2010. március 11. csütörtök

márc. 11
0:00
Férfi kosárlabda Euroliga: fölényes CSZKA-siker a Zalgiris ellen (She)
A férfi kosárlabda Euroliga E-csoportjában a 6. fordulóban a CSZKA Moszkva hazai pályán fölényes győzelmet aratott a litván Zalgiris Kaunas fölött.
márc. 11
0:18
BL: Beckham szerint Rooney jelenleg a világ egyik legjobbja (She)
A Milan futballistája, David Beckham a jelenleg a Manchester Unitedben futballozó Wayne Rooneyt dicsérte. Az angol csapat 4–0-ra győzte le a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a milánóiakat, s így 7–2-es összesítéssel jutott a következő körbe.
márc. 11
0:36
BL: Én vagyok az első számú felelős a kiesésért - Pellegrini (She)
A Real Madrid vezetőedzője, Manuel Pellegrini elismerte saját felelősségét a Lyon elleni 1–1-es döntetlent követően, amely után a „királyi gárda" búcsúzott a Bajnokok Ligájától.
márc. 11
0:40
BL: Guti szerint szégyen, hogy kiestek, csapatként voltak gyengék (She)
A Real Madrid középpályása, Guti szerint szégyen, hogy csapata kiesett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A spanyol játékos úgy véli, csapatként mondtak csődöt a Lyon ellen.
márc. 11
0:54
BL: Galliani a hiányzókkal magyarázza a Milan kudarcát (She)
Az AC Milan 7–2-es összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligájától, miután a nyolcaddöntő visszavágóján 4–0-ra kikapott a Manchetser United vendégeként. Az olaszok ügyvezetője, Adriano Galliani a hiányzókkal magyarázta a kudarcot.
márc. 11
6:39
Kisteleki: utolsó vacsora (Behaviour)
Kisteleki István, az MLSZ február 27-én lemondott elnöke hétfő este jó hangulatú vacsorán búcsúzott el közvetlen munkatársaitól, az elnökségi tagoktól és tanácsadó testületének dolgozóitól. A távozó sportvezető mindenkinek megköszönte a munkáját.
márc. 11
7:12
Tenisz: Czink Melinda már az első fordulóban kiesett Indian Wellsben (She)
Czink Melinda az első fordulóban kiesett az Indian Wellsben zajló WTA-tornán: a magyar teniszező két sima játszmában kikapott az aktuális világranglista 62. helyén álló japán Date Krumm Kimikótól.
márc. 11
7:30
Formula-1: öccse szerint Schumacher ötödik lesz Bahreinben (She)
Öccse, Ralf szerint ötödikként ér célba a visszatérő Michael Schumacher vasárnap a Formula–1-es idényt megnyitó Bahreini Nagydíjon.
márc. 11
7:48
NBA: a Dallas Mavericks már 13 győzelemnél tart sorozatban (She)
A 20 pontig és kilenc asszisztig jutó Jason Kidd vezette Dallas Mavericks 96–87-re legyőzte a New Jersey Netst az NBA alapszakaszának 130. játéknapján, és ezzel már sorozatban 13 győzelemnél tart.
márc. 11
7:50
NHL: a Capitals a ráadásban harcolta ki a sikert Washingtonban (She)
A Washington Capitals Tomás Fleischmann hosszabbításban szerzett góljával 4–3-ra megverte a Carolina Hurricanest az NHL alapszakaszának 138. játéknapján. A fővárosiak 2010-ben még egyszer sem kaptak ki a rendes játékidőben otthon.
márc. 11
8:42
Ferencváros: Short megbünteti Morrisont az újabb piros lapért (She)
Négy nap alatt másodszor állították ki a Ferencváros légiósát, Jason Morrisont – a ZTE és a Paks ellen begyűjtött piros lap után megbünteti őt Craig Short menedzser.
márc. 11
9:54
Evezés: a rendkívüli közgyűlés megszavazta az „erzsébeti projektet” (She)
A Magyar Evezős-szövetség (MESZ) hétközi, rendkívüli közgyűlésének két, jelentős napirendi pontja volt: a MESZ elnökének lemondása után kialakult helyzetben a szövetség képviselete, valamint a pesterzsébeti vízi bázissal kapcsolatos pályázat, annak leadása.
márc. 11
10:12
Futsal: féléves eltiltást kapott a játékvezetőt bántalmazó FTC-játékos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fél évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta Kovacsics Károlyt, a Ferencváros futsalcsapatának játékosát.
márc. 11
10:30
Együtt tér vissza Federer és Nadal (Infostart)
Csütörtökön kezdődik a teniszszezon egyik legjelentősebb versenye, az Indian Wells-i torna. A kaliforniai versenyre Roger Federer és Rafael Nadal is visszatér.
márc. 11
10:30
Sportlövészet: Szijj Katinka kvótát szerzett az ifjúsági olimpiára (She)
Szijj Katinka az első helyen végzett a norvégiai Merakerben zajló légfegyveres Európa-bajnokságon az ifjúsági légpuskások között.
márc. 11
10:48
Formula-1: az újonc Virgin hibákat javított, és készen áll a rajtra (She)
Timo Glock és a technikai igazgató, Nick Wirth szerint az újonc Virgin Formula–1-es istálló a lehetőségekhez képest tökéletesen felkészült a 2010-es szezonra.
márc. 11
11:06
Kajak-kenu: Fazekas Krisztina férjhez ment és válogatottat vált (She)
Az Egyesült Államokba költözik, és amerikai férjével Kaliforniában telepedik le Fazekas Krisztina. A háromszoros világbajnok, kétszeres Európa-bajnok kajakos a jövőben az amerikai válogatott színeiben indul.
márc. 11
11:08
Bajnokok Ligája: az olasz lapok nagyon kiosztják a Milant (She)
Az olasz sajtó nem sokat finomkodott a Manchester United ellen rendkívül gyengén játszó, a labdarúgó BL nyolcaddöntőjében 7–2-es összesítéssel búcsúzó AC Milan együttesével.
márc. 11
11:10
Videó: Robinho újabb zseniális gólt lőtt, a Santos gálázott (She)
A Brazil Kupa keretein belül „csapott össze" egymással a Santos és a Naviraiense, de a mérkőzés meglehetősen egyoldalúra sikerült. Robinhóék 10–0-ra ütötték ki a kiscsapatot, a Manchester City kölcsönjátékosa pedig egy újabb egészen zseniális gólt szerzett a mérkőzésen! Nézze meg a találatot és a meccs összefoglalóját!
márc. 11
11:12
Manchester United: tovább kell várni Owen Hargreaves visszatérésére (She)
A Manchester United labdarúgócsapata bejelentette: tovább kell várni Owen Hargreaves visszatérésére, mivel a középpályás még nem tud játszani a Manchester City elleni tartalékbajnoki találkozón.
márc. 11
11:24
Vancouver 2010: meglett Crosby ütője, amivel a győztes gólt szerezte (She)
Tíz nappal az olimpiai jégkorongdöntő után megtalálták Sidney Crosby ütőjét, amellyel az olimpiai aranyérmet érő gólt szerezte. A kanadai szupersztár felszerelését tévedésből – más felszerelésekkel együtt – a Nemzetközi Jégkorong-szövetséghez küldték.
márc. 11
12:00
Vb 2010: Tökéletes megoldás vagyok a válogatott számára - Lehmann (She)
Hiába vonult már vissza korábban a válogatottságtól Jens Lehmann, a német labdarúgó-válogatott korábbi kapusa, mégis visszatérne a nemzeti csapatba, méghozzá a dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 11
12:02
Vancouver 2010: lebukott az olimpia első pozitív mintát szolgáltató sportolója (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton Kornelia Marek lengyel sífutó, akinek a vancouveri olimpián vett mintájában eritropoetin (EPO) nyomaira bukkantak.
márc. 11
12:18
Pellegrini marad a galaktikus katasztrófa után is - videók (Infostart)
Elismerte felelősségét a Bajnokok Ligájából való kiesésben Manuel Pellegrini, a Real Madrid labdarúgó-csapatának vezetőedzője. A chilei tréner ugyanakkor nem mond le, és a klub vezetői is kiállnak mellette.
márc. 11
12:18
Póker: a földrengés miatt elmarad a chilei LAPT-verseny (She)
A PokerStars dél-amerikai sorozatának chilei állomása a földrengés után helyreállítási munkálatok miatt marad el.
márc. 11
12:20
Ferencváros: Jason Morrisont két Ligakupa-meccsről tiltották el (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Paks elleni Ligakupa-mérkőzésen kiállított ferencvárosi Jason Morrisont két Ligakupa-meccsre szóló eltiltással büntette – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
márc. 11
12:36
Oroszország: Koller és Jarosík beperelte a Szamara együttesét (She)
Pert indított a Krilja Szovjetov Szamara labdarúgócsapatának két volt játékosa, a cseh Jan Koller és Jíri Jarosík.
márc. 11
12:36
Hiddink nem megy az Elefántokhoz (Metropol)
Az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetség cáfolja, hogy a holland Guus Hiddink irányítaná a válogatottat a nyári dél-afrikai világbajnokságon. „Egyetlen edzővel sem állapodtunk meg”, mondta Jacques Anouma, a szövetség elnöke.
márc. 11
12:38
A Real "ragaszkodik" a korai kieséshez (Metropol)
A Real Madrid stadionjában rendezik, de immár egészen bizonyosan a Real Madrid nélkül a labdarúgó Bajnokok Ligája idei döntőjét, miután a spanyol királyi gárda alulmaradt a nyolcaddöntős párbajban a francia Olympique Lyonnal szemben, így sorozatban hatodik alkalommal szorult ki a legjobb nyolc európai klubcsapat mezőnyéből.
márc. 11
12:57
Öccse szerint ötödik lesz Schumacher (Behaviour)
Öccse, Ralf szerint ötödikként ér célba a visszatérő Michael Schumacher vasárnap a Forma-1-es idényt megnyitó Bahreini Nagydíjon.
márc. 11
12:59
Legalább tíz aranyat "kell" gyűjteniük a brit atlétáknak (Behaviour)
Minimum tíz Európa-bajnoki érem megszerzését jelölte meg célként a brit atléták számára a szigetország élsportját irányító és annak finanszírozását összehangoló, felügyelő szervezet, a UK Sport.
márc. 11
13:12
Curling: címvédés a férfiaknál és a nőknél is az országos bajnokságon (She)
A férfiak mezőnyében a BTE Jégmadarak, a nőknél a Westbay SC nyerte a 8. Provice Kupa curling országos bajnokságot, így mindkét nemnél címvédés történt.
márc. 11
13:15
Egymillióért kelt el a svájci síugró napszemüvege (Behaviour)
Átszámítva csaknem egymillió forintért kelt el a négyszeres olimpiai bajnok síugró, Simon Ammann napszemüvege, amelyet a vancouveri téli játékokon viselt.
márc. 11
13:17
Elhasalt Czink Indian Wells-ben (Behaviour)
Czink Melinda két 6:2-es játszmában kikapott a japán Date Krumm Kimikótól a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna első fordulójában, szerdán.
márc. 11
13:30
Serie A: a Juventus és a Milan is pályázik a Sao Paulo tehetségére (She)
Olasz lapértesülések szerint a játékstílusában Andrea Pirlóhoz hasonlított Hernanesre, a Sao Paulo labdarúgócsapatának tehetségére pályázik a Juventus és az AC Milan is.
márc. 11
13:32
Autósport: együtt versenyez a két Balázs, Benik a Szalay-csapatban (She)
Egy csapatban versenyez Szalay Balázs és Benik Balázs: a jövő héten esedékes nagyszabású olaszországi terepralis viadalon, az Italian Baján az Opel Dakar Team pilótája lesz a korábbi ralibajnok Benik.
márc. 11
13:33
"A müncheni lesgól döntött" (Behaviour)
Elsőként az Arsenal, illetőleg a Bayern München jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese közé: a londoni alakulat esélyt sem hagyott a Portónak, a bajorok ellenben csupán idegenben szerzett több góllal harcolták ki a negyeddöntős szereplést a Fiorentina vendégeként.
márc. 11
13:34
Póker: huszonnégy órán belül a mennyben és a pokolban (She)
A FullTiltPoker termében zajló magas tétű játékban Isildur1 kedden tarolt, szerdán minden megnyert dollárt elbukott.
márc. 11
13:48
Berlusconi sem bírta nézni a Rooney-show-t - videók (Infostart)
A Manchester United-Milan BL-meccs előtt minden David Beckhamről, alatta és utána pedig Wayne Rooneyról szólt. Az angol csatár két góllal vette ki a részét a 4-0-s sikerből. A Milan tulajdonosa, Silvio Berluscni olasz kormányfő csak annyit mondott: 2-0 után kikapcsolta a tévét.
márc. 11
14:06
Szánkó: a FIL 10 ezer euróval támogatja a grúz szánkós családját (She)
A Nemzetközi Szánkószövetség (FIL) 10 ezer euróval támogatja Nodar Kumaritasvilinek, a vancouveri téli olimpián elhunyt grúz szánkósnak a családját.
márc. 11
14:24
Halálozás: elhunyt Felkay András, az Újpest egykori tőrvívója (She)
Súlyos betegségben, 77 éves korában szerdán elhunyt Felkay András magyar bajnok tőrvívó, az UTE vívószakosztályának örökös tagja.
márc. 11
14:24
Schumi-mánia tombol Szahírban (Metropol)
A hihetetlen médiaérdeklődés is jelzi, hogy tombol a Schumacher-mánia a három év után a Forma-1-be visszatérő, hétszeres világbajnok körül.
márc. 11
14:26
Formula-1: a Red Bull-főnök szerint Vettel „komplett pilóta" lesz 2010-ben (She)
Bahreini interjújában Sebastian Vettel képességeit és fejlődését dicsérte a Red Bull Formula–1-es csapatának főnöke, Christian Horner.
márc. 11
14:28
Vb 2010: a tehetség önmagában Ronaldinhónál sem elég a kerettagsághoz (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga után Brazília elnöke is kifejtette véleményét Ronaldinho világbajnoki szereplésével kapcsolatban. Az elnök Dungával egyetértésben úgy gondolja: nem kell feltétlenül szerepelnie a Milan játékosának a dél-afrikai tornán.
márc. 11
14:42
Vb 2010: a tehetség Ronaldinhónál sem elég a kerettagsághoz (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga után Brazília elnöke is kifejtette véleményét Ronaldinho világbajnoki szereplésével kapcsolatban. Az elnök Dungával egyetértésben úgy gondolja: nem kell feltétlenül szerepelnie a Milan játékosának a dél-afrikai tornán.
márc. 11
14:44
Németország: elbocsátották a Bielefeld vezetőedzőjét, Thomas Gerstnert (She)
Azonnali hatállyal szerződést bontottak az Arminia Bielefeld labdarúgócsapatának vezetőedzőjével, Thomas Gerstnerrel. A pénteki, Aachen elleni idegenbeli mérkőzésen Detlev Dammeier sportigazgató irányítja a csapatot.
márc. 11
15:00
Championship: büntetés a pályán balhézó regionális riválisoknak (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága egyaránt 35 ezer font plusz tízezer font felfüggesztett pénzbüntetésre ítélte a Derby County és a Nottingham Forest együttesét.
márc. 11
15:02
Németország: Zvjezdan Misimovic szívesen játszana a Schalkéban (She)
Zvjezdan Misimovic, a német bajnok Wolfsburg labdarúgócsapatának játékosa először nyilatkozott arról, hogy szívesen futballozna a nagy rivális Schalkéban.
márc. 11
15:04
Formula-1: szabályosnak minősítette az FIA a McLaren szárnymegoldását (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) szabályosnak minősítette a McLaren 2010-es Formula–1-es autójának hátsó szárnymegoldását.
márc. 11
15:36
Ferencváros: Kulcsár Dávid kihagyja a pénteki bajnokit (She)
Az Üllői út 129. információja szerint nem léphet pályára a Ferencváros labdarúgócsapatának Nyíregyháza elleni bajnokiján Kulcsár Dávid.

Keresés