2010. január 4. hétfő

jan. 4
19:33
Elhunyt az olimpiai ezüstérmes sportoló (Metropol)
Életének 80. évében, hosszú, súlyos betegség után elhunyt Mitró György olimpiai ezüstérmes úszó.
jan. 4
19:51
Sakk: Almási Zoltán tovább remekel Reggio Emiliában (She)
Almási Zoltán ismét nyert és ezzel már egyedül áll az élen a Reggio Emilia-i szupertornán. A nyolcszoros magyar bajnok eddig 12 Élő-pontot nyert, így virtuális értékszáma 2722-re emelkedett, és már csak 17 pont választja el Lékó Pétertől. Almási kedden világossal az olasz Daniele Vocaturo ellen ül asztalhoz.
jan. 4
20:09
Dakar 2010: Despres és Peterhansel áll az élen három szakasz után (She)
A motorosoknál a francia Ciryl Despres, az autósoknál pedig honfitársa, Stéphane Peterhansel nyerte a 31. Dakar-rali hétfői, harmadik szakaszát.
jan. 4
20:27
Nyíregyháza: aláírt a szerb hátvéd, akit az észt Hurt követhet (She)
A klub honlapja szerint a Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza két és féléves szerződést kötött Predrag Bosnjakkal, akivel – mint már korábban megírtuk –, már decemberben megállapodtak a magyar klub vezetői.
jan. 4
20:45
Arsenal: Rosickyval szerződést hosszabbított a londoni klub (She)
Az Arsenal szerződést hosszabbított Tomás Rosickyval, aki a jelek szerint végre maga mögött hagyta sérülésekkel teli időszakát. A londoni klub nem közölte, hogy hány évvel hosszabbították meg a cseh karmester kontraktusát.
jan. 4
20:45
Dzsudzsák Balázs az év csapatában (Metropol)
Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar futballistája is helyet kapott az év csapatában a Voetbal International című holland szaklap szavazása alapján.
jan. 4
21:03
Serie A: a Lazio kölcsönadta Cribarit a kiesés ellen küzdő Sienának (She)
A Lazio kölcsönadta a Sienának Sánchez Cribarit, aki így a Serie A-ban jelenleg sereghajtó toszkán csapatban szerepel majd tavasszal.
jan. 4
21:05
Sífutás: a férfiaknál kettős svéd siker született a Tour de Skin (She)
Emil Jönsson verhetetlennek bizonyult Prágában, a férfiak sprintversenyén, a Tour de Ski sorozat negyedik állomásán. A svéd klasszis mögött honfitársa, Marcus Hellner ért célba. Jönsson fölényéről sokat elárul, hogy minden futamát megnyerte.
jan. 4
21:39
Tenisz: Juzsnij már az első fordulóban búcsúzott Dohában (She)
A negyedik kiemelt Mihail Juzsnij már az első fordulóban búcsúzott a Dohában zajló férfi teniszversenyen, miután az ukrán Szerhij Sztahovszkij 7:6, 6:2-re megverte őt.
jan. 4
22:15
Felkészülési mérkőzés: Drogba góljával nyert Elefántcsontpart (She)
Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzésen Dar es-Salaamban 1–0-ra nyert Didier Drogba góljával a házigazda Tanzánia ellen.
jan. 4
23:45
Átigazolás: a magyarokat szomorító hondurasi Juhászéknál folytatja (She)
A belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht szerződtette a hondurasi U20-as válogatott csapatkapitányát, Mario Martínezt. A közép-amerikai labdarúgó hétfőn érkezett meg Belgiumba, és Juhász Rolandékkal együtt szerdán elutazik a csapat spanyolországi edzőtáborába.
jan. 4
23:47
Átigazolás: Koller az orosz élvonalból a francia harmadosztályba igazolt (She)
Az orosz élvonalban szereplő Krilja Szovjetovból a francia harmadosztályban szereplő AS Cannes-ba igazolt Jan Koller.

Keresés