2010. március 26. péntek

márc. 26
0:18
Válogatott: április 1-jén lesz a 90 évesen elhunyt Tagányi „Buci” temetése (She)
Április 1-jén a monori temetőben helyezik végső nyugalomra a 90 éves korában elhunyt Tagányi Árpádot, „Bucit”.
márc. 26
0:22
Primera División: Forlán és Agüero góljával nyert az Atlético Madrid (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság hétközi, 28. fordulójának záró mérkőzésén az Atlético Madrid Diego Forlán és Sergio Agüero találatával 2–0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót hazai pályán.
márc. 26
0:36
Tenisz: az első helyen kiemelt Kuznyecova lesz Szávay ellenfele (She)
Eldőlt, hogy az első helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova lesz Szávay Ágnes ellenfele a miami női tenisztorna harmadik fordulójában.
márc. 26
1:12
Férfi kosárlabda Euroliga: Barcelonában egyenlített a Real Madrid (She)
Csütörtökön rendezték a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének második mérkőzéseit. A Barcelona–Real Madrid spanyol párharcban a fővárosiak idegenbeli győzelemmel egyenlítettek. A madridiakkal a 22 pontos Ante Tomic vezetésével 70–63-ra nyertek a Palau-csarnokban.
márc. 26
2:24
Schumi túlórázott (Blikk)
MELBOURNE — Michael Schumacher (41) semmit nem bíz a véletlenre. A mai szabadedzésekkel kezdődő ausztrál versenyhétvégére készülő Forma– 1-es pilóta szinte minden idejét csapata, a Mercedes GP boxában tölti, és segít a szerelőknek ütőképesebbé tenni az autót.
márc. 26
2:42
Az NB I-ben és a kupában is szenved az Újpest (Blikk)
BUDAPEST — Már a legelfogultabb Újpest-szurkolók is temetik kedvenc focicsapatukat. A lila-fehérek a tavasszal az NB I-ben kikaptak a Kecskeméttől, a Győrtől és a Pápától, a Magyar Kupa elődöntőjében pedig szerdán hazai pályán 1-0-ra alulmaradtak a Zalaegerszeggel szemben – bajnokin csak a Diósgyőrt tudták legyőzni.
márc. 26
6:36
Címvédés előtt a fehérvári hokisok (Behaviour)
Egy évvel ezelőtt még a tragédia, a temetés, a bajnoki arany és az idei parádés EBEL-szereplés előtt volt a fehérvári hokicsapat. Hajnalra azonban minden megváltozott, szívrohamban elhunyt ifjabb Ocskay Gábor, a csapat ikonja. A csarnok a nevét, a gárda a mezszámát viseli azóta. Ma, szinte órával pontosan egy évvel később újra bajnok lehet a gárda.
márc. 26
6:54
Formula-1: Kubica volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (She)
Az Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén a Reanult-val versenyző lengyel Robert Kubica volt a leggyorsabb. A második helyen a német Nico Rosberg végeztt (Mercedes), a harmadik a brit Jenson Button lett (McLaren).
márc. 26
6:54
Erdei elhagyja az Universumot? (Behaviour)
Noha június végéig még bármi megtörténhet, a dolgok jelenlegi állása szerint a szerződés lejártával elválnak Erdei Zsolt és a német Universum Box Promotion útjai. A németek a jelek szerint már nem számolnak Madárral, hisz a betervezett négy televíziós gála egyikén sem lép ringbe. Vannak olyan információk, hogy a két súlycsoportban világbajnoki címet szerző, veretlen magyar klasszis a Sauerlanddal…
márc. 26
6:56
Button bizakodó, Alonso magabiztos (Behaviour)
Második állomásához érkezik a ma szabdedzésekkel nyitó Ausztrál Nagydíjjal a Formula-1 idei világbajnoki szezonja. Természetesen Melbourne-ben is a négy nagy - Ferrari, MCLaren, Mercedes és Red Bull - pilótái a legesélyesebbek a győzelemre.
márc. 26
7:12
NBA: kikapott a Dallas a Portlandtől, könnyedén győzött a Miami (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 144. játéknapján a Dallas idegenben szenvedett 101–89-es vereséget a Portlandtől. A Miami könnyedén nyert Chicagóban, míg a Houston meglepetésre otthon maradt alul a Los Angeles Clippersszel szemben.
márc. 26
7:14
NHL: kiütötték a Chicagót, kikapott a Devils és a Capitals is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 153. játéknapján kiütéses, 8–3-as vereséget szenvedett a Chicago a Columbustól és ezzel a második helyre szorult a Nyugati főcsoportban, élen a Dallast legyőző San Jose. Szétlövéssel szenvedett vereséget a New Jersey, a Washington és a Phoenix is.
márc. 26
8:06
Portugália: enyhítették a Porto-játékosok büntetését, lemondott a liga elnöke (She)
Lemondott a Portugál Labdarúgó-liga elnöke, Herminio Loureiro, miután a szövetség (FPF) jelentősen csökkentette két portói játékos súlyos büntetését.
márc. 26
8:24
Formula-1: Hamilton volt a leggyorsabb a második szabadedzésen (She)
Az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén a brit Lewis Hamilton (McLaren) volt a leggyorsabb, megelőzve csapat- és honfitársát, Jenson Buttont. A harmadik helyen az ausztrál Mark Webber végzett a Red Bullal.
márc. 26
8:42
MLS: a Seattle Sounders hazai győzelmével kezdődött az idény (She)
A Seattle Sounders már az első félidőben eldöntötte a Philadelphia Union elleni mérkőzést az amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) első fordulójának első találkozóján.
márc. 26
9:18
Nyíregyháza: ismét teszteli a grúz védőt a Szpari, a Ligakupában játszhat (She)
Belső védőt tesztel a Nyíregyháza Spartacus. A legutóbb a grúz Gargában futballozó Volodimir Kozlenko korábban járt már próbajátékon a klubnál, ám megsérült, így a 31 esztendős légióstól elköszönt a szakmai stáb.
márc. 26
9:20
Labdarúgás: emléktáblát avatnak Deák Ferenc tiszteletére (She)
Emléktáblát avat Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata Deák Ferenc tiszteletére.
márc. 26
9:36
FTC: Elding kihagyta az edzést, kérdéses a játéka a Vasas ellen (She)
Anthony Elding kihagyta a Ferencváros csütörtöki edzését, és elképzelhető, hogy ki kell hagynia a vasárnapi, Vasas elleni bajnokit.
márc. 26
9:38
Tragédia: halálos balesetet szenvedett egy magyar ejtőernyős Texasban (She)
Halálos balesetet szenvedett ugrásakor egy magyar ejtőernyős csütörtökön az egyesült államokbeli Texasban.
márc. 26
9:40
Női kézilabda: a DVSC hosszabbított Juhász Gabriellával és Kiss Évával (She)
Még egy évvel, 2011. június 30-ig meghosszabbította szerződését az NB I-ben a harmadik helyen álló DVSC-Korvex női csapatával a jobbszélső Juhász Gabriella és a kapus Kiss Éva.
márc. 26
9:42
Man. City: érdeklődnek a Barcelonától a Stuttgartnál kölcsönben lévő Hleb iránt (She)
A Premier League ötödik helyén álló Manchester City már a következő szezonra készül. A francia L’Équipe értesülései szerint az angol klubcsapat érdeklődik az VfB Stuttgartnál kölcsönben lévő fehérorosz labdarúgó, Aljakszandr Hleb iránt.
márc. 26
9:44
Tenisz: Venus Williams és Daniela Hantuchová is továbbjutott (She)
A miami WTA-tornán egyesben bejutott a 3. fordulóba a 3. helyen kiemelt amerikai Venus Williams és a 19. helyen rangsorolt szlovák Daniela Hantuchová is. A férfiaknál az első fordulóban a hazai közönség előtt teniszező Mardy Fish két szettben nyert az argentin Leonardo Mayer ellen.
márc. 26
9:46
Tenisz: szombaton választják meg a hazai szövetség új elnökét (She)
Március 27-én 11 órától a Danubius Hotel Arénában tartja meg rendkívüli közgyűlését a Magyar Teniszszövetség, amelyen megválasztják a testület új elnökét a február 10-én lemondó Patay László helyére.
márc. 26
10:12
Brazília: Ronaldóék a környezetért is játszanak, 1 gól=100 fa (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Corinthians labdarúgói a környezetért játszanak: mérkőzésenként és rúgott gólonként 100-100 facsemetét ültetnek el. Brazília legnépszerűbb klubcsapatának sportolói ezzel szeretnék felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára.
márc. 26
10:14
Tenisz: Czink 15 órától játszik Kirilenkóval a miami tornán (She)
A Miamiban zajló női tenisztorna második fordulójában Czink Melinda péntek délután magyar idő szerint 15 órától játszik a 32. helyen kiemelt orosz Maria Kirilenkóval.
márc. 26
10:30
NHL: új szabályt hoztak a „gyanútlan játékosok” fejbe verése ellen (She)
Az NHL-ben szereplő jégkorongozók hivatalos szervezete elfogadta azt a szabályt, amely alapján súlyosan megbüntetik majd azokat a hokisokat, akik „gyanútlan játékosokat” ütnek fejbe.
márc. 26
10:32
Premier League: a szerdai incidens miatt büntetésre számíthat Mancini és Moyes is (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség megbüntetheti Roberto Mancinit, az élvonalbeli labdarúgó bajnokság ötödik helyén álló Manchester City menedzserét, illetve David Moyest, az Everton trénerét is a szerda esti mérkőzés hosszabbításában történt incidens miatt.
márc. 26
10:48
Brazília: Ronaldóék a környezetért is játszanak, 1 gól 100 fát ér (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Corinthians labdarúgói a környezetért játszanak: mérkőzésenként és rúgott gólonként 100-100 facsemetét ültetnek el. Brazília legnépszerűbb klubcsapatának sportolói ezzel szeretnék felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára.
márc. 26
10:50
Anglia: a szerdai incidens miatt büntetésre számíthat Mancini és Moyes (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség megbüntetheti Roberto Mancinit, az élvonalbeli labdarúgó bajnokság ötödik helyén álló Manchester City menedzserét, illetve David Moyest, az Everton trénerét a szerda esti mérkőzés hosszabbításában történt incidens miatt.
márc. 26
10:52
Premier League: Nani szerződést hosszabbított a Manchester Uniteddal (She)
Négy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Nani, a Manchester United portugál válogatott labdarúgója.
márc. 26
11:06
Élen a McLarenek Ausztráliában (Infostart)
A McLaren két pilótája, a brit Lewis Hamilton és a címvédő Jenson Button érte el a pénteki szabadedzések két legjobb idejét a Formula-1-es Ausztrál Nagydíjon, Melbourne-ben.
márc. 26
11:06
Tenisz: Czink 15 órától játszik Kirilenkóval a miami tornán (She)
A Miamiban zajló női tenisztorna második fordulójában Czink Melinda péntek délután magyar idő szerint 15 órától játszik a 32. helyen kiemelt orosz Maria Kirilenkóval.
márc. 26
11:08
Manchester United: szerződést hosszabbított a portugál szélső (She)
Négy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Nani, a Manchester United portugál válogatott labdarúgója.
márc. 26
11:24
Wales: Ryan Giggs 36 évesen is visszatérne a válogatottba (She)
A Manchester United 36 éves walesi középpályása, Ryan Giggs szívesen visszatérne hazája labdarúgó-válogatottjába, hogy helyettesítse a múlt hónapban kettős lábszártörést szenvedő Aaron Ramseyt.
márc. 26
11:26
Anderlecht: Juhász Roland újra társaival edzett, játszhat a hétvégén (She)
Az elmúlt hétvégén könnyebb sérülést szenvedő Juhász Roland a hét első felében külön edzett társaitól, de tegnap már együtt tréningezett a csapattal, és valószínűleg pályára léphet a vasárnapi bajnokin.
márc. 26
11:42
Ökölvívás: Roy Jones szerint Bernard Hopkins egy dögevő (She)
Már nem sok ideje van Roy Jones Jr.-nak és Bernard Hopkinsnak, amíg ismét a ringben néznek szembe egymással. A verbális megnyilvánulásoktól egyik bunyóst sem kell félteni, ezért, ahogy közeleg április 3., egyre több nyilakozat lát napvilágot a korábbi világbajnokoktól.
márc. 26
12:00
Norvégia: Nem érdekel hogyan, de meglesz az 50. gólom - Kovács Péter (She)
A norvég élvonalban szereplő Odd Grenland magyar csatára, Kovács Péter klubja hivatalos honlapjának nyilatkozott a vasárnapi FK Haugesund elleni bajnoki kapcsán. Elmondta, mindenképp szeretne betalálni, hogy végre elérje az 50. gólt csapata színeiben.
márc. 26
12:18
Szocsi 2014: megérkezett a zászló a játékoknak otthont adó városba (She)
Megérkezett pénteken az olimpiai zászló a Fekete-tenger partján fekvő Szocsiba, amely otthont ad majd az első oroszországi téli játékoknak 2014-ben.
márc. 26
12:20
Asztalitenisz: jövő csütörtökön lesz a közgyűlés, új elnök lehet (She)
Jövő csütörtökön tartja évi rendes közgyűlését a Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ), a tanácskozás egyik fő napirendi pontja az elnök személyének kérdése lesz.
márc. 26
12:22
Formula-1: Még soha nem volt ennyire erős autóm - Hamilton (She)
A brit Lewis Hamilton (McLaren) optimistán nyilatkozott az Ausztrál Nagydíj vasárnapi futamával kapcsolatban. Bizakodására okot ad, hogy a második szabadedzésen ő volt a leggyorsabb.
márc. 26
12:36
Tenisz: bűnösnek találták a doppingszerrel Ausztráliába érkező sportolót (She)
Egy brisbane-i bíróság bűnösnek találta pénteken a férfi teniszezők világranglistáján jelenleg 98. Wayne Odesniket, akinek csomagjaiban doppingszereket találtak januárban az ausztrál vámhatóság emberei.
márc. 26
12:38
Formula-1: téves riasztás miatt keltek korán Jenson Buttonék (She)
A Formula–1-es világbajnoki címvédő brit Jenson Buttonnak és csapattársának, Lewis Hamiltonnak is téves riasztás miatt kellett elhagynia melbourne-i szállodai szobáját péntek hajnali hat órakor.
márc. 26
12:40
DVTK: Ricketts a harmadosztályú csapatból sem emelkedik ki - Tornyi (She)
Tornyi Barnabás, a Diósgyőr vezetőedzője a klub hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n válaszolt szurkolói kérdésekre, levelekre. A szakember többek közt elmondta, az első mérkőzéseken jól megszervezte a csapat védelmét, s hogy nincs gond a futballisták motiváltságával sem. Tornyi szerint Rohan Ricketts viszont még az NB III-as csapatból sem emelkedik ki.
márc. 26
12:42
Női kézilabda: Mátéfi Eszter szűkítette keretét, Görbicz kimaradt (She)
Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a korábban kihirdetett bő keretét 18 fősre szűkítette. A magyar válogatott ezzel a létszámmal kezdi meg a felkészülést március 29-én, Tatán a Svédország elleni Európa-bajnoki selejtező csoportmérkőzésekre – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
márc. 26
12:54
Formula-1: Még sohasem volt ennyire erős autóm - Hamilton (She)
A brit Lewis Hamilton (McLaren) optimistán nyilatkozott az Ausztrál Nagydíj vasárnapi futamával kapcsolatban. Bizakodására okot ad, hogy a második szabadedzésen ő volt a leggyorsabb.
márc. 26
12:56
Formula-1: Heidfeldet választották meg a pilótákat tömörítő szervezet elnökének (She)
Nick Heidfeldet választották meg a Formula–1-es pilótákat tömörítő szakszervezet (GPDA) elnökének az Ausztrál Nagydíj első két szabadedzése utáni megbeszélésen.
márc. 26
13:12
Videó: saját kapuja előteréből lőtt kapásgólt a brazil futsalzseni (She)
Falcao, a brazil futsalválogatott kiváló képességű játékosa a Kolumbia elleni válogatott mérkőzésen is remekelt: saját térfélének közepéről kapásból lőtt parádés gólt. A találatot megtekintheti az alábbi videón.
márc. 26
13:30
Elismerés: Schmitt Pál is nemzetközi fair play díjat vehet át (She)
Tizennyolc sportember, köztük Schmitt Pál vehet át nemzetközi fair play díjat szombaton Pécsen, az Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozat keretében.
márc. 26
13:32
Liverpool: Teljesítményem nem a tőlem megszokott - Gerrard (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. helyén álló Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard elismerte, teljesítménye az idei szezonban jócskán elmaradt a tőle megszokottól.
márc. 26
13:48
Videó: futsalos csodagól, Falcao a saját térfeléről lőtt kapásgólt (She)
Falcao, a brazil futsalválogatott kiváló képességű játékosa a Kolumbia elleni válogatott mérkőzésen is remekelt: saját térfélének közepéről kapásból lőtt parádés gólt. A találatot megtekintheti az alábbi videón.

Keresés