2010. március 13. szombat

márc. 13
0:15
Ausztria: Pusztai Olivér nélkül szerzett pontot a Kärnten Linzben (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a sereghajtó Austria Kärnten gól nélküli döntetlent játszott a Linzer ASK vendégeként. A Kärnten magyar légiósa, Pusztai Olivér nem lépett pályára a mérkőzésen.
márc. 13
0:33
Videó: megalázó büntető, Inter-vereség a forduló nyitó meccsén (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának nyitó mérkőzésén a Catania otthonában szaladt bele a késbe a bajnoki címvédő Inter. A fekete-kékek 3–1-es vereséget szenvedtek, pedig először ők szerezték meg a vezetést. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját videón!
márc. 13
2:39
Loki: most jön a hetedik? (Blikk)
DEBRECEN – A címvédésre hajtó DVSC-TEVA futballcsapata ma (17.30, Sport1) hazai környezetben a Bp. Honvéd ellen igyekszik tovább nyújtani bajnoki győzelmi sorozatát.
márc. 13
2:43
Ez Erdei másik jobb horga (Blikk)
Írországban pecázott barátaival Madár. A bokszoló a karácsonyra kifogott süllők kivételével minden halat visszadob.
márc. 13
2:47
Pontért mennek Szlovéniába a győriek (Blikk)
GYŐR – Létfontosságú mérkőzést játszik ma (Viasat3, 17.55) a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.
márc. 13
2:51
Gera hisz a Fulham továbbjutásában (Blikk)
TORINÓ – Gera Zoltán (30) sem tudott segíteni angol futballcsapatának: a Fulham csütörtök este 3-1-es vereséget szenvedett a Juventus vendégeként az Európa-liga nyolcaddöntőjének első meccsén.
márc. 13
2:57
Didier Drogba Afrika legjobbja (Blikk)
márc. 13
6:36
"Schumi-láz" Németországban (Behaviour)
Tetőpontjára hágott a "Schumi-láz" Németországban a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher bahreini visszatérése előtt.
márc. 13
6:54
Vonn bravúros győzelme (Behaviour)
Lindsey Vonn nyerte a szezon utolsó, pénteken rendezett női szuperóriás-műlesikló viadalát az alpesi sízők Garmisch-Partenkirchen zajló Világkupa-döntőjén.
márc. 13
6:56
EL: nyolc meccs, négy döntetlen (Behaviour)
Európa második számú labdarúgó klubtornáján csütörtök este megkezdődtek a nyolcaddöntős párharcok: a nyolc találkozó fele döntetlennel végződött, idegenben pedig csak a Standard Liége tudott győzni.
márc. 13
6:58
Pac-Man kiütné Clottey-t (Behaviour)
Európai idő szerint vasárnap hajnalban - élőben adja a Sport1 csatorna - lép ismét ringbe a világ legjobb profi öklözője, Manny Pacquiao. A filippínó világklasszis ezúttal a kőkemény ghánai Joshua Clottey ellen akarja megvédeni a WBO váltósúlyú világbajnoki övét a Dallas Cowboys arénájában.
márc. 13
7:09
NHL: a Devils rangadót nyert a Penguins ellen, kikapott a Capitals (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 140. játéknapjának rangadóján a New Jersey Devils 3–1-re győzött a Pittsburgh Penguins ellen. Meglepetésre hazai pályán szenvedett vereséget a Washington Capitals és a Buffalo Sabres.  Érdekesség, hogy a hat találkozó közül ötön vendégsiker született.
márc. 13
8:39
Ökölvívás: Pacquiao és Clottey is túl van a mérlegelésen (She)
Megtartották a magyar idő szerint vasárnap hajnalban sorra kerülő Manny Pacquiao–Joshua Clottey összecsapás hivatalos mérlegelését.
márc. 13
8:57
Férfi vízilabda: két nappal korábban rendezik az Eger-FTC rangadót (She)
A ZF-Eger a március 24-i Eger–Partizan Euroliga-negyeddöntő miatt azt kérte, hogy ne az eredeti időpontban, március 22-én kerüljön sor az FTC elleni bajnokira.
márc. 13
9:51
Vb 2010: Hiddink nem vállalja az elefántcsontpartiak irányítását (She)
Nem Guus Hiddink lesz az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 13
10:09
Hiddink nem megy Drogbáékhoz (Infostart)
Eldőlt, hogy nem Guus Hiddink irányítja az elefántcsontparti labdarúgó-válogatottat nyáron a dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 13
10:09
Tenisz: Hanescu lesz Federer ellenfele Indian Wellsben (She)
Victor Hanescu lesz Roger Federer ellenfele az Indian Wellsben zajló ATP-tenisztorna második fordulójában.
márc. 13
10:30
Briatore biztosan nem tér vissza a Forma-1-be (Behaviour)
Flavio Briatore, a Renault istálló korábbi csapatfőnöke azt állítja, biztosan nem tér vissza a Forma-1-be annak ellenére, hogy életre szóló eltiltását a párizsi bíróság januárban eltörölte.
márc. 13
10:45
NBA: Botrányos meccsen nyert a címvédő Lakers (Infostart)
A címvédő Los Angeles Lakers botrányos mérkőzésen nyert Phoenixben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapján.
márc. 13
10:45
Premier League: távozott a Portsmouth ügyvezetője, Peter Storrie (She)
Távozott az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth ügyvezetője, Peter Storrie.
márc. 13
11:03
Oktatják a fiatalok Schumachert a Bahreini Nagydíj szabadedzésén (Infostart)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája volt a leggyorsabb szombaton a 2010-es Forma-1-es idényt megnyitó Bahreini Nagydíj harmadik szabadedzésén, melyen a három év kihagyás után visszatért, hétszeres világbajnok Michael Schumacher a negyedik időt autózta Mercedesével.
márc. 13
11:06
Megkezdődött a téli paralimpia (Behaviour)
Helyi idő szerint péntek este megkezdődött Vancouverben a X. téli paralimpia.
márc. 13
11:42
Alonsó nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
A három év kihagyás után visszatért, hétszeres világbajnok Michael Schumacher a negyedik időt autózta Mercedesével.
márc. 13
11:57
Everton: Moyes megtartaná Donovant, amerikai sztrájkban bízik (She)
David Moyes, az Everton labdarúgócsapatának menedzsere bízik benne, hogy a Los Angeles Galaxytól kölcsönvett Landon Donovannak nem kell visszatérnie a jövő héten az Egyesült Államokba.
márc. 13
12:15
Labdarúgás: már pingpongozik a fejbe lőtt Salvador Cabanas (She)
Már pingpongozik Salvador Cabanas paraguayi válogatott labdarúgó, akit január 25-én lőttek fejbe egy mexikóvárosi bárban.
márc. 13
12:18
Pingpongozik a fejbe lőtt focista (Metropol)
A január 25-én fejbe lőtt 29 éves Salvador Cabanasról már-már lemondtak az orvosok, ám ő - kisebbfajta csodaként - visszanyerte öntudatát. Fokozatosan javult az állapota, s teljes felépülésével kecsegtetnek a szakemberek.
márc. 13
12:18
MLSZ: egy héten belül kell egy elnökjelölt! (Behaviour)
Helmeczy László, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jogi alelnöke, az elnökválasztást előkészítő bizottság vezetője szerint az lenne az ideális, ha egy héten belül sikerülne olyan jelöltet találni, aki átveheti a Kisteleki István lemondása után elnök nélkül maradt szervezet irányítását. Az átmeneti időszakban Nemes Ferenc általános alelnök látja el az elnöki teendőket.
márc. 13
13:09
FTC: Kulcsár Dávid reméli, a Paks ellen már pályára léphet (She)
Kulcsár Dávid, a Soproni Ligában szereplő Ferencváros labdarúgója reméli, hogy a következő fordulóban már pályára léphet.
márc. 13
13:27
Bahreini Nagydíj: Vettel indul az élről, Schumi a hetedik helyen zárt (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az élről az autós gyorsasági-világbajnokság idei első futamán, a vasárnapi Forma-1-es Bahreini Nagydíjon. Schumacher a hetedik helyen zárt.
márc. 13
13:45
Vb 2010: a franciák két csapattal indulnak, az egyik biztos nyerő (She)
Sylvain Wiltord is csatlakozik ahhoz a parádés összetételű szakértői csoporthoz, amely a francia Canal Plus tévétársaság közvetítéseit segíti majd a nyári labdarúgó-világbajnokságon.
márc. 13
13:48
Vettel indul az élről Bahreinben (Metropol)
A szombati szahíri időmérő edzésen Vettel mögött két ferraris versenyző végzett, a brazil Felipe Massa lett a második és a spanyol Fernando Alonso a harmadik. A három év szünet után visszatért, hétszeres világbajnok Michael Schumacher a hetedik helyen zárt.
márc. 13
14:03
Alpesi sí: Maria Riesch nyerte meg a női szlalom világkupát (She)
Maria Riesch lett a 2009–2010-es szezon legjobb női műlesiklója. Bár a szám német olimpiai bajnoka csak a harmadik lett az utolsó, Garmisch-Partenkirchen-i állomáson, az osztrák Kathrin Zettel nem tudta megnyerni a viadalt, így Rieschhez került a kis kristálygömb.
márc. 13
14:05
Alpesi sí: Maria Riesch nyerte meg a női szlalom világkupát (She)
Maria Riesch lett a 2009–2010-es szezon legjobb női műlesiklója. Bár a szám német olimpiai bajnoka csak a harmadik helyen végzett az utolsó, Garmisch-Partenkirchen-i állomáson, az osztrák Kathrin Zettel nem tudta megnyerni a viadalt, így Rieschhez került a kis kristálygömb.
márc. 13
14:21
Liverpool: Fernando Torres konkurenciára vágyik, erősítene (She)
Fernando Torres nem a Bajnokok Ligája-indulás kivívásától teszi függővé, hogy nyártól is a Liverpool labdarúgócsapatát kívánja-e erősíteni; a spanyol csatárnak a minőségi erősítés a fontos.
márc. 13
14:39
Soproni Liga: MTK-Haladás és Paks-Vasas élőben az NSO-n! (She)
Két találkozó veszi kezdetét 14.30-kor a Soproni Liga 18. fordulójában. Az MTK–Haladás és a Paks–Vasas mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashatnak az NSO-n!
márc. 13
15:15
Soproni Liga: Videoton-Pápa mérkőzés, élőben itt, az NSO-n! (She)
Kezdetét vette a Videoton–Lombard FC Pápa mérkőzés a Soproni Liga 18. fordulójában; a meccsről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 13
15:17
Sífutás: Northug győzött a férfiak 50 kilométeres versenyében (She)
Petter Northug győzelmével ért véget a férfiak 50 kilométeres sífutó-világkupaversenye Oslóban. A kétszeres olimpiai bajnok klasszis szoros küzdelemben nyert, mindössze 2.9 másodperccel tudta le hamarabb a távot, mint az olasz Pietro Piller Cottrer.
márc. 13
15:33
Primera División: Pep Guardiola szerint hazudott a játékvezető (She)
Hazugnak nevezte az őt a lelátóra küldő játékvezetőt Josep Guardiola, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője.
márc. 13
16:09
Premier League: a Tottenham hozta a kötelezőt a Blackburn ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában a Tottenham hazai pályán 3–1-re megverte a Blacburn Roverst.
márc. 13
16:11
Atlétika, fedett vb: Clay nyerte a bajnokok csatáját (She)
Az olimpiai bajnok amerikai Bryan Clay óriási csatában, minimális különbséggel legyőzte szabadtéri vb-első honfitársát, Trey Hardee-t férfi hétpróbában, s ezzel megszerezte a Dohában zajló fedett pályás atlétikai világbajnokság első aranyérmét.
márc. 13
16:27
Különleges rekord: a magyar labdarúgó leelőzte német társait (Infostart)
Dárdai Pál a kezdőcsapatban kapott helyet a Nürnberg elleni, szombat délutáni meccsen, így rekordot döntött a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC-ben: ő az a játékos, aki a berlini klub történetében a legtöbbször - a mostanival együtt összesen 281 alkalommal - öltötte magára az együttes mezét bajnoki találkozón.
márc. 13
16:27
Bundesliga: Dárdai Pál mostantól a Hertha egyedüli rekordere (She)
Dárdai Pál a kezdőcsapatban kapott helyet, így ő az első olyan futballista, aki 281 élvonalbeli mérkőzésen játszott a Herthában.
márc. 13
16:29
Soproni Liga: gól nélküli döntetlen az MTK-Haladáson (She)
A Soproni Liga 18. fordulójában az MTK Budapest a Haladást fogadta, és a mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget. Az utolsó percekben a szombathelyi csapat volt közelebb a győzelemhez, ám a vendégek nem tudták kihasználni Szabó Ádám kiállítását.
márc. 13
16:45
Soproni Liga: döntetlen Pakson, kétszer is vezetett a Vasas (She)
A Soproni Liga 18. fordulójában a Paks hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Vasassal. A találkozón kétszer is vezetést szereztek a vendégek, azonban Hrepka Ádám góljára Tököli Attila, míg Petar Divics találatára Kiss Tamás válaszolt gyorsan.
márc. 13
16:48
Megint nem tudott nyerni az MTK (Metropol)
Az MTK Budapest és a Szombathelyi Haladás nem bírt egymással szombaton a Hidegkuti Stadionban a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójában, a Videoton simán győzött a Pápa ellen.
márc. 13
17:03
Labdarúgó NB II: a Debrecen nyomában maradt a Szolnok (She)
Kétgólos győzelmet aratott a Szolnok a labdarúgó NB II 17. fordulójában.
márc. 13
17:05
Északi összetett: norvég győzelem és tiltakozás a csapatversenyen (She)
Norvégia fővárosában, Oslóban folytatódott az északi összetett versenyzők világkupa-sorozata, ahol szombaton csapatversenyt rendeztek. A versenyt a norvég csapat nyerte az osztrákok és a németek előtt, így teljes volt a hazaiak öröme, hiszen a két sífutószám után északi összetettben is hazai győzelem született.
márc. 13
17:07
Soproni Liga: a listavezető Vidi könnyedén verte meg a Pápát (She)
A listavezető Videoton hazai pályán André Alves és Nemanja Nikolics góljával 2–0-ra legyőzte a Pápát a Soproni Liga 18. fordulójában. A két támadó ezzel egyaránt 12 találatnál tart a szezonban, amellyel ketten vezetik a góllövőlistát. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a Pápából Dlusztus Andrást és Abwót is kiállította a játékvezető.
márc. 13
17:09
Gyeplabda: az ausztrálok elégtételt vettek mindenért a vb-n (She)
Ausztrália válogatottja nyerte meg a férfi gyeplabdázók Új-Delhiben zajló világbajnokságát, miután a döntőben 2–1-re legyőzte a legutóbbi két vb-t megnyerő Németországot.
márc. 13
17:39
Skócia: Robbie Keane mesterhármasa kupaelődöntőt ért (She)
A Celtic egy félidőn át szenvedett a Kilmarnock otthonában, de a szünet után Robbie Keane mesterhármasával a maga javára fordította az eredményt, és a 3–0-s győzelemmel bejutott a skót labdarúgó FA-kupa elődöntőjébe.

Keresés