2010. február 15. hétfő

febr. 15
0:15
Tenisz: a brazíliai tornán a döntő hozta a legsimább mérkőzést (She)
A brazíliai Costa do Sauipéban megrendezett salakos férfi tenisztorna döntőjében a spanyol Juan Carlos Ferrero esélyt sem adott a lengyel Lukasz Kubotnak, akit 6:1, 6:0-ra vert meg. Érdekesség, hogy így a finálé hozta a legsimább mérkőzést az egész tornán.
febr. 15
0:19
Vancouver 2010: A legnagyobb dicsőség, hogy itt vagyunk - Tagscherer Imre (She)
Kemény kihívást jelentett a férfi sílövőknek a 10 kilométeres sprintverseny, hiszen rendkívül változatos időjárási körülmények között kellett megtenniük a távot.
febr. 15
3:15
Vancouver 2010: fellélegezhet Kanada, Crosby játéka nincs veszélyben (She)
Bár sokan megijedtek Kanadában, nem befolyásolja Sidney Crosby olimpiai szereplését kisebb sérülése, amelyet a Pittsburgh Penguins klasszisa a Nashville Predators elleni, szétlövésben elveszített meccsen szedett össze.
febr. 15
3:33
Vancouver 2010: megvan a hazaiak első aranya, Bilodeau-é a férfi mogul (She)
A kanadai Alexandre Bilodeau nyerte meg a férfi síakrobaták mogul versenyszámát a Vancouverben zajló téli olimpián. Az ezüstérmet a kanadai származású, de ausztrál színekben induló címvédő, Dale Begg-Smith, a bronzot pedig az amerikai Bryon Wilson szerezte meg.
febr. 15
5:03
Vancouver 2010: a rövid program után kínai vezetés a páros műkorcsolyában (She)
A kínai Sen Hszüe, Csao Hong-bo kettős áll az élen a rövid program után a műkorcsolya párosok versenyszámában a vancouveri téli olimpián.
febr. 15
6:33
Francia nap a téli olimpián (Infostart)
Az ötből két számban francia siker született a vancouveri téli olimpia vasárnapi versenynapján, melyen az egyetlen magyar induló, Tagscherer Imre a 80. helyen végzett a férfi sílövők 10 km-es sprintversenyében.
febr. 15
6:42
Vancouver: bemutatkoztak a magyarok - szombati eredmények (Behaviour)
A svájci Simon Amman nyerte a vancouveri XXI. téli olimpia első aranyérmét, miután szombaton győzni tudott a síugrók normálsáncon rendezett döntőjében. A rövidpályás gyorskorcsolyázók révén bemutatkoztak a magyar versenyzők is.
febr. 15
7:00
Kristályszemcsék (Behaviour)
Sophie Muir az első ausztrál gyorskorcsolyázó, aki részt vesz téli olimpián.
febr. 15
7:02
Gretzky tud titkot tartani (Behaviour)
Wayne Gretzky, a kanadaiak legendás jégkorongozója még édesapjának sem árulta el, hogy ő gyújtja meg az olimpiai lángot Vancouverben.
febr. 15
7:04
Veszprémi igen, győri nem (Behaviour)
A Győr kikapott a norvég Larvik otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligájában, míg ugyanennek a sorozatnak a férfi ágán a Veszprém hazai pályán nyert, és ezzel már nyolcaddöntős.
febr. 15
7:27
A Kelet nyerte a kosárgálát (Infostart)
A Keleti-főcsoport csapata két ponttal nyert Nyugat együttese ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint hétfőn hajnalban rendezett All Star-gáláján.
febr. 15
8:39
Férfi vízilabda: Varga és Gyurováth két-két gólja Franciaországban (She)
A francia vízilabda-bajnokság 12. fordulójában Varga Zoltán és Gyurováth Tamás egyaránt kétszer volt eredményes.
febr. 15
9:15
Ferencváros: Bölcsföldi Viktor próbajátékon szerepel a Fradinál (She)
Rég nem látott kedvenccel találkozhattak a Ferencváros drukkerei szombaton a Népligetben. Bölcsföldi Viktor négy év után húzott magára zöld-fehér szerelést.
febr. 15
9:42
Vancouver: Kényszerszünet két sífutónak (Behaviour)
Magas hemoglobinszint miatt öt napig nem versenyezhet a vancouveri olimpián Nijaz Nabejev, északi összetettben érdekelt orosz síelő és Kaspar Kokk észt sífutó.
febr. 15
10:09
Vasas: az olasz befektetők ma délután írhatják alá a szerződést (She)
Hétfő délután összeül a Vasas elnöksége, a napirendi pontok között szerepel majd a labdarúgócsapat jövője is. Az angyalföldi klubbal több mint fél éve kapcsolatban álló luxemburgi székhelyű, svájci-olasz befektetői csoport február 15-ére ígért választ.
febr. 15
10:27
Öt napra kizártak két síelőt az olimpiáról (Infostart)
Magas hemoglobinszint miatt öt napig nem versenyezhet a vancouveri olimpián Nijaz Nabejev, északi összetettben érdekelt orosz síelő és Kaspar Kokk észt sífutó.
febr. 15
10:45
Újpest: Józsi, Demjén, Sifter és Vasziljevics érkezhet a lilákhoz (She)
Négy új játékos érkezhet a Megyeri útra: a Nemzeti Sport információi szerint az Újpest kapcsolatban áll a Győrrel Józsi György kölcsönvételével kapcsolatban, a Videotonnal pedig arról tárgyal, hogy Demjén Gábor, valamint Sifter Tamás a tavasszal az Újpestben futballozzon. A legnagyobb igazolás azonban a szerb Dusan Vasziljevics lehet.
febr. 15
12:15
Még az NBA is veszteséges az idén (Infostart)
Idén 400 millió dolláros veszteséggel számol az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA).
febr. 15
12:15
Debrecen: macedón csatár érkezett próbajátékra a bajnokhoz (She)
Macedón csatár csatlakozott a Debreceni VSC keretéhez – adta hírül a Loki hivatalos honlapja. A 25 éves Hrisztijan Kirovszki egyelőre próbajátékon vesz részt a csapatnál.
febr. 15
12:51
Póker: a WPT lehet a leghosszabb amerikai szappanopera (She)
A pókeres versenysorozat tengerentúli közvetítése lehet az amerikai televíziózás leghosszabb sorozata.
febr. 15
13:09
Soproni Liga: az élvonalbeli klubok egyhetes halasztást javasolnak (She)
A Győri ETO hivatalos honlapjának beszámolója szerint George F. Hemingway, az NB I-es klubok tulajdonosi tanácsának elnöke azzal a kéréssel fordult az MLSZ versenybizottságához, hogy egy héttel halasszák el a Soproni Liga tavaszi szezonjának kezdetét.
febr. 15
13:18
NBA - 400 millió dolláros veszteség várható (Behaviour)
Idén 400 millió dolláros veszteséggel számol az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA).
febr. 15
13:27
Paks: Zováth állapota javul, de továbbra sem edzhet együtt a csapattal (She)
A Paks hivatalos honlapján tette közzé, hogy a sérüléssel bajlódó Zováth János továbbra sem edz, de a futballista elmondta, javul az állapota.
febr. 15
13:36
Két magyar indul ma és hat érmet osztanak az olimpián (Behaviour)
Két magyar érdekeltje lesz hétfőn a vancouveri téli olimpia harmadik versenynapjának: a sífutó Viczián Vera a 10 km-es, Tagscherer Zoltán pedig a 15 km-es szabadstílusú számban áll rajthoz.
febr. 15
13:45
Ferencváros: Dragóner Attila orrából kedden szedik ki a varratokat (She)
A 100% Fradi információi szerint várhatóan kedden megy varratszedésre Dragóner Attila, a Ferencváros válogatott hátvédje.
febr. 15
13:47
Póker: a dalszerző rajongóinak adja nyereménye felét (She)
Jason Mershon legújabb dala kapcsán nem szokványos felajánlást tett: az első 150 letöltő részesül a pókeres dalszerző nyereményének feléből.
febr. 15
13:54
Állandó fej (Behaviour)
Amilyen látványos show-val, olyan szomorú körülmények közepette kezdődött meg - magyar idő szerint - szombat hajnalban a vancouveri olimpia. A BC Palace-ban tartott megnyitóünnepséget a szervezők a pénteki edzésen halálos balesetet szenvedő grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili emlékének ajánlották.
febr. 15
13:56
Az elhunyt szánkós veszélyesnek tartotta a pályát (Behaviour)
A vancouveri téli olimpián pénteken elhunyt grúz szánkós édesapja azt mondta: fia a verseny előtt elárulta neki, hogy a pályát veszélyesnek tartja.
febr. 15
14:21
Női kosárlabda: Sandrine Gruda lett a 2009-es esztendő legjobbja (She)
Az európai szövetség szakértői és a szurkolók által leadott szavazatok alapján a francia Sandrine Gruda lett a 2009-es esztendő legjobb női kosárlabdázója a kontinensen.
febr. 15
14:30
Elégedetlenek a női szánkósok (Behaviour)
Elégedetlenek a női szánkósok, amiért a pénteki haláleset után nemcsak a férfiakét, hanem az ő pályájukat is lerövidítették a vancouveri olimpia szervezői.
febr. 15
14:32
Getzlaf bokája gyógyulására vár (Behaviour)
Akkor vállalja az olimpiai szereplést Ryan Getzlaf kanadai jégkorongozó, ha a férfitorna első napján már nem fáj a bokája.
febr. 15
14:39
Soproni Liga: egy héttel csúszik a tavaszi idény kezdete (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség döntése értelmében egy héttel csúszik a Soproni Liga tavaszi idényének rajtja. A magyar élvonalbeli bajnokság a következő hétvége helyett egy héttel később, a 16. forduló mérkőzéseivel folytatódik.
febr. 15
14:48
Vancouver 2010 - A hétfői versenynap programja (Behaviour)
A vancouveri téli olimpia hétfői - magyar idő szerint keddbe átnyúló - versenynapjának programja (éremosztás 6 számban).
febr. 15
14:57
Motorsport: magyar versenyző lesz a brit Superbike-bajnokság legfiatalabbja (She)
A magyar Superstock-bajnokság címvédője, a 17 éves Juhász Dávid nagyot lépett előre, és 2010-ben a brit Superbike-bajnokságban szerepel a MAR Kawasaki csapatban.
febr. 15
15:15
Barcelona: tovább sújtják a sérülések a csapatot - Xavi két hétre kidőlt (She)
A Barcelona hivatalos honlapján tette közzé, hogy Xavi 15 napra kidőlt a sorból, mivel izomsérülést szenvedett a jobb combjában.
febr. 15
15:24
Lefújták az NB1-es fordulót (Behaviour)
Nem kezdődik el pénteken az NB1. tavaszi idénye. A Magyar Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy a pályák alkalmatlansága miatt egy hetet csúsztat a bajnoki idényen, azaz a tavaszi első fordulót csak jövő hétvégén rendezik meg.
febr. 15
15:26
Szuperangadóval rajtol a BL nyolcaddöntő (Behaviour)
A nyolcaddöntős párharcok - egyformán szuperrangadónak minősíthető - két mérkőzésével rajtol kedden a labdarúgó Bajnokok Ligájának kieséses szakasza.
febr. 15
15:33
Később kezdődik az NB I tavaszi idénye (Infostart)
A Magyar Labdarúgó-szövetség döntése értelmében egy héttel később kezdődik az NB I idényének kezdete.
febr. 15
15:33
Törökország: Guus Hiddinkből szövetségi kapitány lehet (She)
Török lapértesülések szerint Guus Hiddink, a júniusig az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi tisztét betöltő holland szakember lesz a nyári vb-ről lemaradt török nemzeti csapat szakvezetője.
febr. 15
15:42
Egy héttel később rajtol az NB I tavaszi idénye (Metropol)
A múlt héten több csapat kezdeményezte, hogy a pályák állapota miatt halasszák el a tavaszi rajtot.
febr. 15
15:51
MotoGP: Talmácsiék a rossz időjárás miatt lemondták a mai tesztelést (She)
Talmácsi Gábor és csapata lemondta a mára és holnapra tervezett alcarrási tesztelést a hideg időjárás miatt – adta hírül a magyar versenyző menedzsmentje.
febr. 15
16:09
Játékossors: B. Tóth úgy érzi, többet érdemelt volna a Vasastól (She)
Ahogy arról már a múlt héten beszámoltunk, B. Tóth Balázs a Vasasból a Paksi FC-hez szerződött. A középpályás új klubja honlapjának csalódottan nyilatkozott a váltás körülményeiről.
febr. 15
16:18
Az orosz sikeredző a törököknél folytatja (Behaviour)
Guus Hiddink június 30-án távozik az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi tisztéből, és hétfői sajtóértesülések szerint török szakvezető lesz.
febr. 15
17:12
Felmentették a futsal kapitányt (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége hétfői ülésén a futsal bizottság javaslatára felmentette posztjáról Kozma Mihályt, a válogatott szövetségi kapitányát.
febr. 15
17:12
Újabb meghatározó emberét vesztette el a Barca (Behaviour)
Újabb meghatározó emberét veszítette el a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapata: Xavi várhatóan két hétig nem léphet pályára.
febr. 15
17:30
Indulni akar a kétéves eltiltását töltő Pachstein (Behaviour)
Kérelmet nyújtott be hétfőn a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ad-hoc bizottságához a doppingvétség miatt kétéves eltiltását töltő német gyorskorcsolyázó, Claudia Pechstein. A sportoló a büntetés ellenére rajthoz szeretne állni a vancouveri téli olimpián.
febr. 15
17:48
Czink Melinda kiesett (Metropol)
Czink Melinda a nyitófordulóban búcsúzott az 1,47 millió euró összdíjazású dubaji keménypályás tenisztornán, miután hétfőn két szettben vereséget szenvedett Flavia Pennettától.
febr. 15
17:57
Evezés: óbudai csapatgyőzelem az ergométeres utánpótlás-felmérőn (She)
A Budapesti Evezős-szövetség az Angyalföldi Láng Sport- és Szabadidőközpontban 27 iskola, közel 200 tanulójával rendezte a Sport XXI. országos evezős ergométer felmérő verseny budapesti döntőjét. Az eseményen a 10-14 évesek öt korosztályban mérkőztek meg. Az iskolák közötti csapatversenyt nagy fölénnyel a III. kerületi Fodros Általános Iskola nyerte. A kétszeres világbajnok Haller Ákos ezúttal…
febr. 15
18:06
Felmentette Kozma Mihályt az MLSZ-elnöksége (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége hétfői ülésén a futsal bizottság javaslatára felmentette posztjáról Kozma Mihályt, a válogatott szövetségi kapitányát.
febr. 15
18:15
Férfi vízilabda Interliga: a Partizan négy góllal nyert az Újpest ellen (She)
A férfi vízilabda Interligában a szerb Partizan Beograd négy góllal nyert az Újpest ellen a Hajós Alfréd Sportuszodában.

Keresés