2010. március 18. csütörtök

márc. 18
0:00
AEK Athén: Némethet megtartanák még egy szezonra (She)
Egybehangzó görög lapértesülések szerint Németh Krisztián leült tárgyalni az AEK Athén labdarúgócsapatának elnökével, Sztavrosz Adamidisszel. A görög nagycsapat megtartaná a magyar csatárt, aki jelenleg a Liverpool kölcsönjátékosaként futballozik Athénban.
márc. 18
0:18
Belgium: Tisza helyzetig jutott, gólig nem, csapata kikapott (She)
A belga másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Tisza Tibor csapata, az Antwerp hazai pályán 1–0-ra kikapott a Lierse-től.
márc. 18
0:22
Liverpool: Gulácsival jutott kupadöntőbe a Pool tartalékcsapata (She)
A Lancashire Senior Cup döntőjébe jutott a Liverpool tartalékcsapata, miután az elődöntőben 2–0-ra legyőzte a Wigan Athletic tartalékcsapatát.
márc. 18
0:26
Futsal Magyar Kupa: könnyedén jutott a döntőbe a győri csapat (She)
A Duna Takarék-ETO FC és az Üllő FC Cső-Montage küzd meg egymással a futsal Magyar Kupa döntőjében, miután előbbi viszonylag simán, kettős győzelemmel búcsúztatta az elődöntőben a Berettyóújfalut, utóbbi pedig nagy csatában a Colorspectrum Aramist.
márc. 18
0:36
BL: a Barca ezúttal is bizonyította, hogy magas szinten futballozik - Laporta (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke rendkívül elégedett csapata teljesítményével, s reméli, hogy az előző szezonhoz hasonlóan ismét valóra váltják álmaikat.
márc. 18
1:12
BL: Gourcuff szerint az első félidőben több gólt is szerezhettek volna (She)
Yoann Gourcuff, a Bordeaux futballistája szerint az első félidőben több gólt is szerezhettek volna az Olympiakosz ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, de miután nem találtak be, a második félidőben összeszedett buta piros lap nehézzé tette a továbbjutást.
márc. 18
1:30
Tenisz: Ljubicic kiejtette Novak Djokovicsot Indian Wellsben (She)
A szerb Novak Djokovics búcsúzott a további küzdelmektől az Indian Wellsben zajló ATP-tenisztornám, miután a nyolcaddöntőben vereséget szenvedett a horvát Ivan Ljubicictól.
márc. 18
6:36
Madár második a WBC félnehézsúlyú ranglistáján (Behaviour)
Erdei Zsolt a második helyen áll a félnehézsúlyúak között a Boksz Világtanács, a WBC márciusi ranglistáján.
márc. 18
6:54
Nagymamája nevelte a Harlem zsákolókirályát (Behaviour)
Horgászik és imádja a gyermekeit Hi-Lite Bruton, a március 23-án a budapesti Sportarénában, 24-én pedig Veszprémben fellépő Harlem Globetrotters kosárlabdacsapat 39 éves zsákolókirálya és showmanje.
márc. 18
6:56
A kiesés szélén Juhász és Gera együttese (Behaviour)
Az Európa Liga nyolcaddöntőjében még állva maradt, két magyar érdekeltségű együttes azonos helyzetben várhatja párharcaik csütörtöki visszavágóját: Juhász Roland Anderlechtje és Gera Zoltán Fulhamje is hazai pályán indul 3-1-es hátrányból.
márc. 18
7:12
NHL: a New Jersey hatodszor is legyőzte a bajnok Pittsburghöt (She)
Hibátlan maradt a New Jersey Devils az NHL alapszakaszában a bajnok Pittsburgh Penguinsszel szemben, miután hatodszor is legyőzte, a legutóbbi, 145. játéknapon 5–2-re.
márc. 18
7:12
Eheti találós kérdésünk a következő: miért átkozta ki a Győr Tomorit? (Behaviour)
Az elején eláruljuk a választ. Fogalmunk sincs. A klub és a játékos kommunikációs technikájáról viszont volna véleményünk.
márc. 18
7:14
NBA: az Indianát legyőző Cleveland megnyerte a Középső csoportot (She)
Az NBA 137. játéknapján a Cleveland Cavaliers 99–94-re győzött hazai pályán az Indiana Pacers ellen, ezzel pedig a ligában elsőként megnyerte a csoportját.
márc. 18
7:48
Atlétika: Bolt 300 ezer dollárért 300 méteren fut Csehországban (She)
Szeretné megdönteni a „ritkán futott” 300 méteres síkfutás világcsúcsát Usain Bolt a március 27-i ostravai atlétikai versenyen.
márc. 18
8:42
Súlyemelés: Krutzler, Gyurkovics és Baranyai is utazik a minszki Eb-re (She)
A magyar súlyemelő-válogatott legjobbjai az elmúlt hét óta Tatán készülnek, a kivétel Magát Krisztina (+75 kiló), aki tanulmányai miatt klubjában, a BKV Előrében edz. Az április 5-én Minszkben kezdődő felnőtt kontinensviadalon Magáton kívül Krutzler Eszter (69), Baranyai János (85), Gyurkovics Ferenc (105) és Nagy Péter (+105) képviseli a magyar színeket.
márc. 18
8:42
A hölgyeket is várja a Harlem (Metropol)
Show és sport: a Harlem Globetrotters évtizedek óta mindkettőt űzi, méghozzá felsőfokon. Március 23-án Budapestre, másnap pedig Veszprémbe látogatnak el, hogy bemutassák, miért is világhírűek – Kris Marcus „Hi-Lite” Bruton, a Harlemnél kilencedik évét töltő játékos a siker receptjéről is beszélt a Metropolnak.
márc. 18
8:44
Ökölvívás: Manny Pacquiao újra megpróbálkozik a politikusi pályával (She)
Joshua Clottey legyőzése után újra a politika felé fordul Manny Pacquiao, aki a májusi Fülöp-szigeteki parlamenti választásokon szeretne a kongresszusba bekerülni.
márc. 18
8:46
Újpest: McStay szerint a sérülések jelentettek gondot a Paks ellen (She)
A Ligakupa középdöntőjében két mérkőzésen négy pontot „vett el" a Paks az Újpesttől, ugyanis a Megyeri úti döntetlent követően tegnap a zöld-fehérek hazai pályán 2–1-re legyőzték a lilákat. Willie McStay, az Újpest vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának értékelte a mérkőzést, és úgy vélte, a fő probléma az volt, hogy sérülés miatt korán le kellett cserélni a két belső védőt, Takács Zoltánt és…
márc. 18
8:48
Felkészülés: Mexikó Észak-Korea elleni is győzni tudott (She)
Idei harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte a mexikói labdarúgó-válogatott, amely szerda este Észak-Koreát győzte le 2–1-re.
márc. 18
9:00
Felkészülés: Mexikó Észak-Korea ellen is győzni tudott (She)
Idei harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte a mexikói labdarúgó-válogatott, amely szerda este Észak-Koreát győzte le 2–1-re.
márc. 18
9:18
Libertadores-kupa: Ronaldo góljával nyert a Corinthians Paraguayban (She)
A Corinthians Ronaldo első félidő végén szerzett góljával 1–0-ra nyert a paraguayi Cerro Porteno otthonában a Libertadores-kupa 1. csoportjában, amelyet így négypontos előnnyel vezet az uruguayi Racing előtt, amely viszont még nem játszotta le 3. fordulós mérkőzését.
márc. 18
9:36
Videó: íme, Ronaldo győztes gólja a Libertadores-kupában! (She)
A Libertadores-kupában a brazil Ronaldo góljával nyert 1–0-ra idegenben a Corinthians a Cerro Porteno otthonában. Tekintse meg a szemfüles gólt videón!
márc. 18
9:38
Tenisz: A. Radwanska Gyementyjevát, Wozniacki Cseng Csiét verte meg (She)
Agnieszka Radwanska és Caroline Wozniacki már az elődöntőben van az Indian Wells-i tenisztorna női versenyében. A lengyel játékos az orosz Jelena Gyementyjevát, míg a dán a kínai Cseng Csiét győzte le.
márc. 18
9:40
Tenisz: Robredo útját állta a Federert legyőző Bagdatisznak (She)
Roger Federert legyőzte, Tommy Robredóval viszont már nem bírt Markosz Bagdatisz, aki így a nyolcaddöntőben búcsúzott az Indian Wells-i tenisztornán.
márc. 18
9:54
Bajnokok Ligája: Messi második gólja volt a 250. argentin találat (She)
A Barcelona aranylabdása, Lionel Messi duplázott a Stuttgart elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így összesen 250 gólt szereztek már argentin labdarúgók a sorozatban.
márc. 18
9:56
Franciaország: elhunyt a huliganizmus újabb áldozata (She)
A francia hírügynökségek csütörtök reggel jelentették, hogy elhunyt a Paris Saint-Germain szurkolója, aki a február végi PSG–Marseille francia bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtti, két rivális párizsi szurkolói csoport közötti verekedésben szenvedett életveszélyes sérüléseket.
márc. 18
9:58
Paks: a zöld-fehérek döntőt akarnak játszani a Ligakupában (She)
Gellei Imre, a Paks vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva arról beszélt az Újpest 2–1-es legyőzése után, hogy a zöld-fehérek szeretnének bejutni a Ligakupa döntőjébe.
márc. 18
10:12
Nemcsak az élsportra jellemző a dopping (Infostart)
Új kurzus indult a Debreceni Egyetemen a doppingérzékeny sportágakról, a sportolókat érintő doppingszabályokról, valamint a legális és tiltott teljesítményfokozókról - mondta az InfoRádiónak az egyetem sportigazgatója.
márc. 18
10:12
Régen volt, elévült - nem büntethető Agassi (Behaviour)
Lezárták a tenisz élő legendájának számító Andre Agassi doppingaktáját, az ügynek nem lesz hivatalos folytatása.
márc. 18
10:30
Játékossors: Rudolf ügye már a FIFA előtt van - Filipovics (She)
Új menedzsere intézte Rudolf Gergely ügyeit Genovában. Ahogyan azt megírtuk, a csatár négy évre írt alá az olasz élvonalbeli együtteshez, ám a jogorvoslatot váró Filipovics Vladan helyett már egy francia ügynök segített neki a szerződéskötésben.
márc. 18
10:30
Elhunyt a megvert PSG-szurkoló (Metropol)
Két és fél hetes kóma után szerdán éjjel elhunyt a Paris Saint-Germain egyik drukkere, akit a labdarúgócsapat rivális szurkolótáborának tagjai vertek meg február 28-án.
márc. 18
10:32
Labdarúgás: Geráék és Juhászék is fordítanának az El-ben - program (She)
A Bajnokok Ligájában már kialakult a legjobb nyolc mezőnye, és ma estére az is kiderül, mely csapatok jutnak az Európa-liga negyeddöntőjébe. Két magyar légiósnak is szoríthatunk, Gera Zoltán és a Fulham a Juventus, Juhász Roland és az Anderlecht a Hamburg ellen próbálja ledolgozni hátrányát. Tekintse meg a mai programot!
márc. 18
10:48
Bajnokok Ligája: Életem legrosszabb pillanatát éltem át - Palop (She)
Andrés Palop, a Sevilla labdarúgócsapatának kapusa elmondta, a keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn élte át élete legrosszabb pillanatát a Sevillában, amikor bevédte a CSZKA Moszkva támadójának, Honda Keiszukének a lövését. Az andalúziai csapat ezzel a találattal esett ki a legrangosabb európai kupasorozatból.
márc. 18
10:48
Obama bízik Tiger-ben (Behaviour)
Az amerikai elnök szerint a szexbotránya után az áprilisi US Mastersen visszatérő golfbajnok, Tiger Woods ugyanolyan kiválóan fog játszani a jövőben is, mint korábban.
márc. 18
11:06
Formula-1: Ecclestone-nak 670 millió eurójába került a válása (She)
Bernie Ecclestone, a Formula–1 kereskedelmi jogainak tulajdonosa huszonöt év után vált el feleségétől, Slavicától, amiért 670 millió eurót kellett kifizetnie neki.
márc. 18
11:24
Rövid pályás gyorskorcsolya: Knoch és Darázs sem utazik a vb-re (She)
A vancouveri téli olimpián szereplő Knoch Viktor és Darázs Péter helyett Oláh Bence és Béres Bence utazik a hét végi, szófiai rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságra. A nők közül egyéniben Huszár Erika és Heidum Bernadett áll rajthoz.
márc. 18
11:26
Liverpool: Pepe Reina szerződést hosszabbít a „vörösökkel” (She)
Pepe Reina meghosszabbítja szerződését az FC Liverpool labdarúgócsapatánál.
márc. 18
11:28
Tenisz: lezárták Agassi doppingaktáját, nincs mód büntetésre (She)
Lezárták a teniszlegenda, Andre Agassi doppingaktáját, az ügynek nem lesz hivatalos folytatása.
márc. 18
12:18
Labdarúgás: Jorge Martínez a Manchester Cityhez igazolhat (She)
Jorge Martínez, a Catania labdarúgócsapatának játékosa a nyáron valószínűleg távozik jelenlegi klubjától, és jó az esélye annak, hogy Angliába, a Manchester Cityhez igazol. A hírt a csatár ügynöke hozta nyilvánosságra.
márc. 18
12:20
Tenisz: Sarapova és Szafina sem vesz részt a miami tornán (She)
A következő héten Miamiban kezdődő rangos tenisztornát több orosz éljátékos is kihagyja. Nyikolaj Davigyenko csuklósérülése miatt nem indul a Sony Ericsson Openen, míg a hölgyeknél Marija Sarapova és Dinara Szafina volt kénytelen lemondani a részvételt.
márc. 18
12:22
Póker: három magyar maradt állva a bécsi Poker Festivalon (She)
A bécsi pókerversenyen a magyar indulók közül Pálinkás Zsolt, Szabó Gergő és Drágár Péter jutott tovább a harmadik napi küzdelmekbe.
márc. 18
12:36
Labdarúgás: Svédország-Németország találkozó lesz novemberben (She)
November 17-én Svédország labdarúgó-válogatottja Németország nemzeti tizenegyét fogadja felkészülési mérkőzésen.
márc. 18
12:38
Ökölvívás: Vladimir Klicsko szerint Haye egyszerűen nevetséges (She)
Hosszabb kihagyás után a hét végén védheti meg ismét IBF/WBO nehézsúlyú világbajnoki címeit az ukrán Vladimir Klicsko. A világbajnok kihívója az ügyes és gyors amerikai, Eddie Chambers lesz, akit Klicsko a következő szavakkal méltatott:
márc. 18
12:54
Sílövészet: Hauswald szakította meg Domracseva győzelmi sorozatát (She)
A női 7.5 kilométeres sprintversennyel folytatódott a sílövő-világkupa Norvégia fővárosában, Oslóban. A győzelmet a német Simone Hauswald szerezte meg a fehérorosz Darja Domracseva és a svéd Anna-Carin Olofsson előtt.
márc. 18
13:30
Diósgyőr: Rivellino levélben köszöntötte a 100 éves klubot (She)
Az 1970-ben világbajnok brazil futballválogatott oszlopos tagja, Roberto Rivellino levélben köszöntötte az idén 100 éves Diósgyőri VTK-t.
márc. 18
13:30
"Ezúttal ellenség voltam - és az ellenség nyert!" (Behaviour)
Egyöntetű a vélemény, hogy José Mourinho Internazionaléja teljes joggal ejtette ki az elmúlt hat évben négyszer az elődöntőig jutó, egyszer finálét játsszó Chelseat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 18
13:32
Válogatott: Koeman három országban összesen öt mérkőzést néz meg (She)
Véglegessé vált Erwin Koeman programja a következő hetekre: válogatottunk szövetségi kapitánya három országban összesen öt mérkőzést néz meg. Szombat este ott lesz Eindhovenben a holland bajnoki cím szempontjából is sorsdöntő PSV (Dzsudzsák Balázs)–Twente rangadón, a jövő hét közepén Svájcba megy, húsvétkor pedig két Soproni Liga-találkozón teszteli kiszemeltjeit.
márc. 18
13:32
Világsztárok Budapesten (Behaviour)
Kevesebb mint 100 nap múlva olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sora lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban az atlétikai csapat Európa-bajnokság első ligájának versenyein. A szervezők várakozása szerint napi tízezer néző is kilátogathat a viadalra.
márc. 18
13:34
Vb 2010: az ausztrál válogatott célja a legjobb nyolc közé jutás (She)
Ben Buckley, az Ausztrál Labdarúgó-szövetség elnöke kijelentette, hogy a válogatott célja a negyeddöntő elérése a dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 18
13:34
300 ezer dollár 300 méterért (Behaviour)
Ennyit kap csehországi szerepléséért Usain Bolt olimpikon futó.

Keresés