2010. február 28. vasárnap

febr. 28
17:47
Soproni Liga: Vasas-Nyíregyháza élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 16. fordulójának vasárnapi mérkőzése, a Vasas–Nyíregyháza találkozó. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkban!
febr. 28
17:49
Bundesliga: Misimovic góljával nyert Hannoverben a Wolfsburg (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a címvédő Wolfsburg Zvjezdan Misimovic 78. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött a Hannover otthonában.
febr. 28
17:51
Női kézilabda: sorozatban hatodszor nyert MK-t a Győr (She)
Sima győzelmet aratott a házigazda Győr a Magyar Kupa fináléjában a Ferencváros felett. Konkoly Csaba együttese 33–20-ra nyert, megszerezve ezzel hatodik MK-sikerét.
febr. 28
18:03
Sorozatban hatodszor Magyar Kupa-győztes a Győr (Infostart)
Sorozatban hatodszor nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát a Győri Audi ETO KC, miután vasárnap könnyedén legyőzte az FTC RightPhone csapatát a győri négyesdöntőben.
febr. 28
18:03
AC Milan: Pato húzódás miatt ismét több hétre kidőlt (She)
Többhetes pihenőre kényszerül az AC Milan Atalanta ellen duplázó, majd megsérülő brazil labdarúgója, Alexandre Pato.
febr. 28
18:05
Könnyen győzött a Milan, nehezen az Inter (Infostart)
Az éllovas Internazionale és a tabellán második AC Milan nyert, míg a harmadik AS Roma döntetlent játszott vasárnap az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
febr. 28
18:05
Cselgáncs-vk: Joó első Varsóban, Nagysolymosi harmadik Prágában (She)
A 78 kg-os Joó Abigél aranyérmet nyert vasárnap a cselgáncsvilágkupa-sorozat varsói állomásán, míg Prágában ifj. Nagysolymosi Sándor a harmadik helyen végzett.
febr. 28
18:07
Ligakupa: Rooney volt a hátrányból fordító MU kulcsembere (She)
A Manchester United nyerte meg a szezon első trófeáját, miután a Ligakupa döntőjében hátrányból felállva 2–1-re legyőzte az Aston Villát, amely így nem tudta megismételni 1996-os sikerét. Az 5. percben James Milner büntetőből szerzett góljával még a Villa vezetett, de Michael Owen az első félidőben egyenlített. Ezután megsérült az MU futballistája, akinek a helyén pályára lépett Wayne Rooney. Ez…
febr. 28
18:21
Ismét a Manchester United a Ligakupa-győztes (Infostart)
Megvédte elsőségét az angol labdarúgó Ligakupában a Manchester United, miután a Wembley Stadionban rendezett döntőben hátrányból fordítva legyőzte az Aston Villát.
febr. 28
18:21
Premier League: hozta a kötelezőt a Pool, Geráék ikszeltek (She)
Nagyon nehezen gyűjtötte be a három pontot a Blackburn Rovers ellen a Liverpool az angol labdarúgó-élvonal 28. fordulójában. A Pool tartja a lépést a kora délután nyerő Tottenhammel és a Manchester Cityvel a 4. helyért folytatott csatában. Gera Zoltánnal a kezdőben szerzett pontot a Fulham a Fülöp Márton nélkül játszó Sunderland otthonában.
febr. 28
18:23
Jégkorong, EBEL: Sapa Fehérvár AV 19-Vienna Capitals élőben az NSO-n! (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata az osztrák első osztályú bajnokság negyeddöntőjének negyedik összecsapásán hazai pályán fogadja az osztrák Vienna Capitals együttesét. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban a bécsiek három mérkőzés után 2–1-re vezetnek. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkban!
febr. 28
18:39
Atlétika: nem született újabb vb-szintes eredmény az ob-n (She)
A fedett pályás atlétikai országos bajnokság második napján sem teljesített senki szintet a tető alatti világbajnokságra, így három versenyző utazik Dohába.
febr. 28
18:39
Sorozatban hatodszor győztes a Győr (Metropol)
Sorozatban hatodszor nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát a Győri Audi ETO KC, miután vasárnap könnyedén legyőzte az FTC RightPhone csapatát a győri négyesdöntőben.
febr. 28
18:41
Vívó-vk: hatodik lett a női tőrcsapat Gdanskban (She)
A hatodik helyen végzett a magyar női tőrcsapat vasárnap a lengyelországi Gdanskban rendezett világkupaversenyen.
febr. 28
18:57
Videó: így nyert az Inter és a Milan, s játszott döntetlent a Roma (She)
Izgalmas találkozókban nem volt hiány az olasz bajnokság hétvégi fordulójában: a listavezető Inter és az üldöző Milan nyert, a Roma azonban nem tudta begyűjteni a három pontot, miután 2–2-es döntetlent játszott a Napoli otthonában. Nézze meg a találkozók góljait videón!
febr. 28
18:57
Schirilla Balatonalmádiban úszott utoljára (Metropol)
Ifj. Schirilla György vasárnap Balatonalmádiban zárta idei téli úszósorozatát, melynek hatodik kísérletére a Balatonban került sor.
febr. 28
19:15
Bundesliga 2.: a listavezető Kaiserslautern idegenben győzött (She)
A másodosztályú német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában kétgólos győzelmet aratott a listavezető Kaiserslautern a Karlsruhe vendégeként. A sereghajtó RW Ahlen hazai pályán nyerni tudott a 9. helyen álló Union Berlin ellen.
febr. 28
19:17
Primera División: Vadócz szezonbeli első gólja ellenére Osasuna-vereség (She)
Vadócz Krisztián elsőként kapott szerepet kezdőként az Osasunában, és ezt góllal hálálta meg, de csapata így is vereséget szenvedett a Sporting Gijón otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A Villarreal Llorente góljával 1–0-ra győzte le a Deportivót.
febr. 28
19:33
Férfi kézi BL: német győzelem született a „veszprémi” csoportban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában a Löwen idegenben tudott győzni Császár Gábor együttese, a francia Chambéry ellen, így a németek már biztos, hogy a hatos második helyén végeztek az MKB Veszprém mögött.
febr. 28
19:35
Magyar válogatott: Dzsudzsák sérülése miatt kihagyja az oroszok elleni meccset (She)
Dzsudzsák Balázs az RKC Waalwijk elleni holland élvonalbeli bajnokin elszenvedett sérülése miatt nem tud pályára lépni a Magyarország–Oroszország válogatott mérkőzésen.
febr. 28
19:51
Ribéry az élre lőtte a Bayern Münchent (Infostart)
A Bayern München legyőzte a vendég Hamburgot a német labdarúgó Bundesliga 24. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén, s ezzel - az idény során először - átvette a vezetést a tabellán a veretlen Bayer Leverkusentől.
febr. 28
19:51
Soproni Liga: kétgólos vezetés sem volt elég a pontszerzéshez a Vasasnak (She)
A Nyíregyháza 0–2-ről megfordította a Vasas elleni találkozóját a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójában, és 3–2-es győzelmével elvitte a három pontot az Illovszky Rudolf Stadionból.
febr. 28
19:53
Vereséggel debütált a Vasas olasz trénere (Infostart)
A Vasas hazai pályán egy góllal kikapott a játéknap előtt sereghajtó Nyíregyházától a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, így a hazaiak olasz trénere, Giovanni Dellacasa vereséggel debütált a kispadon, míg a nyírségiek sikerükkel megelőzték a Diósgyőrt.
febr. 28
19:53
Bundesliga: Ribéry góljával nyert a Bayern a Hamburg ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának záró mérkőzésén a Bayern München Franck Ribéry 78. percben szerzett találatával nyert hazai pályán a Hamburg ellen.
febr. 28
20:09
Magyar válogatott: Dzsudzsák sérülése miatt kihagyhatja az oroszok elleni meccset (She)
Dzsudzsák Balázs az RKC Waalwijk elleni holland élvonalbeli bajnokin elszenvedett sérülése miatt minden bizonnyal nem tud pályára lépni a Magyarország–Oroszország válogatott mérkőzésen. Helyére Halmosi Pétert hívta be Erwin Koeman szövetségi kapitány.
febr. 28
20:11
Újpest: a törött orral védő Balajcza Kecskeméten pályára léphet (She)
Az orvosi diagnózis is megerősítette, hogy Balajcza Szabolcs, a Soproni Liga harmadik helyén álló Újpest kapusa törött orrcsonttal védte végig a Győr elleni bajnoki mérkőzést. A játékosra nem vár műtét, és a Kecskemét elleni találkozón már kapuba állhat – olvasható a klub hivatalos honlapján.
febr. 28
20:13
Tottenham: néhány hét kényszerpihenő vár Huddlestone-ra (She)
A Premier League-ben szereplő Tottenham középpályása, Tom Huddlestone sérülés miatt néhány hétig biztosan nem léphet pályára.
febr. 28
20:27
Olaszország: három újonc is a Kamerun elleni keretben (She)
Marcello Lippi olasz labdarúgó szövetségi kapitány Kamerun elleni keretében három újonc is helyet kapott. A szerdai felkészülési mérkőzésre Lippi 23 fős bő névsort adott meg, amelyben ott van a Palermo kapusa, Salvatore Sirigu, a Bari védője, Leonardo Bonucci és a Cagliari középpályása, Andrea Cossu is.
febr. 28
20:27
Acapulcói tenisztorna - Ferrer legyőzte Ferrerót a döntőben (Behaviour)
A spanyol házidöntőt a harmadikként rangsorolt David Ferrer nyerte a 4. helyen kiemelt Juan Carlos Ferrero ellen a mexikói tenisztorna férfiversenyében.
febr. 28
20:29
Férfi kézilabda NB I: idegenben kapott ki a Ferencváros (She)
Kétgólos vereséget szenvedett a Ferencváros a Tatran Presov otthonában vasárnap a Budapest Bank férfi kézilabdaligában.
febr. 28
20:31
Jégkorong ob I: Gröschl duplázott, a Vasas nyert a Miskolc ellen (She)
A jégkorong ob I vasárnapi mérkőzésén a Vasas Budapest Stars 5–3-ra legyőzte hazai pályán a Miskolcot.
febr. 28
20:45
Jégkorong, EBEL: a Vienna másodszor is nyert Székesfehérváron (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az osztrák első osztályú bajnokság (EBEL) negyeddöntőjének negyedik összecsapásán hazai környezetben háromgólos vereséget szenvedett az osztrák Vienna Capitals együttesétől. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban a bécsiek négy találkozó után 3–1-re vezetnek.
febr. 28
20:47
Videó: így nyerte és ünnepelte a Ligakupa-győzelmet a Man. United! (She)
A Wembleyben rendezett Ligakupa-döntőn hamar vezetést szerzett az Aston Villa, de a címvédő Manchester United fordított, így 2-1-es győzelmével a rendes játékidőben elhódította a trófeát. Nézze meg a manchesteriek sikerét és ünneplését videón!
febr. 28
20:49
Csehország: Róth egy félidőt kapott, a Bohemians veszített (She)
A kezdőcsapatban kapott helyet Róth Ferenc a Bohemians 1905 együttesében a cseh labdarúgó-élvonal 17. fordulójában. A magyar légiós egy félidőt kapott edzőjétől, csapata simán kikapott a Jablonectől.
febr. 28
21:03
Vancouver 2010: Petter Northug nyerte az 50 kilométeres sífutást (She)
A férfiak 50 km-es klasszikus stílusú versenyével fejeződtek be vasárnap a sífutók küzdelmei a téli olimpián. Az aranyérmet a norvég Petter Northug szerezte meg a német Axel Teichmann és a svéd Johan Olsson előtt.
febr. 28
21:05
Videó: Ribéry egyéni akció végén lőtt győztes gólt a Hamburgnak (She)
Franck Ribéry győztes gólt szerzett a Bayern München-Hamburg német rangadón, amivel a bajorok a tabella élére ugrottak. Nézze meg a három pontot érő gólt videón!
febr. 28
21:07
Férfi kézilabda BL: Gál jól játszott, csapata mégis kikapott a Ciudadtól (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának utolsó előtti fordulójában a címvédő spanyol Ciudad Real 27–24-re győzött a horvát fővárosban Gál Gyula válogatott beállós csapata, a CO Zagreb ellen.
febr. 28
21:09
Írország: Robbie Keane sérülés miatt nem játszhat a brazilok ellen (She)
Térdsérülése miatt nem játszhat a brazilok elleni keddi felkészülési mérkőzésen Robbie Keane, az ír labdarúgó-válogatott csatára.
febr. 28
21:21
Ciprus: Leandro először volt kezdő, az Omonia az új listavezető (She)
Hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott az Omonia Nicosia labdarúgócsapata az Arisz Limasszol ellen a ciprusi élvonalban. Az Omonia kezdőcsapatában először kapott helyet a Debrecentől szerződtetett Leandro, aki végigjátszotta a meccset, és egy jó lövéssel veszélyeztetett.
febr. 28
21:21
Northug második aranyérmét szerezte meg (Metropol)
A norvég Petter Northug nyerte vasárnap a vancouveri téli olimpián a sífutók férfi 50 km-es számát, amelyet hagyományosan az ötkarikás játékok utolsó napján rendeznek.
febr. 28
21:23
Primera División: nem bírt hazai pályán a Sevilla az Athletic Bilbaóval (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 24. fordulójában a Sevilla hazai pályán csak gól nélküli döntetlent játszott az Athletic Bilbaóval.
febr. 28
21:39
Görögország: Cissé visszalőtte az élre a Panathinaikoszt (She)
Ismét a Panathinaikosz vezet a görög labdarúgó Szuperligában, miután a remek formában játszó Djibril Cissé duplájával 2–0-ra megverte a Panionioszt. Cissé jó formája jutalmául meghívót kapott Raymond Domenechtől a francia válogatottba, mivel kérdéses Louis Saha játéka.
febr. 28
21:41
Vancouver 2010: Kanada-Egyesült Államok hokidöntő élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a vancouveri téli olimpia férfi jégkorongtornájának fináléja a házigazda Kanada és az Egyesült Államok között. Az összecsapást ön is nyomon követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 28
21:43
Vancouver 2010: doppingvétségért figyelmeztetést kapott a szlovák hokis (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság figyelmeztetésben részesítette Lubomír Visnovskyt, a szlovák férfi jégkorong-válogatott játékosát.
febr. 28
21:45
Ligue 1: idegenben nyert és csak 6 pontra van az éllovastól az Auxerre (She)
Meglepő idegenbeli győzelmet aratott a francia labdarúgó-élvonalban az Auxerre. Az AJA Roy Countout két góljával verte meg a mindössze második hazai kudarcát elszenvedő Lille-t, és már csak hat pont a hátránya az éllovas (igaz, egy meccsel kevesebbet játszott) Bordeaux-val szemben. Az Auxerre pontszámban beérte az este a PSG ellen presztízscsatát vívó Marseille-t.
febr. 28
21:47
Jégkorong, ob I: ezúttal simán nyert a Dab.Docler az Újpest ellen (She)
Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszában nagyon simán, három góllal nyert a Dab.Docler az Újpest vendégeként.
febr. 28
21:57
Diósgyőr: a sérüléséből felépülő Jeknics hétfőn ismét edzésbe állhat (She)
A dvtk.eu tájékoztatása szerint a Diósgyőr futballistája, a február elején részleges bokaszalag-szakadást szenvedő Vlado Jeknics hétfőn már ismét edzésbe állhat.
febr. 28
21:59
Anglia: kérdéses Wayne Rooney szereplése Egyiptom ellen (She)
Térdfájdalmai miatt kérdéses Wayne Rooney játéka az angol labdarúgó-válogatott Egyiptom elleni felkészülési mérkőzésén.
febr. 28
22:01
Ausztria: emberhátrányban nyerte meg a rangadót a Salzburg (She)
A Red Bull Salzburg labdarúgócsapata Rabiu Afolabi góljával 1–0-ra legyőzte Bécsben a Rapid Wient, ezzel továbbra is öt ponttal vezeti a tabellát az Austria Wien előtt. A salzburgiak az 56. perctől Franz Schiemer kiállítása miatt emberhátrányban játszottak.
febr. 28
22:15
Anglia: Ferguson szerint Richard Dunne a szezon legjobb igazolása (She)
A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint az Aston Villa futballistája, Richard Dunne a szezon legjobb igazolása.

Keresés