2010. március 4. csütörtök

márc. 4
0:03
Felkészülés: Portugália két góllal volt jobb hazai pályán Kínánál (She)
A portugál labdarúgó-válogatott hazai környezetben 2–0-ra nyert a kínai nemzeti tizenegy ellen. Az ibériaiak első gólját Hugo Almeida szerezte a 36. percben, míg Liédson az utolsó pillanatokban biztosította be a győzelmüket.
márc. 4
0:07
Felkészülés: a szerdai mérkőzések végeredménye egy helyen (She)
Nagyüzem volt szerdán a labdarúgás világában, több mint harminc felkészülési mérkőzésre került sor – az amerikai kontinensen csak magyar idő szerint csütörtök hajnalban játszanak a csapatok. Tekintse meg a szerdai találkozók végeredményét a gólszerzőkkel együtt!
márc. 4
0:21
Férfi kosárlabda Euroliga: nyolc között a Barcelona és a CSZKA Moszkva (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének ötödik fordulójában a Barcelona kiütéses, 27 pontos győzelmet aratott a görög Marouszi otthonában.
márc. 4
1:33
Videó: Villa és Ramos gólja a francia válogatottnak (She)
Felkészülési meccsen 2-0-ás idegenbeli győzelmet aratott a spanyol válogatott Franciaországban. A regnáló Eb-győztes góljait David Villa és Sergio Ramos szerezték. Nézze meg videón a találatokat!
márc. 4
2:09
Videó: nézze meg Crouch Egyiptomnak lőtt góljait és Anglia 500. győzelmét! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol válogatott hazai pályán 3–1-re nyert Egyiptom legjobbjai ellen. A szigetországi csapat  fennállásának 500. győzelmét most megmutatjuk videón.
márc. 4
6:39
Euroliga - Negyeddöntős az Eger (Behaviour)
Története során először jutott be a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjébe a ZF-Eger, miután szerdán, az utolsó csoportfordulóban 11-8-ra legyőzte a vendég orosz Szintyezs Kazany csapatát.
márc. 4
6:41
Romvárosba vinnék a 2018-as téli olimpiát (Behaviour)
Valószínűleg sokan meghökkennének, ha a napokban súlyos földrengéssel sújtott Chile jelentkezne labdarúgó-világbajnokság megrendezésére, az ENSZ új székhelye pedig a hasonló természeti katasztrófából lassan és nehezen ocsúdó Haitiben lenne.
márc. 4
6:57
Tenisz: Szafina lemondta a szereplést Indian Wellsben (She)
Továbbra sem jött rendbe Dinara Szafina hátsérülése, ezért a világranglistán második orosz teniszező lemondta a szereplést a jövő szerdán kezdődő, 4.5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán.
márc. 4
7:15
NHL: a Vancouver magabiztosan győzött a Detroit vendégeként (She)
A Vancouver Canucks 6–3-ra győzött a Detroit Red Wings vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 131. játéknapján.
márc. 4
7:17
NBA: sorozatban kilencedik győzelmét aratta a Dallas Mavericks (She)
A Jason Terry és Dirk Nowitzki vezette Dallas Mavericks 112–109-re győzött a Minnesota Timberwolves ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 123. játéknapján, ezzel sorozatban kilencedik győzelmét aratta.
márc. 4
7:19
Formula-1: sem USF1, sem Stefan GP - 12 csapattal indul a szezon (She)
Az újonc USF1-istálló visszalépése után a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) bejelentette, hogy az amerikaiak helyén egyetlen más csapat sem kap rajtengedélyt 2010-ben, így 12 csapat 24 autója lesz ott a jövő vasárnapi szezonnyitó Bahreini Nagydíjon.
márc. 4
7:51
"Ez minden idők legjobb Volánja" (Behaviour)
Az, hogy emberfeletti, hogy heroikus, hogy lélekemelő legfeljebb elégséges, de nem elegendő jelző annak érzékeltetésére, hogy mit művelt a Sapa Fehérvár AV19 az utóbbi öt és fél hónapban.
márc. 4
8:09
MKB Veszprém: Marko Vujin ismét elkezdte az edzéseket (She)
A világ egyik legjobb balkezes átlövője, a szerb válogatott Marko Vujin (MKB Veszprém) felépült októberben elszenvedett súlyos térdsérüléséből, és szerdán elkezdte klubjában a labdás edzéseket.
márc. 4
8:27
A foci-vb mentheti meg az Adidast (Metropol)
Vesztésre áll a világ második legnagyobb sportszergyártója. 2009 utolsó negyedévében 60,6 százalékkal esett vissza a nyeresége. zt remélik, a 98 nap múlva kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kihúzza a céget a recesszió okozta gödörből.
márc. 4
8:45
Felkészülés: az Arsenal csatára betalált, Mexikó megverte Új-Zélandot (She)
Tegnap szerte a világon rendeztek labdarúgó felkészülési mérkőzéseket. A kaliforniai Pasadenában két vb-résztvevő, Mexikó és Új-Zéland csapott össze. A mexikóiak Javier Hernández és az Arsenalban légióskodó Carlos Vela góljával 2–0-ra győztek.
márc. 4
8:47
FIFPro: a labdarúgók szervezete nem támogatja az ötbírós rendszert (She)
A hivatásos labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet, a FIFPro felmérése során megkérdezett futballisták 70 százaléka úgy véli: semmiféle előnnyel nem járna az európai szövetség (UEFA) által tervezett ötbírós rendszer bevezetése.
márc. 4
9:03
Tenisz: Hantuchová és Pavljucsenkova is továbbment Monterreyben (She)
A második kiemelt Daniela Hantuchová és a hamadikként rangsorolt Anasztaszija Pavljucsenkova is továbbjutott a Monterreyben zajló, 220 000 dollár összdíjazású WTA-tornán – igaz, a szlovák versenyző még csak a második, míg az orosz hölgy már a harmadik fordulóba jutott be.
márc. 4
9:39
Tovább menetel a Dallas - NBA eredmények! (Behaviour)
A Dallas Mavericks hazai környezetben legyőzte a Minnesota Timberwolves együttesét, ezzel sorozatban kilencedik mérkőzését nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
márc. 4
9:57
Válogatott: Mezey szerint az oroszok nagyképűek voltak, Horváth jól játszott (She)
A Videoton vezetőedzője, Mezey György elégedetten nyilatkozott játékosa, Horváth Gábor tegnapi, válogatottban nyújtott teljesítményéről. Az oroszok elleni 1–1-es döntetlennel zárult mérkőzés kapcsán a szakember elmondta, nagyon nagyképűen játszottak a vendégek, ezért is sajnálja, hogy nem tudott győzni a magyar válogatott.
márc. 4
10:15
Kecskemét: Yannick öccse, JeanDavy Ondoa Ondoa hamarosan aláír (She)
A Kecskeméti-TE-Ereco labdarúgócsapata hamarosan szerződteti a 17 éves kameruni Ondoa Ondoa JeanDavyt, aki a télen a DVSC-hez szerződő Yannick Mbengono Ondoa öccse.
márc. 4
10:16
A Sabres sem tudta megállítani a Washingtont - NHL eredmények! (Behaviour)
A Buffalo Sabres hazai környezetben 3-1-es vereséget szenvedett a ligaelső Washington Capitalstól az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL).
márc. 4
10:33
Kecskemét: Yannick öccse, JeanDavy Ondoa Ondoa hamarosan aláír (She)
A Kecskeméti TE-Ereco labdarúgócsapata hamarosan szerződteti a 17 éves kameruni JeanDavy Ondoa Ondoát, aki a télen a DVSC-hez átigazolt Yannick Mbengono Ondoa öccse.
márc. 4
10:33
Focirajongók figyelem! Izgalmas meccsnek nézünk elébe (Behaviour)
A labdarúgó Soproni Liga 17. fordulójának legérdekesebbnek ígérkező mérkőzésén a Ferencváros a Zalaegerszeg otthonába látogat.
márc. 4
10:35
Nyíregyháza: Bugerra megsérült, és hazautazott Franciaországba (She)
Combsérülést szenvedett Fuad Bugerra. A Nyíregyháza Spartacus FC francia-algériai csatára emiatt hazarepült választott hazájába, Franciaországba, hogy specialistával kezeltesse sérülését.
márc. 4
10:35
Monterrey: kiesett a sztár (Behaviour)
A hetedik helyen kiemelt kanadai Aleksandra Wozniak a második fordulóban kiesett a 220 ezer dollár összdíjazású mexikói keménypályás tenisztornán, miután szerdán kikapott a francia Alize Cornet-tól.
márc. 4
10:37
REAC: eltört a korábbi válogatott játékos, Kapcsos Vince keze (She)
Megsérült Kapcsos Vince. Az NB II-es REAC 28 éves válogatott középpályásának az edzésen ráléptek a kezére, és eltört a kézközépcsontja.
márc. 4
10:51
Argentína: Demichelis megsérült a németek ellen, műtét vár rá (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott játékosa, Martín Demichelis a szerdai Németország–Argentína világbajnoki felkészülési mérkőzésen összeütközött  Michael Ballackkal, melynek következtében az arcán sérült meg. Demichelis nagy valószínűség szerint  járomcsonttörést szenvedett.
márc. 4
11:09
NS Magazin: megjelent a márciusi szám, keresse az újságárusoknál! (She)
A Nemzeti Sport Magazin márciusi számából megtudhatják, hogyan él Bariban Koman Vladimir és Gosztonyi András, a lap összeállításából kiderül, mely találatok fértek be a magyar labdarúgás legfontosabb ötven gólját számláló összeállításba. A havilap új rovatában ezúttal Kemény Dénest kérdezi a magyar közélet 25 ismert alakja. Olvashatnak továbbá a sportpályafutását már csak két és fél évre tervező…
márc. 4
11:27
Argentína: Demichelis megsérült a németek ellen, műtét vár rá (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott játékosa, Martín Demichelis a szerdai Németország–Argentína világbajnoki felkészülési mérkőzésen összeütközött Michael Ballackkal, ennek következtében az arcán sérült meg. Demichelis nagy valószínűség szerint járomcsonttörést szenvedett.
márc. 4
11:45
Akit a birkózás füstje örökre megcsapott (Behaviour)
Ahogy annak idején Moldova vasutasát a mozdony, úgy a Dunakesziről származó, jelenleg Vácon élő Fuferenda Jánost a birkózás szeretete teszi boldog emberré. A küzdősport iránti olthatatlan szerelme még gyermekkorában lobbant fel az immár nyugdíjas férfiben, aki 63 évesen még a legjobb nyolcba is bekerült a masters-vb-n. Sőt, a technika segítségével Új-Zéland bajnokát faragta legkedvesebb…
márc. 4
12:03
Játékossors: „Terrynek Argentínában levágnák a lábát” - Tévez (She)
Carlos Tévez, a Manchester City argentin labdarúgója a The Sun brit bulvárlapnak elmondta, ha valaki Argentínában házasságtörést követ el csapattársának barátnőjével, mint ahogy Angliában a Chelsea játékosa, John Terry tette, akkor az illetőnek levágják a lábát, de lehet, hogy már nem is élne.
márc. 4
12:05
Női kosárlabda: Krnjics játékára ebben a szezonban nem számít a Pécs (She)
A MiZo Pécs 2010 szakvezetősége úgy döntött, hogy négy légiósa közül a szerb Szara Krnjicset nem nevezi a csapat hátralévő mérkőzéseire ebben a szezonban, de a center továbbra is a pécsiek játékosa marad – adta hírül a baranyai klub hivatalos honlapja.
márc. 4
12:07
Póker: a Féreg a pókerasztalnál is kipróbálja magát (She)
Dennis Rodman lesz az egyik online pókerterem arca, az NBA egykori sztárja az OnlyPokerrel kötött megállapodást.
márc. 4
12:21
Oktattak a spanyolok, Maradona már vb-aranyról álmodik - videók (Infostart)
A világbajnokságra esélyesnek tartott válogatottak közül a spanyol, az argentin, a holland, a portugál és az angol is győzött a szerdai barátságos meccseken. A címvédő olaszok döntetlent értek el.
márc. 4
12:21
Oroszország: „lehangoló döntetlennel zárult a Hiddink-korszak” (She)
Többnyire az elégedetlenség jellemzi az orosz sajtó gyorsértékelését a labdarúgó-válogatott győri teljesítményéről, a magyarokkal játszott 1–1-es döntetlennel zárult felkészülési mérkőzésről.
márc. 4
12:21
Maradona: Készen állunk! (Behaviour)
A nyári dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra készülő válogatottak közül a spanyolok a franciák, az argentinok pedig a németek, otthonában diadalmaskodtak szerdán, azaz kikapott a legutóbbi vb ezüst- és bronzérmese.
márc. 4
12:39
Vancouver 2010: szerdán Ottawában fellobbant a paralimpia lángja (She)
Ünnepélyes külsőségek között fellobbant szerdán a vancouveri téli paralimpia lángja Ottawában.
márc. 4
12:41
Ferencváros: megműtötték Fitos Lászlót, tavasszal már nem játszhat (She)
A 100% Fradi információi szerint megműtötték Fitos Lászlót, a Ferencváros középpályását.
márc. 4
12:43
Vb 2010: Henry szerint a spanyolok és a brazilok a fő esélyesek (She)
Miután szerdán, felkészülési mérkőzésen a francia válogatott Párizsban 2–0-ra kikapott Spanyolországtól, Thierry Henry, a hazaiak csatára elmondta, szerinte a spanyolok és a brazilok a legnagyobb esélyesei a nyári labdarúgó-világbajnokságnak.
márc. 4
12:57
Hollandia: Bert van Marwijk elégedett az oranje tegnapi teljesítményével (She)
A holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bert van Marwijk elégedetten nyilatkozott azt követően, hogy csapata szerda este 2–1-re legyőzte az Amerikai Egyesült Államokat.
márc. 4
12:57
Fellobbant a téli paralimpia lángja (Behaviour)
Ünnepélyes külsőségek között fellobbant szerdán a vancouveri téli paralimpia lángja Ottawában.
márc. 4
13:15
Póker: két magyar versenyző a berlini EPT második napján (She)
A héten Berlinben megrendezésre kerülő EPT-viadal két selejtezőnapjáról Kovács András és Péntek Zsolt jutott tovább.
márc. 4
13:33
Klubvilágranglista: vezet a Barca, a Werder maga mögé szorította az MU-t (She)
Továbbra is a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes Barcelona vezeti az IFFHS, a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet aktuális klubvilágranglistáját, amelyen a Debrecen két helyet javított előző pozíciójához képest, és jelenleg a 95. helyen áll.
márc. 4
13:33
Az Eger maradt állva - hétfőn kiderül kivel folytatják (Behaviour)
Rómában hétfőn tartják meg a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjének sorsolását, így akkor derül ki, hogy a három magyar érintettből egyedül állva maradt Eger kivel kerül szembe a folytatásban.
márc. 4
13:51
Juventus: Felipe Melót elcserélnék Van Persie-re az Arsenallal (She)
Brit sajtóhírek szerint a Juventus szívesen megválna brazil középpályásától, Felipe Melótól, aki iránt korábban az Arsenal érdeklődött.
márc. 4
14:09
Mainz: Lőw Zsolt már az új szezon kezdetére készül (She)
Vasárnap, a Bundesliga 25. fordulójában a Hoffenheim vendégeként lép pályára Lőw Zsolt csapata, a Mainz, de a műtét után lábadozó magyar légiós kénytelen kihagyni a volt klubja elleni összecsapást. A válogatott védő a Hoffenheim hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt érzéseiről, terveiről, visszatéréséről.
márc. 4
14:09
Lada márkajelzés kerül a Renault F1-es autóira (Behaviour)
A Lada orosz autómárka logója felkerül a Forma-1-ben szereplő Reanult autóira az idei évben.
márc. 4
14:27
Jégkorong: a balhés Dab-Vasas meccsek miatt egyeztet a szövetség (She)
Az elmúlt napok botrányos Dunaújváros–Vasas mérkőzései miatt a klubokkal, valamint a játékvezetőkkel is megbeszélést kezdeményezett a Magyar Jégkorong-szövetség (MJSZ) vezetősége.
márc. 4
14:45
NSSZ: A gyorskorcsolyázóknál mintaszerű a munka - Gémesi György (She)
Példaértékű a magyar rövid pályás gyorskorcsolya fejlődése – hangsúlyozta Dr. Gémesi György a vancouveri olimpiai szereplés kapcsán.
márc. 4
15:03
Asztalitenisz ob: Jakab sorozatban negyedszer végezhet az élen (She)
A Magyar Asztalitenisz-szövetség 2010. március 5–7-én rendezi meg immár 93. alkalommal a felnőtt országos bajnokságot. A legrangosabb magyar verseny egyben az egyik fő válogató eseménye is az idei csapat-világbajnokságnak, amelyet májusban rendeznek az orosz fővárosban, Moszkvában.

Keresés