Huszonnyolc éve nem rajtolt ilyen jól kosárlabdacsapat a férfibajnokságban
jan. 30
6:21
A Williams-nővérek megvédték bajnoki cmüket Melbourne-ben (Behaviour)
A férfiak tegnapi elődöntőjét látva szinte az volt az ember érzése, azért húzta 88 percig Tsonga betonba döngölését Roger Federer, mert azt akarta, teniszt is lássanak a pénzükért a nézők. Ha a svájci így játszik vasárnap a brit Murray ellen, biztosak lehetünk abban, hogy a 16 Grand Slam-trófeáját is hazaviszi ikerlányainak. A Williams-lányoknak sem jelentett túl nagy akadályt a női párosok…
jan. 30
7:09
NHL: kilencgólos drámai csata után Devils-győzelem a Toronto ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 114. játéknapján a hazai pályán fellépő New Jersey hatalmas csatában, hosszabbítás után múlta felül 5–4-re a Torontót. Könnyedén győzött a Washington, valamint nyert a Detroit, a Buffalo, az Anaheim és a Dallas is.
jan. 30
7:27
NBA: kikapott a Boston, idegenben győzött a Cleveland és a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 94. játéknapján a Boston Celtics kilencpontos vereséget szenvedett Atlantában, míg a Los Angeles Lakers Philadelphiában, a Cleveland pedig az Indiana otthonában nyert. A Miami szintén idegenben, a Detroit felett aratott megsemmisítő győzelmet.
jan. 30
7:45
Férfi kézilabda: az első kalapba is kerülhetünk a vb-selejtezők sorsolásakor (She)
Vasárnap tartják Bécsben a júniusi férfi kézilabda vb-selejtezők sorsolását. Magyarország az EHF-ben frissen megváltoztatott szabály szerint akár az első kalapba is kerülhet.
jan. 30
8:21
Formula-1: Massa hétfőn teszteli az F10-es Ferrarit (She)
Felipe Massa, a Ferrari brazil Formula–1-es pilótája hétfőn, a valenciai Ricardo Tormo-pályán kezdi meg a tesztelést az idei világbajnokságra tervezett új modellel, az F10-es jelzésű géppel.
jan. 30
9:33
Bajnokok Ligája: tavasszal újra mérkőzést vezethet Kassai Viktor (She)
Az UEFA döntése alapján Kassai Viktor egy később kijelölendő februári vagy márciusi Bajnokok Ligája-mérkőzést vezethet segítőivel, Erős Gáborral és Vámos Tiborral.
jan. 30
10:09
Vancouver 2010: a nyári olimpián is érmes Hughes viszi a kanadai zászlót (She)
A kanadai gyorskorcsolyázó Clara Hughes viszi hazája zászlaját a február 12-én kezdődő téli olimpia megnyitóján.
jan. 30
11:03
Debrecen: hétfőig nyilatkozatstop Rudolf-ügyben - közlemény (She)
A DVSC labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján közleményt adott ki, melyben nem erősítette meg, de nem is cáfolta a Nemzeti Sport értesülését, miszerint Rudolf Gergely előszerződést kötött az olasz Genoával, és a nyáron csatlakozik a Serie A-ban szereplő gárdához.
jan. 30
11:21
Tottenham: sérülése miatt veszélyben Jonathan Woodgate szezonja (She)
Az angol labdarúgó Premier League negyedik helyén álló Tottenham védője, Jonathan Woodgate ágyéksérülés miatt ebben a szezonban valószínűleg már nem léphet pályára.
jan. 30
11:57
Serie A: az Inter eladná Maicont, míg Sagnát szerződtetné az Arsenaltól (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság első helyén álló Inter érdeklődik a Premier League-ben szereplő Arsenal francia légiósa, Bacary Sagna iránt. A milánóiak legkésőbb a nyáron szeretnének szerződést kötni a védővel.
jan. 30
12:03
Hewitt csípőműtéten esett át (Metropol)
Csípőműtéten esett át, ezért májusig nem versenyezhet Lleyton Hewitt, akit hétfőn a világelső Roger Federer búcsúztatott az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.
jan. 30
12:15
Megvédte címét Serena Williams Ausztráliában (Infostart)
Az amerikai Serena Williams nyerte meg a női egyest az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a döntőben három szettben nyert a belga Justin Henin ellen.
jan. 30
12:15
Alpesi sí: Maria Riesch lesiklásban is versenyt tudott nyerni (She)
Az alpesi sízők világkupa-sorozata a hölgyeknél a svájci St. Moritzban folytatódott, ahol szombaton lesiklófutamot rendeztek. A győzelmet az eddig elsősorban műlesiklásban jeleskedő német Maria Riesch szerezte meg a francia Ingrid Jacquemod és a svájci Fabianne Suter előtt. Az összetett világkupában vezető amerikai Lindsay Vonn ezúttal kénytelen volt beérni az ötödik hellyel.
jan. 30
12:17
Olaszországba szerződik Rudolf Gergely (Infostart)
Rudolf Gergely az olasz élvonalbeli Genoa együttesével írt alá előszerződést a Nemzeti Sport információi szerint. A válogatott csatár klubja, a Debrecen hétfőig nem nyilatkozik az ügyben.
jan. 30
12:21
Serena Williams megvédte címét (Metropol)
A címvédő amerikai Serena Williams ötödször nyerte meg az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének küzdelmeit, miután a szombati döntőben 6:4, 3:6, 6:2-re legyőzte a belga Justine Henint.
jan. 30
12:33
Topligák: tekintse meg a szombati mérkőzések programját! (She)
Az európai topligák közül Angliában hét, Spanyolországban három, Olaszországban kettő, Németországban pedig hat mérkőzést rendeznek szombaton. Tekintse meg a mai programot!
jan. 30
12:35
Australian Open: Serena Williamsnek felejthetetlen emlék a torna (She)
Az amerikai Serena Williams nyerte meg az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének fináléját, a döntőben Justine Henint felülmúlva. A győztes a mérkőzést követően felejthetetlennek nevezte a tornát, a vereséget szenvedő, de az elmúlt hónap nagy visszatérőjének számító Henin pedig megígérte, hogy jövőre is visszatér Melbourne-be.
jan. 30
12:51
Australian Open: a fiú párosoknál Fucsovicsék legyőzői nyerték meg a tornát (She)
Az első fordulóban az első helyen kiemelt Berta, Fucsovics svéd, magyar kettőst búcsúztató holland duó nyerte meg a junior fiú párosok versenyét az Australian Openen.
jan. 30
13:27
A kormányfő fogadta Michel Platini UEFA-elnököt (Infostart)
Bajnai Gordon miniszterelnök szombaton fogadta Michel Platinit, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vezetőjét.
jan. 30
13:27
Mexikó: tizenkét felkészülési meccsel hangolnak a nyári vb-re (She)
Tizenkét felkészülési mérkőzés szerepel a mexikói labdarúgó-válogatott programjában a dél-afrikai világbajnokságig.
jan. 30
13:29
Férfi kézilabda Eb: Dánia megszerezte az 5. helyet Spanyolország ellen (She)
A dán férfi kézilabda-válogatott hét góllal legyőzte Spanyolországot az Európa-bajnokság ötödik helyéért rendezett mérkőzésen. A dánok 9–9 után zsinórban négy gólt dobtak, ezt követően pedig tartották az előnyüket.
jan. 30
13:31
Női kézilabda: késve kezdik meg az FTC-DVSC mérkőzést (She)
A DVSC-Korvex női kézilabdacsapata az időjárási viszonyok miatt nem ért időben Budapestre, ezért az eredetileg kiírt időpontban, 12.50-kor nem tudták elkezdeni az FTC-Rightphone elleni élvonalbeli bajnoki találkozót.
jan. 30
13:33
Felkészülés: a ZTE 4-1-re győzött a Medjimurje Cakovec ellen (She)
A ZTE labdarúgócsapat ma délelőtt felkészülési mérkőzésen 4–1-re győzött a horvát élvonalban szereplő csáktornyai Medjimurje Cakovec ellen.
jan. 30
14:03
Alpesi sí: parádés második futammal győzött az osztrák Hirscher (She)
A férfiaknál a szlovéniai Kranjska Gorán folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. Szombaton óriás-műlesiklásban a győzelmet a második futamot leggyorsabban teljesítő osztrák Marcel Hirscher szerezte meg az elsőt megnyerő norvég Kjetil Jansrud és a pénteki viadalon diadalmaskodó amerikai Ted Ligety előtt.
jan. 30
14:03
Elijesztették a fradisták Borit (Blikk)
BUDAPEST – A szurkolók hőzöngése elérte a célját, nem igazol a Ferencváros együttesébe Bori Gábor (26). A korábban az MTK-ban és az Újpestben futballozó volt válogatott szélső fél évre, kölcsönben szerződött volna a zöld-fehérekhez, ám a klub tervei kiverték a biztosítékot egyes szurkolóknál, akik még élénken emlékeztek rá, Bori újpesti focistaként Fradi-sálat égetett.
jan. 30
14:05
Serena Williams megvédte címét (Blikk)
A címvédő amerikai Serena Williams (28) ötödször nyerte meg az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének küzdelmeit, miután a szombati döntőben három szettben, 6:4, 3:6, 6:2-re legyőzte a belga Justine Henint.
jan. 30
14:27
Hétfőn dől el a magyar BL-hős sorsa (Behaviour)
Hétfőn eldől a Debrecen válogatott labdarúgójának, Rudolf Gergelynek a sorsa, akit több külföldi klubbal is hírbe hoztak az utóbbi időben.
jan. 30
14:39
Felkészülés: a Paks szoros meccsen győzött a PMFC ellen (She)
A Paksi FC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen fogadta az NB II Nyugati csoportjában 3. helyen álló Pécsi MFC-t, és fordulatos meccsen 3–2-re győzött.
jan. 30
14:45
Bajnai Gordon fogadta az UEFA-elnökét (Metropol)
A Parlament Nándorfehérvári termében a kormányfő egy fejelő futballistát ábrázoló porcelánszobrot ajándékozott Michel Platininek, aki egy névre szóló UEFA-zászlóval lepte meg őt.
jan. 30
15:03
A Bryan-ikrek nyerték a férfi párost (Metropol)
Az amerikai Bryan-ikrek nyerték meg szombaton a férfi páros döntőt az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 30
15:16
Australian Open: a Bryan testvérek nyerték meg a páros döntőjét (She)
Az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi párosversenyének döntőjében az első helyen kiemelt Bob Bryan, Mike Bryan duó három szettben felülmúlta a másodikként rangsorolt Daniel Nestor, Nenad Zimonjics kettőst.
jan. 30
15:18
Bundesliga 2.: Torghelle góljával vált biztossá az Augsburg sikere (She)
A 3. helyezett Augsburg 3–1-re legyőzte a negyedik Arminia Bielefeldet a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésén. A hazaiak magyar támadója, Torghelle Sándor a 89. percben állt be csapatába, és egy perccel később szerzett találatával 3–1-re nyert az Augsburg. A hazaiaknál Szabics Imre nem kapott szerepet a találkozón.
jan. 30
15:20
Soproni Liga: cseh kapus érkezett próbajátékra a Kecskeméthez (She)
A cseh Michal Vorel személyében újabb próbajátékos érkezett a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE-hez. A 34 éves kapus ma már pályára lép a Debrecen elleni felkészülési mérkőzésen – adta hírül a KTE hivatalos honlapja.
jan. 30
15:33
Északi összetett: Eric Frenzel rajt-cél győzelmet aratott Seefeldben (She)
Ezen a hétvégén az ausztriai Seefeldben rendeztek az északi összetettben versenyző sízők számára világkupaversenyt. A szombati viadalon az ugrást is megnyerő német Eric Frenzel győzött az osztrák Mario Stecher és a japán Vatabe Akito előtt.
jan. 30
15:39
Togót kizárták a következő két kupáról (Metropol)
Nem vehet részt a következő két Afrika Kupán a togói válogatott, amely egy három áldozatot követelő fegyveres támadás nyomán korábban visszalépett a jelenleg Angolában zajló kontinenstornától.
jan. 30
15:41
Az FTC legyőzte a Debrecent (Metropol)
A Ferencváros fordulatos mérkőzésen legyőzte a tabella második helyén álló, vendég Debrecent a női kézilabda NB I szombati rangadóján.
jan. 30
15:51
Férfi kézilabda Eb: Franciaország magabiztosan jutott a döntőbe (She)
Az Ausztriában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén Franciaország nagyszerű második félidei kezdésének köszönhetően fölényesen, 36–28-ra legyőzte Izlandot, így bejutott a döntőbe, ahol a Horvátország–Lengyelország párharc győztese lesz az ellenfele.
jan. 30
15:53
MTK: Hrepka hazatért a Blackpooltól, valószínűleg nem szerződik Angliába (She)
Hazaérkezett blackpooli próbajátékáról Hrepka Ádám, az MTK támadója. A labdarúgó menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta: a játékos teljesítményével nem volt gond, de úgy tűnik, Hrepka nem igazol Angliába, mivel egyelőre nem sikerült egyezségre jutni a másodosztályú csapattal.
jan. 30
16:09
Paks: a hazatérő Vayer Gábor aláírt Gellei Imre együtteséhez (She)
A Nemzeti Sport információi szerint mindenben megállapodott egymással Vayer Gábor és a Paksi FC vezetősége, így a Lengyelországból hazatérő támadó korábbi együttesénél folytatja pályafutását.
jan. 30
16:11
Síugrás: magabiztos osztrák siker az oberstdorfi csapatversenyen (She)
A németországi Oberstdorfban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata, szombaton a csapatversenyt rendezték meg. A győzelmet nagy fölénnyel az osztrákok szerezték meg a norvégok és a finnek előtt.
jan. 30
16:13
Skócia: minimális különbséggel nyert a Celtic a Hamilton ellen (She)
A Celtic Morten Rasmussen 67. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött a Hamilton otthonában a skót bajnokság 22. fordulójában. A nemrég szerződtetett dán támadó két perccel beállása után szerezte meg a találkozó egyetlen gólját.
jan. 30
16:15
Felkészülés: Bugerra góljával verte meg az eperjesieket a Nyíregyháza (She)
A szlovák élvonal hetedik helyezettje, a Tatran Presov ellen játszott szombaton kora délután a Nyíregyháza Spartacus. Ezúttal nem tűnt fel új arc Szentes Lázár csapatában, de a jövő hétre várnak egy szerb belső védőt. A mérkőzést Fuad Bugerra tizenegyesből szerzett góljával nyerték meg a hazaiak, úgy, hogy egy másik büntetőt Andorka Péter elhibázott.
jan. 30
16:27
Cselgáncs: Karakas Hedvig bronzérmet nyert a szófiai világkupán (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bronzérmet nyert szombaton a női cselgáncs világkupa szófiai állomásán.
jan. 30
16:29
Sportlövészet: Sidi Péter negyedik a müncheni légfegyveres versenyen (She)
Sidi Péter a negyedik helyen végzett légpuskában a müncheni légfegyveres nemzetközi verseny szombati napján.
jan. 30
16:45
Ferencváros: északír válogatott légióst szerződtettek a zöld-fehérek (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette a kilencszeres északír válogatott Tommy Dohertyt – adta hírül a 100% Fradi.

Keresés