2010. február 15. hétfő

febr. 15
18:24
Czink már a nyitófordulóban búcsúzott Dubajban (Behaviour)
Czink Melinda a nyitófordulóban búcsúzott az 1,47 millió euró összdíjazású dubaji keménypályás tenisztornán, miután hétfőn két szettben vereséget szenvedett Flavia Pennettától.
febr. 15
18:33
Elfogatóparancsot adtak ki egy profi kerékpáros ellen (Infostart)
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Floyd Landis, amerikai kerékpáros ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy betört a Francia Doppingellenes Ügynökség számítógépes adatbázisába.
febr. 15
19:00
A rossz idő miatt elmaradt Talmácsi tesztje (Metropol)
A rendkívül rossz időjárás miatt elmaradt Talmácsi Gábor hétfői és keddi spanyolországi tesztelése. A magyar motoros, aki az idén a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a Moto2-ben rajtol az arrasi pályán gyakorolt volna, ám a csapat tájékoztatása szerint az észak-spanyolországi pályán szokatlanul hideg - mindössze 4-5 fok - fogadta.
febr. 15
19:09
Vancouver 2010: Kumaritasvili édesapjának beszélt félelmeiről a tragédia előtt (She)
Nodar Kumaritasvili, a halálos balesetet szenvedő grúz szánkós édesapja elmondta, fia a vancouveri téli olimpia előtt arról beszélt neki, hogy fél a whistleri pálya egyik kanyarjától.
febr. 15
19:11
UEFA Régiók-kupája: hazánk is rendező lesz az előselejtezőben (She)
Nyonban, az UEFA svájci székhelyén elkészítették a 2010–2011-es UEFA Régiók-kupája sorsolását. Magyarország az első kiírástól (1999) eltekintve minden tornán képviseltette magát a kifejezetten az amatőr labdarúgás számára életre hívott európai seregszemlén. Az idén ősszel induló sorozatra 39 ország nyújtotta be nevezését, az UEFA illetékeseinek döntése értelmében hazánk válogatottjának 11 másik…
febr. 15
19:27
Németország: Carsten Jancker a nyáron visszavonul (She)
Bejelentette visszavonulását a volt német válogatott labdarúgó, Carsten Jancker. A Mattersburg német légiósának nyáron jár le a szerződése, amit nem újítanak meg.
febr. 15
19:29
Futsal: spanyol vagy portugál edző lehet Kozma utóda (She)
A Nemzeti Sport információi szerint mindenképpen külföldi, spanyol vagy portugál edzőt bízna meg a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a jövőben a magyar futsal-válogatott szakmai irányításával.
febr. 15
19:45
Vancouver 2010: Sidney Crosby támogatja Alekszandr Ovecskint (She)
Az orosz Alekszandr Ovecskin és a kanadai Sidney Crosby a hokipályán nagy ellenfelek, ám van, amiben egyetértenek: az észak-amerikai profiliga (NHL) engedje el játékosait a 2014-es szocsi olimpiára is.
febr. 15
19:54
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Floyd Landis ellen (Behaviour)
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Floyd Landis, amerikai kerékpáros ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy betört a Francia Doppingellenes Ügynökség számítógépes adatbázisába.
febr. 15
20:03
Tenisz: Agnieszka Radwanska az első nyolcaddöntős Dubaiban (She)
A Dubaiban zajló, kétmillió dollár összdíjazású, kemény pályás WTA-tornán elsőként jutott be a nyolcaddöntőbe a hetedik helyen kiemelt, első fordulóban erőnyerő lengyel Agnieszka Radwanska, aki a második fordulóban két sima játszmában nyert a lett Anastasija Sevastova ellen.
febr. 15
20:05
Vancouver 2010: svéd siker a női 10 kilométeres sífutásban (She)
A női 10 kilométeres szabad stílusú versennyel a sífutók is megkezdték a küzdelmeket a téli olimpián. Az aranyérmet a svéd Charlotte Kalla nyerte meg a kétszeres torinói bajnok észt Kristina Smigun és a norvég Marit Björgen előtt.
febr. 15
20:21
Vancouver 2010: Jevgenyij Pljuscsenko címvédésre készül (She)
Címvédésre készül a vancouveri téli olimpián a négy évvel ezelőtti, torinói játékokon aranyérmes orosz műkorcsolyázó, Jevgenyij Pljuscsenko.
febr. 15
20:57
Elszállították az elhunyt szánkós holttestét (Infostart)
Zártkörű misét tartottak egy vancouveri ravatalozóban, majd elszállították a grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili holttestét, aki a múlt pénteki edzésen szenvedett halálos kimenetelű balesetet.
febr. 15
20:57
Vancouver 2010: svájci arany, egy tizeden belül a dobogósok lesiklásban (She)
Hétfőn sikerült megrendezni az eredetileg szombatra kiírt férfi lesiklást a téli olimpián. Az aranyérmet némi meglepetésre a harmadik számú svájci versenyzőnek tartott Didier Defago szerezte meg az összetett világkupa címvédője, a norvég Aksel Lund Svindal és a négyszeres világbajnok amerikai Bode Miller előtt.
febr. 15
21:06
Elszállították az elhunyt szánkós holttestét (Metropol)
Zártkörű misét tartottak egy vancouveri ravatalozóban, majd elszállították a grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili holttestét, aki a múlt pénteki edzésen szenvedett halálos kimenetelű balesetet.
febr. 15
21:06
Rossz idő meghiúsította Talmácsi tesztjét (Behaviour)
A rendkívül rossz időjárás miatt elmaradt Talmácsi Gábor hétfői és keddi spanyolországi tesztelése.
febr. 15
21:15
Uruguay: elhunyt az 1950-es világbajnok csapat tagja (She)
Nyolcvanöt éves korában elhunyt Juan Carlos González, az 1950-ben világbajnoki címet nyert uruguayi labdarúgó-válogatott tagja.
febr. 15
21:33
Futsal NB I: hazai pályán vesztette el veretlenségét a Cső-Montage (She)
Az élvonalbeli futsal-bajnokság 13. fordulójában meglepetésre hazai pályán vesztette el a veretlenségét a listavezető Üllő FC Cső-Montage, amely azonban így is a tabella élén maradt. Az üllőieket a gyöngyösiek győzték le két góllal.
febr. 15
21:51
Nem kötött szerződést a Vasas az olasz befektetővel (Infostart)
Nem értékesítette a felnőtt labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság 99 százalékos tulajdonrészét és elállt a szerződés aláírásától a Vasas SC.
febr. 15
21:51
Női kézilabda NB I: a Debrecen szerződést bontott Bakó Botonddal (She)
Az élvonalban szereplő debreceni női kézilabdacsapat, a DVSC-Korvex szerződést bontott Bakó Botond vezetőedzővel.
febr. 15
22:27
Tenisz: magyar főtáblás Bogotában, Arn Gréta legyőzte orosz riválisát is (She)
A Bogotában zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, salak pályás WTA-tornán főtáblára kerül Arn Gréta, miután a selejtező harmadik fordulójában biztosan nyert az orosz Natalja Zsonkova ellen.
febr. 15
23:03
Atlético Madrid: Diego Forlánnak a kupagyőzelem mindennél fontosabb (She)
Vasárnap a címvédő Barcelonát fosztotta meg bajnoki veretlenségétől az Atlético Madrid labdarúgócsapata, a fővárosiak egyik gólfelelőse, Diego Forlán azonban gyorsan túllépett a sikeren és előretekint: „számunkra az a legfontosabb, hogy megnyerjük a kupát!"
febr. 15
23:12
Svájci győzelem férfi lesiklásban (Metropol)
A svájci Didier Defago diadalmaskodott a férfi alpesi sízők lesikló versenyszámában hétfőn, a vancouveri téli olimpián.
febr. 15
23:30
Az év európai kosárlabdázója: Pau Gasol (Behaviour)
A Los Angeles Lakers játékosát, a spanyol Pau Gasolt választották a 2009-es év legjobb európai kosárlabdázójának. A 215 centis center sorozatban másodszor nyerte el a címet.
febr. 15
23:39
Tenisz: Stepánek továbbjutott, Dent kiesett Memphisben (She)
A Memphisben zajló, 1,1 millió dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-tornán a harmadik helyen kiemelt cseh Radek Stepánek túljutott az első fordulón és várhatja következő ellenfelét, az amerikai Taylor Dent viszont kikapott, így kiesett.

Keresés