2010. március 30. kedd

márc. 30
0:12
Ligue 1: nem nyert az Auxerre, hármas holtverseny az élen (She)
Nem tudott pontelőnnyel a tabella élére kerülni az Auxerre csapata a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, miután 0–0-s döntetlent játszott a Monacóval.
márc. 30
0:30
Románia: idegenben nyertek a kolozsváriak, vezetik a tabellát (She)
Két ponttal vezeti a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláját a CFR Cluj, miután 1–0-ra győzött Brassóban. A kolozsváriakat a Temesváron győző Vaslui követi két ponttal lemaradva. Az élmezőny rendkívül szoros 24 forduló után, a CFR-t és a 6. helyen álló Unireát mindössze 4 pont választja el egymástól.
márc. 30
1:24
Tenisz: Federer nyert, Bartoli lemosta a pályáról Kuznyecovát (She)
Két rövidítéses játszmában jutott túl Roger Federer Florent Serrán a miami tenisztornán.
márc. 30
2:36
Megint elkapjuk a Bayernt! (Blikk)
MÜNCHEN – Szép emlékei vannak a Manchester United labdarúgócsapatának a Bayern Münchennel kapcsolatban a Bajnokok Ligájában. A Vörös Ördögök tizenegy éve a sorozat történetének egyik legizgalmasabb fináléjában győzték le a bajorokat. A hosszabbítás perceiben fordítottak, s nyertek 2-1-re.
márc. 30
6:54
BL: Robben aligha, Rooney biztosan játszik (Behaviour)
Szinte minden a Manchester United mellett szól a Bayern München elleni párharc kezdete előtt, a németek legfőbb reménysége a hazai pálya kínálta elvi előny lehet a labdarúgó Bajnokok Ligája kedd esti negyeddöntős nyitányán.
márc. 30
6:56
Ifjabb Tóth: "Egyszer sem hibázhatsz! (Behaviour)
Még a rosszakarói sem mondhatják azt ifjabb Tóth Jánosról, hogy rutintalan versenyző lenne, ám három év után még a hétszeres bajnoknak sem sikerült győzelemmel visszatérni a hazai rali bajnokságba. A népszerű Janika azonban Tagai Róberttel és a Super2000-es Peugeot 207-sel - ami megközelítőleg 30 km/h-val lassabb, mint a többi N-kategóriás autó - az idénynyitó Start Autó Eger-ralin a harmadik…
márc. 30
6:58
Érzelemdús BL-este (Behaviour)
Amikor a világ legkedveltebb labdarúgó klubsorozata a végjáték felé közelít, az önmagában lélekmelengető. De amikor a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében megismétlődik a 1999-es finálé, s két francia egylet egymással rivalizál, az fokozottan bizsergető.
márc. 30
7:00
Legyen ön is MLSZ-elnökjelölt (Behaviour)
Bárki elindulhat az MLSZ elnöki tisztségéért, aki az alapszabályban leírtak szerint nagykorú, cselekvőképes magyar állampolgár, aki nem áll a közügyektől, valamint sportszakmai tevékenységtől eltiltás hatálya alatt, összegyűjtött 35 jelölést és nem született ellene jogerős elmarasztaló ítélet bűncselekmény elkövetése miatt.
márc. 30
7:06
Vb 2010: Oscar Tabárez megismételné az 1990-es eredményét (She)
A világbajnokságra húsz év szünet után visszatérő Oscar Tabárez megismételné az 1990-es eredményét az uruguayi labdarúgó-válogatottal a nyári, dél-afrikai tornán.
márc. 30
7:42
Tenisz: Venus Williams, Clijsters és Henin is továbbment Miamiban (She)
Venus Williams, Kim Clijsters és Justin Henin is sikerrel vette a Miamiban zajló tenisztorna női egyesének 4. fordulóját.
márc. 30
8:24
NHL: Crosby-Ovecskin csata a következő Winter Classicon? (Behaviour)
Könnyen elképzelhető, hogy jövőre a Pittsburgh Penguins-Washington Capitals csatát rendezik meg nyitott pályán az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hagyományos Winter Classic elnevezésű mérkőzésén.
márc. 30
8:54
Röplabda: Dunaújváros rendezi a pótselejtezőt, továbbjutnának a mieink (She)
Április 7. és 11. között Dunaújváros rendezi a férfi junior röplabda Eb-selejtező D-csoportjának küzdelmeit.
márc. 30
9:12
Videó: íme, Tévez mesterhármasa a Wigan elleni meccsen! (She)
A Premier League hétfő esti meccsén a Manchester City 3–0-ra megverte a Wigant, a gólok pedig egytől egyig Carlos Tévez nevéhez fűződtek. Tekintse meg az argentin tripláját!
márc. 30
9:14
Anglia: Gulácsi volt a Bogdánék elleni mérkőzés legjobb játékosa (She)
A Liverpool tartalékegyüttese 2–1-re nyert idegenben a Bolton ellen, és a győzelemhez Gulácsi Péter remek teljesítménnyel járult hozzá.
márc. 30
9:48
Golf: Ernie Els győzött a US PGA Tour orlandói állomásán (She)
A dél-afrikai Ernie Els nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozata, a US PGA Tour Orlandóban rendezett, 6 millió dollár összdíjazású viadalát.
márc. 30
9:50
Ligakupa: Nyíregyházán mindkét csapatban bizonyíthatnak a fiatalok (She)
A Debrecen kedden a Nyíregyháza otthonában lép pályára a Ligakupa középdöntőjében, és ha nyer, akkor bejut a sorozat fináléjába.
márc. 30
10:30
NBA: a Nets nem lesz a legrosszabb - Eredmények! (Behaviour)
A New Jersey Nets hétfőn legyőzte a vendég San Antonio Spurst, s ezzel tizedik sikerét aratta az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2009/2010-es szezonjában.
márc. 30
10:42
Anglia: Platini üdvözli a tulajdonosi kör forradalmi szélesítését (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke felsorakozott a brit kormány minap nyilvánosságra került terve mögé, amelynek értelmében a szurkolók tulajdonrészhez jutnának az angol klubokban.
márc. 30
11:18
Kísért még a 99-es BL-döntő emléke? (Infostart)
Kedd este Münchenre és Lyonra figyel a futballvilág, itt rendezik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccseit. Az egyik legjobbját vélhetően nélkülözni kénytelen Bayern vendége a Manchester United lesz, míg a másik párharcban francia házi rangadót vívnak.
márc. 30
11:36
Mönchengladbach: Colautti a szezon végén a Maccabi Tel-Avivhoz igazol (She)
A Mönchengladbach labdarúgócsapatának vezetői kedd reggel bejelentették, hogy Roberto Colautti a szezon végén szerződése lejártával elhagyja őket, és a Maccabi Tel-Avivhoz igazol.
márc. 30
11:39
Robben aligha, Roooney biztosan játszik (Metropol)
Szinte minden a Manchester United mellett szól a Bayern München elleni párharc kezdete előtt, a németek legfőbb reménysége a hazai pálya kínálta elvi előny lehet a labdarúgó Bajnokok Ligája kedd esti negyeddöntős nyitányán.
márc. 30
11:54
Milan: huszonöt százalékkal csökkentenék Ronaldinho fizetését (She)
A Milan labdarúgócsapatának vezetői szeretnék elérni, hogy Ronaldinho a jelenlegi szerződése lejárta után is maradjon a klubnál, ám 25 százalékkal kevesebb fizetésért.
márc. 30
12:12
Atlétika: Bolt és Gay háromszor csap össze a Gyémánt Ligában (She)
Legalább háromszor összecsap majd a világ két leggyorsabb embere, a jamaicai Usain Bolt és az amerikai Tyson Gay az atlétika idén debütáló csúcssorozatában, a Gyémánt Ligában.
márc. 30
12:30
Bajnokok Ligája: Rooney nagyszerű, imádom, de figyeljük - Ribéry (She)
Franck Ribéry, a Bayern München francia játékmestere szerint a Manchester United bizonyos értelemben egyemberes csapat, Wayne Rooney cipeli a hátán, éppen ezért ha kiemelt figyelmet fordítanak az angol klasszis őrzésére, jók az esélyeik arra, hogy ők jutnak tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből.
márc. 30
12:32
Vb 2010: Lippi valószínűleg távozik az olasz válogatottól a torna után (She)
Olasz sajtóértesülések szerint szinte bizonyos, hogy Marcello Lippi a világbajnokság után távozik az olasz labdarúgó-válogatottól.
márc. 30
12:36
Nagy Tünde: csak összefogással változtathatunk (Behaviour)
A víkend "sportszenzációját" vezette elő egy 36 éves hölgy, amikor minden kampány, előkészület és háttéralkuk kötése nélkül legyőzte a legyőzhetetlennek hitt Berényi Jánost. A Magyar Tenisz Szövetség elnökét szombattól Nagy Tündének hívják. De ki ő?
márc. 30
12:38
007-es lesz a japán focistákból (Behaviour)
Személyre szabott, mintegy háromezer dollárt érő James Bond-stílusú öltönyökben jelenik majd meg a japán labdarúgó-válogatott a júniusban kezdődő dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 30
12:54
Arsenal-Barca holnap! (Behaviour)
Szerdán két mérkőzéssel, az Arsenal-FC Barcelona és az Internazionale-CSZKA Moszkva találkozóval folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntője.
márc. 30
13:06
Bundesliga: MLS-klubok csábítják a Köln kolumbiai kapusát (She)
Faryd Mondragón, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Köln kapusa az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását.
márc. 30
13:08
Vízilabda: megszüntették a nyomozást a magyar-szerb verekedés ügyében (She)
Megszüntette a nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság, miután megállapította, hogy nem történt bűncselekmény a magyar és a szerb vízilabda-válogatott januári, szegedi mérkőzésén – közölte kedden az MTI érdeklődésére a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
márc. 30
13:09
Megszüntették a nyomozást a magyar-szerb pólós verekedés ügyében (Metropol)
Megszüntette a nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság, miután megállapította, hogy nem történt bűncselekmény a magyar és a szerb vízilabda-válogatott januári, szegedi mérkőzésén - közölte kedden a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
márc. 30
13:24
Egy baseballcsapat lepipálta a Realt és Barcelonát is (Infostart)
A New York Yankees baseballcsapata a legjobban fizetett sportegyüttes - derül ki az összesített adatokból.
márc. 30
13:42
Argentína: kutyaharapás miatt került kórházba Diego Maradona (She)
Kórházba került Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 30
14:18
Bundesliga: Lehmann biztosan befejezi a pályafutását (She)
A korábbi német válogatott labdarúgó, Jens Lehmann biztosan befejezi a pályafutását a szezon végén.
márc. 30
14:21
Zidane egyelőre nem lesz edző a Real Madridnál (Metropol)
Egyelőre nem érzi felkészültnek magát a főtréneri feladatra, de nem zárja ki, hogy a jövőben vezetőedzőként dolgozzon a Real Madridnál Zinedine Zidane, a spanyol csapat korábbi francia válogatott középpályása.
márc. 30
14:36
Vasas: Kárpáti Vitéz és Németh Botond a Parmánál járt (She)
A Vasas Labdarúgó-akadémia három fiatal, tehetséges játékosára is felfigyeltek külföldi klubok ügynökei – írja a vasasbp.hu.
márc. 30
14:54
Videó: szögletből szerzett pompás gólt a japán középpályás (She)
Szuzuki Dzsun, az Avispa Fukuoka játékosa szögletből talált be a Kataller Tojama ellen 5–0-ra megnyert japán másodosztályú találkozón. Nézze meg a páratlan gólt videón!
márc. 30
15:12
Női labdarúgás: ingyenes a belépés a bosnyákok elleni mérkőzésre (She)
Tekintettel arra, hogy szerdán 13 órakor kezdődik a Románia–Lengyelország találkozó, advan van az esély arra, hogy női labdarúgó-válogatottunk estére csoportelső legyen világbajnoki selejtezőcsoportjában. A mieink ugyanis 17 órai kezdettel lépnek pályára Sopronban a riválisok között leggyengébb, pont és lőtt gól nélkül álló Bosznia-Hercegovina ellen, s a lengyelek esetleges pontvesztése esetén, ha…
márc. 30
15:14
Kerékpár: bejelentette visszavonulását a brit olimpiai bajnok (She)
Sérülése miatt bejelentette visszavonulását a pekingi olimpián aranyérmet szerző kerékpáros, Jamie Staff.
márc. 30
15:15
Drogba két mérkőzésre szóló eltiltást kapott (Metropol)
Didier Drogbát, az angol Chelsea elefántcsontparti támadóját kedden két európai kupamérkőzésről eltiltotta a kontinens labdarúgó szövetsége (UEFA).
márc. 30
15:30
Anderlecht: a feledékeny gólgyáros esete a bikás mezzel (She)
Furcsa kihágást követett el Romelu Lukaku, az Anderlecht labdarúgócsapatának fiatal támadója: a bajnokság alapszakaszának gólkirályaként a szponzor emblémájával díszített mezben kellett volna pályára lépnie a rájátszás nyitányán, de elfelejtette.
márc. 30
15:33
Káté Gyula szabadidejében gyógytornázik (Metropol)
Sérülések, betegségek hátráltatták az elmúlt hónapokban Káté Gyulát, az utóbbi évek legeredményesebb magyar amatőr ökölvívóját, aki immár egészségesen készül a válogatott tatai edzőtáborában.
márc. 30
15:48
Férfi kézilabda NB I: a Szeged pénteken fogadja a Tatabányát (She)
A versenybizottság és annak vezetője, Katona Sándor áldását adta rá, így a Pick-Szeged április 2-án, pénteken játssza az első mérkőzését a Tatabánya ellen a férfi kézilabda NB I elődöntőjében.
márc. 30
16:06
Oroszország: távozott a segítő, végleg lezárult a Hiddink-korszak (She)
Távozott posztjáról Igor Kornyejev, az orosz labdarúgó-válogatott pályaedzője, amivel a helyi média végképp lezártnak tekinti a Hiddink-korszakot.
márc. 30
16:08
Labdarúgás: Csabrendeken bottal verték a 27 éves játékvezetőt (She)
Súlyosan bántalmazták a játékvezetőt a Csabrendek–Úrkút megyei első osztályú labdarúgó-mérkőzést követően.
márc. 30
16:42
Anderlecht: a feledékeny gólgyáros esete a bikás mezzel (She)
Furcsa kihágást követett el Romelu Lukaku, az Anderlecht labdarúgócsapatának fiatal támadója: a bajnokság alapszakaszának gólkirályaként a szponzor emblémájával díszített mezben kellett volna pályára lépnie a rájátszás nyitányán, de elfelejtette.
márc. 30
16:44
Bundesliga: térdsérülést szenvedett a Wolfsburg bosnyák gólvágója (She)
Térdsérülés miatt kihagyhatja a Fulham elleni Európa-liga-mérkőzést Edin Dzeko, a Wolfsburg bosnyák labdarúgója.
márc. 30
17:00
Aston Villa: a klubnál tagadják, hogy Martin O’Neill távozna (She)
Az Aston Villa labdarúgócsapatánál tagadják, hogy Martin O’Neill távozna a klubtól.
márc. 30
17:02
Bolgár Kupa: borjút kap a Sztara Zagora, ha megveri a CSZKA-t (She)
Különös prémiumot ígért a helyi üzletember, Bojan Sztankov a Beroe Sztara Zagora labdarúgócsapatának: egy borjút, arra az esetre, ha az együttes megveri a Bolgár Kupa negyeddöntőjében a CSZKA Szófiát.
márc. 30
17:04
Ligakupa: kiemelt kockázatú az Újpest-FTC mérkőzés (She)
Biztonsági szempontból kiemelt kockázatú a labdarúgó Ligakupa Újpest-Ferencváros mérkőzése, ezért belső rendőri biztosítás is lesz a szerdai találkozón.

Keresés