2010. február 21. vasárnap

febr. 21
15:44
Bundesliga 2.: hazai pályán szenvedett vereséget a Cottbus (She)
Saját pályáján maradt pont nélkül az Energie Cottbus a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 23. fordulójában.
febr. 21
16:00
Tenisz: Michael Llodra nyerte meg a francia házidöntőt Marseille-ben (She)
Michael Llodra győzelmével ért véget a Marseille-ben rendezett férfi tenisztorna.
febr. 21
16:00
Pljuscsenko Szocsi nagykövete lett (Behaviour)
A 2014-es szocsi téli olimpia nagykövete lett Jevgenyij Pljuscsenko, aki címvédőként indult a férfiak műkorcsolya-versenyében, végül azonban be kellett érnie a második hellyel az amerikai Evan Lysacek mögött.
febr. 21
16:18
Real Madrid: Cristiano Ronaldo segít a madeirai katasztrófa áldozatain (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid aranylabdás klasszisa mély megdöbbenéssel fogadta a Madeirát sújtó katasztrófáról szóló híreket, és támogatásáról biztosította az ítéletidő károsultjait.
febr. 21
16:36
Női kézilabda BL: a hajrát jobban bírta a Győr, győzött a Leipzig otthonában (She)
A sérült Görbicz Anita nélkül is győzött az Audi ETO KC a Leipzig otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában. A zöld-fehérek a találkozó nagy részében futottak az eredmény után, de izgalmas végjáték után végül 23–21-re legyőzték német riválisukat, ezzel nagy lépést tettek az elődöntő felé.
febr. 21
16:54
Hollandia: Dzsudzsák gólpassza is kevés volt a PSV-nek (She)
Dzsudzsák Balázs pontos bal oldali beíveléséből született a gól, amellyel az éllovas PSV sokáig vezetett a Sparta Rotterdam ellen a holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, ám a 93. percben két pont kicsúszott az eindhoveniek kezéből.
febr. 21
16:54
Férfi kézilabda BL - A csoportelsőség közelében a Veszprém (Behaviour)
Hatalmas lépést tett a csoportelsőség felé a Veszprém, miután nyert a vendég német Rhein-Neckar Löwen ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 8. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
febr. 21
16:56
Férfi kézilabda BL: a Veszprém szenzációs játékkal győzte le a Löwent (She)
Az MKB Veszprém szenzációs játékkal 34–30-ra legyőzte a jó erőkből álló német RN Löwent a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának rangadóján. Ez azt jelenti, hogy összesítésben már jobban áll, mint riválisa, így ha a következő körben legyőzi a Velenjét, már biztosan csoportelső.
febr. 21
17:12
Görbicz nélkül is nyerni tudott Lipcsében a Győri ETO (Infostart)
A Győr 23-21-re nyert a német HC Leipzig otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában, és nagy lépést tett az elődöntőbe jutásért.
febr. 21
17:12
Premier League: hét szűk mérkőzés után nagy Villa-diadal (She)
Gólzáporos győzelemmel feledtette közelmúltbeli rossz sorozatát az Aston Villa az angol labdarúgó-bajnokságban: Martin O'Neill együttese 5–2-re kiütötte az újonc Burnleyt a 27. forduló vasárnap délutáni mérkőzésén.
febr. 21
17:12
Dzsudzsák újabb gólpasszt adott (Metropol)
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven nem bírt a Sparta Roterdammal a holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján; az 1-1-re végződött mérkőzést végigjátszotta a magyar válogatott csatára, aki gólpasszt adott.
febr. 21
17:14
Fényes diadalt aratott az oroszlánszívű Veszprém a Löwen ellen (Infostart)
Hatalmas lépést tett a csoportelsőség felé a Veszprém, miután nyert a vendég német Rhein-Neckar Löwen ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 8. fordulójának mérkőzésén.
febr. 21
17:14
Serie A: Bolognából hozta el a három pontot a Juventus (She)
Egygólos győzelmet aratott a Juventus az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
febr. 21
17:30
Vívás: nyolcadik a női párbajtőrcsapat Franciaországban (She)
A nyolcadik helyen végzett vasárnap a magyar női párbajtőrcsapat a franciaországi Saint-Maurban rendezett világkupaversenyen.
febr. 21
17:30
A csoportelsőség közelében a Veszprém (Metropol)
Hatalmas lépést tett a csoportelsőség felé a Veszprém, miután nyert a vendég német Rhein-Neckar Löwen ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 8.fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
febr. 21
17:32
Téli úszósorozat: Schirilla mintegy 20 percig úszott az Orczy-park tavában (She)
Ifj. Schirilla György vasárnap Budapesten folytatta idei téli úszósorozatát, melynek ötödik kísérletére az Orczy-park tavában került sor.
febr. 21
17:34
Bundesliga: Dárdai Pál győztes csapatba tért vissza (She)
Háromgólos győzelmet aratott a Hertha a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójában.
febr. 21
17:48
Ausztria: győzelmével visszavette vezető helyét a Salzburg (She)
Háromgólos győzelmet aratott a Salzburg az osztrák labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
febr. 21
17:48
Bolognában nyert a Juventus (Metropol)
A Juventus 2-1-re nyert Bolognában az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 21
17:50
Championship: vereséget szenvedett a West Brom Bristolban (She)
Vereséget szenvedett a feljutásért hajtó West Bromwich Albion az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 33. fordulójában.
febr. 21
18:06
Dzsudzsák gólpasszával is csak döntetlenig jutott a PSV (Infostart)
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven nem bírt a Sparta Rotterdammal a holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján; az 1-1-re végződött mérkőzést végigjátszotta a magyar válogatott csatára, aki gólpasszt adott.
febr. 21
18:06
Videoton: Vujovics számára csak később kezdődik a tavaszi szezon (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Győr elleni felkészülési mérkőzés során megsérült Goran Vujovics, a Videoton támadója.  A klub honlapjának beszámolója szerint a játékos lábközépcsonttörést szenvedett.
febr. 21
18:08
Dárdai visszatért, nyert a Hertha (Infostart)
Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC magabiztosan, 3-0-ra nyert a Freiburg otthonában a német labdarúgó Bundesliga 23. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 21
18:08
Premier League: Gera-gólpassz, harcos Fulham-győzelem (She)
A jó formában játszó Gera Zoltán újabb gólpassza is kellett ahhoz, hogy a Fulham hátrányból legyőzze a Birmingham Cityt az angol labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján. A Manchester City–Liverpool rangadó döntetlennel ért véget – utóbbi mérkőzésen annak ellenére sem született gól, hogy az utolsó negyedórában a sérüléséből felépülő Fernando Torres is pályán volt a liverpooliaknál.
febr. 21
18:24
Premier League: Gera-gólpassz, ikszelt a Pool és a City (She)
A jó formában játszó Gera Zoltán újabb gólpassza is kellett ahhoz, hogy a Fulham hátrányból legyőzze a Birmingham Cityt az angol labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján. A Manchester City–Liverpool rangadó döntetlennel ért véget – utóbbi mérkőzésen annak ellenére sem született gól, hogy az utolsó negyedórában a sérüléséből felépülő Fernando Torres is pályán volt a liverpooliaknál.
febr. 21
18:26
Jégkorong, EBEL: Vienna-Alba Volán élőben az NSO-n! (She)
Vasárnap 18 órától első rájátszásos mérkőzésén lép pályára a Sapa Fehérvár AV 19 az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokságban (EBEL). Az alapszakaszban hatodik helyen záró Volán Bécsbe, a Vienna Capitalshoz látogat, amely a harmadik helyen jutott be a playoffba. A mérkőzést a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő cikkének segítségével tudják figyelemmel kísérni!
febr. 21
18:28
Videó: így nyert az Olimpicóban a Roma, Bolognában a Juventus (She)
Az olasz bajnokságban továbbra is tartja remek formáját a Roma, amely ezúttal a Cataniát győzte le 1-0-ra, a Juventus pedig idegenben, a Bologna ellen gyűjtötte be a három pontot 2-1-es sikerének köszönhetően. Nézze meg a mérkőzések góljait videón!
febr. 21
18:42
Cselgáncs vk: helyezetlen magyarok Düsseldorfban (She)
Mindhárom vasárnap érdekelt magyar cselgáncsozó helyezetlenül zárt a Világkupa-sorozatba tartozó, 100 ezer dollár összdíjazású düsseldorfi Grand Prix-viadalon.
febr. 21
18:42
Gera gólpassz Angliában (Metropol)
Gól nélküli döntetlennel ért véget vasárnap a Liverpool manchesteri mérkőzése az angol labdarúgó-bajnokság 27.fordulójában.
febr. 21
19:00
Férfi röplabda Extraliga: öt szettben nyert a MAFC a Kazincbarcika ellen (She)
A férfi röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján a MAFC öt szettben győzte le a vendég Kazincbarcikát a középszakasz utolsó fordulójában.
febr. 21
19:02
Rg vk: Vass 7. szalaggal Moszkvában, meglepetés az élen (She)
Vass Dóra a 7. helyen végzett a szalag szerenkénti fináléban a moszkvai ritmikusgimnasztika-világkupa viadalon. Az Óbuda tornásza az egyéni összetett fináléban a 13. helyet szerezte meg, a junioroknál induló Szolnoki Nikoletta összetettben 19., buzogánnyal 7. lett.
febr. 21
19:04
Skócia: Balogh János nélkül verte a Hamiltont a Hearts (She)
Kétgólos győzelmet aratott a Hearts együttese a skót labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
febr. 21
19:06
Öttusa: Kasza Róbert nyerte a férfiak fedettpályás versenyét (She)
Kasza Róbert győzelmét hozta a vasárnapi férfiverseny a budapesti Kalotherm nemzetközi fedettpályás öttusaviadalon. A dobogóra mellette két litván öttusázó állhatott fel.
febr. 21
19:18
Gera gólpasszt adott (Infostart)
Gól nélküli döntetlennel ért véget vasárnap a Liverpool manchesteri mérkőzése az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. A Fulham hazai közönség előtt egy góllal jobbnak bizonyult a Birmingham Citynél. Gera Zoltán gólpasszt adott.
febr. 21
19:18
Ligue 1: mesterhármas itt, mesterhármas ott (She)
A lyoni Michel Bastos, valamint a marseille-i Mamadou Niang is mesterhármassal járult hozzá csapata győzelméhez a francia labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
febr. 21
19:19
Simon Amman már négy arannyal büszkélkedhet (Behaviour)
Női szuperóriás-műlesiklásban a 17 éves Döme Zsófia a 36. lett, míg jégtáncban a Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim kettős az előkelő 13. helyen várja a folytatást. A hétvége azonban mindenképpen a svájci Simon Ammannról szólt, aki a normálsánc után nagysáncon is fölényesen nyert, ezzel ő az első síugró, aki négy, egyéni olimpiai arannyal rendelkezik.
febr. 21
19:20
Primera División: Vadócz nélkül egy pontra volt jó otthon az Osasuna (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Dvisión) 23. fordulójában a Tenerife játékosa, Culebras a 17. percben piros lapot érően szabálytalankodott, ráadásul büntetőt is ítélt a játékvezető, amelyet Fernando Llorente értékesített és az így lendületbe jövő, emberelőnyben játszó Athletic Bilbao hazai pályán biztosan nyerte meg a mérkőzést.
febr. 21
19:22
Ciprus: Leandro csapata beérte a listavezető APOEL-t (She)
Zurawski 90. percben szerzett góljával nyert idegenben az Omonia Nicosia a ciprusi labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 21
19:24
Görögország: Németh nélkül gyűjtötte be a három pontot az AEK (She)
Nem kapott szerepet a sérült Németh Krisztián csapata, az AEK hazai pályán aratott győzelmében. A fővárosiak az Arisz Szalonikit győzték le 1–0-ra a görög labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
febr. 21
19:36
Atlétika: Szabó és Vild győzelme a többpróba bajnokságon (She)
Szabó Attila és Vild Olívia Franciska győzött az atléták SYMA Csarnokban rendezett hétvégi, kétnapos fedettpályás országos többpróba bajnokságán.
febr. 21
19:38
Premier League: a Spurs most csak hármat lőtt a Wigannek (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának záró mérkőzésén a Tottenham idegenben 3–0-ra legyőzte a Wigant, és ezzel feljött a tabella negyedik helyére.
febr. 21
19:40
Videó: íme, légiósaink gólpasszai, Dzsudzsák és Gera is asszisztot jegyzett (She)
A holland bajnokságban Dzsudzsák Balázs a Sparta Rotterdam ellen adott gólpasszt az 1-1-es döntetlent játszó PSV-ben, míg Gera Zoltán a Fulham Birmingham City felett aratott 2-1-es diadalából vette ki a részét a Duffnak adott asszisztjával. Tekintse meg légiósaink gólpasszait videón!
febr. 21
19:42
Bundesliga: Mertesacker a 92. percben hiúsította meg a Leverkusen-sikert (She)
A Bayern München után a Leverkusen is döntetlent játszott a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
febr. 21
19:54
Vancouver 2010: a norvég Svindal vezet a szuperkombinációban (She)
Vasárnap a férfi szuperkombinációt rendezik meg a téli olimpián alpesi síben. A lesiklófutamot a Vancouverben eddig már egy arany- és egy ezüstérmet szerző, világbajnoki címvédő norvég Aksel Lund Svindal nyerte az olasz Dominik Paris és a svájci Carlo Janka előtt. A műlesiklófutam magyar idő szerint 21:15-kor kezdődik.
febr. 21
19:56
Vívás: tizenhetedik helyen végzett a férfi tőrcsapat Olaszországban (She)
A 17. helyen végzett vasárnap a magyar férfi tőrcsapat a Velencében rendezett Világkupa-versenyen.
febr. 21
20:12
Női kézilabda BL: a Valcea egy góllal nyert a Viborg ellen (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában a román Valcea hazai pályán egygólos győzelmet aratott a címvédő dán Viborg ellen. A félidőben már négy góllal vezettek a vendéglátók. A Viborg két győztes mérkőzést követően első vereségét szenvedte el a középdöntőben, a Valcea továbbra is százszázalékos.
febr. 21
20:14
Belgium: Juhászék nyertek, Kouemaha megállíthatatlan (She)
febr. 21
20:16
Jégkorong ob I: két góllal verte meg az FTC a Vasas Bp. Starst (She)
Kétgólos győzelmet aratott az FTC együttese a férfi jégkorong ob I-ben.
febr. 21
20:18
Ökölvívás: április 17-én rendez újra komoly gálát az Universum (She)
Április 17-én rendez nagyszabású bokszgálát az Universum Box Promotion.
febr. 21
20:30
Videó: óriási potyát kapott a német listavezető Brémában (She)
A Leverkusen nem tudta kihasználni a Bayern München döntetlenjét, idegenben is ikszelt a Werder Bremennel (2-2), így továbbra is pontelőny nélkül, jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a tabellát. A gyógyszergyáriak kapusa az első hazai találatnál, Pizarro gólja előtt óriásit hibázott, ez az Adler-hiba pedig két pontjába került a vendégeknek. Nézze meg a potyagólt videón!

Keresés