2010. február 4. csütörtök

febr. 4
12:48
A róla elnevezett iskolában köszöntötték Grosics Gyulát (Behaviour)
Csütörtökön 84. születésnapja alkalmából a róla elnevezett újbudai általános iskolában köszöntötték Grosics Gyulát, az Aranycsapat kapusát.
febr. 4
13:03
Cozma-gyilkosság: a rendőrség szerint R. Sándor szúrta szíven Marian Cozmát (She)
A rendőrség megállapítása szerint a sárbogárdi R. Sándor szúrta szíven Marian Cozmát 2009. február 8-án hajnalban a veszprémi Patrióta lokál előtt.
febr. 4
13:03
Heidfeld lesz a Mercedes tesztpilótája (Metropol)
A Forma-1-es Mercedes GP istálló tesztpilótának szerződtette a német Nick Heidfeldet, aki az elmúlt szezonban a BMW-nél versenyzett.
febr. 4
13:21
Terror: Togo feljelentette az Afrikai Labdarúgó-szövetséget (She)
A togói állam Párizsban tette meg a feljelentést az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) és a togói csapatot ért támadást magára vállaló szervezet ellen.
febr. 4
13:23
Póker: a rosszabbik lap nyerte a partit a CakePokeren (She)
Érdekes, ritkán látható jelenet zajlott a kedvelt online pókerterem egyik asztalánál: a szoftver a gyengébb lap gazdájához tolta a kasszát.
febr. 4
13:24
Magyar europólós mérleg: fekete szerda, négy vereséggel (Behaviour)
Gyászosan fekete napjuk volt szerdán az európai kupákban érdekelt magyar férfi vízilabdacsapatoknak: mindhárom Euroliga-szereplő - a Vasas, a Honvéd és az Eger is - kikapott a negyedik csoportfordulóban, s gyakorlatilag alig maradt esélye arra, hogy kvartettje első vagy második helyét megszerezve még eljusson a legjobb nyolc közé.
febr. 4
13:39
Diósgyőr: Bognár Zsolt lett az új csapatkapitány (She)
A medjugorjei edzőtáborban megválasztották a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőr új csapatkapitányát – erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
febr. 4
13:57
F1: a Stefan GP megvette a Dallarától a Campos karosszériáját - lapértesülés (She)
A német Auto Motor und Sport, illetve a finn Turun Sanomat értesülései szerint a Toyota nyomába lépő szerb Stefan GP istálló megvette a Dallarától a Campos számára gyártott Formula–1-es karosszériát.
febr. 4
13:59
Formula-1: Valentino Rossi sokat sejtetően nyilatkozott jövőjéről (She)
Barcelonában, a Ferrari Formula-1-es csapatánál tesztelt a napokban Valentino Rossi, a Yamaha hétszeres világbajnok olasz motorversenyzője. Ezt már megtette a múltban jópárszor, de arra még nem szánta rá magát, hogy a versenyszezonra két kerékről négyre váltson. A tesztek megmaradtak kalandnak, reklámfogásnak. A „nagy" elhatározást ezúttal sem hozta meg, viszont egy sokat – vagy éppen keveset,…
febr. 4
14:15
Ligue 1: hosszabbított a Lille belga válogatott játékosa (She)
Meghosszabbította szerződését a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Lille játékosa, Eden Hazard.
febr. 4
14:15
Milliós prémium a Realnál (Metropol)
Csaknem egymillió euróval lehetnek gazdagabbak a Real Madrid labdarúgói, amennyiben megnyerik a Bajnokok Ligáját és a spanyol bajnokságot.
febr. 4
14:33
Floorball: magyar vereség a lengyelországi vb-selejtezőn (She)
Lengyelországban rendezik a férfi floorball világbajnoki selejtezősorozat Európa 1. csoportjának küzdelmeit. A nyolccsapatos torna résztvevőit két csoportba sorsolták, innen a csoportok első két helyezettjei keresztbe játszanak egymással, ahonnan a győztesek jutnak ki a világbajnokságra. Magyarország az 1. fordulóban kikapott Franciaországtól.
febr. 4
15:09
Felkészülés: a Paksi FC ellenfele ismét „csütörtököt mondott” (She)
Elmarad a Horvátországban edzőtáborozó Paksi FC mára tervezett felkészülési mérkőzése – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 4
15:11
Hollandia: Suárez a holland csúcstartó nyomdokaiban (She)
Négy góllal terhelte meg tegnap a Roda hálóját Luís Suárez, az Ajax labdarúgócsapatának gólvágója. Néhány évtizeddel korábban egy dicső előd ugyanezt megtette a holland bajnokságban.
febr. 4
15:27
Jégkorong: kizárták a bajnokságból a bíróverő CSZKA csapatát (She)
Kizárták a bolgár jégkorongbajnokságból a CSZKA Szófiát, mert a csapat keddi mérkőzésén két játékos bántalmazta a bírót.
febr. 4
15:45
Videó: Wayne Rooney éppen olyan gyors volt, mint Cristiano Ronaldo (She)
Úgy fest, a Manchester United kontráira nincsenek felkészülve az Arsenalnál. Tavaly, a Bajnokok Ligája elődöntőjében a most már a Real Madridban játszó Cristiano Ronaldo volt eredményes az ágyúsok ellen egy pontosan 9.2 másodperc alatt lezajlott ellentámadás végén. A múlt vasárnapi bajnokin pedig az akkor C. Ronaldónak gólpasszt adó Wayne Rooney talált a hálóba egy szintén 9.2 másodperces kontra…
febr. 4
15:47
Haladás: Kovács Zsoltnak reccsent a térde, szalagsérülést szenvedett (She)
Ismét megsérült a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának 23 éves védője, Kovács Zsolt – adta hírül a szombathelyi klub hivatalos honlapja.
febr. 4
16:03
Sándor Csikar kórházban (Metropol)
Magas lázzal kórházba szállították csütörtökön Sándor Károlyt, a legendás Csikart. Családja szerint a 82. évében lévő korábbi jobbszélsőt megfigyelésre néhány napig biztosan bent tartják a Kútvölgyi úti kórházban.
febr. 4
16:21
Real Madrid: Kakát elcserélnék Diegóra és Chiellinire a Juventusszal? (She)
Rendkívül meglepő hír látott napvilágot az olasz sajtóban csütörtökön: a Sportmediaset értesülései szerint a Real Madrid a nyáron el szeretné cserélni Kakát Diegóra és Giorgio Chiellinire a Juventusszal.
febr. 4
16:23
Atlétika: elindult a nevezés a Keszthelyi Kilométerek utcai futóversenyre (She)
A harmadik alkalommal kiírt Keszthelyi Kilométerek elnevezésű utcai futóversenyre május 30-án, a Tér-Film-Zene Fesztivál idején kerül sor a Balaton-parti településen és annak környezetében. A maratoni verseny időpontja még tavaly év végén bekerült a futónaptárba, a szervezők a napokban az online nevezést is elindították.
febr. 4
16:39
Golf: a szexbotrányba keveredő Woods hamarosan visszatér? (She)
Ausztrál sajtóhírek szerint a néhány hónapja házasságtörésen kapott, azóta állítólag szexfüggőséggel kezelt Tiger Woods két hét múlva újra indul golfversenyen.
febr. 4
16:57
Paks: ma már edzhetett az U21-esek edzőtáborában megsérült játékos (She)
Az U21-es labdarúgó-válogatott törökországi edzőtáborozása során megsérült Szabó János, a Soproni Ligában szereplő Paks fiatal védője csütörtökön már edzésbe állhatott, és a csapat szombati felkészülési mérkőzésén várhatóan játszhat is – olvasható a klub hivatalos honlapján.
febr. 4
16:59
Barcelona: kihagyta a mai edzést Daniel Alves és Eric Abidal is (She)
Nem edzhetett a társakkal a Barcelona labdarúgócsapatának két védője, Daniel Alves és Eric Abidal sem.
febr. 4
17:33
Tenisz: Babos párosban döntős, egyesben három szettben kikapott (She)
Babos Tímea párosban döntőbe jutott, egyesben viszont kikapott az ausztráliai Burnie-ben zajló 25 ezer dollár összdíjazású női teniszversenyen.
febr. 4
17:33
A Milan is részt vesz a Puskás-Suzuki Kupán (Metropol)
A Puskás Ferenchez legszorosabban kötődő állandó résztvevők, a 2008-as győztes Real Madrid, valamint a görög Panathinaikosz mellett az idén az olasz AC Milan lesz a harmadik külföldi csapat a Felcsúton és Székesfehérváron sorra kerülő Puskás-Suzuki Kupa elnevezésű ifjúsági futballtornán.
febr. 4
17:51
Németország: csak a világbajnokság után döntenek Löw sorsáról (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) bejelentette, hogy csak a dél-afrikai világbajnokság után ül le tárgyalni Joachim Löwvel a szakember esetleges szerződéshosszabbításáról.
febr. 4
17:53
Oroszország: Fatih Tekke a Zenitből a bajnok Rubin Kazanyba szerződik (She)
A Rubin Kazany labdarúgócsapata bejelentette: augusztusban szerződteti Fatih Tekkét, a Zenit török támadóját.
febr. 4
17:55
AC Milan: Ronaldinho tagadja, hogy bulizott volna a milánói derbi előtt (She)
Ronaldinho, az AC Milan játékosa tagadja, hogy három napig tartó bulit tartott az Inter elleni, milánói derbi előtt.
febr. 4
18:09
Kórházba került a 82 éves Sándor "Csikar" (Infostart)
A Kútvölgyi úti kórház intenzív osztályának ápolják Sándor Károlyt, az MTK legendás futballistáját. A 82. évében lévő korábbi jobbszélsőt megfigyelésre néhány napig biztosan bent tartják.
febr. 4
18:09
Felkészülés: a Debrecen ikszelt orosz élvonalbeli ellenfelével (She)
A Debrecen 1–1-es döntetlent játszott első törökországi felkészülési mérkőzésén az orosz élvonal újoncával, az FK Szibir Novoszibirszkkel. A Loki egyetlen gólját Szakály Péter szerezte a meccs elején.
febr. 4
18:27
FIFA: hárommillió dollárt szavaztak meg Haiti megsegítésére (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) három millió dollárral segíti Haiti labdarúgásának újjáélesztését.
febr. 4
18:45
A Chelsea győzött a Kakuta-ügyben (Infostart)
Felmentette a Chelsea-t a nemzetközi Sportdöntőbíróság a Kakuta-ügyben, így a londoni klub igazolhat játékosokat. A svájci székhelyű testület csütörtökön jelentette be döntését.
febr. 4
18:45
Newcastle: bár legutóbb új vetélytársát játszatta, menedzsere számít Kádárra (She)
A Newcastle menedzsere, Chris Hughton elmondta, bár csapata legutóbbi bajnokiján az új szerzeményt, a holland Patrick Van Aanholtot játszatta a védelemben, továbbra is fontos szerepet szán Kádár Tamásnak.
febr. 4
19:03
Angol Ligakupa: nem lesz ott a döntőn a jegyeket áruló játékos (She)
Az Aston Villa labdarúgócsapata eltiltotta saját játékosát, Nathan Bakert a Ligakupa-döntő előtt.
febr. 4
19:06
Romániával és a Fehérvárral játszik a jégkorong-válogatott (Behaviour)
Románia csapatával és az osztrák ligában szereplő Sapa Fehérvár AV19-cel játszik felkészülési mérkőzéseket a magyar jégkorong-válogatott, miután csütörtökön kiderült, hogy elmarad a jövő hétre tervezett vilniusi torna.
febr. 4
19:21
Jégkorong: Romániával és a Fehérvárral játszik a válogatott (She)
Románia csapatával és az osztrák ligában szereplő Sapa Fehérvár AV19-cel játszik felkészülési mérkőzéseket a magyar jégkorong-válogatott, miután csütörtökön kiderült, hogy elmarad a jövő hétre tervezett vilniusi torna.
febr. 4
19:24
Hárommillió dollárt adományoz a FIFA Haitinak (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség már a jövőre készül Haitin. A sportélet rendbetételét kívánja támogatni a 3 milliós adománnyal.
febr. 4
19:26
Zágrábi tenisztorna - Hazai öröm és bánat (Behaviour)
Az első helyen kiemelt Marin Cilic hozta a papírformát, míg meglepetésre Ivan Ljubicic két szettben alulmaradt szlovák ellenfelével szemben.
febr. 4
19:39
Felkészülés: kettőt nyert a Győr, kiütötte orosz élvonalbeli ellenfelét (She)
A Győr két felkészülési mérkőzést is játszott csütörtök délután Törökországban, és az ETO mindkét találkozót megnyerte.
febr. 4
19:41
Női kosár Európa-kupa: a Győr itthon is nagyon kikapott a Kurszktól (She)
A SEAT Lami-Véd Győr hazai pályán 85–44-re kikapott a Dinamo Kurszktól a női kosárlabda Európa-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így az orosz csapat kettős győzelemmel, 170–100-as összesítéssel jutott tovább.
febr. 4
19:57
Puskás-Suzuki Kupa: idén a Milan fiataljai is részt vesznek a tornán (She)
Idén a hagyományos résztvevőnek számító Real Madrid és Panathinaikosz mellett a Milan lesz a Puskás-Suzuki Kupa elnevezésű ifjúsági labdarúgótorna harmadik külföldi csapata.
febr. 4
20:15
Férfi kézilabda: a lemondását tervezi a szerbek szövetségi kapitánya (She)
A szerb férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, Sead Hasanefendicet komolyan foglalkoztatja a lemondás gondolata.
febr. 4
20:15
Sima vereséggel búcsúzott a Győr (Metropol)
Befejezte szereplését a Győr a női kosárlabda Európa Kupában, miután a nyolcaddöntő csütörtöki visszavágóján 41 ponttal kikapott a vendég orosz Dinamo Kurszktól, így kettős vereséggel búcsúzott.
febr. 4
20:33
Milan: a Rubin Kazany nyolcmillió eurót sem sajnálna Kaladzéért (She)
A Rubin Kazany komolyan érdeklődik a Milan 31 éves grúz védője, Kaha Kaladze iránt – írja a MilanNews.it.
febr. 4
20:51
Tenisz, Fed-kupa: Jani Réka lemosta a pályáról dán ellenfelét (She)
Jani Réka 6:0, 6:1-re győzött Karina Ildor Jacobsgaard ellen, így az első egyes után Magyarország 1–0-ra vezet Dánia ellen a női tenisz Fed-kupa Euro-afrikai zóna 1-es csoportjának csütörtöki játéknapján.
febr. 4
20:53
Vb 2010: pénteken jelölik ki a bírókat, Kassai is esélyes (She)
Pénteken jelölik ki a nyári labdarúgó-világbajnokság játékvezetőit és asszisztenseit, a listán Kassai Viktornak és segítőinek neve is szerepelhet.
febr. 4
21:09
Tenisz: Ljubicic kiesett, Cilic könnyen győzött Zágrábban (She)
A horvát Marin Cilic két sima játszmában győzte le ellenfelét, az osztrák Daniel Köllerert a zágrábi férfi tenisztorna 2. fordulójában. Cilic honfitársa, a második helyen kiemelt Ivan Ljubicic viszont három szoros szettben alulmaradt a szlovák Lukás Lackóval szemben.
febr. 4
21:11
MTK: Pál András szerint csapata odaérhet a bajnoki dobogóra (She)
A jelenleg a Soproni Liga hatodik helyén álló MTK támadója, Pál András a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, csapata elcsípheti a dobogó legalsó fokát.
febr. 4
21:27
Tenisz, Fed-kupa: Kapros teljesen lenullázta Gragét, legyőztük Dániát (She)
Jani Réka után Kapros Anikó sem ismert kegyelmet a Dánia elleni mérkőzésen, 6:0, 6:0-ra nyert Mai Grage ellen, így Magyarország már 2–0-ra vezet Dánia ellen a női tenisz Fed-kupa Euro-afrikai zóna 1-es csoportjának csütörtöki játéknapján. Ez azt jelenti, hogy a páros találkozó eredményétől függetlenül a szerdán a lettek ellen diadalmaskodó magyar csapat már legyőzte az északi válogatottat.
febr. 4
21:29
Utánpótlás: a Kaposvár a második meccsét megnyerte Viareggióban (She)
Az Empoli ellen elszenvedett 4–2-es vereség után második mérkőzésén győzött a Kaposvári Rákóczi U20-as csapata a neves viareggiói ifjúsági labdarúgótornán.

Keresés