2010. március 28. vasárnap

márc. 28
0:12
Primera División: a Real Zaragoza megleckéztette a Valenciát (She)
Meglepően nagy különbségű, 3–0-s vereséget szenvedett a Valencia a Real Zaragoza otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
márc. 28
4:30
Újpesti kínok (Blikk)
BUDAPEST — Véget ér-e a lilák szenvedése? Ez volt a kérdés a labdarúgó-NB I 20. fordulójában az Újpest– Honvéd rangadón. A mostanában gyengélkedő hazaiak pocsék tavaszt produkáltak eddig.
márc. 28
4:34
Fiával ünnepelt Palkovics Krisztián (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR — Kisfia és ifj. Ocskay Gábor (†33) emléke volt a legnagyobb motiváció Palkovics Krisztián (34) számára ebben a szezonban. A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongozója parádés teljesítményt nyújtott az osztrák ligában és a magyar bajnokságban is.
márc. 28
5:06
Olimpiai bajnokok sora tanul menedzsernek (Blikk)
BUDAPEST — Különleges osztálytalálkozót szervezett két kolléganőjével Kovács Ágnes (28). A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar kommunikációs referense, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó azért gyűjtötte maga köré leghíresebb sporttársait, hogy közös kép készüljön róluk, s a tablót majd a májusi TF-napokon is használják.
márc. 28
7:30
NBA: Gasol és Bryant vezetésével győzött a Lakers Houstonban (She)
A Los Angeles Lakers a 30 pontig jutó Pau Gasol és az egy assziszt híján tripla duplát elérő Kobe Bryant vezetésével 109–101-re megverte a Rocketst Houstonban az NBA alapszakaszának 146. játéknapján.
márc. 28
7:32
Ökölvívás: Abrahamot leléptették sportszerűtlensége miatt, Dirrell nyert (She)
Andre Dirrell győzelmével zárult az Arthur Abraham elleni mérkőzés Detroitban a nagyközépsúlyú Szuperhatok mérkőzéssorozatában, miután az örmény származású német bokszolót leléptették sportszerűtlensége miatt.
márc. 28
7:34
NHL: nyolc év után ismét a rájátszásba jutott a Phoenix Coyotes (She)
A Phoenix Coyotes 6–2-re legyőzte hazai pályán a Colorado Avalanche-t, és 2002 óta először jutott be a rájátszásba az NHL alapszakaszának 155. játéknapján. A nyári csődje óta a liga által tulajdonolt Coyotes playoff-szereplése már a meccs előtt biztossá vált, miután a Calgary Flames kikapott a Boston Bruinstól.
márc. 28
8:06
Formula-1: Di Grassi és Glock a bokszutcából rajtol a Virginnel (She)
A Virgin-istálló két pilótája, Luca di Grassi és Timo Glock a bokszutcából rajtol az Ausztrál Nagydíjon, mivel mindkét versenyző autóján kicserélték néhány alkatrészt.
márc. 28
8:08
Formula-1: az Ausztrál Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Magyar idő szerint vasárnap reggel elrajtol a 2010-es Formula–1-es világbajnokság második futama, az Ausztrál Nagydíj. Kövesse élőben a versenyt a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 28
8:24
Button nyerte az ausztrál futamot (Infostart)
Balesettel indult a Formula-1 ausztrál futama. Végül Button nyert, Kubica a második, Massa ért célba a harmadik helyen. Vettel a 26. körben az élről esett ki, fékhiba miatt.
márc. 28
8:42
Tenisz: Roger Federer magabiztosan jutott tovább Miamiban (She)
Az első helyen kiemelt Roger Federer magabiztosan, két játszmában megverte az ecuadori Nicolás Lapenttit a Miamiban zajló ATP-torna második fordulójában.
márc. 28
9:00
Tenisz: Venus Williams simán győzött, és a nyolcaddöntőbe jutott (She)
A harmadik helyen kiemelt amerikai Venus Williams könnyedén, két szettben megverte az olasz Roberta Vincit a Miamiban zajló WTA-torna harmadik fordulójában, és a nyolcaddöntőbe jutott.
márc. 28
9:02
Ökölvívás: nagy meglepetésre kiütötték Hugo Hernán Garayt (She)
Úgy tűnik, véget ért Erdei Zsolt mumusa, Hugo Hernán Garay karrierjének érdemi része. Az argentin bunyós WBA eliminációs meccset bokszolhatott Chris Henry ellen Mexikóban, de már a nyitó menetben kapitulált.
márc. 28
9:39
Kiesett a címvédő Murray (Metropol)
A címvédő, harmadik helyen kiemelt Andy Murray meglepetésre már a második fordulóban kiesett a Miamiban zajló keménypályás tenisztornán.
márc. 28
9:51
U17-es válogatott: emberhátrányban ikszeltek a mieink a szerbekkel (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott a csütörtöki, Németország elleni minimális vereség után szombaton az első körben a hazai együttest 2–1-re legyőző Szerbiával mérkőzött meg a Svájcban megrendezett Eb-selejtező elitkörben. Csapatunk – amely Tar Zsolt kiállítása miatt a 29. perctől emberhátrányban futballozott – 0–0-s döntetlent ért el. A nap másik mérkőzésén Svájc 1–0-ra legyőzte Németországot.…
márc. 28
9:53
Formula-1: Button nyerte meg a kaotikus Ausztrál Nagydíjat (She)
Jenson Button nyerte meg az Ausztrál Nagydíjat Melbourne-ben. A második helyen Robert Kubica, a harmadikon Felipe Massa zárt a számos ütközéssel tarkított futamon.
márc. 28
10:15
Button nyerte az Ausztrál Nagydíjat (Metropol)
A címvédő Jenson Button, a McLaren brit pilótája nyerte az autós gyorsasági világbajnokság idei második futamát, a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjat.
márc. 28
10:15
"Egész évben minden napom fiam emlékével telt" (Behaviour)
A kosárlabdából átvett terminus technicus szerint söpréssel, azaz 4-0-lal nyerte meg a magyar jégkorong bajnokságot a Sapa Fehérvár AV19: a címvédő a finálé legélesebb meccsén büntetőkkel verte a Dunaújvárosi Acélbikákat, így sorozatban nyolcadszor, összességében tizenegyedszer aranyozott!
márc. 28
10:17
Hoki - a sikerek ellenére távozik az edző (Behaviour)
Távozik Jarmo Tolvanen, a bajnok Fehérvár jégkorongcsapatának finn vezetőedzője.
márc. 28
10:27
Formula-1: Button először úgy érezte, hogy katasztrofális döntést hoztak (She)
Az Ausztrál Nagydíjat megnyerő Jenson Button futam utáni nyilatkozatában arról beszélt, hogy a kerékcserét követő első néhány kanyar után – amikor gyakran elhagyta a pályát – úgy gondolta, hogy borzalmas döntést hoztak, ám végül nekik lett igazuk.
márc. 28
10:29
Női labdarúgás: szerdán magyar-bosnyák vb-selejtező lesz Sopronban (She)
A női labdarúgó-világbajnokság selejtezői már javában tartanak, és a mieink kimondottan jól, veretlenül a második helyen állnak az európai 4-es csoportban. Szerdán, utolsó hazai találkozójukon Bosznia-Hercegovina együttesét fogadják Sopronban.
márc. 28
11:18
Bátor húzással lett első Button (Infostart)
Remek taktikai húzás segítette győzelemhez a címvédő Jenson Buttont az Ausztrál Nagydíjon: a McLaren versenyzője akkor váltott slick gumira a szemerkélő esőben, amikor ezt más még nem merte megtenni. A második helyen a 9. pozícióból rajtoló renault-s Robert Kubica végzett, míg a harmadikon a sokat hibázó ferraris, Felipe Massa végzett. Sebastian Vettel ezúttal nem tudta befejezni a futamot.
márc. 28
11:18
Labdarúgás: Fradi-Vasas, madridi derbi, Milan-Lazio - a mai program (She)
Derbit rendeznek Madridban a spanyol bajnokság 29. fordulójában: a Real Madrid az Atlético Madriddal csap össze a Bernabéuban. A Milan egy pontra felzárkózhat a listavezető Inter mögé az olasz bajnokságban, míg a Ferencváros a Vasassal csap össze a Soproni Ligában. Tekintse meg a mai programot!
márc. 28
11:54
Videó: Waltner szerezte csapata becsületgólját a Salzburg ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, az osztrák labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában Waltner Róbert csapata, a Mattersburg hazai pályán méretes zakót kapott: 6–1-es vereséget szenvedett a listavezető Red Bull Salzburgtól. A Mattersburg szépítő gólját a 77. percben a végig pályán lévő magyar légiós szerezte, ezt most videón is megmutatjuk.
márc. 28
11:56
Anglia: Gerrard öt éven belül a válogatottal vb-t, a Poollal BL-t nyerne (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool középpályása, Steven Gerrard reméli, öt éven belül sikerül megvalósítania két álmát: elhódítani a BL-trófeát, a nemzeti csapattal pedig vb-címet nyerni.
márc. 28
12:30
Videó: nézze meg Bodor Boldizsár Heerenveennek lőtt gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a holland labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában Bodor Boldizsár együttese, a Roda hazai pályán 4–2-re legyőzte a 9. perctől emberhátrányban játszó Heerenveent. A kerkradei csapat negyedik gólját a végig pályán lévő magyar légiós szerezte – ezt az alábbi videón megtekintheti.
márc. 28
12:48
Ökölvívás: Joe Calzaghe beismerte, hogy kokainozott a visszavonulása óta (She)
Beismerte, hogy tavalyi visszavonulása óta kokainozott Joe Calzaghe nagyközépsúlyú profi világbajnok ökölvívó, aki veretlenül hagyta el a szorítók világát.
márc. 28
13:24
Portsmouth: közel 10 millió fontot kasszírozhat a klub játékos eladásokból (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Portsmouth hamarosan két meghatározó játékosától válhat meg annak érdekében, hogy stabilizálódjon a klub anyagi helyzete.
márc. 28
13:42
Formula-1: Hülkenberg csalódott a Kobajasival történt ütközés miatt (She)
A Williams újra pontszerző helyen zárt Rubens Barrichello révén, Nico Hülkenberg számára viszont idejekorán véget ért az Ausztrál Nagydíj. Vélemények a melbourne-i futamról a két versenyző és Sam Michael technikai igazgató szemszögéből.
márc. 28
14:18
Tenisz: Balázs Attila újabb győzelmével egyre feljebb a ranglistán (She)
Ismét begyújtotta a rakétákat első számú férfi teniszjátékosunk, Balázs Attila: a még mindig csak 21 éves teniszező tavaly az év vége felé előbb két, 15 000 dolláros horvátországi tornán is a döntőig jutott októberben, majd novemberben már meg is nyert két hasonló díjazásút Iránban, amivel akkor mintegy 200 helyet lépett előre a világranglistán. Most megint déli szomszédainknál vett lendületet,…
márc. 28
14:20
BL: Henry kihagyta volna az „érzelmes” londoni visszatérést (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának francia támadója, Thierry Henry különleges és érzelmes mérkőzést vár az Arsenal elleni, szerdai Bajnokok Ligája-negyeddöntőtől.
márc. 28
14:36
Atlétika: etióp és kenyai siker a 30. berlini félmaratonon (She)
Eshetu Wondimu és Pasalia Kipkoech jóvoltából etióp és kenyai siker született vasárnap a 30. berlini félmaratonon.
márc. 28
14:38
Serie B: otthon kapott ki a Reggina, Kovácsik Ádám a padon ült (She)
A Serie B 32. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Kovácsik Ádámot végig a kispadon tudó Reggina hazai pályán 2–1-re kikapott a Torinótól.
márc. 28
14:40
Eredivisie: a Feyenoord nem tudta bevenni Babos Gábor kapuját (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén Babos Gábor csapata, a NEC Nijmegen hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Feyenoorddal. A magyar légiós végig védte a találkozót.
márc. 28
14:54
Sílövészet: a németek nyerték meg a vegyesváltó világbajnokságot (She)
A német csapat győzelmével ért véget a vegyesváltó-világbajnokság az oroszországi Hanti-Manszijszkban. Az utolsó világkupahétvége keretében megrendezett viadalon Magdalena Neunerék leiskolázták a mezőnyt, csaknem másfél perces előnnyel szerezték meg az első helyet.
márc. 28
14:56
Sport: a Yankees baseballozói a legjobban kereső csapatjátékosok (She)
A New York Yankees baseballozói a világ legjobban kereső csapatjátékosai, megelőzve a Real Madrid futballistáit.
márc. 28
14:58
Barcelona: Iniesta megsérült, kihagyja az Arsenal elleni BL-meccset (She)
Andrés Iniesta, a Barcelona középpályása megsérült tegnap a Mallorca ellen megnyert (1–0) spanyol bajnokin, és biztosan ki kell hagynia az Arsenal elleni, szerdai Bajnokok Ligája-meccset.
márc. 28
15:12
Premier League: a Blackburn hozta a kötelezőt a Burnley otthonában (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén a Blackburn David Dunn büntetőből szerzett góljával 1–0-ra nyert az utolsó előtti Burnley otthonában.
márc. 28
15:14
Németország: Khedira vb-szereplése is veszélybe került sérülése miatt (She)
Mint arról beszámoltunk, egy hónapra kidőlt térdsérülése miatt Sami Khedira, a VfB Stuttgart középpályása. Elképzelhető, hogy a kihagyás vb-kerettagságát is veszélyezteti.
márc. 28
15:30
Juventus: megdobálták a csapatbuszt, tarkón legyintették Zebinát (She)
A Juventus labdarúgócsapatának drukkerei meglehetősen közvetlen módon jelezték a játékosoknak az Atalanta elleni meccs előtt: nagyon elégedetlenek a szezonbeli szerepléssel.
márc. 28
15:48
Bundesliga 2.: nagyon kikapott az Augsburg, lépéselőnyben a St. Pauli (She)
Súlyos vereségbe szaladt bele Aachenben a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság tavasszal eddig legjobban szereplő csapata, az FC Augsburg: a bajorok 4–0-ra kaptak ki az Alemannia Aachentől.
márc. 28
15:50
Bulgária: pisztolyaggyal verték össze a Levszki Szófia légiósát (She)
Rablótámadás érte a szófiai városi derbi (Levszki–CSZKA) után a Levszki labdarúgóját, Michael Tawiaht.
márc. 28
16:06
Eredivisie: Babos szerint jobb volt a NEC, mint a Feyenoord, csak balszerencsés (She)
Csalódottan értékelte a Feyenoord ellen elért 0–0-s döntetlent Babos Gábor, a NEC Nijmegen labdarúgócsapatának magyar kapusa.
márc. 28
16:15
Öt magyar aranyérem a karatés Európa Kupán (Metropol)
A tradicionális karate művelőit összefogó világszervezet, a WTKA budapesti Európa Kupájának és nemzetközi bajnokságának nyitányán küzdelemben öt súlycsoportban is magyar győztest avattak.
márc. 28
17:18
Idegenben nyert a Veszprém a kézilabda BL-ben (Infostart)
Az MKB Veszprém óriási lépést tett a nyolc közé jutásért a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a nyolcaddöntő első mérkőzésén 27-23-ra nyert a román Constanta otthonában.
márc. 28
17:27
Idegenben nyert a Veszprém a BL-ben (Metropol)
Az MKB Veszprém óriási lépést tett a nyolc közé jutásért a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a nyolcaddöntő első mérkőzésén 27-23-ra nyert a román Constanta otthonában.
márc. 28
17:36
Ha nehezen is, de nyert a Juventus (Infostart)
A hetek óta botladozó Juventus vasárnap a hajrában szerzett góllal hazai pályán legyőzte a bennmaradásért küzdő Atalantát az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
márc. 28
17:36
Soproni Liga: Ferencváros-Vasas mérkőzés élőben, az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 20. fordulójának záró mérkőzése, a Ferecváros–Vasas találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 28
17:38
Bundesliga: megtört a hoffenheimi gólcsend, de a Freiburg elvitt egy pontot (She)
Hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Hoffenheim a Freiburggal a német labdarúgó Bundesliga 28. fordulójának vasárnap délutáni találkozóján.
márc. 28
17:40
Tereprali: Kordáék nyertek Mohácson Szalayék és Palikék előtt (She)
A tereprali ob 1. futamát, a Mohács-kupát a Nissannal versenyző Korda Erik, Tóth György páros nyerte a Szalay, Bunkoczi és Palik, Darázsi kettős előtt.

Keresés