2010. február 24. szerda

febr. 24
0:06
Vancouver 2010: Bene Márton a 71. helyen végzett óriás-műlesiklásban (She)
Befejeződtek a küzdelmek az alpesi síelők férfi óriásműlesikló-számában a téli olimpián. A magyar színeket képviselő Bene Márton végül a 71. helyen végzett.
febr. 24
0:10
Vancouver 2010: az osztrákok meglepték az amerikaiakat északi összetettben (She)
A csapatküzdelmeket rendezték kedden északi összetettben a téli olimpián. Az aranyérmet a Gruber, Kreiner, Gottwald, Stecher összeállítású osztrák együttes szerezte meg a nagy favorit amerikaiak és a németek előtt.
febr. 24
0:24
Hollandia: Dzsudzsák kedvezőbb szerződést szeretne kötni (She)
Dzsudzsák Balázs mára a holland labdarúgó-bajnokság egyik legjobb, legkeresettebb játékosává nőtte ki magát, és ezért ennek megfelelő szerződést szeretne.
febr. 24
1:18
Vancouver 2010: Gottwald lett minden idők legjobb osztrák olimpikonja (She)
Az északi összetett csapatversenyében az osztrák válogatottal aranyérmet szerző Felix Gottwald mai teljesítményével minden idők legeredményesebb osztrák (téli) olimpikonja lett.
febr. 24
2:12
Itt a vége? Angol élvonalbeli focicsapat tűnhet el (Behaviour)
A tulajdonos Balram Chainrai szerint felszámolhatják a Portsmouth-t, ha péntekig nem sikerül új főnököt találni az angol Premier League-ben szereplő labdarúgócsapatnak.
febr. 24
2:30
Vancouver 2010: svéd-brit meccs lesz a négy közé jutásért curlingben (She)
Befejeződött a férfi a curlingtorna alapszakasza a téli olimpián. A kanadai, a norvég és a svájci csapat már bejutott az elődöntőbe, míg a negyedik helyért Nagy-Britannia és Svédország szerdán különmeccset vív.
febr. 24
2:34
Tenisz: Taróczy korábbi párostársa lesz a szerb szépség edzője (She)
Minden idők egyik legjobb női játékosa, Steffi Graf volt edzőjével, a Taróczy Balázzsal párosban Roland Garros- és wimbledoni bajnok Heinz Günthardttal folytatja felkészülését a korábbi világelső Ana Ivanovics.
febr. 24
3:06
Hamilton és Nicole újra szerelmes (Blikk)
febr. 24
3:42
Szűcs Lajos győzött a Blikk játékán (Blikk)
Olvasóink szerint a futballista a vezére az NB I hetedik helyén álló pápaiaknak
febr. 24
4:00
Vancouver 2010: Kanada is a nyolc között, Oroszország vár rá (She)
A téli olimpia jégkorongtornáján a nyolc közé jutásért a kanadai válogatott a németekkel mérkőzött meg. A találkozót a papírformának megfelelően magabiztosan, 8–2 megnyerték a házigazdák, akik az oroszokkal csapnak össze a negyeddöntőben.
febr. 24
4:18
Vancouver 2010: 13 százados kanadai vezetés női kettes bobban (She)
Megkezdődött a női kettes bobok versenye a téli olimpián, kedden az első két futamot rendezték meg. Az élen a kanadai egyes egység áll, ám mindössze 13 századdal vezet a második számú amerikai duó előtt.
febr. 24
5:48
Inter-Chelsea: nosztalgiázásra nem lesz idő (Infostart)
José Mourinho a Chelsea ellen, Carlo Ancelotti visszatérése Milánóba - egy-egy tétel, amely miatt már önmagában érdekes lehet egy futballmérkőzés. Szerda este a két állítás egyszerre valósul meg az Inter-Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn, így igazán pikáns és parázs meccsre van kilátás.
febr. 24
6:06
Vancouver 2010: Sebestyén Júlia 13. a rövid program után (She)
Megkezdték a küzdelmeket a női műkorcsolyázók is a téli olimpián. A harminctagú mezőnyben az immár negyedik olimpiáján induló Sebestyén Júlia képviselte színeinket, aki a tizenharmadik helyről várhatja a folytatást.
febr. 24
6:24
Szávay párosban kiesett (Infostart)
Szávay Ágnes az argentin Gisela Dulkóval az oldalán az első fordulóban kiesett a 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás tenisztorna női párosversenyében.
febr. 24
6:26
Sebestyén a 13. a rövid program után (Infostart)
Sebestyén Júlia a 13. helyen áll a női rövid programot követően a vancouveri téli olimpián. A kűrt a dél-koreai Kim Ju Na kezdheti meg az élről.
febr. 24
6:42
Vancouver 2010: Sebestyén Júlia a hiba ellenére elégedett, és várja a kűrt (She)
A női műkorcsolyázók rövidprogramja után Sebestyén Júlia a 13. helyen áll a vancouveri téli olimpián. A magyar versenyző hibázott egyet, de elégedett eredményével, és nagyon várja a kűrt, ami a helyezésekről dönthet.
febr. 24
6:44
Vancouver 2010: Csehország legyőzte a letteket és a finnekkel találkozik (She)
A cseh férfi jégkorong-válogatott 3–2-re legyőzte Lettországot a negyeddöntőbe jutásért vívott, hosszabbítással záruló találkozón, és Finnországgal találkozik a legjobb nyolc között a Vancouverben zajló téli olimpián.
febr. 24
7:00
Tenisz: Szávay Ágnes kiesett párosban az acapulcói tornán (She)
Szávay Ágnes az argentin Gisela Dulkóval az oldalán az első fordulóban kiesett párosban az Acapulcóban zajló WTA-tenisztornán.
febr. 24
7:00
Vancouver - Jó formában van Sebestyén (Behaviour)
A műkorcsolyázó edzője bizakodó tanítványa szereplését illetően.
febr. 24
7:02
Két magyar utazik a Paralimpiára (Behaviour)
Két magyar alpesi síelő, Dani Gyöngyi és Koleszár Balázs indulhat a március 12. és 21. között rendezendő paralimpián.
febr. 24
7:04
Bajnokok Ligája: kék villámlás (Behaviour)
A Bajnokok Ligájában az a jó, főleg így az egyenes kieséses szakaszra fordulván, hogy mindig van egy párharc, amely valamilyen oknál fogva egyszerűen kihagyhatatlan. A nyolcaddöntő első mérkőzései egy Milan-Manchester Uniteddel (3-2), illetőleg egy Lyon-Real Madriddal kezdődtek, s ma egy Inter-Chelsea-vel zárulnak. És ez még csak a kezdet...
febr. 24
7:06
F-1: nehéz az újoncok élete (Behaviour)
új Formula-1-es csapat indulását engedélyezte az FIA és Bernie Ecclestone, vélhetően senki sem hitte, a mezőny "felhígítása" árt a legtöbbet a száguldó cirkusznak. Az idei szezont megelőző téli tesztek kétharmadán túl vagyunk, nézzük, mi a helyzet az új istállókkal.
febr. 24
7:18
Vancouver 2010: lekönyökölték, súlyos fejsérülést szenvedett a szlovák hokis (She)
A jelenleg is zajló Szlovákia–Norvégia mérkőzésen súlyosnak tűnő fejsérülést szenvedett a szlovák Lubos Bartecko, akit hordágyon kellett levinni a jégről.
febr. 24
7:20
Vancouver 2010: svéd-kínai és kanadai-svájci elődöntő női curlingben (She)
Lezárult a női curlingtorna csoportköre a Vancouverben zajló téli olimpián. Az elődöntőbe jutásukat már korábban bebiztosító csapatok az utolsó találkozójukon sem hibáztak. A legjobb négy között Svédország Kínával, a házigazda Kanada pedig Svájccal csap össze.
febr. 24
7:36
NBA: Kobe Bryant a visszatérése után rögtön győztes kosarat szerzett (She)
Az NBA alapszakaszának 115. játéknapján sérülése után visszatért a Los Angeles Lakersbe Kobe Bryant, és rögtön győztes kosarat szerzett Memphisben. Hazai pályán nyert a Boston és a Cleveland, míg Wade nélkül szenvedett vereséget a Miami.
febr. 24
7:36
Barca-döntetlen Stuttgartban (Behaviour)
A Bajnokok Ligájában az a jó, főleg így az egyenes kieséses szakaszra fordulván, hogy mindig van egy párharc, amely valamilyen oknál fogva egyszerűen kihagyhatatlan. A nyolcaddöntő tegnapi összecsapásain a Barcelona döntetlent ért el Stuttgartban, míg a Bordeaux nyerni tudott Pireuszban. És ma jöhet az Inter-Chelsea rangadó...
febr. 24
8:12
Itt a várva várt párharc: Ovechkin vs. Crosby (Metropol)
A kanadai válogatott az esélyeknek megfelelően fölényesen, hat góllal legyőzte a német együttest, így bejutott a negyeddöntőbe a vancouveri téli olimpia férfi jégkorongtornáján, ahol az orosz csapat lesz az ellenfelük. Csütörtök hajnalban jön Crosby és Ovechkin rég óta tartó rivalizálásának újabb fejezete.
febr. 24
8:14
Mi történt kedden? (Metropol)
Sebestyén Júlia a 13. a női műkorcsolyázók rövid programját követően a vancouveri téli olimpián, melynek keddi versenynapján Bene Márton a 71. helyen végzett férfi óriás-műlesiklásban.
febr. 24
8:27
Vancouver 2010: a szlovákok nagy csatában verték meg a norvégokat (She)
A szlovák férfi jégkorong-válogatott 4–3-re legyőzte Norvégiát a negyeddöntőbe jutásért vívott mérkőzésen, így Svédországgal csap össze a legjobb nyolc között.
febr. 24
9:03
Videó: visszatérése után egyből hős lett Kobe Bryant (She)
Sérülése után visszatért és egyből győztes kosarat szórt a Memphis Grizzlies elleni mérkőzésen Kobe Bryant (Grizzlies–Lakers 98–99). A szezonban már sokadszor fordul elő, hogy a Los Angeles-iek 24-ese nyerőember lesz az utolsó másodpercekben, és most is ez volt a forgatókönyv... Nézze meg a nyerő dobást videón!
febr. 24
9:21
Tenisz: Fernando González könnyen nyert, kiesett az 5. kiemelt (She)
A második helyen kiemelt chilei Fernando González könnyedén, két játszmában megverte az argentin Diego Junqueirát, míg az ötödik helyen rangsorolt amerikai John Isner kikapott a német Simon Greultól az Acapulcóban zajló ATP-tornán.
febr. 24
9:39
Ferencváros: Kulcsár nagy feladat előtt, kezdene az olaszok ellen (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott jövő héten fontos Eb-selejtezőt vív Olaszországban. Egervári Sándor szövetségi edző meghívta Kulcsár Dávidot is, aki a téli felkészülés alatt, a törökországi edzőtáborban volt először tagja az utánpótlás-válogatott keretének, de játszani szeretne az olaszok ellen is – idézi a játékost a 100%Fradi.
febr. 24
9:41
DVTK: Tornyi szerint egy tehervonatot is elhúzna a Bőcsről érkezett nyelvzseni (She)
George Menougongról Tornyi Barnabás, a DVTK vezetőedzője korábban azt nyilatkozta, hogy egy tehervonatot is képes lenne elhúzni. A Bőcsről érkezett középpályásról az is kiderült egy szurkolói ankéton, hogy nyolc nyelven beszél.
febr. 24
9:57
DVTK: Tornyi szerint tehervonatot is elhúzna a Bőcsről érkezett nyelvzseni (She)
George Menougongról Tornyi Barnabás, a DVTK vezetőedzője korábban azt nyilatkozta, hogy egy tehervonatot is képes lenne elhúzni. A Bőcsről érkezett középpályásról az is kiderült egy szurkolói ankéton, hogy nyolc nyelven beszél.
febr. 24
9:59
Győri ETO: Kovács II Zoltán ezúttal a REAC-hoz került kölcsönbe (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata fél évre kölcsönadta egyik középső hátvédjét a REAC-nak. Kovács II Zoltán az őszt is kölcsönben töltötte – Nyíregyházán.
febr. 24
10:00
Sebestyén: úgy érzem, jól futottam (Behaviour)
Elégedetten értékelte teljesítményét a műkorcsolyázó Sebestyén Júlia, aki a magyar idő szerint szerda hajnali rövidprogram után a 13. helyről várja a kűrt a vancouveri téli olimpián.
febr. 24
10:01
Vancouver 2010: Jágr megsérült, kérdéses a játéka a finnek ellen (She)
Kérdésessé vált Jaromír Jágr szereplése a finnek elleni olimpiai negyeddöntőben, miután a cseh jégkorongozó megsérült a lettekkel vívott keddi mérkőzésen.
febr. 24
10:02
Szávaynak nem sikerült párosban (Behaviour)
Szávay Ágnes az argentin Gisela Dulkóval az oldalán az első fordulóban kiesett a 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás tenisztorna női párosversenyében.
febr. 24
10:03
Vancouver 2010: amerikai bírót szeretne a kanadai hokikapitány (She)
Amerikai vezetőbírót szeretne a kanadai női jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya az Egyesült Államok csapata elleni olimpiai döntőre.
febr. 24
10:15
Dortmund: Hajnalék leigazolnák a Hamburg válogatott középpályását (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund kivetette a hálóját Piotr Trochowskira, a Hamburg 25 éves, német válogatott középpályására.
febr. 24
10:17
Női kézilabda: egy hónapot kell kihagynia a ferencvárosi Zsigmondnak (She)
Egy hónapos kényszerpihenő vár Zsigmond Fruzsinára, a Ferencváros játékosára, aki ez idő alatt semmilyen kézilabdás mozdulatsort nem végezhet.
febr. 24
10:19
Úszás: az első ifjúsági nyári olimpia nagykövete lett Michael Phelps (She)
Az augusztusi szingapúri 1. nyári ifjúsági olimpia nagykövete lett Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres ötkarikás bajnok úszója.
febr. 24
10:51
Vancouver 2010: a sérült szlovák hokis kihagyja a negyeddöntőt (She)
Nem játszhat a svédek elleni olimpiai negyeddöntőben Lubos Bartecko, aki a norvégok elleni, keddi mérkőzésen szenvedett sérülést – tudatta  Jan Filc, a szlovák jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya a 4-3-as sikerrel zárult találkozó után.
febr. 24
10:53
Vancouver 2010: pontszerzésért küzd a magyar női rövid pályás váltó - a program (She)
A Vancouverben zajló téli olimpia szerdai versenynapján rövid pályás gyorskorcsolyázóinknak szoríthatunk: a magyar csapat a pontszerzésért küzdhet a női 3000 méteres váltó B-döntőjében. Két alpesi sízőnk, Berecz Anna és Döme Zsófia óriás-műlesiklásban szerepel. Tekintse meg a mai programot!
febr. 24
10:55
Magyar válogatott: két évig a Sport Televízió közvetíti az összes találkozót (She)
A Sport Televízió mai sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint a magyar labdarúgó-válogatott összes mérkőzése a Sport1-en, illetve a Sport2-n lesz látható a következő két évben, így már a Magyarország–Oroszország felkészülési meccset is az előbbi adó sugározza majd jövő szerdán.
febr. 24
11:27
Evezés: az elnök lemondását követően rendkívüli közgyűlés lesz (She)
A Magyar Evezősszövetség (MESZ) elnöksége, megköszönve eddigi munkáját, tudomásul vette a korábbi elnök, Dávid Imre február 22-i lemondását, és rendkívüli közgyűlést hívott össze.
febr. 24
11:45
Labdarúgás: Inter-Chelsea BL-rangadó, Fiorentina-Milan - a mai program (She)
Ma este rendezik az Internazionale–Chelsea csúcsrangadót a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, valamint izgalmasnak ígérkezik a Fiorentina 17. fordulóból elhalasztott olasz bajnokija is az AC Milan ellen. Tekintse meg a mai programot!
febr. 24
11:48
A Sport TV közvetíti a foci-válogatott meccseit 2012-ig (Metropol)
A következő két évben a Sport Televízió közvetíti a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseit, a barátságos összecsapásokat és az Európa-bajnoki selejtezőket is.
febr. 24
12:03
Póker: elkészült a tavaszi online bajnokság menetrendje (She)
A PokerStars online pókerterme nyilvánosságra hozta az idei Spring Championship of  Online Poker elnevezésű versenysorozatának menetrendjét.
febr. 24
12:05
DVSC: Bernáth megbetegedett, még nem debütálhat kapitányként (She)
Betegség miatt kénytelen kihagyni a Loki idei első bajnokiját a DVSC-TEVA újonnan megválasztott csapatkapitánya, Bernáth Csaba. A védőt múlt hét szerdán döntötte le a lábáról a torokgyulladás és a láz – adta hírül a labdarúgóklub hivatalos honlapja.

Keresés