2010. február 2. kedd

febr. 2
15:14
Liverpool: még a szezon vége előtt megegyeznének az új stadionról (She)
A labdarúgó Premier League ötödik helyén álló Liverpool FC vezérigazgatója, Christian Purslow kedden úgy nyilatkozott, hogy még az idény vége előtt szeretnének megegyezni leendő befektetőikkel az új stadion felépítésével kapcsolatban.
febr. 2
15:16
DVSC-TEVA: február 19-ig lehet jelentkezni a klub akadémiájára (She)
A Debreceni Egyetem, Debrecen Megyei Jogú Város és a DVSC Futballszervező Zrt. közreműködésével szervezés alatt áll a Debreceni Labdarúgó-akadémia megalapítása – tudatta a dvsc.hu.
febr. 2
15:18
Forma-1: kevesebb gumi, új pontszámítás (Behaviour)
A Forma-1-es csapatok képviselői és a főbb részvényesek kedden beleegyeztek a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által javasolt idei szabálymódosításokba.
febr. 2
15:20
Dzsudzsák a legjobb Hollandiában (Behaviour)
Egy holland lap, az Omroep Brabant szavazásán a szurkolók Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar légiósát választották a holland bajnokság legjobb labdarúgójának januárban.
febr. 2
15:30
Formula-1: Hagyja el a Mercedest! - Barrichello tanácsa Rosbergnek (She)
Amikor Rubens Barrichellót arról kérdezték, hogy mit tanácsolna Nico Rosbergnek, a brazil Formula–1-es pilóta viccesen csak ennyit mondott: távozzon a Mercedestől!
febr. 2
15:36
Lecsapnak a csaló sportolók pénztárcájára az olaszok (Behaviour)
Százezer eurós pénzbüntetést kell fizetnie annak az olasz sportolónak, akit doppingoláson érnek a jövő pénteken kezdődő vancouveri téli ötkarikás játékokon.
febr. 2
15:38
Haitiért vízilabdáznak a mieink (Behaviour)
A haiti földrengés károsultjainak megsegítésére jótékony célú vízilabda-gálamérkőzést rendeznek február 8-án a martfűi Termálhotel SPA uszodájában a Domino Honvéd és a Szolnoki Főiskola-Közgép csapatainak részvételével - tudatta kedden az MTI-vel a létesítmény tulajdonosa.
febr. 2
15:45
Labdarúgó-akadémia alakul Debrecenben (Metropol)
Szervezés alatt áll a Debreceni Labdarúgó Akadémia megalapítása a városi önkormányzat, a Debreceni Egyetem (DE) és a DVSC Futballszervező Zrt. részvételével.
febr. 2
15:47
Műtét előtt a Mainz magyar játékosa (Metropol)
Néhány hétig biztosan nélkülöznie kell Lőw Zsoltot a német labdarúgó Bundesligában szereplő FSV Mainznak, mert a védő bal bokáját meg kell műteni.
febr. 2
15:48
Jégkorong: 34 játékossal készül a magyar válogatott a litvániai tornára (She)
Ted Sator szövetségi kapitány kihirdette az év első válogatott tornájára, a február 12. és 14. között Litvániában sorra kerülő Euro Ice Hockey Challenge Cup-ra készülő magyar jégkorong-válogatott bő keretét – adta hírül a sportági szövetség hivatalos honlapja.
febr. 2
15:54
Fociakadémiát alapítanak a magyar BL-hősök (Behaviour)
Szervezés alatt áll a Debreceni Labdarúgó Akadémia megalapítása a városi önkormányzat, a Debreceni Egyetem (DE) és a DVSC Futballszervező Zrt. részvételével - adta hírül kedden a debreceni futballklub hivatalos honlapja.
febr. 2
16:03
Három évig nem mehet meccsre az anyázó drukker (Metropol)
Három évre kitiltották az angliai futballstadionokból azt a drukkert, aki rasszista megjegyezésekkel inzultálta Darren Bent, a Sunderland támadójának édesanyját.
febr. 2
16:06
Blog: Megvan a rájátszás, de nem dőlünk hátra - Kovács Csaba írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Kovács Csaba, a Sapa Fehérvár AV19 válogatott jégkorongozója, aki ezúttal az EBEL-rájátszásba jutásról osztja meg az élményeit.
febr. 2
16:24
Felkészülés: a Zalaegerszeg 2-0-ra nyert a Siófok ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a ZTE FC a montenegrói Darko Pavicsevis és a lett Artjoms Rudnevs góljával 2–0-ra nyert az NB II Nyugati csoportjában szereplő Siófok ellen.
febr. 2
16:42
Ökölvívás: csillagok háborúja - Roy Jones és Hopkins újra összecsap (She)
Roy Jones (54–6–0, 40 K. O.–T. K.O.) és Bernard Hopkins (50–5–1, 32) összecsap április 3-án Las Vegasban.
febr. 2
17:24
Cseh, Gyurta és Verrasztó nyomhatja le Amerikát (Behaviour)
Verrasztó Evelynt, Cseh Lászlót és Gyurta Dánielt is meghívták az Európa-Egyesült Államok őszi úszóviadalra a brit szervezők.
febr. 2
17:33
Három magyar úszó az Európa-Amerika versenyen (Metropol)
Verrasztó Evelynt, Cseh Lászlót és Gyurta Dánielt is meghívták az Európa-Egyesült Államok őszi úszóviadalra a brit szervezők.
febr. 2
17:36
Utánpótlás: képernyőre kerül több magyar akadémia bajnoki meccse (She)
A Sport Televízió a tavasszal Magyarországon először műsorára tűzi öt hazai utánpótlásképző központ, illetve akadémia U19-es bajnoki mérkőzéseinek élő közvetítését.
febr. 2
17:54
Felkészülés: hat góllal verte meg az MTK a Szolnokot (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő MTK felkészülési mérkőzésen 6–0-ra legyőzte a másodosztályú Szolnoki MÁV-ot.
febr. 2
18:12
Dzsudzsák volt január legjobbja a szurkolók szerint (Infostart)
Egy holland lap, az Omroep Brabant szavazásán a szurkolók Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar légiósát választották a holland bajnokság legjobb labdarúgójának januárban.
febr. 2
18:12
Lyon: Ederson sajnálja, hogy nem engedték el a Lazióhoz (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon brazil támadó középpályása, Ederson sajnálja, hogy klubja nem tudott megegyezni az olasz élvonalbeli Lazióval.
febr. 2
18:14
Anglia: Gera Zoltán megsérült a Fulham ma délelőtti edzésén (She)
Gera Zoltán térdsérülést szenvedett a Fulham délelőtti edzésén, így kérdésessé  vált a játéka a holnapi Portsmouth elleni bajnokin.
febr. 2
18:48
Labdarúgás: Sapina Győrben nem felelt meg, Portugáliában folytatja (She)
A francia Jéremy Sapina a télen a Győri ETO FC-nél is járt, de nem felelt meg az orvosi vizsgálatokon, így végül a portugál Marítimónál kötött ki.
febr. 2
19:06
Sunderland: a Manchester Cityből erősített Fülöp Márton csapata (She)
A zimbabwei Benjani Mwaruwari az idény végéig kölcsönbe érkezik – jelentette be honlapján a sunderlandi klub.
febr. 2
19:08
Tenisz: Chiudinelli és Malisse is búcsúzott Johannesburgban (She)
A dél-afrikai férfi tenisztorna 1. fordulójában a negyedik helyen kiemelt svájci Marco Chiudinelli és a hatodikként rangsorolt belga Xavier Malisse is vereségét szenvedett, így mindketten kiestek. Előbbit a jamaicai Dustin Brown döntő szettben, utóbbi az indiai Somdev Devvarman két sima játszmában győzte le.
febr. 2
19:24
Győri ETO: 26 játékos utazhat a törökországi edzőtáborba (She)
Pintér Attila, a Győr vezetőedzője kijelölte Törökországba utazó keretét. A szakmai stábon kívül 26 labdarúgó utazik az edzőtáborba. Erről az eto.hu adott tájékoztatást.
febr. 2
19:26
Tenisz: a hatodik helyen kiemelt Becker küszködve nyert Zágrábban (She)
A zágrábi férfi tenisztorna 1. fordulójában a hatodik helyen kiemelt német Benjamin Becker csak a döntő szett rövidítésében tudta felülmúlni a svéd Andreas Vinciguerrát.
febr. 2
19:42
Videó: Kobe Bryant érdekes zsákolással döntött rekordot (She)
Mint már korábban beszámoltunk róla, Kobe Bryant 44 pontot szerzett hétfő este, és lett a Lakers történetének legeredményesebb játékosa. A Los Angeles mégsem tudta megverni a Grizzliest Memphisben: 95–93-ra kikapott az NBA 97. játéknapján. Most megmutatjuk a rekordot érő két pontot, ami egy nem mindennapi zsákolás után született.
febr. 2
19:44
Felkészülés: kétgólos vereséget szenvedett a Paks a Sibeniktől (She)
A Soproni Ligában szereplő Paksi FC 3–1-re kikapott horvát bajnokság 3. helyén álló Sibeniktől.
febr. 2
19:46
Női kosárlabda Euroliga: a Pécs vereséget szenvedett Karkkóban (She)
A női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a MiZo Pécs 2010 két negyeden keresztül remekül tartotta magát a TS Wisla Can-Pack Kraków otthonában, de a meccs második felére elfáradt, és végül 80–53-ra kikapott.
febr. 2
19:48
Formula-1: Hamilton szerint óriásit fejlődött a McLaren 2009-hez képest (She)
Elégedetten nyilatkozott Lewis Hamilton a 2010-es McLaren teljesítményéről a keddi, valenciai teszt után.
febr. 2
20:00
Női kosárlabda Euroliga: a Pécs vereséget szenvedett Krakkóban (She)
A női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a MiZo Pécs 2010 két negyeden keresztül remekül tartotta magát a TS Wisla Can-Pack Kraków otthonában, de a meccs második felére elfáradt, és végül 80–53-ra kikapott.
febr. 2
20:18
Újpest: Willie McStay Vaskó és Pollák helyettesét keresi a védősorba (She)
Elégedett volt Willie McStay, az Újpest FC trénere a Haladás elleni 2–0-s, felkészülési mérkőzésen aratott siker után. A szakember a felkészülés hajrájában elsősorban a védelemből eltiltott két kulcsember helyettesét szeretné megtalálni.
febr. 2
20:20
Liverpool: Gulácsi Pétert nem nevezték a csapat Európa-liga-keretébe (She)
A Liverpool hivatalos honlapján megjelent hír szerint ezúttal sem jelölte Rafa Benítez menedzser a csapta európai kupakeretébe Gulácsi Pétert. Kapusposzton Pepe Reina, Diego Cavalieri, David Martin kaphat lehetőséget az Európa-kupában.
febr. 2
20:22
Felkészülés: Andorka duplája is kellett a Nyíregyháza 3-0-s sikeréhez (She)
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–0-ra nyert az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd ellen.
febr. 2
20:24
Férfi kézilabda: a szegedi Luka Zvizejre vadászik a Celje (She)
A Nemzeti Sport Ljubljanából származó információja szerint, a 2010–2011-es évadban már a Celje színeiben szerepelhet a ma még szegedi Luka Zvizej.
febr. 2
20:36
Felkészülés: egy góllal nyert a Fradi a máltai Premier Ligás csapat ellen (She)
A máltai élvonalban szereplő Sliema Wanderers ellen nyert 1–0-ra a Ferencváros labdarúgó-csapata. A Máltán edzőtáborozó zöld-fehérek, és a találkozó egyetlen gólját Ferenczi István szerezte.
febr. 2
20:38
Férfi kézilabda: Tomás Stranovsky 2011-ig a Szegedé (She)
A szerződést csak szerdán írjak alá, de már kedden megállapodott Tomás Stranovsky (29 éves) és menedzsere, Szörnyi Attila a szegedi vezetőkkel, hogy a szlovák jobbszélső a Pick-be igazol.
febr. 2
20:54
Férfi kézilabda MK: a Balatonfüred döntetlent harcolt ki Csurgón (She)
Rossz első félideje után feljavulva döntetlent harcolt ki a Balatonfüred kézilabdacsapata a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Csurgó otthonában. A visszavágót március 10-én játsszák.
febr. 2
21:30
Portugália: három hónapra eltiltották a Braga kulcsemberét (She)
A portugál labdarúgóliga fegyelmi bizottsága három hónapra eltiltotta a Braga játékosát, Vandinhót, aki a Benfica elleni, 2009. október 31-i mérkőzés szünetében megtámadta a Benfica másodedzőjét, Raúl Josét.
febr. 2
21:32
Francia Ligakupa: a Sedan elleni győzelmével elődöntős a Bordeaux (She)
Bejutott a francia Ligakupa elődöntőjébe a Girondins Bordeaux, miután Yoan Gouffran 49. percben szerzett góljával legyőzte a Sedant. Laurent Blanc csapata a Lorient ellen játszik a négy között.
febr. 2
21:48
Mexikó: orvosa szerint a fejbe lőtt Cabanas felgyógyulhat a vb-re (She)
Celso Fretes idegsebész szerint van esély arra, hogy a paraguayi labdarúgó-válogatott csatára, Salvador Cabanas felgyógyuljon a dél-afrikai világbajnokságra. Mint ismeretes, a kitűnő támadót fejbe lőtték Mexikóvárosban, sokáig kritikus állapotban feküdt, de most már beszél és mozgatni tudja a végtagjait.
febr. 2
21:50
Portsmouth: újabb fizetési határidőt nem tartott be a klub (She)
A Portsmouth labdarúgó-csapata ezúttal a klub korábbi tulajdonosának, Sacha Gaydamaknak nem tudott fizetni. Az üzletembernek kilenc millió fontot kellett volna átutalnia a klubnak, de nem sikerült.
febr. 2
21:52
Atlétika: Kiss Dániel Göteborgban legyőzte a pekingi bronzérmest (She)
Kiss Dániel nyert 60 m gáton a göteborgi fedettpályás atlétikai viadalon.
febr. 2
21:54
Mexikó: újabb América-játékost lőttek meg Mexikóvárosban (She)
Egy héten belül az América labdarúgócsapatának második játékosát érte fegyveres támadás Mexikóvárosban: Juan Carlos Silvát rablók hátsón lőtték.
febr. 2
22:06
AC Milan: Berlusconi szerint teljesen érthetetlen Mancini szerződtetése (She)
Belső villongás az AC Milan labdarúgócsapatánál: Silvio Berlusconi kritizálta Adriano Gallianit Mancini megszerzése miatt. Az Internazionale brazil szélsőjét kölcsönvették a vörös-feketék az átigazolási időszak utolsó napján, és opciós joguk van végleges megvásárlására.
febr. 2
22:24
Videó: Guti sarkazása és Barreto passza Komannak - a hét asszisztjai (She)
Andrés Iniestea, Guti, Paulo Barreto, vagy éppen Luca Modric ezúttal előkészítésben jeleskedett a hét végén. Iniesta kiváló indításától Guti sarkazásán át, Barreto Koman Vladimirnak adott álompasszáig remek asszisztokat láthat az alábbi videón.
febr. 2
22:26
Vb 2010: Del Bosque nem zárja ki, hogy a vb-n számít majd Guti játékára (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente Del Bosque szerint nem elképzelhetetlen, hogy a dél-afrikai világbajnokságon számit majd Guti játékára.
febr. 2
23:00
Premier League: a Chelsea két pontot otthagyott a Hull City otthonában (She)
A Chelsea csak egy ponttal tudta növelni előnyét a Manchester Uniteddel szemben az angol bajnokságban, miután Carlo Ancelotti csapata csak 1–1-es döntetlent játszott a Hull City otthonában a Premier League 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
febr. 2
23:02
Videó: íme, Mouyokolo fejes és Drogba szabadrúgásgólja! (She)
Steven Mouyokolo fejes góljára Didier Drogba negyed órán belül egy remek szabadrúgással válaszolt, ám a győzelmet nem tudta megszerezni a Chelsea a Hull City otthonában, így 1–1-re végződött a Premier League 21. fordulójának elhalasztott mérkőzése. Nézze meg a találkozó góljait videón!

Keresés