2010. február 14. vasárnap

febr. 14
2:39
Vancouver 2010: csütörtökre tették át a női kombinációt az alpesi sízőknél (She)
Megvan az új időpontja a vasárnapról elhalasztott női kombinációnak a vancouveri téli olimpián.
febr. 14
3:15
Vancouver 2010: Huszár Erika a selejtezőben búcsúzott 500 méteren (She)
A női 500 méteres távon is megkezdődtek a selejtezők a rövid pályás gyorskorcsolyázóknál Vancouverben. A magyar színeket ebben a számban Huszár Erika képviselte, aki négy éve Torinóban negyedik volt 1500 méteren. Ezúttal futamában csak harmadik lett, így kiesett.
febr. 14
4:24
Havat takarítottak a ZTE-drukkerek (Blikk)
Ingyenjegyet kaptak az alkalmi hómunkások a Fradi-meccsre
febr. 14
4:27
Vancouver 2010: nem sikerült a döntőbe jutás a magyar női váltónak (She)
Nem sikerült a döntőbe jutás a Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összeállítású magyar csapatnak a rövid pályás gyorskorcsolyázók női 3000 méteres váltóversenyében.
febr. 14
4:31
Vancouver 2010: a kanadai női hokisok 18-0-ra verték meg Szlovákiát (She)
A kanadai női jégkorong-válogatott hatalmas verést mért a szlovák együttesre az A-csoport második mérkőzésén a téli olimpián.
febr. 14
5:39
Vancouver 2010: nem tört meg a kanadai átok – amerikai arany mogulban (She)
Az amerikai Hannah Kearney győzelmével ért véget a síakrobaták női mogul versenyszáma. A címvédő kanadai Jennifer Heil kénytelen volt beérni az ezüstéremmel, míg a dobogó harmadik fokára is egy amerikai versenyző, Shannon Bahrke állhatott fel.
febr. 14
6:33
Vancouver 2010: a magyar női váltó B döntőre és jobb eredményre készül (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók közül egyedül Darázs Péternek sikerült mennie egy kört a vancouveri téli olimpián – női váltónk tagjai a B-döntőre készülhetnek.
febr. 14
7:27
Tenisz: Querrey jobban játszott, de Roddick lett a döntős (She)
A játék képe alapján meglepő sikert aratott Andy Roddick a San Joséban zajló ATP-tenisztorna elődöntőjében: az ászözönt (53 foghatatlan adogatást) hozó meccsen ugyanis még Roddick bevallása szerint is Sam Querrey volt a jobb.
febr. 14
8:57
Nem jutott elődöntőbe a női váltó az olimpián (Infostart)
A magyarok közül a rövid pályás gyorskorcsolyázók szerepeltek a vancouveri téli olimpia első versenynapján, a reméltnél valamivel gyengébb eredményeket hozva. A férfi 1500 méteren Darázs Péter a 19., Knoch Viktor a 40. lett. A nők 500 méteres távján Huszár Erika nem jutott a negyeddöntőbe. A Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összeállítású női váltó a futamában a…
febr. 14
10:15
Svájcé az első arany, bemutatkoztak a magyarok (Metropol)
A svájci Simon Ammann nyerte a vancouveri XXI. téli olimpia első aranyérmét, miután szombaton győzni tudott a síugrók normálsáncon rendezett döntőjében. A rövidpályás gyorskorcsolyázók révén bemutatkoztak a magyar versenyzők is.
febr. 14
11:03
Tagscherer Imre is bemutatkozik a vancouveri olimpián (Infostart)
A rövidpályás gyorskorcsolyázók után vasárnap újabb magyar mutatkozik be a vancouveri téli olimpián: a tartalékból résztvevővé vált Tagscherer Imre a sílövők 10 km-es sprint számában áll rajthoz. A második versenynapon - magyar idő szerint vasárnap este, illetve hétfőn hajnalban - öt számban osztanak érmet.
febr. 14
11:03
Vancouver 2010: csütörtökön bonyolítanák le a női szuperkombinációt (She)
A tervek szerint csütörtökön bonyolítják le a női alpesi sízők eredetileg vasárnapra tervezett olimpiai szuperkombinációs számát Whistlerben.
febr. 14
11:21
BL: Ferguson Beckham helyett Patót várja a Milan kezdőjébe (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szerint Alexandre Pato kiszorítja David Beckhamet az AC Milan labdarúgócsapatának kezdőjéből a két együttes BL-mérkőzésén.
febr. 14
13:09
U19-es válogatott: telki összetartás az elitkörre készülve (She)
A májusi, hazai rendezésű Eb-elitkörre készülő U19-es válogatott vasárnap beköltözött az MLSZ telki edzőcentrumába, ahol négy napig edzőtáborozik. A Szapor Gábor által irányított együttes tagjai a tréningeken kívül orvosi vizsgálatokon és teszteken is részt vesznek majd, a programot szerda délután a Szigetszentmiklós elleni előkészületi mérkőzés zárja.
febr. 14
13:45
Labdarúgás: Kína válogatottja a Kelet-ázsiai bajnokság győztese (She)
A kínai válogatott lett a labdarúgó Kelet-ázsiai bajnokság nyertese.
febr. 14
13:54
Magyar arany kardban (Behaviour)
Szép magyar sikerrel, Nemcsik Zsolt győzelmével ért véget szombaton a férfi kardozók moszkvai egyéni Grand Prix-je.
febr. 14
13:56
Vancouver: gyászszünettel indult a szánkósok első futama (Behaviour)
Egyperces néma csenddel emlékeztek meg a férfi szánkósok a vancouveri téli olimpia szombati első futama előtt a pénteki edzésen elszenvedett tragikus balesete következtében elhunyt grúz Nodar Kumaritasviliről.
febr. 14
14:12
Sebestyén Júlia hálás, hogy ő vihette a zászlót (Behaviour)
A pályafutása negyedik olimpiáján szereplő Sebestyén Júlia nagyon hálás azért, hogy ő vihette a magyar csapat zászlóját a vancouveri téli játékok magyar idő szerint szombat hajnali megnyitóján, mint mondta: ez az esemény örökké emlékezetes marad számára.
febr. 14
14:21
Real Madrid: C. Ronaldo nem veti el a manchesteri visszatérés lehetőségét (She)
Bár még csak fél éve távozott Manchesterből Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó szerint nem kizárt, hogy valamikor visszatér.
febr. 14
15:15
Cselgáncs: Szabó Franciska a bronzért küzdhet a Hungária Kupán (She)
A 63 kg-os Szabó Franciska a bronzéremért küzdhet vasárnap a Budapesten zajló 45. cselgáncs Hungária Kupán.
febr. 14
15:24
Még két magyar a 45. Cselgáncs Hungária Kupán (Behaviour)
A vasárnapi 13 magyarból még két cselgáncsozó, Szabó Franciska (63 kg) és Joó Abigél (78) van versenyben a Budapesten zajló 45. Hungária Kupán.
febr. 14
15:26
A tragédia visszhangja háttérbe szorította a megnyitót (Behaviour)
A helyi és a nemzetközi sajtó elsősorban a grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili tragédiájával foglalkozik a vancouveri téli olimpia megnyitójának másnapján, maga a ceremónia háttérbe szorult a lapokban.
febr. 14
15:33
Bundesliga 2.: Torghelle csereként játszott tíz percet (She)
Torghelle Sándor ezúttal epizódszerepet kapott az Augsburgban, amely a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában 2–0-ra győzött a Düsseldorf ellen.
febr. 14
16:09
A világsajtó a téli olimpiáról: a fehér játékok feketébe öltöztek (Infostart)
A helyi és a nemzetközi sajtó elsősorban a grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili tragédiájával foglalkozik a vancouveri téli olimpia megnyitójának másnapján, maga a ceremónia háttérbe szorult a lapokban.
febr. 14
16:27
A grúz államelnök: soha sem végződhet tragédiával egy sportoló hibája (Infostart)
A vancouveri olimpia nyitónapján elhunyt grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili édesapja nem tudja és nem is akarja megnézni a tragédiáról készült felvételeket.
febr. 14
16:45
Felkészülés: újabb győzelmével csoportelső lett a Szpari (She)
A Stadion Diner-kupa felkészülési tornán két győzelemmel és egy döntetlennel csoportja első helyén végzett a Nyíregyháza Spartacus – olvasható a Soproni Ligában szereplő klub hivatalos honlapján. Vasárnap az Újfehértó felett arattak kétgólos győzelmet a nyíregyháziak.
febr. 14
17:03
Serie A: Del Piero győzelemre vezette a Juvét, Komanék kikaptak (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában vasárnap délután a Juventus megszerezte első győzelmét Alberto Zaccheroni vezetőedző irányításával, miután a két gólt szerző Alessandro Del Piero vezérletével 3–2-re győzött a Genoa ellen. A Bari Koman Vladimirral a soraiban 3–1-re kikapott a Cagliaritól.
febr. 14
17:12
Hirvonen sikere, Érdiék a 35. helyen (Metropol)
A finn Mikko Hirvonen nyerte a Svéd-ralit, a 13 futamos világbajnokság nyitóversenyét. Az utóbbi hat évben vb-győztes francia Sébastien Loeb lett a második és a finn Jari-Matti Latvala a harmadik.
febr. 14
17:21
Dzsudzsák gólpasszt adott, nyert a PSV (Infostart)
Dzsudzsák Balázs gólpasszt adott a finn Ola Toivonennek, így nyert 1-0-ra a listavezető PSV Eindhoven a Heracles otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 14
17:21
Ökölvívás: a műtéten átesett Sdunek tanácsadó lesz az Universumnál (She)
Decemberben egészségügyi problémái miatt hosszabb szabadságra vonult Erdei Zsolt mestere, Fritz Sdunek, és úgy hírlett, hogy a jelentős változások előtt álló Universum Box Promotionnél 2010-ben már nem számítanak rá vezetőedzőként.
febr. 14
17:39
Férfi röplabda Extraliga: a MAFC idegenben győzte le a Szegedet (She)
A férfi röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján a MAFC 3:0-s győzelmet aratott Szegeden.
febr. 14
17:41
Atlétika: hétéves Európa-rekord dőlt meg 5000 méteren (She)
Az algériai származású francia Bouabdellah Tahri vasárnap Metzben megdöntötte a spanyol Alberto García 2003. február 9-én, 5000 méteren felállított rekordját.
febr. 14
17:43
Videó: Del Piero duplája kellett a Juventus sikeréhez (She)
Megszerezte első győzelmét a Juventus Alberto Zaccheroni irányításával, miután hazai pályán 3–2-re verte meg a Genoát. Nézze meg a találkozó góljait videón!
febr. 14
18:24
Kilencedik a férfi kardcsapat Moszkvában (Metropol)
Első összecsapásán vereséget szenvedett, így bár további három mérkőzését megnyerte, csak a kilencedik helyen végzett a magyar férfi kardcsapat a moszkvai Világkupa-versenyen.
febr. 14
18:33
Svájc: Vanczák Vilmos gólja is kellett a Sion pontszerzéséhez (She)
A svájci első osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában Vanczák Vilmos együttese, a Sion 1–1-es döntetlent játszott a Zürich ellen. A magyar védő a 78. percben vezetéshez juttatta csapatát, ám a vendégek a 88. percben egyenlítettek.
febr. 14
18:51
Del Piero ismét nagy formában (Infostart)
A Juventus hazai pályán 3-2-re nyert a Genoa ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 14
19:18
A Partizan sokkal jobb volt a Kőér utcában is (Metropol)
A Honvédot a Kőér utcában is simán legyőzte a belgrádi Partizan a férfi vízilabda Euroliga vasárnapi, főtáblás csoportmeccsén, miáltal öt forduló után is százszázalékos maradt.
febr. 14
20:12
Geráék továbbjutása (Metropol)
A sérült Gera Zoltán csapata, a Fulham könnyedén nyert 4-0-ra a negyedosztályú Notts County ellen az angol labdarúgó FA Kupa vasárnapi nyolcaddöntőjében.
febr. 14
20:14
A három magyar csapatból kettő még nyolc közé juthat (Metropol)
A férfi vízilabdacsapatok Euroligájában, a főtáblás csoportmeccsek szombat-vasárnapi 5. fordulójában eldőlt, hogy a három magyar érdekelt közül a Honvéd már nem juthat tovább négyeséből, a Vasas és az Eger azonban még bekerülhet az első számú európai sorozat legjobb nyolc együttese közé.
febr. 14
20:57
Ciprus: Naggyal győzött az Anorthoszisz, Leandro egy félidőt játszott (She)
A ciprusi első osztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában Nagy Zoltánnal a soraiban győzött az Anorthoszisz, és így egypontos előnnyel vezeti a bajnokságot az Enoszisz ellen gól nélküli döntetlent játszó Omonia előtt. Az Omoniában Leandro a szünetben csereként lépett pályára.
febr. 14
22:09
Tenisz: Bartoli és Schiavone továbbjutott, Cseng Csie kiesett Dubaiban (She)
A tizenegyedikként rangsorolt Marion Bartoli és a 14. helyen kiemelt Francesca Schiavone is továbbjutott a Dubaiban zajló 2 millió dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztorna 2. fordulójába. A 16. kiemelt Cseng Csie viszont három szettben alulmaradt az ausztrál Alicia Molikkal szemben.
febr. 14
22:18
Tagscherer Imre a 80. (Metropol)
Francia aranyérem született a vasárnapi 10 km-es sílövő sprintversenyében a vancouveri téli olimpián.
febr. 14
22:54
Gyorskorcsolya: Darázs hamar búcsúzott, dél-koreai győzelem (Metropol)
A dél-koreai Li Jung Szu nyerte a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres számát a vancouveri téli olimpia szombati versenynapján.
febr. 14
22:56
Gyorskorcsolya: nem jutott be az A döntőbe a női váltó (Metropol)
A negyedik helyen végzett szombati elődöntős futamában a magyar női rövidpályás gyorskorcsolya-váltó, így a B döntőben, az 5-8. helyért küzdhet majd a vancouveri téli olimpián.
febr. 14
22:58
Olimpiaellenes tüntetőket vettek őrizetbe (Metropol)
Hét embert őrizetbe vettek, miután olimpiaellenes tüntetők egy csoportja randalírozott szombaton a téli játékoknak otthont adó Vancouver belvárosában.
febr. 14
23:03
Primera División: az Atlético ellen szenvedte el első vereségét a Barca (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában elszenvedte első vereségét a Barcelona, amely az Atlético Madrid otthonában kapott ki 2–1-re. Az Atlético Diego Forlán és Simao Sabrosa góljával már 2–0-ra is vezetett, és bár Zlatan Ibrahimovic még a 27. percben szépített, az egyenlítő találatot  nem tudta megszerezni a katalán gárda. A címvédő így már csak két ponttal vezeti a tabellát a Real Madrid…

Keresés