2010. február 1. hétfő

febr. 1
11:02
Olimpiai Bajnokok Klubja: protestálnak a Komjádi uszoda társnevesítése ellen (She)
Az olimpiai bajnokainkat tömörítő klub az elnök, Dömötör Zoltán szignójával hétfőn közleményt adott ki, amelyben a tagok nemtetszésüket fejezik ki az ügyben, hogy a Császár-Komjádi Béla sportuszoda a jövőben újabb nevet vegyen fel, miután a közelmúltban elhunyt kétszeres olimpiai bajnok Markovits Kálmánnak így kívánnak emléket állítani.
febr. 1
11:42
Schumacher és Rosberg bemutatta az új ezüstnyilat (Behaviour)
A Forma-1-be három év szünet után visszatérő, hétszeres világbajnok Michael Schumacher és csapattársa, Nico Rosberg hétfőn leleplezte a Mercedes GP idei versenyautóját - a nagy médiaérdeklődéssel kísért eseményre a spanyolországi Valenciában került sor.
febr. 1
11:54
Inter: Ledesma helyett Fábio Simplício lehet a címvédő új szerzeménye (She)
Érdekes információt osztott meg a Sky Sport Italiával Cristian Ledesma ügynöke, aki úgy nyilatkozott, a Lazio argentin futballistája nem igazol az Interbe, ám a Palermo középpályása, a brazil Fábio Simplício már szinte biztosan az olasz bajnoki címvédőé.
febr. 1
11:56
Hannover: Cherundolo megsérült, egy hónapig nem játszhat (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover védője, Steven Cherundolo sérülés miatt egy hónapig biztosan nem léphet pályára.
febr. 1
12:09
Garridót előléptették vezetőedzővé a Villarrealnál (Metropol)
Az eddig az ifjúsági, valamint a B csapatnál tevékenykedő Juan Carlos Garridót nevezték ki hétfőn a spanyol labdarúgó-bajnokságban jelenleg tizedik Villarreal vezetőedzőjévé, miután vasárnap este menesztették Ernesto Valverdét.
febr. 1
12:11
Veres Zoltán aranyérmes lett Al Ainban (Metropol)
A magyar műrepülő Európa-bajnok a 2010-es AeroGP első állomásán, az Egyesült Arab Emírségekben végzett az élen.
febr. 1
12:12
Képgaléria: bemutatkozott a Mercedes és a Toro Rosso (She)
A valenciai Formula–1-es teszt helyszínén hétfőn bemutatta új versenyautóját a Mercedes és a Toro Rosso istálló is. Képgalériánkban megtekintheti az új gépekről készült fotókat.
febr. 1
12:30
ZTE: három felkészülési mérkőzés jut erre a hétre (She)
Ezen a héten három felkészülési mérkőzés is vár a Zalaegerszeg labdarúgócsapatára – olvasható a klub hivatalos honlapján.
febr. 1
12:32
Fiorentina: Martin Jörgensen hazatért, az Aarhusnál folytatja (She)
A Fiorentina 34 éves dán válogatott középpályása, Martin Jörgensen hazájába utazott, és az Aarhusnál folytatja pályafutását.
febr. 1
12:34
FTC: Kulcsár Dávid Máltán csatlakozott az együtteshez (She)
Megérkezett a Ferencváros Máltán edzőtáborozó labdarúgócsapatához Kulcsár Dávid. A fiatal szélső gólpasszokkal mutatkozott be az utánpótlás-válogatottban, az utazásokkal azonban már nem volt ekkora szerencséje, szombat délután helyett csak este tudott csatlakozni az együtteshez – írja a 100% Fradi.
febr. 1
13:06
Görögország: a Kavala szerződtette a világbajnok Denílsont (She)
A görög újonc Kavala együttese szerződtette a brazil világbajnok labdarúgót, Denílsont.
febr. 1
13:08
Póker: hazai játékos nyerte meg az ausztrál milliókat (She)
Az Aussie Millions főversenyén az ausztrál Tyron Krost nyert, a hazai pókeres kétmillió dollárral gazdagodott.
febr. 1
13:21
Szoros meccsen nyert a Lakers (Metropol)
A címvédő Los Angeles Lakers egy ponttal nyert a Boston Celtics otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
febr. 1
13:23
A Zaragozánál folytatja a világbajnok brazil középpályás (Metropol)
A Real Zaragoza labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a világbajnok és Bajnokok Ligája-győztes brazil Edmilson.
febr. 1
13:24
Mohamed Nagy volt a Fáraók nyerőembere (Infostart)
Minden korábbinál több afrikai csapat játszhat majd a nyári világbajnokságon, a legerősebb mégsem lesz ott. Erre a szimpla következtetésre juthatunk az angolai torna végeredményét elemezgetve. Tény: Egyiptom futballtörténelmet írt azzal, hogy 2006 és 2008 után harmadszor is megnyerte a tornát. Soha, még egyetlen afrikai válogatott sem "triplázott" a kontinensbajnokságon. Ám a "Fáraók" - miként…
febr. 1
13:30
A világbajnok középpályás a Zaragozánál folytatja (Behaviour)
A Real Zaragoza labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a világbajnok és Bajnokok Ligája-győztes brazil Edmilson.
febr. 1
13:39
Vízilabdázók tiltakoznak a Komjádi Uszoda átnevezése ellen (Metropol)
Olimpiai bajnok vízilabdázók tiltakoznak a Komjádi Uszoda tervezett átnevezése ellen. Egy civil kezdeményezés nyomán a létesítmény a december 5-én elhunyt Markovits Kálmán nevét is felvenné.
febr. 1
13:42
Valladolid: menesztették a vezetőedzőt, már az utód is megvan (She)
A spanyol élvonalbeli Valladolid elnöke bejelentette, hogy a klub menesztette az együttes vezetőedzőjét, José Luis Mendilibart.
febr. 1
14:18
Milan: Mancini érkezik a városi rivális Internazionalétől (She)
Az AC Milan ügyvezető elnöke, Adriano Galliani bejelentette, hogy a klub megszerezte a brazil Mancinit a városi rivális Internazionale együttesétől.
febr. 1
14:54
Serie A: az olasz edzők szerint Allegri jobb, mint Mourinho (She)
A Cagliari vezetőedzője, Massimiliano Allegri kapta meg az Arany pad-díjat, miután a Serie A-s edzők őt látták az elmúlt év legjobb szakemberének. Allegri a bajnok Inter trénere, José Mourinho előtt végzett a szavazás első helyén.
febr. 1
14:56
Debrecen: a klub bejelentette, hogy Oláh Lóránt a Kaposvárnál folytatja (She)
A Debrecen hivatalos honlapján tette közzé, hogy Oláh Lóránt a Kaposvárnál folytatja pályafutását.
febr. 1
15:09
Allegri az év edzője Olaszországban (Metropol)
Massimiliano Allegrit, a Cagliari trénerét választották az elmúlt év legjobb Olaszországban dolgozó futballedzőjévé. José Mourinho, a bajnoki címvédő Internazionale portugál mestere, a második helyen zárt.
febr. 1
15:12
DVSC: Rudolf a nyárig a Lokinál marad, majd a Genoához megy - hivatalos (She)
A Debrecen hivatalos honlapján tette közzé, hogy Rudolf Gergely a nyárig a Lokinál marad, majd júliustól az olasz Genoánál folytatja pályafutását.
febr. 1
15:14
Championship: Priskin Tamás a szezon végéig a QPR-nél játszik (She)
Priskin Tamás, az Ipswich Town támadója az idény végéig a szintén angol másodosztályú Queens Park Rangers együttesénél folytatja pályafutását kölcsönben.
febr. 1
15:18
"Ne nevezzék át a Komjádit!" (Behaviour)
Olimpiai bajnok vízilabdázók tiltakoznak a Komjádi Uszoda tervezett átnevezése ellen. Egy civil kezdeményezés nyomán a létesítmény a december 5-én elhunyt Markovits Kálmán nevét is felvenné.
febr. 1
15:30
Afrika-kupa: négy-négy egyiptomi és ghánai a torna csapatában (She)
Megválasztották az Afrikai Nemzetek Kupáján legjobban teljesítő játékosok álomcsapatát. A tornagyőztes Egyiptom és a második helyen végző Ghána egyaránt négy-négy játékossal képviselteti magát.
febr. 1
15:48
Póker: „durrrr” már egymilliós előnyben a kihíváson (She)
Az amerikai pókeres a múlt hét második felében növelni tudta előnyét Patrik Antoniusszal szemben a „Durrrr Challenge”-ben.
febr. 1
16:03
Rudolf nyártól a Genoa játékosa (Metropol)
Rudolf Gergely július 1-től az olasz élvonalban szereplő Genoa labdarúgója lesz. Erről a válogatott támadó klubja, a Debrecen számolt be hétfőn.
febr. 1
16:06
Rudolf Gergely nyártól kerül a Genoához (Infostart)
Rudolf Gergely július 1-től az olasz élvonalban szereplő Genoa labdarúgója lesz - erről a válogatott támadó klubja, a Debrecen számolt be hétfőn.
febr. 1
16:06
Nyíregyháza: ukrán kapust igazolt 2012-ig a Spartacus (She)
Volodimir Ovszijenko személyében ukrán kapust igazolt a Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus. A szerződés 2012. június 30-ig szól – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 1
16:08
Haladás: Halmosi Péter kölcsönbe érkezik a Hull Citytől - NSO-információ (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az angol élvonalbeli Hull City mellőzött magyar válogatott középpályása, Halmosi Péter a tavasszal ismét a Haladásban szerepel.
febr. 1
16:10
Serie A: február 10-én pótolják a Parma-Inter mérkőzést (She)
Az olasz labdarúgóliga döntése értelmében február 10-én, 20.45-kor pótolják a Parma–Internazionale első osztályú mérkőzést, amely vasárnap az erős havazás miatt maradt el.
febr. 1
16:24
Videó: íme, Schumacher első pillanatai a Mercedesben! (She)
Hétfő délután fél négykor Valenciában Michael Schumacher megkezdte a Mercedes Formula–1-es autójának tesztelését. Már a második menete során, a 15. mért körében gyorsabb volt, mint csapattársa, a délelőtt ugyanezzel az autóval gyakorló Nico Rosberg. Az elindulást megnézheti videón! A tesztről a későbbiekben bővebben is beszámolunk.
febr. 1
16:42
Nézőcsúccsal zárt a futsal Eb (Infostart)
Nézőcsúcsot hozott a szombaton befejeződött futsal Európa-bajnokság, amelynek két héten keresztül Budapest és Debrecen adott otthon.
febr. 1
16:42
Haladás: Halmosi a tavasszal a szombathelyiek játékosa – hivatalos (She)
A tavasszal a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatát erősíti Halmosi Péter, miután a magyar klub képviselői egy hónapos tárgyalás végén megegyeztek az angol Hull Cityvel. A hírt hétfő délután sajtótájékoztatón erősítették meg a szombathelyi klubvezetők.
febr. 1
16:44
Kerékpár: két évre eltiltották a doppingoló Giro d’Italia-győztest (She)
Két évre felfüggesztette az olasz kerékpáros Danilo Di Luca versenyzési jogát az Olasz Olimpiai Bizottság, miután tavaly két ellenőrzés során is az EPO továbbfejlesztett változatára, az úgynevezett CERA nyomaira bukkantak a szervezetében.
febr. 1
17:15
Halmosi a Haladásban folytatja (Metropol)
Visszatér nevelőegyesületéhez, a Szombathelyi Haladáshoz Halmosi Péter, a Hull City magyar válogatott labdarúgója, aki a következő fél évben kölcsönjátékosként erősíti a Soproni Ligában érdekelt együttest.
febr. 1
17:18
Halmosi Péter a Haladásban folytatja! (Blikk)
febr. 1
17:18
Mainz: válogatott szélsőhátvédet igazolt Lőw Zsolt csapata (She)
Szlovák válogatott futballistával erősített a német bajnokságban szereplő Mainz együttese.
febr. 1
17:36
Felkészülési mérkőzés: Jamaica Shelton góljával legyőzte Kanadát (She)
Felkészülési mérkőzésen Jamaica hazai pályán Luton Shelton góljával 1–0-ra legyőzte Kanadát.
febr. 1
17:38
PSG: Makelele szerint drámai helyzetben a fővárosi klub (She)
Claude Makelele csapatkapitány szerint drámai helyzetbe sodródott a Paris Saint-Germain, aminek az ellenfelek sorozatos „megajándékozása" az oka.
febr. 1
17:54
Ausztria: válogatott támadóval erősített Sáfár Szabolcs csapata (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Austria Wiennél folytatja pályafutását Roland Linz.
febr. 1
17:56
Ferencváros: beteg gyerekeket látogattak meg a játékosok Máltán (She)
A Máltán edzőtáborozó Ferencváros labdarúgói hétfőn délelőtt egy szellemi fogyatékosokat és mozgáskorlátozottakat gondozó helyi otthonba látogattak el, ahol több mint száz beteg felnőtt és gyermek fogadta a csapattagokat – adta hírül a klub hivatalos honlapja, az ftc.hu a 100%Fradi információi alapján.
febr. 1
17:58
Görögország: gaboni válogatott csatárral erősített a Lárisza (She)
A Hull City gaboni válogatott csatára, Daniel Cousin a görög élvonalban szereplő Láriszában folytatja pályafutását.
febr. 1
18:00
Tenisz: Ivanisevic a Melbourne-ben elődöntős Cilic edzője (She)
A 2001-es wimbledoni bajnok Goran Ivanisevic lett honfitársa, a vasárnap véget ért ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon elődöntőt játszó horvát Marin Cilic edzője.
febr. 1
18:00
Renault: Petrov lett Kubica társa (Behaviour)
Tegnap nem mindennapos premiert tartott a Renault F1-es csapata. Egyrészt bemutatták az idrei autójukat, az R30-ast, másrészt kiderült, hogy Vitalij Petrov lesz Robert Kubica társa a francia istállónál.
febr. 1
18:02
Az olasz élvonalban folytatja a magyar BL-hős (Behaviour)
Rudolf Gergely július 1-től az olasz élvonalban szereplő Genoa labdarúgója lesz. Erről a válogatott támadó klubja, a Debrecen számolt be hétfőn.
febr. 1
18:12
Mainz: német válogatott védő is érkezett Szalaiékhoz (She)
Radoslav Zabotnik után Malik Fathi is a Mainz labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.
febr. 1
18:14
Vb 2010: a nigériaiak az egyiptomi szövetségi kapitányt akarják (She)
A Nigériai Labdarúgó-szövetség Hasszan Sehatát szeretné szövetségi kapitánynak a világbajnokság idejére.
febr. 1
18:30
Bp. Honvéd: okozzon örömöt a csapat játéka a szurkolóknak - Morales (She)
A Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd olasz vezetőedzője, Massimo Morales elmondása szerint elégedett a játékosok eddigi teljesítményével, és célja, hogy közönség szórakoztató futballt játsszanak.

Keresés