2010. március 3. szerda

márc. 3
2:09
Tenisz: Szávay nagy küzdelemben, döntő szettben nyert Görges ellen (She)
Ha igen nagy küzdelem árán is, de bejutott Szávay Ágnes a monterreyi WTA-tenisztorna 2. fordulójába, miután 6:3, 3:6, 6:3-ra legyőzte a német Julia Görgest. Szávayra a második körben is német ellenfél vár: a Hradeckát sima két szettben megverő Grönefelddel csap össze.
márc. 3
2:09
Nyerő leszez a motor (Blikk)
Valencia — Újabb kategóriában próbálta ki magát Talmácsi Gábor (28).
márc. 3
6:57
Öt karika és öt nagy pillanat (Behaviour)
A szervezőbizottsági gyorsjelentés óta tudjuk, hány dollárt költött és mennyi belépőjegyet vásárolt a sokadalom, illetve milyen csúcsok dőltek meg a vancouveri téli olimpián, de az javasoljuk Önöknek, kicsit nézzenek még vissza.
márc. 3
6:59
A Vasas és az Eger negyeddöntős lehet (Behaviour)
Utolsó, döntő meccséhez érkezett a vízilabda Euroliga csoportköre: a három magyar csapatból kettő továbbjuthat, de ehhez mindkettőnek igen erős rivális ellen kell bravúrgyőzelmet aratnia.
márc. 3
7:15
Izrael: országúton támadták meg az edzőt a fanatikusok, lemondott (She)
Lemondott Guy Azouri, az izraeli élvonalban szereplő Hapoel Beer-Sheva szakvezetője, miután a csapat elégedetlen fanatikusai az országúton rátámadtak autójára az együttes Ahi Nazaret elleni, 2–2-es döntetlenjét követően.
márc. 3
7:15
Győrbe jönnek az oroszok (Behaviour)
Idei első mérkőzését vívja szerdán a magyar labdarúgó-válogatott, amely 19.30 órától Győrben a 2008-as Európa-bajnokságon négy közé jutott, a nyári világbajnokságról ellenben lemaradó orosz alakulattal csap össze.
márc. 3
7:17
NBA: szoros meccsen győzött a Boston, sima Lakers-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 122. játéknapján a Boston Celtics szoros meccsen győzött Detroitban, míg a  Los Angeles Lakers hazai pályán 23 ponttal nyert az Indiana Pacers ellen.
márc. 3
7:17
Miccoli visszaadja Maradona fülbevalóit (Behaviour)
Fabrizio Miccoli, az olasz Palermo labdarúgója személyesen szeretné visszaadni Diego Maradonának, az argentin válogatott szövetségi kapitányának fülbevalóját.
márc. 3
7:33
NHL: újra dübörög a szezon - 12 meccsen 78 gól született (She)
A vancouveri téli olimpia után újra beindult a nagyüzem az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban. Magyar idő szerint tegnap hajnalban egy meccset játszottak, mára virradóra pedig 12 találkozót rendeztek, ezeken összesen 78 gól született. A legnagyobb különbségű győzelmet a Philadelphia aratta, amely a Tampa Bay ellen idegenben 7–2-re nyert.
márc. 3
7:35
F1: „Michael Schumacher más, mint a normális emberek” - Lauda (She)
A teszteken elért gyengébb eredményei ellenére a visszatérő Michael Schumachert tartja a március 14-én kezdődő szezon egyik favoritjának Niki Lauda, az osztrákok korábbi háromszoros Formula-1-es világbajnoka.
márc. 3
7:51
Így nyert a brazil futballválogatott Londonban - videóval (Infostart)
A brazil labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 2-0-re győzte le Írország nemzeti csapatát kedden este Londonban.
márc. 3
7:51
MotoGP: Sebestyén Corsi helyén, a Fontana Racingnél versenyezhet (She)
Tavaly év végén arról számoltunk be, hogy Sebestyén Péter a Loncin Racing Team tagjaként versenyezhet a MotoGP 125 kcm-s géposztályában, ám a legfrissebb hírek szerint a Moto2-be szerződő Simone Corsi helyén, a Fontana Racing csapatnál állhat rajthoz az újonc magyar pilóta.
márc. 3
8:27
Nem eladó a Manchester United (Infostart)
Nem hajlandók tárgyalni a Manchester United eladásáról a klub amerikai tulajdonosai. Az egyesület iránt egy Vörös lovagoknak nevezett pénzügyi csoport érdeklődött.
márc. 3
8:27
Ovecskin szerint Kanada megérdemelten nyert (Metropol)
Alekszandr Ovecskin, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik legnagyobb sztárja szerint a kanadai válogatott teljesen megérdemelten szerezte meg a vancouveri téli olimpia aranyérmét.
márc. 3
9:03
Tenisz: az első helyen kiemelt Jankovics máris kiesett Monterreyben (She)
Az első helyen kiemelt Jelena Jankovics máris kiesett a Monterreyben zajló WTA-tornán: az első fordulóban a lett Anastasija Sevastovától kapott ki három játszmában.
márc. 3
9:03
Éllovas maradt a Real Madrid (Metropol)
Sorozatban ötödször végzett a Deloitte speciális futballbajnokságának, a Football Money League-nek az élén a Real Madrid.
márc. 3
9:39
Schalke: a Bayern ellen góllal debütáló Matip hosszabbított (She)
Három és fél éves profi szerződést kötött a 18 esztendős Joël Matippal a német Bundesligában szereplő Schalke labdarúgócsapata.
márc. 3
9:41
Labdarúgás: magyar-orosz, francia-spanyol, német-argentin a mai programban (She)
Számos nemzetközi felkészülési mérkőzést rendeznek ma: a Magyarország–Oroszország találkozó mellett – többek között – izgalmasnak ígérkezik a franciák és a spanyolok, valamint a németek és az argentinok meccse is. Az U21-es magyar válogatott pedig nagyon fontos Eb-selejtezőt játszik Olaszországban 18 órakor.
márc. 3
9:43
Spanyolország: a Sevilla szerződtetné Cacaut a Stuttgarttól (She)
Spanyol lapértesülés szerint a Sevilla a nyáron igyekszik megszerezni a VfB Stuttgarttól Cacaut, akinek lejár a szerződése a sváb klubnál.
márc. 3
9:57
Holland csúcstalálkozó a magyar-oroszon (Infostart)
A világbajnoki részvételről lecsúszó oroszok elleni kezdi a 2010-es évet a magyar labdarúgó-válogatott. Erwin Koeman szövetségi kapitány azt mondta, tudatosan választott nehéz ellenfeleket a felkészülési időszakra az Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülés jegyében. A szbornaja kispadjától a győri találkozón búcsúzik Guus Hiddink.
márc. 3
9:57
Labdarúgás: Ronaldóval fociztak a Coldplay zenekar tagjai (She)
Koncertsorozatuk szünetében Ronaldóval és a Corinthians többi játékosával fociztak a Grammy-díjas brit Coldplay zenekar tagjai, akik a brazil sztárt egy mezzel is meglepték, amelyen a „Coldplay" és a „Viva la Vida" feliratok szerepelnek.
márc. 3
9:57
"Schumacher más, mint a normális emberek" (Behaviour)
A teszteken elért gyengébb eredményei dacára a visszatérő Michael Schumachert tartja a március 14-én kezdődő szezon egyik favoritjának Niki Lauda, az osztrákok korábbi háromszoros Forma-1-es világbajnoka.
márc. 3
10:15
Manchester United: csökkent a klub adóssága a tavalyi év során (She)
Bár tegnap brit források arról számoltak be, hogy a Manchester United adósságállománya 2005 óta 1.1 milliárd dollárral emelkedett, a klub 2009-es év végi jelentése kismértékű csökkenésről számol be.
márc. 3
10:15
Wade vezérletével győzött a Miami - NBA-eredmények! (Behaviour)
Dwyane Wade 35 ponttal és 12 gólpasszal segítette csapatát, a Miami Heatet a Golden State Warriors elleni 110-106-os győzelemhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) keddi játéknapján.
márc. 3
10:33
U21-es válogatott: Simon Andrással és Lencsével támad a magyar csapat (She)
Kulcsfontosságú Eb-selejtezőre készül U21-es labdarúgó-válogatottunk: a magyar fiatalok szerdán Rietiben lépnek pályára, Olaszország vendégeként. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.
márc. 3
10:33
NHL: nyert a címvédő az olimpia utáni első mérkőzésén - Eredmények! (Behaviour)
A címvédő Pittsburgh Penguins 3-2-re nyert a Buffalo Sabres ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
márc. 3
10:35
Argentína: Maradona edzés közben a pályán szivarozott - fotó! (She)
A pályán szivarozott a müncheni edzés közben Diego Maradona, a németek elleni esti barátságos mérkőzésre készülő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 3
10:51
MTK: Filipovicsot kiengedték a kórházból, de nem tudni, mikor edzhet (She)
Kiengedték a Baleseti Központból Nenad Filipovicsot, ám egyelőre kérdéses, hogy az arccsonttörést szenvedett szerb légiós mikor kezdheti újra az edzéseket.
márc. 3
10:51
Szivar a pályán, zuhany a sajtótájékoztatón (Behaviour)
A pályán szivarozott a müncheni edzés közben Diego Maradona, a németek elleni esti barátságos mérkőzésre készülő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 3
11:09
Vízilabda: megműtötték Gyarmati Dezsőt, de már elhagyta a kórházat (She)
Hazaengedték a kórházból Gyarmati Dezsőt, a magyar vízilabda játékos- és edzőlegendáját.
márc. 3
11:09
Négy magyarral rajtol Mexikóban az öttusázók Világkupa-idénye (Behaviour)
Csütörtöktől vasárnapig rendezik a mexikói Playa del Carmenben az öttusázók idei Világkupa-sorozatának első versenyét, amelyen négy magyar vesz részt.
márc. 3
11:27
Hazaengedték a kórházból Gyarmati Dezsőt (Infostart)
Hazaengedték a kórházból Gyarmati Dezsőt, a magyar vízilabda játékos- és edzőlegendáját.
márc. 3
11:27
Vívás: magyar aranyérem az athéni kadett Európa-bajnokságon (She)
Várhelyi Kata arany-, Márton Anna bronzérmet szerzett a kadett vívók athéni Európa-bajnokságán – adta hírül a magyar szövetség hivatalos honlapja.
márc. 3
11:29
KS Fans: posztermagazin a Formula-1 jegyében! (She)
Megjelent a Képes Sport posztermagazinja – 19 poszteren ezúttal a Formula–1 sztárjai és versenyautói: Michael Schumacher, Jenson Button, Sebastien Vettel, Mercedes, Red Bull, Lotus, Ferrari és sokan mások…
márc. 3
11:31
Liverpool: Mascherano új szerződést kaphat, nehogy elvigye a Barca (She)
Sajtóhírek szerint a Liverpool labdarúgócsapata új szerződést ajánl argentin középpályásának, Javier Mascheranónak, hogy megelőzze a Barcelona esetleges nyári érdeklődését.
márc. 3
11:33
Olaszország: Tottit választották a legjobb aktív játékosnak (She)
Francesco Tottit választották meg a legjobb aktív olasz labdarúgónak a La Gazzetta dello Sport szavazásán. Száz olasz híresség vett részt a voksoláson, köztük focisták, politikusok és televíziós személyiségek. Totti mögött klubtársa, Daniele De Rossi végzett a második helyen, őt az AC Milan játékosa, Andrea Pirlo követi.
márc. 3
11:45
Elégedett fociválogatottjával Brazília (Behaviour)
A brazil sajtó összességében elégedetten fogadta a labdarúgó-válogatott Írország nemzeti csapata felett aratott 2-0-s győzelmét, s különösen Kakát, Robinhót és Adrianót dicsérte a kedd esti, londoni barátságos 90 perc után.
márc. 3
11:47
Eltűnt a kanadai hokihős felszerelése (Behaviour)
Eltűnt az olimpiai döntőn használt felszerelése Sidney Crosbynak, aki a hosszabbításban szerzett góllal aranyéremhez juttatta vasárnap a kanadai jégkorong-válogatottat.
márc. 3
12:03
Világranglista: Magyarország négy helyet előrelépett, Spanyolország vezet (She)
A magyar válogatott – négy helyet javítva egy hónappal korábbi helyezésén – a 48. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség aktuális világranglistáján, amelyet továbbra is a spanyolok vezetnek.
márc. 3
12:03
Gera nem békül Koemannal (Blikk)
TELKI — Gera Zoltán (30) nem tér vissza a magyar válogatottba! Legalábbis a közeljövőben biztosan nem.
márc. 3
12:39
NHL: a 48 éves Chris Chelios az Atlanta színeiben térhet vissza (She)
Amerikai internetes források beszámolója szerint a 48 éves Chris Chelios az Atlanta Thrashers játékosaként visszatérhet az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságba.
márc. 3
12:39
Újra otthon a vízilabda legenda (Behaviour)
Hazaengedték a kórházból Gyarmati Dezsőt, a magyar vízilabda játékos- és edzőlegendáját.
márc. 3
13:16
Portugália: Queiroz szerint a vb-selejtezők megedzették csapatát (She)
Carlos Queiroz, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint azzal, hogy nehezen sikerült csak kiharcolniuk a világbajnoki részvételt, csapata egységesebbé vált, játékosai megmutatták, hogy tudnak küzdeni egymásért.
márc. 3
13:16
Visszalépett a USF1 csapat a Formula-1-től (Infostart)
Másfél héttel a szezonrajt előtt visszalépett a Formula-1-es részvételtől az idény egyik újoncaként beharangozott USF1 csapat.
márc. 3
13:16
Őszi készültség, tavasszal (Behaviour)
Mivel nekünk azt tanították, nézzük mindig a dolgok jó oldalát, azzal kell kezdeni: helyzeti előnyét próbálja kihasználni a magyar labdarúgó-válogatott. Miközben a világ szerencsésebb része a nyári vb-re készül, honfitársaink máris az ősszel kezdődő Európa-bajnoki kvalifikációs sorozatra fókuszálva fogadják ma az orosz együtteset. Fiatalabb együttesünk, az U21-es garnitúra viszont sordöntő meccset…
márc. 3
13:33
Javított a magyar csapat a FIFA-rangsorban (Infostart)
A magyar válogatott négy hellyel előrébb lépett legutóbbi, februári pozíciójához képest, így a 48. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján.
márc. 3
13:33
DVSC: Mészáros csalódott, hogy nem mutatkozhatott be a válogatottban (She)
Mészáros Norbert, a DVSC-TEVA védője csalódott amiatt, hogy nem mutatkozhat be a magyar válogatottban az Oroszország elleni felkészülési mérkőzésen – a 29 éves játékos a magyar bajnok hivatalos honlapjának beszélt erről, és a hétvégi bajnoki találkozóról.
márc. 3
13:51
Boca Juniors: Palermo beállította a klub legeredményesebbjének rekordját (She)
Martín Palermo betalált a Boca Juniors Vélez Sarfield elleni bajnokiján (4–4), és ezzel beállította Roberto Cherro rekordját, aki az argentin klub történetének legeredményesebb góllövője volt.
márc. 3
13:51
Visszalépett az USF1 a Forma 1-től (Behaviour)
Másfél héttel a szezonrajt előtt visszalépett a Forma-1-es részvételtől az idény egyik újoncaként beharangozott USF1 csapat.
márc. 3
14:09
Formula-1: a USF1 már csak a 2011-es indulásban reménykedik (She)
A USF1-istálló másfél héttel a 2010-es szezon első versenye előtt feladta a versenyfutást az idővel: az újonc csapat leállította a munkát, és csak 2011-től szeretne a száguldó cirkuszban versenyezni.

Keresés