2010. március 9. kedd

márc. 9
0:00
Futsal NB I: idegenben nyert az ETO, hazai pályán az FTC és a Csömör (She)
Az élvonalbeli futsalbajnokság 16. fordulójában az éllovas ETO Gyöngyösön nyert négy góllal, a Ferencváros és a Csömör pályaválasztóként bizonyult jobbnak soros ellenfelénél. A DTE-Szentes mérkőzésen tizenkét gól esett, de győznie egyik csapatnak sem sikerült.
márc. 9
0:18
Portugália: a Guimares két gólja három pontot ért a Nacional ellen (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 22. fordulójában a Vitoria Guimaraes hazai pályán két góllal nyert a Nacional ellen. A végeredményt már a 35. percben beállították a házigazdák.
márc. 9
2:42
A firenzeiek üzentek: Megfizettek a csalásért! (Blikk)
FIRENZE – Bosszúra szomjazik Firenze. A város futballcsapatának, a Fiorentinának továbbjutását reméli szinte egész Olaszország. A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén bírói hibák miatt kerültek hátrányba a lila-fehérek a Bayern München ellen (1-2).
márc. 9
3:00
Kétszer lefejelték a veretlen Kiss Balázst (Blikk)
SZOMBATHELY – Kétszer is lefejelték, legyőzni mégsem tudták Kiss Balázst (26) vasárnap a szombathelyi Golden Grand Prix-viadalon.
márc. 9
3:04
Massának nincs halálfélelme (Blikk)
SAO PAULO – Elszántan készül a tavaly júliusi szörnyű balesete utáni első Forma–1-es versenyére Felipe Massa (28).
márc. 9
6:21
Dárdai-rekord a Bundesligában! - Hármas versenyfutás a bajnoki címért (Behaviour)
Nem hozott szerencsét a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulója a Leverkusennek: a Bayer gyógyszergyár csapata Nürnbergben elvesztette 24 bajnoki meccsen át tartó veretlenségét, és lecsúszott a harmadik helyre. A páros versenyfutás a bajnoki tálért így hármas vetélkedővé alakult át.
márc. 9
6:54
NBA: a Cleveland James nélkül győzött a San Antonio ellen (She)
A Cleveland Cavaliers a kisebb sérülését kúrálgató LeBron James nélkül is nyert a San Antonio Spurs ellen az NBA 128. játéknapján, míg a Dallas megszerezte sorozatban 12. győzelmét.
márc. 9
7:48
NHL: a Dallas vetett véget a Washington remek hazai sorozatának (She)
Megszakadt a Washington Capitals klubrekordot jelentő sorozata, ugyanis 13 győztes hazai mérkőzés után szétlövéssel 4–3-ra kikapott a Dallas Starstól. Az NHL 136. játéknapjának másik találkozóján a Los Angeles lelépte a Columbust.
márc. 9
8:06
Jégkorong: Csehország felé terjeszkedne az orosz bajnokság (She)
Csehország felé terjeszkedne a 2008-ban indult orosz profi jégkorongbajnokság, a KHL.
márc. 9
8:42
A Partizan vár az egri pólósokra (Blikk)
márc. 9
9:00
Bundesliga 2.: ismét gyanús Király Gáborék egyik mérkőzése (She)
Újabb mérkőzéssel bővült a bundabotrány során gyanússá vált találkozók sora: ezúttal arról szólnak a hírek, hogy a német másodosztályban szereplő, Király Gábort is foglalkoztató 1860 München február 8-i, Rot Weiss Ahlen elleni bajnokiját manipulálhatták.
márc. 9
9:18
Nagy Tímea: Meg kell mutatnom az oroszlánkörmeimet (Infostart)
Visszatért a nemzetközi élmezőnybe Nagy Tímea: a párbajtőrvívó vasárnap bronzérmet nyert a németországi Világkupa-versenyen. A kétszeres olimpiai bajnok az InfoRádiónak arról beszélt: a kora miatt ugyan hátrányban van, de komoly felkészülésbe kezdett, és szeretne bekerülni a magyar párbajtőr-csapatba.
márc. 9
9:18
Real Madrid: Kaká a BL-döntőben találkozna a Barcelonával (She)
Kaká, a Real Madrid brazil légiósa azt szeretné, ha csapata a Barcelonával találkozna a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.
márc. 9
9:20
Nyíregyháza: visszatért a csapathoz a francia-algériai támadó (She)
Hétfőn visszatért a csapathoz Fuad Bugerra, aki a múlt héten Franciaországban, Nantes-ban kezeltette combsérülését.
márc. 9
9:36
Gyirmót: a klub szerződtetné az ETO-kapus Katrine Lunde férjét (She)
Felvette a kapcsolatot az NB II Nyugati csoportjának első helyezettje a norvég Tom Reidar Haraldsennel, a győri kézilabdacsapathoz szerződő Katrine Lunde férjével.
márc. 9
9:38
Videó: bődületes gólt akasztott szabadrúgásból Guy Tzarfati (She)
Guy Tzarfati elképesztő gólt lőtt szabadrúgásból az izraeli bajnokságban, a Hapoel Petah Tikva–Hapoel Tel Aviv találkozón (1–1). A vendégek győzelemre álltak, amikor a hosszabbításban elsült a mozsárágyú... Nézze meg videón a találatot!
márc. 9
9:40
Bilbao: megegyeztek Caparrosszal a szerződéshosszabbításról (She)
Az Athletic Bilbao vezetői megegyeztek Joaquin Caparrosszal, így a vezetőedző várhatóan még kedden aláírja új szerződését, amely a következő szezon végéig köti majd a baszk csapathoz.
márc. 9
9:54
Férfi kosárlabda: megszavazták a kezdőket a vasárnapi gálára (She)
Lezárult a közönségszavazás a vasárnapi Orangeways férfiválogatott–légiósok All Star-gálára, amit a budai Sportmaxban rendez a szövetség 16 órakor.
márc. 9
10:12
Mire mennek vezérük nélkül az Ágyúsok? (Infostart)
Kedden este a nyolcaddöntők visszavágóinak első felvonásával folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája: Londonban az Arsenal fogadja a Portót, míg a Fiorentina a Bayern Münchent látja vendégül.
márc. 9
10:12
Liverpool: Benítez szerint ilyen hozzáállással nem lehet meccset nyerni (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere, Rafa Benítez kemény kritikát fogalmazott meg csapatának tagjaival szemben, miután a „vörösök” hétfőn 1–0-s vereséget szenvedtek a Wigan otthonában.
márc. 9
10:14
Labdarúgás: a Bajnokok Ligája és a Ligakupa mai programja (She)
Kedden két mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője: az Arsenal a Portót, a Fiorentina a Bayern Münchent fogadja, és mindkét házigazda megpróbálja ledolgozni az első mérkőzésen összeszedett hátrányát. Ezen kívül a magyar Ligakupában pályára lép a Videoton, a Ferencváros és az Újpest is, míg Angliában két bajnoki mérkőzést rendeznek. Tekintse meg a mai programot!
márc. 9
10:30
Blog: Németh Norbertnek nehezebb dolga lesz, de bizakodó (She)
A hét végén elkezdődik az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga), amelynek egyik szereplője az NSO-n blogot író Németh Norbert. A Tom Tomszk magyar légiósa a tavalyi térdsérülése miatt még nincs száz százalékos állapotban, de néhány hét múlva bajnoki mérkőzésen is visszatérhet a csapatba – derül ki a futballista legfrissebb blogbejegyzéséből.
márc. 9
10:33
Működőképes a kosárszövetség (Behaviour)
Miután a Legfelsőbb Bíróság (LB) hétfőn hatályon kívül helyezte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) 2007. március 9-i küldöttgyűlésének határozatait, élükön Berényi János elnök kinevezésével, a vezetőség ügyvezető jellegű munkát végez a májusi tisztújításig.
márc. 9
10:48
Kosárlabda: működőképes a szövetség, ügyvezető jellegű az elnökség (She)
Miután a Legfelsőbb Bíróság (LB) hétfőn hatályon kívül helyezte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) 2007. március 9-i küldöttgyűlésének határozatait, élükön Berényi János elnök kinevezésével, a vezetőség ügyvezető jellegű munkát végez a májusi tisztújításig.
márc. 9
11:06
80 milliót költhet a nyáron a Manchester United (Infostart)
Akár 80 millió fontot is elkölthet a nyáron új játékosokra Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere. A Vörös ördögökhöz kapus és csatár érkezhet.
márc. 9
11:24
Vb 2010: Hondurasnak le kellett mondania tradicionális szereléséről (She)
Óriási vita tombol Hondurasban a labdarúgó-válogatott világbajnokságra készült mezei kapcsán, mert a szövetség lemondott a tradicionális szerelésről.
márc. 9
12:00
Liverpool: Gerrard bemutatott a bírónak, eltiltást kaphat (She)
Fotó is bizonyítja, hogy Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya csúnyát mutatott a játékvezetőnek a hétfői bajnoki mérkőzésen, amiért eltiltást kaphat.
márc. 9
12:00
BL: előny a vendégeknél (Metropol)
Kedden a nyolcaddöntők visszavágóinak első felvonásával folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája, Londonban az Arsenal fogadja az FC Portót, míg a Fiorentina a Bayern Münchent látja vendégül.
márc. 9
12:36
A Constantát kapta a Veszprém a BL-ben (Infostart)
A román Constanta csapatával találkozik a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 9
12:36
Férfi kézilabda BL: a Constantával játszik a Veszprém a nyolcaddöntőben (She)
Bécsben elkészítették a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének a párosítását. Az egyetlen állva maradt magyar csapat, az MKB Veszprém a román bajnok Constantát kapta ellenfélül.
márc. 9
12:38
Formula-1: Webber szerint Schumachernek nem lesz könnyű dolga (She)
Mark Webber úgy gondolja, Schumacher nem lesz olyan sikeres ebben az évben, mint visszavonulása előtt, és bár a téli teszteken versenyképesnek bizonyult, nagyon kemény szezon vár rá.
márc. 9
12:39
Kézilabda BL: a Constanta a következő akadály a Veszprém előtt (Behaviour)
A román Constanta csapatával találkozik az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 9
12:41
Szumósnak áll a suli óriása (Behaviour)
Tizenöt éves iskolásfiútól remélik a japánok, hogy a sok éves böjt után újra lesz hazai jokozunája, azaz japán nagybajnoka a szumónak.
márc. 9
12:54
Ökölvívás: május 15-én rendezik Khan és Malignaggi összecsapását (She)
Május 15-én rendezik Amir Khan és Paulie Malignaggi mérkőzését a WBA bokszszervezet kisváltósúlyú világbajnoki övéért. Az összecsapásra New Yorkban, a Madison Square Gardenben kerül sor.
márc. 9
12:54
Constanta-Veszprém a kézi BL-nyolcaddöntőben (Metropol)
A román Constanta csapatával találkozik az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 9
12:56
Vb 2010: kapitányváltás a közrend védelmében? (She)
Vahid Halilhodzic, az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott közelmúltban elbocsátott szövetségi kapitánya úgy érzi: az országot irányító politikusok azért áldozták fel, hogy fenntartsák a nyugalmat a nyugat-afrikai országban.
márc. 9
12:57
Arsenal, Fiorentina: fordítás 1-2-ről egy kettőre? (Behaviour)
Egyetlen csapat sem volt képes egygólosnál nagyobb előnyt szerezni a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsein, ami dermesztő izgalmakat ígér a ma kezdődő visszavágókra. A parádé ma Arsenal-Porto és Fiorentina-Bayern meccsel veszi kezdetét!
márc. 9
12:58
Szumó: tizenöt éves, 145 kiló a japánok nagy reménysége (She)
Tizenöt éves iskolásfiútól remélik a japánok, hogy a sok éves böjt után újra lesz hazai jokozunája, azaz japán nagybajnoka a szumónak.
márc. 9
12:59
Nem lesz hoki BL (Behaviour)
A következő szezonban sem rendezik meg jégkorongban az európai Bajnokok Ligáját, miután a nemzetközi szövetség (IIHF) kedden bejelentette, hogy a sorozat újraindításával kapcsolatban a klubok és a topligák nem jutottak egyezségre.
márc. 9
13:01
Real, Manchester, Milan - Óriások harca a BL-ben (Behaviour)
Európa legeredményesebb futballcsapatai közül három - Real Madrid, Manchester United, AC Milan - is pályára lép a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek szerdai visszavágós programjában, a figyelem központjába azonban könnyen lehet, hogy éppenséggel a kvartett "legszürkébb" tagja, az Olympique Lyon kerül.
márc. 9
13:03
Kiss Dániel döntőt futhat Dohában (Behaviour)
Szerdán utazik el a pénteken kezdődő fedettpályás atlétikai világbajnokságra a magyar miniküldöttség: három versenyző, két edző és egy gyúró. A 60 m gátas Kiss Dániel célja a döntőbe jutás, ez sikerülhet a súlylökő Kürthy Lajosnak is, a szintén súlylökő Márton Anita számára pedig a tisztes helytállás a cél.
márc. 9
13:30
Borussia Dortmund: Mohamed Zidan iránt az Arsenal is érdeklődik (She)
Mohamed Zidan, a német Borussia Dortmund egyiptomi labdarúgója a szezon végén valószínűleg elhagyja jelenlegi egyesületét, mert több nagy klub, az Arsenal, a Manchester United, a Tottenham Hotspur és a Barcelona is érdeklődik iránta.
márc. 9
13:30
Vitalij Klicsko május 29-én vív címmeccset (Metropol)
Vitalij Klicsko, a Boksz Világtanács (WBC) ukrán nehézsúlyú világbajnoka legközelebb május 29-én lép a kötelek közé címmeccsen a németországi Gelsenkirchenben, ahol ellenfele a lengyel születésű Albert Sosnowski lesz.
márc. 9
13:32
Ökölvívás: Vitalij Klicsko május 29-én Sosnowskival vív címmeccset (She)
Vitalij Klicsko, a Boksz Világtanács (WBC) ukrán nehézsúlyú világbajnoka legközelebb május 29-én lép a kötelek közé címmeccsen. A németországi Gelsenkirchenben a lengyel születésű Albert Sosnowski lesz az ellenfele.
márc. 9
13:48
Manchester City: Záratét, Pazzinit és Polit figyelik a „kékek" (She)
A Manchester City labdarúgócsapata játékosmegfigyelőket küldött a Sampdoria–Lazio olasz élvonalbeli bajnokira, Mauro Zárate és Giampaolo Pazzini miatt.
márc. 9
14:06
Japán: ragadozókkal védekeznek a pályát tönkretevő vadkacsák ellen (She)
A japán Urava Red Diamonds labdarúgócsapatának vezetői sajátos megoldásként idomított ragadozó madarakkal védik a csapat edzőpályáját az azt tönkretevő tőkés récék ellen.
márc. 9
14:08
Vb 2010: „létfontosságú" brazíliai edzőtáborra készül a dél-afrikai csapat (She)
Dél-afrikai Köztársaság labdarúgó-válogatottja négy hétre Brazíliába teszi át a székhelyét: a nyári világbajnokság házigazdái mérkőzések sorával készülnek a tornára. A Bafana Bafana védője, Andrew Booth szerint létfontosságú az edzőtábor a felkészülés szempontjából.
márc. 9
14:09
Klicsko-címmeccs május végén! (Behaviour)
Vitalij Klicsko, a Boksz Világtanács (WBC) ukrán nehézsúlyú világbajnoka legközelebb május 29-én lép a kötelek közé címmeccsen a németországi Gelsenkirchenben, ahol ellenfele a lengyel születésű Albert Sosnowski lesz.
márc. 9
14:10
Ligue 1: már nem Didier Ollé-Nicolle a Nice vezetőedzője (She)
Két nappal a 15. vereség elszenvedése után menesztették Didier Ollé-Nicolle-t a Nice vezetőedzői posztjáról.
márc. 9
14:24
Tenisz: Czink a japán Datéval kezd Indian Wellsben, Szávay erőnyerő (She)
Czink Melinda a japán Date Krumm Kimikóval játszik az első fordulóban a szerdán kezdődő Indian Wells-i tenisztornán. A 27. kiemelt Szávay Ágnes erőnyerő, a második fordulóban pedig vagy a svájci Stefanie Vögele vagy egy selejtezős játékos lesz az ellenfele.

Keresés