2010. március 12. péntek

márc. 12
0:15
FTC: játékra alkalmas lesz a pálya a Nyíregyháza elleni meccsen (She)
Játékra alkalmas lesz az Üllői úti stadion gyepszőnyege a Ferencváros–Nyíregyháza labdarúgó-bajnoki mérkőzésre.
márc. 12
0:33
Labdarúgás: Drogba lett a 2009-es év legjobb afrikai játékosa (She)
Didier Drogbát választották meg a 2009-es év legjobb afrikai labdarúgójának.
márc. 12
1:09
Tenisz: Starace feladta a Chardy elleni meccset Indian Wellsben (She)
Potito Starace a második szettben feladta a Jérémy Chardy elleni meccset az Indian Wellsben zajló teniszbajnokság első fordulójában.
márc. 12
2:39
Felnégyelte Rooney a Milant (Blikk)
MANCHESTER – Királyhoz méltó teljesítménnyel rukkolt ki Wayne Rooney (24). A Manchester United futballcsapatának csatára szerdán kétszer volt eredményes a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, s nagyban hozzájárult, hogy az angol együttes 4-0-ra nyerjen olasz vetélytársa ellen.
márc. 12
2:43
Bosszúra szomjazik a Fradi (Blikk)
BUDAPEST – Bosszúra szomjazva várják a mai (Duna Tv, 19 óra) Nyíregyháza elleni élvonalbeli összecsapást a Ferencváros labdarúgói. Ferenczi István (32) és társai úgy érzik, eljött az ideje annak, hogy visszavágjanak ellenfelüknek az elmúlt hat évben kapott pofonokért.
márc. 12
2:57
Összevesztek Klicskóék Haye-en (Blikk)
KIJEV – Egymással vesztek össze a Klicsko testvérek. A két ukrán profi nehézsúlyú bokszoló, Vitalij (38) és Vlagyimir (33) azon vitázik, hogy melyikük mérkőzzön meg a család „ellenségével", David Haye-jel (29). Mint ismert, tavaly a fiatalabbik fivér majdnem összecsapott az angollal, akkor Haye az egyik magazinban Klicsko levágott fejét tartotta maga előtt. A meccs a brit sérülése miatt elmaradt,…
márc. 12
6:39
NB I: folytatódhat a Loki és a Videoton párharca (Behaviour)
A labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójában tovább folytatódhat a címvédő Debrecen, valamint az éllovas Videoton versenyfutása a bajnoki címért, ezúttal mindkét együttes kötelező feladat előtt áll.
márc. 12
6:41
Borzalom a Bernabéuban (Behaviour)
Miközben Lyonban Claude Puelt istenítik, amiért a rémisztő első félidő után a szünetben kettőt cserélve, taktikát módosítva továbbjuttatta csapatát, addig Madridban letargikus a hangulat. Akárcsak Milánóban! A BEK-, illetve Bajnokok Ligája-sorozat két legeredményesebb csapata már a 16 között búcsúzni kényszerült.
márc. 12
6:57
Legendák között a magyar tini (Behaviour)
Néhány nappal ezelőtt még joggal búslakodhattak a magyar tenisz szurkolói, hiszen a férfiválogatott 4-1-es vereséget szenvedett Észtországban a Davis Kupa első körében, így ismét a bennmaradásért kell küzdenie az Euro-afrikai zóna II. csoportjában.
márc. 12
6:59
Egy elnökkeresés kálváriája (Behaviour)
Nemes Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ) Kisteleki István lemondása után ideiglenesen irányító alelnök, egyelőre nem tudja, májusban meg tudják-e tartani az MLSZ tisztújító közgyűlését, ehhez ugyanis elnökjelöltet kellene találni, ami nem túl egyszerű feladat.
márc. 12
7:01
Klasszisok és lemaradók Dohában (Behaviour)
A ma induló dohai fedett pályás atlétikai világbajnokság talán legnagyobb szenzációja, hogy férfi 60 gáton visszatér sérülését követően az olimpiai és világbajnok kínai gátfutó, Liu Hsziang. Persze nagy hiányzók is lesznek: nem indul a marihuánát szívó Ivory Williams (60 m síkfutás), illetve a hármasugrás fedett és szabadtéri világbajnoka, a brit Phillips Idowu.
márc. 12
7:09
Geráék és Juhászék is kikaptak - videó (Infostart)
Mindkét magyar érdekeltségű csapat kétgólos hátrányba került a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének első meccsén. Kikapott a Liverpool is.
márc. 12
7:27
Tenisz: Szávay Ágnes tajvani ellenféllel kezd Indian Wellsben (She)
Az Indian Wellsben zajló WTA-torna első fordulójában Szávay Ágnes erőnyerő volt, a 2. fordulóban a svájci Stefanie Vöegelét búcsúztató, a világranglistán 97. helyen álló tajvani Csan Jung-csan lesz az ellenfele.
márc. 12
7:45
NBA: 29 pontos Orlando-siker, Brandon Roy 41 pontot dobott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 131. játéknapján az Orlando Magic nagyon simán, 111–82-re nyert a Chicago Bulls ellen. A Portland klasszisa, Brandon Roy 41 pontjával vezette győzelemre csapatát a Golden State otthonában.
márc. 12
8:24
Hétvégén rajtol a 61. Formula–1-es szezon (Metropol)
A hétvégén kezdetét veszi a Forma–1-es autós gyorsasági világbajnokság 61., 2010-es szezonja a Bahreini Nagydíjért Szahírban.
márc. 12
9:16
Tenisz: Fish Indian Wellsben Djokoviccsal találkozik a következő körben (She)
Mardy Fish Novak Djokoviccsal csap össze az Indian Wellsben zajló teniszbajnokság második fordulójában, miután az amerikai az első körben 1:6, 6:1, 6:3-ra győzött a német Michael Berrerrel szemben.
márc. 12
9:33
Ki a Formula-1-es szezon fő esélyese? (Infostart)
A szakértők szerint nyolc pilóta is úgy kezdheti meg Bahreinben a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságot, hogy reális esélye van a végső győzelemre. Michael Schumacher 3 és fél év után szerepel újra a sorozatban, a legnagyobb sztárok közül pedig egyedül Kimi Raikkönen fordított hátat a száguldó cirkusznak.
márc. 12
9:33
Férfi kosárlabda: szerződést bontottak a nyíregyházi centerrel (She)
A Marso-Vagép NYKK férfi élvonalbeli kosárlabdacsapata megvált DuJuan Wileytól.
márc. 12
9:39
Tajvani ellenfél vár Szávayra (Behaviour)
A tajvani Csan Jüng-jan (Chan Yung-jan) lesz Szávay Ágnes ellenfele a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna női versenyének második fordulójában.
márc. 12
9:51
Tenisz: Djokoviccsal találkozik majd Fish Indian Wellsben (She)
Mardy Fish Novak Djokoviccsal csap össze az Indian Wellsben zajló női tenisztorna második fordulójában, miután az amerikai az első körben 1:6, 6:1, 6:3-ra győzött a német Michael Berrerrel szemben.
márc. 12
9:53
F1: Adrian Sutil volt a leggyorsabb az első bahreini tréningen (She)
A Bahreini Nagydíj első szabadedzésével kezdetét vette a „száguldó cirkusz" 2010-es szezonja. Az első tréningen a  Force India pilótája, a német Adrian Sutil volt a leggyorsabb. A második helyen a spanyol Fernando Alonso (Ferrari), a harmadikon a lengyel Robert Kubica (Renault) végzett.
márc. 12
9:54
Tajvani ellenfél vár Szávayra (Metropol)
A tajvani Csan Jüng-jan (Chan Yung-jan) lesz Szávay Ágnes ellenfele a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna női versenyének második fordulójában.
márc. 12
9:55
Rövid pályás gyorskorcsolya ob: elmaradhatnak a címvédések (She)
A címvédő Knoch Viktor pihenőidőt kért a vancouveri téli olimpia után, Heidum Bernadett pedig betegséggel küzd, így elképzelhető, hogy egyikük sem vesz részt a rövid pályás gyorskorcsolyázók szombaton és vasárnap sorra kerülő országos bajnokságán.
márc. 12
10:27
Folytatódhat a Loki és a Videoton versenyfutása (Infostart)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában tovább folytatódhat a címvédő Debrecen, valamint az éllovas Videoton versenyfutása a bajnoki címért, ezúttal mindkét együttes kötelező feladat előtt áll.
márc. 12
10:51
Bahreini Nagydíj - Sutil a leggyorsabb, Schumacher tizedik az első időmérőn (Behaviour)
Adrian Sutil, a Force India német pilótája volt a leggyorsabb pénteken a 2010-es Forma-1-es idény nyitánya, a Bahreini Nagydíj az első szabadedzésén.
márc. 12
11:03
Formula-1: elkészült és letölthető a szezon szurkolói szoftverje (She)
A hagyományoknak megfelelőn a Formula–1-es szezon nyitányára a Nemzeti Sport Online ezúttal is olyan szurkolói szoftverrel kedveskedik Olvasóinak, amelynek segítségével a szurkolók saját maguk vezethetik a 2010-es pontverseny állását. Úgy a pilótákét, mint a konstruktőri csapatokét, de megtalálhatók benne a pályarajzokkal dúsított helyszínek, illetve a futamok órarendje. A szoftvert a képre…
márc. 12
11:05
Férfi gyeplabda-vb: Németország Ausztráliával találkozik a döntőben (She)
Németország és Ausztrália játssza a döntőt az Indiában zajló férfi gyeplabda-világbajnokságon.
márc. 12
11:06
Schumacher a 10. az első szabadedzésen (Metropol)
Adrian Sutil, a Force India német pilótája volt a leggyorsabb pénteken a 2010-es Forma-1-es idény nyitánya, a Bahreini Nagydíj az első szabadedzésén. A második szabadedzésen pedig Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb. Pontos sorrendek a cikkben!
márc. 12
11:21
Profi ökölvívás: Clotteyék szerint Pacquiao éneklés helyett jajgat majd (She)
A nagy érdeklődésre számot tartó hétvégi profi ökölvívógálára készülő Joshua Clottey táborának egyik tagja, Kwaku Gyamfi szerint Manny Pacquiao súlyos vereségnek néz elébe.
márc. 12
11:39
A MOL és az OTP is Overdose tulajdonosai között (Infostart)
Öt vezető magyar vállalat, köztük az OTP és a MOL összefogott, hogy Overdose magyar kézben maradhasson. A társaságok vezetőinek reményei szerint a versenyló a magyar kilábalás szimbóluma lesz.
márc. 12
11:57
Edzősors: Arsene Wengert nem érdekli a BL-től búcsúzó Real (She)
Míg a Real Madrid Lyon elleni Bajnokok Ligája-búcsúja után Manuel Pellegrini jövője egyre kérdésesebb a spanyol együttes vezetőedzői posztján, Arsene Wenger kijelentette, senki kedvéért nem kívánja elhagyni csapatát, a Premier League harmadik helyén álló Arsenalt.
márc. 12
12:15
Real Madrid: autóbalesetben elhunyt unokatestvérét gyászolja Ronaldo (She)
Néhány órával a Real Madrid labdarúgócsapatának Bajnokok Ligája-búcsúja után Cristiano Ronaldo fájó hírt kapott: egyik unokatestvére autóbalesetben elhunyt.
márc. 12
12:17
Alpesi sí: Vonn győzelemmel ünnepelte az összetett-vk megszerzését (She)
Pénteken a jövő évi világbajnokság helyszínén, a németországi Garmisch-Partenkirchenben a hölgyek szuperóriás-műlesiklásával folytatódott az alpesi sízők világkupadöntője. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg – aki ezzel megnyerte az összetett vk-t is – az osztrák Elisabeth Görgl és a svájci Nadia Styger előtt.
márc. 12
12:19
F1: Bernie Ecclestone szerint jövőre Indiában is lehet futam (She)
A Formula–1 gazdasági vezetője, Bernie Ecclestone egy ma megjelent interjújában elmondta, jövőre Indiában is rendezhetnek futamot, míg 2013-ban Róma kerülne be a versenynaptárba, de ez nem befolyásolná Monza részvételét a világbajnoki sorozatban.
márc. 12
12:33
Chelsea: a szezonban három nagy címet is elhódítana John Terry (She)
Nem szenved önbizalomhiányban az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitányi karszalagjától nemrég megfosztott John Terry. A Chelsea hátvédje triplázni szeretne: a Premier League, az FA-kupa és a Bajnokok Ligája megnyerése a célja.
márc. 12
12:35
Öttusa: edző támadt a technikai vezetőre - botrány Fehérváron (She)
A Magyar Hírlap információi szerint a székesfehérvári Alba Volán öttusaszakosztálya anyagi nehézségei miatt megvált Mészöly Gábor lövőedzőtől. Az eset Mészöly Gábor egyik kollégáját, Komlódy Zsoltot annyira felidegesítette, hogy rátámadt Demeter József technikai vezetőre. Mivel a támadó nem volt hajlandó bocsánatot kérni a viselkedéséért, neki is távoznia kell az egyesülettől.
márc. 12
13:09
Légfegyveres Eb: Sidi Péter ezüstérmet nyert Norvégiában (She)
Sidi Péter a férfi puskások között ezüstérmet szerzett a norvégiai Merakerben zajló légfegyveres Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
márc. 12
13:15
Magyar vállalkozói összefogás Overdose sikeréért (Behaviour)
A világhír felé tartó magyar versenyló, Overdose sikere érdekében megalakította, pontosabban átalakította az Overdose Vagyonkezelő Kft.-t a CIG Pannónia Életbiztosító, az EUROINVEST, a KÖZGÉP, a Mol és az OTP Bank - jelentette be Járai Zsigmond, a CIG felügyelőbizottságának elnöke a pénteki budapesti tájékoztatón.
márc. 12
13:27
Sidi Péter ezüstérmes az Eb-n (Infostart)
Sidi Péter a férfi puskások között ezüstérmet szerzett a norvégiai Merakerben zajló légfegyveres Európa-bajnokságon.
márc. 12
13:27
NB II: elmarad a Pécs-Videoton és a Baktalórántháza-Makó meccs (She)
A márciusi havazás miatt két mérkőzés biztosan elmarad a labdarúgó NB II hétvégi műsorából.
márc. 12
13:45
Németország: Beckenbauer elmondta, nem lesz a szövetség elnöke (She)
A német futball-legenda, Franz Beckenbauer pénteki nyilatkozatában megerősítette, nem érez magában elég ambíciót ahhoz, hogy Theo Zwanziger utódja legyen a Német Labdarúgó-szövetség élén.
márc. 12
13:47
F1: jól mentek a Mercedesek - Rosberg a leggyorsabb, Schumacher a 3. (She)
A Formula–1-es Bahreini Nagydíj második szabadedzésén a Mercedesszel versenyző Nico Rosberg volt a leggyorsabb, a második helyen Lewis Hamilton végzett, a harmadik pedig Michael Schumacher lett.
márc. 12
13:51
Magyar ezüst légpuskában (Behaviour)
Sidi Péter a férfi puskások között ezüstérmet szerzett a norvégiai Merakerben zajló légfegyveres Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
márc. 12
14:03
Férfi kézilabda: csak az MK-döntőben találkozhat a Veszprém és a Szeged (She)
A szövetségben kisorsolták a férfi kézilabda Magyar Kupa-elődöntő párosítását: PLER KC–MKB  Veszprém, Balatonfüredi KSE–Pick-Szeged.
márc. 12
14:09
Mától porondon a száguldó cirkusz! (Behaviour)
Szinte már kibírhatatlan hosszúságú idő után ismét felbőgnek a motorok, kezdődhet a száguldás a Formula-1 61. világbajnoki idényében. Tény, hogy a holtidő hosszú volt, ám a több hónapos szünetben annyi változás történt a sportágban, mint máshol akár egy évtized alatt sem: rengeteg új szabály, három újonc istálló, öt újonc pilóta, valamint három év kihagyást követően visszatérő hétszeres…
márc. 12
14:21
Formula-1: a Hell meghosszabbította a szerződését a Williams-csapattal (She)
A Hell energiaital szerződést hosszabbított a Williams-csapattal, így az eddig összesen 16 konstruktőri, illetve versenyzői vb-címet szerző istálló magyar érdekeltségű csapatként versenyez a Formula–1-es világbajnokság hét végén startoló 2010-es szezonjában.
márc. 12
14:27
Juhászék kikaptak Hamburgban (Behaviour)
Kétgólos vereséget szenvedett csütörtökön a Juhász Rolanddal felálló belga Anderlecht a német Hamburg vendégeként a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésén.
márc. 12
14:29
Geráék a Manchester ellen (Behaviour)
Gera Zoltán csapata, a Fulham idegenben okozhat kellemetlen perceket a listavezető Manchester Unitednek az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában.
márc. 12
14:45
Túl sokba kerül a bombabiztos gól (Behaviour)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint túlságosan költségesek lennének és lelassítanák a játékot azok a technikai megoldások amelyek jeleznék, ha a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon.
márc. 12
14:57
Schumi jól kezdett, de Rosberg a leggyorsabb Bahreini Nagydíj második szabadedzésén (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb pénteken a 2010-es Formula-1-es idény nyitánya, a Bahreini Nagydíj második szabadedzésén, melyen a három év kihagyás után visszatért, hétszeres világbajnok csapat- és honfitárs Michael Schumacher a harmadik legjobb időt autózta.

Keresés