2010. március 31. szerda

márc. 31
0:45
Férfi kosárlabda Euroliga: a Barcelona Madridban győzte le a Realt (She)
A férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében a Barcelona 84–73-ra győzött Madridban a Real ellen, ezzel 2–1-re vezet az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcban. Másik három mérkőzést is rendeztek, még egyik párharc sem dőlt el.
márc. 31
1:03
Tenisz: Nadal nyerte a spanyol rangadót, Roddick is a nyolc között (She)
A miami ATP-tornán egyesben az eddig még nem közölt párharcokból a svéd Robin Söderling, az amerikai Andy Roddick és a spanyol Rafael Nadal jutott a legjobb nyolc közé. Utóbbi honfitársát, David Ferrert búcsúztatta két szettben.
márc. 31
1:21
Lyon: Jó helyzetben vagyunk, de még semmi nem dőlt el - Puel (She)
A Lyon vezetőedzője, Claude Puel csapata Bordeaux elleni 3–1-es hazai győzelme ellenére sem biztos abban, hogy bejutnak a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé.
márc. 31
2:51
Nem bűnügy a pólósverekedés (Blikk)
SZEGED – A szegedi rendőrkapitányság bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a magyar–szerb pólósverekedés ügyében.
márc. 31
6:36
Futóbolondok a rajtgépben (Behaviour)
Legalább háromszor összecsap majd a világ két leggyorsabb embere, a jamaicai Usain Bolt és az amerikai Tyson Gay az atlétika idén debütáló csúcssorozatában, a Gyémánt Ligában.
márc. 31
6:54
Bolt és Gay háromszor csap össze (Behaviour)
Legalább háromszor összecsap majd a világ két leggyorsabb embere, a jamaicai Usain Bolt (képünkön) és az amerikai Tyson Gay az atlétika idén debütáló csúcssorozatában, a Gyémánt Ligában.
márc. 31
6:56
Kétmillió euró a tét a vb-döntőben (Behaviour)
Szófia rendezheti meg a címvédő indiai Viswanathan Anand és kihívója, a bolgár Veszelin Topalov világbajnoki döntőjét.
márc. 31
6:58
Henry ma visszatér Londonba (Behaviour)
Amikor tegnapi számunkban azt írtuk, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőjét az emóciók jegyében rendezik, nem csupán a Bayern München-Manchester United és a Lyon-Bordeaux párharcra utaltunk, hanem az Arsenal-Barcelonára is. Henry ma visszatér Londonba, Fábregas nevelőegyesülete ellen szerepel. Lesz még egy Internazional-CSZKA Moszkva is, de a másik összecsapás árnyékában.
márc. 31
7:03
NBA: az Oklahoma 18 ponttal nyert Philadelphiában (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 149. játéknapján az Oklahoma 18 pontos győzelmet aratott Philadelphiában. Tovább szárnyal a Phoenix, amely sorozatban nyolcadik sikerét könyvelhette el, ezúttal Chicagóban nyert.
márc. 31
7:39
Tenisz: Bartoli lesz Venus Williams ellenfele a miami torna elődöntőjében (She)
A 13. helyen kiemelt francia Marion Bartoli lesz az amerikai Venus Williams ellenfele a miami WTA-tornán, miután előbbi két szettben nyert a 12. helyen rangsorolt belga Yanina Wickmayer ellen.
márc. 31
7:41
Tenisz: Tomás Berdych három szettben elkapta Roger Federert (She)
Vaskos meglepetés a miami ATP-torna nyolcaddöntőjében: a 16. helyen kiemelt cseh Tomás Berdych három szettben, 2 óra 51 perces nagy csatában, mérkőzéslabdát is hárítva nyert a svájci világelső, Roger Federer ellen.
márc. 31
8:33
Háromszor játszik az FTC az Újpesttel (Blikk)
márc. 31
9:09
Barcelona: Keita kételkedik a Real-ellenfelek hozzáállásában (She)
Seydou Keita, az FC Barcelona futballistája kételkedik abban, hogy minden esetben száz százalékot nyújtanak a nagy rivális Real Madrid ellenfelei.
márc. 31
9:45
Vb 2010: gondban a chilei válogatott, megsérült az első számú kapus (She)
Gondban lehet a dél-afrikai világbajnokságra készülő chilei futballválogatott: az együttes első számú kapusa, Claudio Bravo a hétvégén súlyos sérülést szenvedett.
márc. 31
10:03
Fabregas és Henry érzelmes estéje - videókkal (Infostart)
A nagy és érzelmes találkozásokról fog szólni az Arsenal és a címvédő Barcelona összecsapása a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az Ágyúsok csapatkapitánya, Francesc Fabregas nevelőegyüttese ellen léphet pályára, ha felépül, míg a londoni klub korábbi ikonja és a szurkolók által legjobbnak választott futballistája, Thierry Henry először játszik volt csapata és mestere ellen.
márc. 31
10:12
Geráék a német bajnok ellen (Behaviour)
A Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham csütörtök este a német bajnok VfL Wolfsburg együttesét fogadja a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjében.
márc. 31
10:30
Rooney kidőlt! - Mi lesz a Manchesterrel? (Behaviour)
Sérülten fejezte be csapata, a Manchester United müncheni Bajnokok Ligája-mérkőzését kedden Wayne Rooney.
márc. 31
10:39
Kajak-kenu: a televízió is közvetíti a május végi szegedi világkupát (She)
Megegyezett a Magyar Kajak-Kenu-szövetség a Magyar Televízióval: a megállapodás értelmében a csatorna élőben közvetíti a május végi MOL gyorsasági világkupát, amely évről-évre hagyományosan a nemzetközi síkvizi versenynaptár egyik legrangosabb eseménye.
márc. 31
11:24
Szerdától hétfőig Puskás Ferencre emlékeznek Budapesten (Behaviour)
Puskás Ferenc csütörtökön esedékes 87. születési évfordulója kapcsán több megemlékezés és személyéhez köthető program lesz szerte az országban.
márc. 31
11:33
A Real Madrid magyarországi mérkőzésén Kassai Viktor lesz a játékvezető (Infostart)
Puskás Ferenc csütörtökön esedékes 87. születési évfordulója kapcsán több megemlékezés és személyéhez köthető program lesz szerte az országban. A Puskás Suzuki Kupa pénteki nyitómérkőzése a Puskás Akadémia-Real Madrid összecsapás lesz.
márc. 31
11:35
Továbbra is a spanyolok vezetik a FIFA-világranglistát (Infostart)
A magyar válogatott négy hellyel visszaesett legutóbbi, március 3-i pozíciójához képest, így jelenleg az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján.
márc. 31
11:39
Szerdától hétfőig Puskás Ferencre emlékeznek (Metropol)
Puskás Ferenc csütörtökön esedékes 83. születési évfordulója kapcsán több megemlékezés és személyéhez köthető program lesz szerte az országban. A Puskás Suzuki Kupa programja a cikkben!
márc. 31
12:09
Schmitt a NOB-nál érdeklődik Pars ezüstérme ügyében (Infostart)
Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke Jacques Rogge-nak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének segítségét kérte, hogy Pars Krisztián végre megkaphassa a 2008-as pekingi olimpiai ezüstérmét.
márc. 31
12:27
Lombard Pápa: Heffler betegséggel küzd, de játszhat a hétvégén (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának középpályása, Heffler Norbert megfázásos betegséggel küzd, de a hétvégén a Kecskemét ellen már minden bizonnyal pályára léphet – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 31
12:36
Ötvenkettedikek vagyunk fociban (Behaviour)
A magyar válogatott négy hellyel visszaesett legutóbbi, március 3-i pozíciójához képest, így jelenleg az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján.
márc. 31
12:45
Kosárlabda: hétszázezer forintos pénzbüntetés a Paksnak (She)
A versenybizottság döntése értelmében hétszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtották a férfibajnokságban szereplő Atomerőmű SE-t.
márc. 31
12:54
Érez erőt a folytatásra Erdei Zsolt (Behaviour)
Noha azt már szinte mindenki biztosra veszi, hogy jelenlegi legjobb profi ökölvívónk, Erdei Zsolt nem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését a hamburgi Universummal, a hogyan továbbra még Madár sem tudja a választ. 35 évesen még érez magában elég erőt ahhoz, hogy másik menedzsmenttel újra világbajnok legyen, de már készül a civil életre is. Üzleti vállalkozásai mellett az ökölvívásnak…
márc. 31
13:57
Tömegsport: 12 ezer embert várnak a 25. születésnapját ünneplő versenyre (She)
Idén április 18-án jubileumi 25. alkalommal rendezik meg a T-Home Vivicittá Városvédő Futást, a tavasz legnagyobb futóeseményét. A magyar főváros 1986 óta részese a Vivicittá mozgalomnak, 24 év alatt több mint 135 ezer ember vett részt a budapesti Vivicittákon.
márc. 31
14:15
Formula-1: kétszázezer szurkolót várnak az első Koreai Nagydíjra (She)
Mintegy 200 ezer nézővel számolnak a Formula-1-es világbajnoki sorozatban idén bemutatkozó Koreai Nagydíj szervezői.
márc. 31
14:17
Manchester United: Rooneyt szerda délután Angliában vizsgálják meg (She)
Súlyos veszteség érte a Manchester United labdarúgócsapatát: az angolok a BL-negyeddöntő első felvonásán nemcsak 2–1-re kikaptak Münchenben a Bayerntől, hanem elvesztették kulcsemberüket is. Első számú gólfelelősüket, Wayne Rooneyt ugyanis bokasérülés miatt le kellett cserélni. A támadót szerdán Angliában viszgálják meg tüzetesen, de annak eredményére valószínűleg csütörtökig várni kell.
márc. 31
14:24
Miért nem kapja meg Pars Krisztián az ezüstérmét? (Behaviour)
Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke Jacques Rogge-nak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének segítségét kérte, hogy Pars Krisztián végre megkaphassa a 2008-as pekingi olimpiai ezüstérmét.
márc. 31
14:33
Mainz: alkudna a klub Szalai Ádám vételárából (She)
A Mainz labdarúgócsapatának menedzsere, Christian Heidel elmondta, szeretnék megtartani a január óta kölcsönben náluk szereplő Szalai Ádámot, de nem tudnak érte egymillió eurót kifizetni. Ennek ellenére mindent megtesznek, hogy a magyar játékos továbbra is a klubjukban szerepelhessen.
márc. 31
14:35
Bayern München: a Schalke ellen már játszhat Robben is (She)
A Kicker szerint a Bayern München teljes fegyverzetben veszi fel a harcot az éllovas Schalkéval a német labdarúgó-bajnokság szombat délutáni rangadóján, azaz ott lesz a csapatban Arjen Robben is, aki a Manchester United elleni BL-negyeddöntőt (2–1) kihagyta.
márc. 31
14:51
Demján a Fradiba fektet? (Blikk)
BUDAPEST – Befektetőket keres Kevin McCabe (61). A Ferencváros labdarúgócsapatának  angol tulajdonosa azt szeretné, ha magyar vállalkozók is támogatnák a Fradit.  Lapunk információi szerint a háttérben hetek óta titkos tárgyalások folynak több tehetős hazai üzletemberrel, állítólag Demján Sándorral (67) is felvették a kapcsolatot a klub vezetői.
márc. 31
15:09
Stuttgart: Cacau hét év után távozik, több klub is várja (She)
Nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését Cacau, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Stuttgart brazíliai születésű támadója.
márc. 31
15:27
Egy hónapra dőlhet ki Rooney (Infostart)
Az első diagnózis szerint bokaficama miatt kettő-négy hetet kell pihennie Wayne Rooney-nak. A Manchester United labdarúgója Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben sérült meg.
márc. 31
15:27
Vb 2022: ha Dél-Korea nyer, Észak-Koreának is adna meccseket (She)
Amennyiben Dél-Korea elnyeri a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát, felajánlja Észak-Koreának, hogy adjon helyszínt több mérkőzésnek.
márc. 31
15:29
Milan: A jelenlegi fizetésemet más klubok garantálnák - Ronaldinho (She)
Mint ahogy arról már beszámoltunk, a Milan labdarúgócsapata meghosszabbítaná Ronaldinho szerződését, de huszonöt százalékkal csökkentené a brazil játékos fizetését. A korábbi aranylabdás megfontolja az ajánlatot, de szkeptikus az ötlettel kapcsolatban.
márc. 31
15:31
Golf: extrém fogadási ajánlatok a visszatérő Woodsra (She)
Tiger Woods botrányai ellenére is valóságos aranybánya, legalábbis a legismertebb brit bukmékeriroda szerint. A cég ezért szinte minden elképzelhető és elképzelhetetlen lehetőséget fogadásra kínál az amerikai golfozóval kapcsolatban a jövő heti golf US Masters viadalra.
márc. 31
15:33
Gera: a Fulham éhes a további sikerekre (Metropol)
Gera Zoltán, az angol Fulham labdarúgócsapatának magyar középpályása szerint az együttes még mindig éhes a sikerekre, ugyanakkor már az is óriási eredmény, hogy a legjobb nyolc között szerepelhet az Európa Ligában.
márc. 31
15:33
Portugália: a Sporting edzője távozik posztjáról a szezon végén (She)
Carlos Carvahal, a portugál Sporting CP labdarúgócsapatának edzője távozik posztjáról a szezon végén, miután a lisszaboni vezetők nem ajánlanak neki szerződéshosszabbítást.
márc. 31
15:45
Real Madrid: Ribéry arra született, hogy a „királyiak" játékosa legyen - Zidane (She)
A spanyol Marca napilap terjedelmes interjút közölt Zinedine Zidane-nal, a Real Madrid korábbi kiváló futballistájával. Ebben a jelenleg a Real tanácsadójaként dolgozó szakember elmondta, egyetért azzal, Franck Ribéry arra született, hogy a „királyi gárda" játékosa legyen.
márc. 31
15:51
BL: Henry visszatér Londonba (Metropol)
Szerdán két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntője: az Internazionale-CSZKA Moszkva találkozó mellett a nagyobb érdeklődés a 2006-os BL-döntő visszavágójának is tekinthető Arsenal-FC Barcelona összecsapást kíséri.
márc. 31
15:53
Rooneynak legfeljebb egy hónapot kell kihagynia (Metropol)
Legfeljebb egy hónapot kell kihagynia bokasérülése miatt Wayne Rooneynak, a Manchester United angol válogatott labdarúgójának, így a júniusban kezdődő dél-afrikai világbajnokságon előreláthatólag már szerepelhet.
márc. 31
16:03
Kézilabda: a Szent István SZKI 3. az iskolai világbajnokságon (She)
Portugáliában rendezte meg az ISF (Nemzetközi Iskolai Sportszövetség) a kézilabdázók iskolai világbajnokságát, amelyen Magyarországot két fővárosi iskola csapata képviselte. A Szent István Közgazdasági Szakközépiskola leánycsapata tulajdonképpen veretlenül végzett a harmadik helyen.
márc. 31
16:05
Póker: Szilasi Viktória fizetős helyre ért Bukarestben (She)
A WPT bukaresti állomásán Szilasi Viktória az egyetlen magyar és az egyetlen hölgy, aki még versenyben van.
márc. 31
16:12
Még így is aranybánya a szexbotrányairól híres sportoló (Behaviour)
Tiger Woods botrányai ellenére is valóságos aranybánya, legalábbis a legismertebb brit bukmékeriroda szerint. A cég ezért szinte minden elképzelhető és elképzelhetetlen lehetőséget fogadásra kínál az amerikai golfozóval kapcsolatban a jövő heti golf US Masters viadalra.
márc. 31
16:21
Karate: három magyar aranyérem a JKA Európa-bajnokságon (She)
Remekül szerepelt a Magyar JKA Szövetség válogatottja a Németországban (Bochum) megrendezett JKA (Japan Karate Association) Európa-bajnokságon. Schvarcz Péter szövetségi kapitány és Bali Ervin válogatott edző vezette magyar csapat 3 arany-, 4 ezüst- és 3 bronzéremmel az éremtáblázat első helyén végzett a 23 ország válogatottját felvonultató versenyen.
márc. 31
16:39
Everton: kilenc hónapra kiesett a liverpooliak nagy tehetsége (She)
Keresztszalag-szakadás miatt nagyon hosszú, kilenc hónapos pihenőre kényszerül Dan Gosling, az Everton labdarúgócsapatának tehetséges középpályása.
márc. 31
16:57
Női kézilabda: biztosan nyertek a csehek a magyarok csoportjában (She)
Biztos, 26–19-es győzelmet aratott a cseh női kézilabda-válogatott Azerbajdzsánban Európa-bajnoki-selejtezőn.

Keresés