2010. február 27. szombat

febr. 27
15:03
Premier League: vírus nehezítette a Tottenham felkészülését (She)
A vasárnapi, Everton elleni Premier League-mérkőzés előtt vírus nehezítette a Tottenham felkészülését. A labdarúgók és a szakmai stáb tagjai közül összesen tizennyolcan szenvedtek a kisebb-nagyobb rosszulléttel járó fertőzéstől.
febr. 27
15:05
Soproni Liga: Ferencváros-Haladás meccs élőben az NSO-n! (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata is elkezdi a Soproni Liga tavaszi szezonját. A mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashat az NSO-n!
febr. 27
15:06
Sírva búcsúzott az olimpiától műkorcsolyázónk (Behaviour)
Hiába mondta női műkorcsolyázónk, Sebestyén Júlia edzője, hogy tanítványa nagyon jó formában érkezett meg Vancouverbe, egykori Európa-bajnokunk végül a 17. helyen fejezte be a versenyt. A női sífutás háromszoros olimpiai bajnoka, Marit Björden továbbra is a vetélytársak célkeresztjében áll, most éppen a szlovének hőse, a súlyos sérülést szenvedő, ám így is bronzérmet nyerő Petra Majdic célozgatott…
febr. 27
15:21
Bundesliga 2.: az Augsburg idegenben verte meg a Koblenzet (She)
Akár magyar rangadó is lehetett volna a másodosztályú német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Koblenz–Augsburg mérkőzés, de végül egy honfitársunk sem lépett pályára a vendégek 1–0-s győzelmét hozó találkozón.
febr. 27
15:23
MLSZ: ideiglenesen Nemes Ferenc irányítja a szövetséget (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség ma rendkívüli közgyűlést tartott, amelyen Kisteleki István a decemberi bejelentésének megfelelően hivatalosan is megerősítette, hogy lemond MLSZ-elnöki posztjáról. Az új elnök megválasztásáig tartó átmeneti időszakban Nemes Ferenc általános alelnök, a Fejér Megyei Labdarúgó-szövetség első embere irányítja az MLSZ-t.
febr. 27
15:57
Premier League: a Man. City idegenben is legyőzte a Chelsea-t (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Manchester City az egyaránt duplázó Carlos Tévez, Craig Bellamy duó vezérletével 4–2-re legyőzte idegenben a Chelsea-t. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a játékvezető a 76. percben Juliano Bellettit, majd a 80. percben Michael Ballackot is kiállította a vereséget szenvedő londoniaktól.
febr. 27
15:59
NBA: Michael Jordan lett a Charlotte Bobcats többségi tulajdonosa (She)
A legendás Michael Jordan lett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Charlotte Bobcats többségi tulajdonosa.
febr. 27
16:15
Soproni Liga: Szűcs Lajos kifogott az MTK-n, pontot rabolt a Pápa (She)
Az MTK hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Lombard  Pápával a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójában. A mérkőzésen a hazaiak dolgoztak ki több helyzetet, ám Szűcs Lajos remekül védett, így gól nélkül zárult a találkozó.
febr. 27
16:17
Soproni Liga: kaposvári győzelem és két kiállítás a Honvéd ellen (She)
A Soproni Liga 16. fordulójában a nyolcadik helyezett Kaposvár a tizennegyedik Honvédot fogadta. A két kiállítással tarkított meccsen a hazaiak a télen visszatért Oláh Lóránt találatával nyertek 1–0-ra.
febr. 27
16:19
Soproni Liga: a Videoton hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Kecskemétet (She)
A Soproni Liga tavaszi idényének első körében a téli listavezető Videoton hazai pályán fogadta, és 2–0-ra legyőzte a Kecskemétet. A 40. percben Polonkai Attila szerzett vezetést a hazaiaknak, majd Csordás Csaba kiállítása után közvetlenül André Alves növelte kettőre az előnyt a 60. percben. A vendégek Alekszandar Alempijevics kiállítása miatt kilenc emberrel fejezték be a találkozót.
febr. 27
16:51
Rögbi, Hat Nemzet Tornája: egy cél elég volt a skótok elleni olasz sikerhez (She)
Az olasz rögbiválogatott Rómában 16–12-re legyőzte Skóciát a Hat Nemzet Tornáján. A mérkőzés egyetlen célját a csereként beállt Pablo Canavosio érte el, a többi olasz pontot Mirco Bergamasco szerezte. Az itáliaiak két év után első győzelmüket aratták a küzdelemsorozatban.
febr. 27
16:51
Nem botlott a Kecskemét ellen a listavezető Videoton (Metropol)
Az éllovas pozícióját megőrző Videoton hazai pályán magabiztosan nyert a találkozót kilenc emberrel befejező Kecskemét ellen a labdarúgó Soproni Liga 16.fordulójának szombati játéknapján.
febr. 27
16:53
Premier League: a BBC bojkottálása miatt megbüntethetik a MU-t (She)
Büntetésre számíthat az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United, ha a klub menedzsere, Sir Alex Ferguson folytatja nyilatkozat bojkottját a BBC irányában.
febr. 27
17:09
Pontot vesztett az MTK, nem botlott a listavezető, nézők nélkül nyert a Fradi (Infostart)
Az éllovas pozícióját megőrző Videoton hazai pályán magabiztosan nyert a találkozót kilenc emberrel befejező Kecskemét ellen a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. A Pápa hazai pályán döntetlent játszott az MTK-val, a Kaposvár pedig 1-0-ra győzte le a Honvéd csapatát. A Ferencváros zárt kapuk mögött játszott a Szombathellyel.
febr. 27
17:09
Soproni Liga: a Ferencváros 2-1-re verte meg a Haladást (She)
Egygólos győzelmet aratott a Ferencváros a Haladás ellen a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójában.
febr. 27
17:27
Formula-1: Rosberg volt a leggyorsabb szombaton Barcelonában (She)
Nico Rosberg szombaton valamelyest rácáfolt csapattársa, Michael Schumacher nem sokkal korábbi nyilatkozatára: a Mercedes második számú pilótája – a nehéz idénykezdetet jósoló Schumi egy nappal azelőtti legjobb köridején egy másodpercet javítva – a leggyorsabbnak bizonyult a Formula–1-es csapatok barcelonai tesztelésének harmadik napján.
febr. 27
17:29
Női kézilabda: a Ferencváros jutott be elsőként a Magyar Kupa döntőjébe (She)
A női kézilabda Duna Takarék Magyar Kupa négyes döntőjének első elődöntőjét 23–22-re a Ferencváros nyerte a Békéscsaba ellen, így Elek Gábor csapata játszhat vasárnap délután az aranyéremért.
febr. 27
17:31
Soproni Liga: „Szerintem ez nem volt büntető” - Róth Antal (She)
A hazai pályán játszó Ferencváros 2–1-re legyőzte a Haladást a Soproni Liga 16. fordulójában. A mérkőzés legvitatottabb jelenete minden bizonnyal a zöld-fehérek egyenlítő gólját megelőző szituáció volt, amikor Andó-Szabó Sándor játékvezető büntetőt ítélt a Paul Shaw elleni szabálytalanságért. A két szakvezető érthetően máshogy értékeli az esetet.
febr. 27
17:45
Bundesliga: Szalaiék és Dárdaiék is kikaptak, Cacau tovább „szárnyal” (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának szombati játéknapján mindkét magyar érdekeltségű csapat vereséget szenvedett: a Mainz a Brementől, a Hertha a Hoffenheimtől kapott ki hazai pályán. A Stuttgart csatára, Cacau tovább remekel: a német válogatott játékos ezúttal két gólt szerzett, és duplája három pontot ért csapatának. A támadó az utóbbi héten összesen hétszer…
febr. 27
17:47
Soproni Liga: Újpest-Győr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a Győr az Újpest vendége lesz. A találkozóról az NSO-n élő, szöveges tudósításban olvashatnak.
febr. 27
17:49
Barcelona: a katalánok szerződtetnék a 13 éves „koreai Messit" (She)
A Barcelona labdarúgócsapata –a helyi Sport értesülései szerint – szerződteti Pak Seng Ho-t, a „koreai Messinek" elnevezett szupertehetséges 13 éves játékost.
febr. 27
18:21
Premier League: Burnleyben nyert a csődbe ment Portsmouth (She)
Csődeljárás ide, csődeljárás oda, a Portsmouth a pályán nem adta meg magát: a Pompey 2–1-es győzelmet aratott a Burnley otthonában a Premier League 28. fordulójában.
febr. 27
18:23
Cselgáncs: Burján László bronzérmes a prágai világkupán (She)
A 60 kg-os Burján László bronzérmet nyert szombaton a cselgáncs világkupa-sorozat prágai állomásán.
febr. 27
18:39
Skócia: Baloghgal a kapuban, 10 emberrel nyert a Hearts (She)
Egygólos győzelmet aratott az Aberdeen otthonában a Hearts labdarúgócsapata a skót Premier League 26. fordulójában.
febr. 27
18:41
Ligue 1: a pocsék időjárás miatt megint elmarad a Bordeaux meccse (She)
Egymás után második bajnokija marad el a Girondins Bordeaux labdarúgócsapatának: a címvédő a pocsék időjárás miatt nem játssza le vasárnapi, Le Mans elleni meccsét.
febr. 27
18:57
Magyar válogatott: ha bizonyítanak a fiatalok, Koeman figyelembe veszi őket (She)
Két magyar bajnoki labdarúgó-mérkőzést tekintett meg a helyszínen Erwin Koeman, a válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 27
18:59
Videó: nézze meg a Ferencváros Haladás elleni győzelmét! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Ferencváros 2–1-re nyert a Haladás ellen a Soproni Liga 16. fordulójában. Az alábbi videón megmutatjuk Halmosi Péter vezető gólját, Ferenczi István büntetőjét, valamint Anthony Elding győztes fejes gólját.
febr. 27
19:15
Atlétika, fedettpályás ob: Deák Nagy közel volt a vb-részvételhez (She)
A csupán 18 éves Deák Nagy Marcell mindössze 11 századdal maradt el férfi 400 méteren a fedettpályás atlétikai világbajnokság kvalifikációs szintjétől a budapesti Syma Csarnokban zajló országos bajnokságon.
febr. 27
19:15
Csoportelsőként nyolcaddöntős a Veszprém (Metropol)
Legyőzte a vendég szlovén Velenjét, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
febr. 27
19:17
Rögbi, Hat Nemzet: négypontos ír győzelem Angliában (She)
A rögbi Hat Nemzet-sorozat 2010-es kiírásának harmadik fordulójában a címvédő ír válogatott négypontos győzelmet aratott az angolok vendégeként. Írország második győzelemét aratta, Anglia első vereségét szenvedte el, így lépéshátrányba került az éllovas, még hibátlan franciákhoz képest.
febr. 27
19:19
Férfi kézilabda BL: nyert a Constanta, kiesett a Szeged (She)
A román Constanta férfi kézilabdacsapata 34–23-ra legyőzte a görög PAOK Szalonikit a Bajnokok Ligája A-csoportjának 9. fordulójában, így a Valladolidban 19 órától pályára lépő Pick-Szeged már nem juthat tovább a 16 közé.
febr. 27
19:51
Női kézilabda MK: a Győri ETO lesz a Ferencváros ellenfele a döntőben (She)
A hazai pályán játszó Győri Audi ETO KC 40–22-re legyőzte a Hódmezővásárhelyt a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjében, így bejutott a sorozat fináléjába, ahol a Ferencvárossal találkozik.
febr. 27
19:53
Soproni Liga: három góllal nyert a Győr az Újpest otthonában (She)
3–0-s győzelmet aratott a Győr az Újpest otthonában a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójában.
febr. 27
19:55
Sportpolitika: összefogott a versenysport és a szabadidősport (She)
Együttműködési megállapodást írt alá a versenysportszövetségeket tömörítő Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) és a szabadidősportért, a diáksportért, valamint a fogyatékkal élők sporttevékenységéért felelős Nemzeti Szabadidősport Szövetség (NSZSZ) azon a konferencián, amelyet a Magyar Szabadidősport Szövetség rendezett Tatán.
febr. 27
20:09
Férfi kosárlabda NB I: magabiztos szolnoki siker a Kecskemét ellen (She)
Többnyire papírforma-eredmények születtek a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 20. fordulójában: győzött a második helyen álló Szolnoki Olaj, a harmadik Körmend, valamint a Falco és a Pécs is, míg a Sopron–Atomerőmű meccs nagy csatát és vendégsikert hozott.
febr. 27
20:11
Tenisz: felhőszakadás a sivatagban, félbeszakadt Djokovics és Juzsnij döntője (She)
Felhőszakadás miatt a második játszmában félbeszakadt a szerb Novak Djokovics és az orosz Mihail Juzsnij összecsapása a dubai férfi tenisztorna fináléjában. Az első szettet a címvédő Djokovics nyerte meg 7:5-re, és a torna legmagasabban rangsorolt játékosa (Roger Federer sérülés miatt visszalépett a tornától) a második játszma elején is vezetett 2:0-ra, amikor nem tudták tovább folytatni a…
febr. 27
20:13
Serie A: Koman kezdett, a Bari súlyos vereséget szenvedett (She)
Koman Vladimir kezdett a Bariban, amely négygólos vereséget szenvedett Cataniában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati nyitányán. A Barinak ez volt sorozatban a negyedik elveszített bajnokija.
febr. 27
20:15
Primera División: Suazo korai duplája három pontot ért a Zaragozának (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójának nyitó mérkőzésén a Zaragoza 2–0-ra legyőzte a Getafét. A vendégek mindkét gólját a chilei támadó, Humberto Suazo szerezte.
febr. 27
20:27
Csoportelsőként nyolcaddöntős a Veszprém (Infostart)
Legyőzte a vendég szlovén Velenjét, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
febr. 27
20:27
Belgium: Tisza Tibor újabb gólja egy pontot jelentett az Antwerpnek (She)
Ismét betalált Tisza Tibor a belga labdarúgó másodosztályban: a Royal Antwerp magyar csatára a Lommel ellen egy pontot érő gólt szerzett a 63. percben.
febr. 27
20:29
A Győr alaposan meglepte az Újpestet a Megyeri úton (Infostart)
Az Újpest hazai környezetben háromgólos vereséget szenvedett a Győrtől a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 27
20:29
Női kosárlabda NB I: a BSE győzött, de a Szolnok megóvta a mérkőzést (She)
A női kosárlabda NB I 14. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a BSE 72–69-re legyőzte a Szolnokot, azonban a vendégek megóvták a találkozót.
febr. 27
20:45
Szalai játszott, Dárdai nem a válogatottak közül (Infostart)
Szalai Ádám és Lőw Zsolt együttese, a Mainz hazai pályán kikapott a Werder Brementől a német labdarúgó Bundesliga 24. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 27
20:45
Bundesliga: az éllovas Leverkusen nem tudta megverni a Kölnt (She)
Az éllovas Bayer Leverkusen nem tudott győzni az alsóházban tanyázó Köln ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A „gyógyszergyáriak" a gól nélküli döntetlennel tovább őrzik veretlenségüket, de csak egypontos előnyt szereztek a második Bayern Münchennel szemben.
febr. 27
20:45
Komanék súlyos veresége Cataniában (Metropol)
Súlyos vereséget szenvedett a Bari: Koman Vladimir csapata 4-0-ra kapott ki szombaton Cataniában az olasz labdarúgó-bajnokság 26.
febr. 27
20:47
Premier League: szörnyű sérülés Stoke-ban, a vétkes is sírt (She)
A 91. percben értékesített Cesc Fabregas-tizenegyessel az Arsenal megtörte, és végül még egy gólt szerezve, 3–1-re legyőzte a Stoke Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén, egyúttal véget vetett a házigazda 11 tétmérkőzés óta tartó veretlenségének. A találkozót beárnyékolta Aaron Ramsey súlyos sérülése: az Arsenal fiatal középpályásának minden…
febr. 27
20:49
Vancouver 2010: Razzoli az élen műlesiklásban, Bene Márton kiesett (She)
Szombaton a férfi műlesiklást rendezik meg a téli olimpián, alpesi síben. Az első futamot az olasz Giuliano Razzoli nyerte meg csaknem fél másodperces előnnyel a szlovén Mitja Valencic és a címvédő osztrák Benjamin Raich előtt. Ezúttal mindössze hat olyan síző volt, aki egy másodpercen belülre tudott kerülni az olasszal szemben.
febr. 27
20:51
Görögország: Németh és Posza sem kapott lehetőséget, nyert az AEK (She)
Rafik Dzsebbur találatával 1–0-s győzelmet aratott az AEK Athén a görög labdarúgó Szuperligában az Ergotelisz ellen. Az AEK keretében nem kapott helyet az U21-es válogatott mérkőzés előtt álló Németh Krisztián, az Ergoteliszben a kispadon ült Posza Zsolt.
febr. 27
20:53
Férfi kézilabda BL: döntetlent játszott Valladolidban Szeged (She)
A Pick-Szeged 35–35-ös döntetlent játszott a Pevafersa Valladolid vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában. A Szeged gyakorlatilag tét nélküli mérkőzésen van túl, ugyanis a Constanta a PAOK Szaloniki elleni győzelmével bebiztosította továbbjutását a csoportból, a Tisza-partiak már nem előzhetik meg a román bajnokot.
febr. 27
21:03
Arsenal: Wenger dühös, Fabregas szerint nem védik a játékosokat (She)
Érthető módon nagyon feldúlt volt Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere a Stoke City elleni mérkőzés után, amelyen Aaron Ramsey súlyosan megsérülést.

Keresés