2010. március 1. hétfő

márc. 1
0:03
Brazília: a Santos legyőzte a Corinthianst, Roberto Carlost kiállították (She)
A Sao Pauló-i állami bajnokságban a Santos fogadta a Corinthianst. A hagyományok miatt rangadónak nevezhető összecsapás végén a pályaválasztók örülhettek a három pontnak.
márc. 1
0:07
Vancouver 2010: Kanada otthon tartotta a férfi hokitorna aranyát (She)
Kanada hosszabbításban 3–2-re legyőzte az Egyesült Államokat az olimpiai férfi jégkorongtorna döntőjében, így 2002 után ismét legyőzte riválisát az olimpiai fináléban, és megnyerte az aranyérmet.
márc. 1
0:39
Videó: termékeny légiósok, íme, Vadócz és Fehér Csaba gólja! (She)
A spanyol első osztályban Vadócz Krisztián, Hollandiában pedig Fehér Csaba szerzett gólt csapata bajnoki mérkőzésén. A Sporting Gijón-Osasuna (3-2) találkozón még Vadócz góljával vezettek a vendégek, de kiengedték a pontokat a kezükből, az Eredivisie-ben Fehérék legalább jobban jártak, 2-2-es döntetlent játszottak a Sparta Rotterdam otthonában. Tekintse meg légiósaink góljait videón!
márc. 1
1:15
Portugália: nagy verést kapott a Porto a Sporting otthonában (She)
A Sporting hazai pályán, 3–0-ra verte meg a Portót a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 21. fordulójában.
márc. 1
1:33
NBA: ezúttal Odom és Gasol nyerte meg a meccset a Lakersnek (She)
A Los Angeles Lakers hazai pályán 95–89-re verte meg a Denver Nuggetset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 120. játéknapján.
márc. 1
2:09
Vancouver 2010: Ryan Miller lett a férfi hokitorna legértékesebb játékosa (She)
Az Egyesült Államok válogatottjának kapusát, Ryan Millert választották a vancouveri olimpia férfi jégkorongtornájának legértékesebb játékosává (MVP).
márc. 1
2:45
NFL: Terrell Owens nem kell a Buffalónak, mehet, amerre lát (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Buffalo Bills nem hosszabbítja meg Terrell Owens lejáró szerződését, így az elkapó új csapat után nézhet.
márc. 1
2:45
Abbahagyja a Hópárduc (Blikk)
WHISTLER – Teljesítette küldetését Kwame NkrumahAcheampong (35) Vancouverben, a 47. helyen végzett a férfi szlalomban.
márc. 1
2:49
Björgen Vancouver királynője (Blikk)
WHISTLER – Fantasztikusan szerepelt Marit Björgen (29) a téli olimpián. A norvég sífutónő öt számban indult, három arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett, ezzel ő lett a vancouveri ötkarikás játékok legeredményesebb versenyzője.
márc. 1
2:53
Elding, a Fradi nyerőembere (Blikk)
BUDAPEST – Már az első bajnoki mérkőzésén nyerőembere lett a Fradi labdarúgócsapatának Anthony Elding (27). A télen szerződtetett angol csatár a Haladás ellen 2-1-re megnyert találkozón a 88. percben győztes gólt szerzett. Elding már az edzőmérkőzéseken is közönségkedvenc volt, hiszen hat felkészülési meccsen hatszor talált az ellenfelek kapujába. Góllövő formáját NB I-es debütálására is…
márc. 1
3:21
NBA: két meccsre eltiltotta klubja az ittasan vezető Jeffersont (She)
A Minnesota Timberwolves kosárlabda-csapata két mérkőzésre eltiltotta játékosát, Al Jeffersont, akit ittas vezetésért tartóztattak le vasárnap.
márc. 1
6:57
Kanada nyerte meg a hokidöntőt (Infostart)
A kanadai válogatott nyerte meg a vancouveri téli olimpia férfi jégkorongtornáját, miután a vasárnapi döntőben hosszabbítás után 3-2-re legyőzte az amerikai csapatot.
márc. 1
6:57
NBA: az Orlando Magic 16 ponttal nyerte meg a floridai derbit (She)
Az Orlando Magic Rashard Lewis és Vince Carter vezetésével 96–80-ra legyőzte floridai riválisát, a Miami Heatet az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
márc. 1
6:57
A házigazda Kanada elsöprő sikere (Behaviour)
Az utolsó napra magyar érdekeltség nem, de izgalom azért még jócskán akadt Vancouverben: lapzártánk után két számmal - köztük a hokidöntővel -, valamint a záróceremóniával fejeződött be az olimpia. Kanada hatalmas előnnyel győzött az éremtáblázaton.
márc. 1
6:59
Atlétika: Ivory Williams a világ idei legjobbjával győzött (She)
Ivory Williams a világ idei legjobbjával, 6.49 másodperccel nyerte meg a férfi 60 métert az Egyesült Államok fedettpályás atlétikai országos bajnokságán, vasárnap.
márc. 1
7:15
Befejeződött Vancouverben a téli olimpia (Infostart)
Közép-európai idő szerint hétfő hajnalban hivatalosan befejeződött a XXI. téli olimpia Vancouverben.
márc. 1
7:15
Verés a pályán, meg azon kívül (Behaviour)
Egy hét késéssel folytatódott a magyar labdarúgó-bajnokság, a tavaszi rajtot ugyebár az időjárási körülmények okán kellett elhalasztani. Ezzel együtt a Paks és a Zalaegerszeg továbbra is várni kényszerül a debütálásra, mivel a hét végén a Duna-menti település csapatának pályája merő sár volt, nem lehetett azon játszani.
márc. 1
7:33
NBA: meg kell műteni Shaquille O’Nealt, veszélyben a szezonja (She)
Műtét vár Shaquille O’Nealre, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszát vezető Cleveland Cavaliers centerére.
márc. 1
7:33
Kisteleki azonnali hatállyal lemondott (Behaviour)
Telkiben szombat délután lezárult egy korszak a magyar labdarúgásban, méghozzá a Kisteleki István nevével fémjelzett: az MLSZ elnök az edzőcentrumban tartott rendkívüli közgyűlésén "azonnali hatállyal" lemondott, azaz hivatalosan is megerősítette tavaly december 22-i bejelentését. A valódi okokról sem akkor, sem szombaton nem beszélt - mégis mindenki tudja azokat.
márc. 1
7:51
Ökölvívás: hetvenkilenc éves korában elhunyt Hergert Jenő (She)
Kaposváron 79 éves korában elhunyt Hergert Jenő, az országszerte ismert ökölvívó-szakember.
márc. 1
7:53
Triatlon: Böröcz Nórát választották az év női sportolójának Keszthelyen (She)
Keszthelyen a hagyományoknak megfelelően sportgála keretében jutalmazták az elmúlt év legjobb sportolóit: 2009 legjobb edzője Keczeli Zoltán futócéllövő-edző, míg az utánpótlásnál Csikós József atlétaedző lett.
márc. 1
8:09
Japán: Nakata Hidetosi legalább 1.5 millió dollárral segíti a haitiakat (She)
A japán válogatott labdarúgó, Nakata Hidetosi futballcipője 1.5 millió dollárra emelkedett egy internetes árverésen.
márc. 1
8:09
Partival zárult a téli olimpia (Metropol)
Közép-európai idő szerint hétfő hajnalban hivatalosan befejeződött a XXI. téli olimpia Vancouverben. A szervezők mindenkit meglepve egy könnyed, önironikus produkcióval vezették fel a záróünnepséget, ugyanis egy szerelőnek öltözött bohóc jelent meg a BC Place Stadiumban, és megjavította a nyitóünnepségen meghibásodott kandelábert, s a már teljes pompájában álló fáklyát ismét meggyújtották a…
márc. 1
8:27
Hirtelen halállal nyert Kanada (Metropol)
A kanadai válogatott nyerte meg a vancouveri téli olimpia férfi jégkorongtornáját, miután a vasárnapi döntőben hosszabbítás után 3-2-re legyőzte az amerikai csapatot.
márc. 1
8:45
Vancouver 2010: kedden érkezik a küldöttség, elégedett a csapatvezető (She)
Molnár Zoltán csapatvezető szerint a magyar válogatott a várt eredményt hozta a közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban véget ért vancouveri téli olimpián.
márc. 1
8:45
Kanada rekordot döntött 14 aranyával (Metropol)
A lehető legjobban sikerült a kanadaiak számára a vancouveri téli olimpia, melyen versenyzőik összesen 14 aranyérmet szereztek, ami korábban még egyetlen országnak sem sikerült a téli játékokon.
márc. 1
8:45
Vége a téli olimpiának, elégedett a magyarok vezetője (Behaviour)
Molnár Zoltán csapatvezető szerint a magyar válogatott a várt eredményt hozta a közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban véget ért vancouveri téli olimpián.
márc. 1
9:03
DVTK: Sadjo elfogadta az őt megütő drukker bocsánatkérését (She)
Még a pénteki DVSC-TEVA–DVTK találkozó után az egyik vendég „szurkoló" orvul ököllel mellkason ütötte a klub kameruni játékosát, Sadjo Hamant, amiért a diósgyőri klub büntetőfeljelentést tett a vétkes ellen. A renitens drukker később személyesen kért elnézést az afrikai játékostól.
márc. 1
9:03
Havon minden kis hiba megbosszulja magát (Metropol)
A 11. helyre futottak be a hétvégén Szalay Balázsék a Szentpétervár környékén megrendezett Baja Russia Európa Kupa futamon.
márc. 1
9:05
Szuperbike: Haslem és Checa győzelmével zárult az idénynyitó (She)
A Suzukit kormányzó brit Leon Haslem és a ducatis Carlos Checa győzelmével zárult a szuperbike-vb ausztráliai idénynyitó versenye Phillip Islanden.
márc. 1
9:21
Manchester United: Ferguson szerint Owen néhány héten belül újra játszhat (She)
A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson egyelőre nem tudja, mennyi ideig lesz kénytelen nélkülözni az Aston Villa elleni Ligakupa-döntőben megsérülő Michael Owen, Rafael duót.
márc. 1
9:21
Kína a téli olimpia legnagyobb nyertese (Behaviour)
Történetének legjobb téli olimpiai eredményét produkálta Kína Vancouverben: az ázsiai sporthatalom öt arany-, két ezüst- és négy bronzéremmel a hetedik helyen zárta a bő kéthetes seregszemlét.
márc. 1
9:39
Vancouver 2010: kínai áttörés, remekül szerepeltek az ország sportolói (She)
Történetének legjobb téli olimpiai eredményét érte el Kína Vancouverben: az ázsiai sporthatalom öt arany-, két ezüst- és négy bronzéremmel a hetedik helyen zárta a több mint kéthetes seregszemlét.
márc. 1
9:41
Vancouver 2010: három amerikai hokis az All Star-csapatban (She)
Az olimpiai ezüstérmes amerikai válogatott három, az aranyérmes kanadai kettő, míg a negyedik helyen záró szlovák csapat egy játékost adott a vancouveri férfi jégkorongtorna All Star-együttesébe.
márc. 1
9:57
A Lakers legyőzte a Denvert (Metropol)
A címvédő Los Angeles Lakers hazai pályán legyőzte legnagyobb nyugati riválisát, a Denver Nuggetset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi rangadóján.
márc. 1
9:57
Másfél millió dolláros cipővel Haitiért (Behaviour)
Másfél millió dollárért kelt el a japán Nakata Hidetosinak a 2006-os világbajnokságon viselt cipője egy jótékonysági árverésen, amelyet a haiti földrengés károsultjainak megsegítésére rendeztek.
márc. 1
10:15
Tenisz: Szávay továbbra is 31., Czink egy helyet visszacsúszva 46. (She)
A legmagasabban rangsorolt magyar versenyző, Szávay Ágnes továbbra is a 31. helyen áll a női teniszezők világranglistáján, míg Czink Melinda egy helyet visszacsúszva a 46. A közvetlen élmezőnyben nem történt változás, továbbra is az amerikai Serena Williams vezet az orosz Dinara Szafina előtt.
márc. 1
10:17
Magyar válogatott: hátsérüléssel küszködik Gyepes Gábor (She)
A Wales Echo értesülései szerint hátfájdalmakkal küszködik a Preston elleni bajnokin megsérülő Gyepes Gábor, a Cardiff City magyar válogatott labdarúgója.
márc. 1
10:19
Ferencváros: műteni kell a fiatal középpályást, véget ért a szezonja (She)
A 100% Fradi tájékoztatása szerint az egész tavaszi szezont ki kell hagynia a Ferencváros máltai edzőtáborában megsérülő labdarúgójának, Fitos Lászlónak.
márc. 1
10:21
NFL: megváltoztatnák a hosszabbítás menetét a rájátszásban (She)
Megváltozhat a hosszabbítás menete a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásában: ha elfogadják a tervezetet, jövőre az első támadásból mezőnygólt szerző csapatnak egyszer védekeznie is kell. Ha touchdownt ér el, vége a meccsnek.
márc. 1
10:33
Paksi FC: Zováth néhány hét múlva csatlakozhat a csapathoz (She)
Zováth János, a Paksi FC labdarúgócsapatának védekező középpályása már hosszabb ideje sérvvel küszködik, de reméli, néhány héten belül bekapcsolódhat a közös munkába.
márc. 1
10:35
Vb 2010: Kamerun Szlovákia és Portugália elleni meccsel készül (She)
Kamerun a szintén világbajnoki résztvevő Szlovákia ellen május 29-én, Portugália ellen pedig június 1-jén játszik felkészülési mérkőzést – jelentette be az ország labdarúgó-szövetsége.
márc. 1
10:51
Vancouver 2010: nagyon csalódottak a japánok szereplésük miatt (She)
Csalódott a vancouveri olimpián járt japán küldöttség, mivel nem sikerült aranyérmet szereznie, ráadásul a remélt tíz dobogós helyezésből csak öt vált valóra.
márc. 1
10:51
Meghalt Perge Ilona (Behaviour)
Autóbalesetben elhunyt vasárnap este Perge Ilona Világkupa-győztes, volt válogatott cselgáncsozó.
márc. 1
10:53
Tragédia: 26 évesen, autóbalesetben elhunyt Perge Ilona cselgáncsozó (She)
Autóbalesetben elhunyt vasárnap este Perge Ilona világkupagyőztes, volt válogatott cselgáncsozó.
márc. 1
10:55
Győri ETO: Koltai Tamás a válogatottba és külföldre vágyik (She)
Koltai Tamás volt a Újpest–Győr (0–3) meccs kulcsfigurája: két gólt szerzett, ezzel a mezőny legjobbja volt. Ha így folytatja a tavaszt, ismét válogatott lehet. Két évvel ezelőtt Erwin Koeman szövetségi kapitány már egyszer felfigyelt rá, sőt a görögök elleni, 3–2-re megnyert mérkőzésen bizalmat is szavazott neki. Az újpesti találkozó után Pintér Attila, a Győr vezetőedzője maga is azt mondta,…
márc. 1
11:09
Vancouver 2010: tekintse meg a játékok éremtáblázatát! (She)
A magyar idő szerint hétfő hajnalban véget érő vancouveri téli olimpián a házigazda Kanada szerezte a legtöbb aranyérmet, szám szerint 14-et – a teljesítmény főleg annak ismeretében figyelemreméltó, hogy az észak-amerikai ország ezt megelőzően két olimpiának is otthont adott, de ezeken egy aranyérmet sem szerzett. A legtöbb érmet, 37-et az Amerikai Egyesült Államok sportolói gyűjtötték be.…
márc. 1
11:11
Vancouver 2010: Obama tartozik egy rekesz sörrel Kanada kormányfőjének (She)
Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama tartozik egy rekesz sörrel Stephen Harpernek, Kanada miniszterelnökének, miután a házigazda válogatott hosszabbításban legyőzte az amerikaiakat a vancouveri olimpia férfi jégkorongtornájának döntőjében.
márc. 1
11:27
Tenisz: Federer vezeti a világranglistát, nincs változás az élmezőnyben (She)
Nincs változás a közvetlen élmezőnyben, így továbbra is a svájci Roger Federer vezeti a férfiteniszezők legfrissebb világranglistáját a szerb Novak Djokovics és a spanyol Rafael Nadal előtt.
márc. 1
11:45
Magyar válogatott: Dzsudzsák helyett mégsem Halmosi, hanem Koltai (She)
Kényszerű csere történt Erwin Koeman keretében a szerdai Magyarország–Oroszország felkészülési válogatott mérkőzés előtt: Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV legutóbbi bajnokiján megsérült (ennek ellenére ott lesz ma Telkiben a délutáni randevún), helyettesítésére eredetileg Halmosi Pétert szemelte ki a szövetségi kapitány, a Szombathelyi Haladás játékosa azonban belázasodott, így került sor Koltai…

Keresés