2010. április 1. csütörtök

ápr. 1
0:27
Bajnokok Ligája: Guardiola büszke csapatára a döntetlen után (She)
A Barcelonát irányító Pep Guardiola az elszalasztott győzelem ellenére büszke csapatára az Arsenal elleni 2–2-es döntetlent követően.
ápr. 1
1:21
Tenisz: Roddick jutott elsőként az elődöntőbe a férfiaknál (She)
A hatodik kiemelt Andy Roddick 6:3, 6:3-ra nyert Nicolás Almagro ellen, így elsőként jutott be a miami tenisztornán férfi egyesben a négy közé. Az amerikai játékos az elődöntőben a Tsonga–Nadal meccs győztesével találkozik majd.
ápr. 1
2:15
Aszfalthoki (Blikk)
BUDAPEST — Az utca embereivel és a zenész Ganxsta Zolee (44) családjával készült a magyar jégkorong-válogatott néhány tagja a jövő hét végi Pannon-kupára.
ápr. 1
3:09
Tomorit elküldte klubja, de a válogatottban játszik (Blikk)
BUDAPEST — Különösen fontos lett Tomori Zsuzsának (22) a svéd–magyar női kézilabda Európa-bajnoki selejtező, amelyet ma (Sportklub, 19.15 óra) Lundban rendeznek meg. A bal átlövő szolgálataira ugyanis a győriek nem tartanak igényt, így a játékos klubon kívüliként, otthonából érkezett a válogatott edzőtáborába.
ápr. 1
3:13
Nagy Tünde a teniszszövetség élén (Blikk)
BUDAPEST — Szinte a pályáról került a Magyar Teniszszövetség élére Nagy Tünde (36). A korábbi korosztályos bajnok egy hónapja még nem hitte volna, hogy ő lesz a sportág legelső hazai női elnöke. A civilben a turizmusban dolgozó üzletasszony – ahogyan ő fogalmaz – esélytelenként vette fel a küzdelmet a választáson, amelyen mégis megelőzte riválisát, Berényi Jánost (62).
ápr. 1
6:54
Roger Federer megint kiesett (Behaviour)
Nem jutott be a negyeddöntőbe a világelső Roger Federer a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
ápr. 1
6:56
Puskás Öcsire emlékeznek (Behaviour)
Puskás Ferenc ma esedékes 83. születési évfordulója kapcsán több megemlékezés és személyéhez köthető program lesz szerte az országban.
ápr. 1
6:58
Kemény, mint a svédacél (Behaviour)
A bravúros olimpiai negyedik hely, majd a világbajnokságon elért kilencedik pozíció után ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy pillanatnyilag merre tart a magyar kézilabdázás női vonala. Legfeljebb abban lehetünk biztosak, hogy Mátéfi Eszter válogatottja tegnap a svédországi Lundba tartott, hogy ma a házigazda csapattal egy Eb-selejtezős csoportmeccset játsszon.
ápr. 1
7:00
Tengerszint alatti Jordán Rali (Behaviour)
A szokásoktól eltérően már ma megkezdődik a Jordán Rali három versenynapja. Az esélyekről megoszlanak a vélemények, hisz a világbajnokságban vezető Sebastien Loeb a legutóbbi futamon simán nyert Mexikóban, ám most a magaslatok helyett a tengerszint alatt hajtanak majd a legjobbak. Mikko Hirvonen végre idén is nyerni akar már egy versenyt, míg az eddig eső-kelő Kimi Räikkönen végre bizonyítani…
ápr. 1
7:39
NBA: Mo Williams büntetői győzelmet értek a Cavaliersnek a Bucks ellen (She)
A Cleveland Cavaliers nagy csatában, 101–98-ra megverte a jól játszó Milwaukee Buckst az NBA alapszakaszának 150. játéknapján. A hazaiak Mo Williams utolsó pillanatokban értékesített négy büntetőjével csikarták ki a sikert.
ápr. 1
8:33
Pápa: Szabó Zsolt felépült a Bahrein ellen elszenvedett sérüléséből (She)
Ismét teljes értékű munkát végez Szabó Zsolt, a Lombard Pápa labdarúgója.
ápr. 1
8:42
Moszkvába tart a Liverpool spanyol futballistája (Behaviour)
Könnyen elképzelhető, hogy az orosz Szpartak Moszkva együttesénél folytatja pályafutását Albert Riera, az FC Liverpool spanyol válogatott futballistája.
ápr. 1
9:00
Alacsony kosarasok bajnoksága (Behaviour)
A napokban fejeződött be a Fülöp-szigeteken az a kosárlabda-bajnokság, amelyben csak a hat lábnál vagyis 183 centinél alacsonyabb játékosok vehetnek részt.
ápr. 1
9:09
Ökölvívás: Mayweather visszalépett, Mosley Pacquiaóval bunyózhat (She)
Elmarad Floyd Mayweather jr. május 1-jére tervezett, Shane Mosley elleni mérkőzése, miután Mayweather tegnap kézsérülésre hivatkozva lemondta a meccset.
ápr. 1
9:09
10 év után nyert Újpesten a Fradi (Blikk)
A Fradi a Ligakupában aratott sikerrel állt bosszút az őszi bajnoki vereségért.
ápr. 1
9:27
Libertadores-kupa: győzött és az élre állt a Cruzeiro a 7. csoportban (She)
A brazil Cruzeiro hazai pályán 3–0-ra kiütötte az argentin Vélez Sarsfieldet, ezzel pontban beérte, és jobb gólkülönbségének köszönhetően átvette a vezetést riválisától a Libertadores-kupa 7. csoportjában.
ápr. 1
9:33
Beckham csak viccből lesz ausztrál másodedző (Metropol)
Áprilisi tréfának bizonyult, hogy a sérült David Beckham az ausztrál válogatott másodedzőjeként lesz ott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
ápr. 1
9:54
Atlantában is kikapott a Lakers (Behaviour)
Két nappal azután, hogy New Orleansben kikapott, a címvédő Los Angeles Lakers Atlantában szenvedett sima vereséget az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján.
ápr. 1
10:12
NHL: kapaszkodik a Calgary (Behaviour)
Nyert a Calgary, a Colorado viszont kikapott, így előbbit már csak két pont választja el attól, hogy utolérje az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Nyugati főcsoportjának nyolcadik, még rájátszást jelentő helyén álló riválisát.
ápr. 1
10:21
Európa-liga: Geráék a német bajnok ellen - a mai program (She)
Gera Zoltán csapata, a Fulham a német bajnoki címvédő Wolfsburgot fogadja az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Tekintse meg a második számú európai kupasorozat mai programját!
ápr. 1
10:23
Jégkorong-válogatott: Palkovics pihen, Peterdi és Kiss Dániel behívója (She)
Csütörtökön megkezdte felkészülését a magyar válogatott az április 17-én kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokságra.
ápr. 1
10:30
Bajnokok Ligája: Fabregas a legrosszabbtól tart (Behaviour)
Cesc Fabregas, az Arsenal és a spanyol válogatott labdarúgója attól fél, hogy a szerdai Bajnokok Ligája-találkozón súlyos sérülést szenvedett, így klubja nem számíthat rá már ebben a szezonban, illetve a dél-afrikai világbajnokságról is lemarad.
ápr. 1
10:39
BL: a szerb állami tv nem adta a Bayern-meccset, bírságra számíthat (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) legalább egymillió eurós bírságot követel a szerb állami televíziótól (RTS), amely kötelezettsége ellenére nem közvetítette kedden a Bayern München–Manchester United Bajnokok Ligája-negyeddöntőt.
ápr. 1
10:41
Kosárlabda: LeBron James a vb helyett inkább filmet forgat (She)
Valószínűtlennek tartja, hogy pályára lépjen az idei világbajnokságon LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb sztárja.
ápr. 1
10:45
Parlamenti ülés a Bajnokok Ligája helyett (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség legalább egymillió eurós bírságot követel a szerb állami televíziótól (RTS), amely kötelezettsége ellenére nem közvetítette kedden a Bayern München-Manchester United Bajnokok Ligája-negyeddöntőt.
ápr. 1
10:48
BL-meccs helyett parlamenti közvetítés - Komoly büntetést követel az UEFA (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) legalább egymillió eurós bírságot követel a szerb állami televíziótól (RTS), amely kötelezettsége ellenére nem közvetítette kedden a Bayern München-Manchester United Bajnokok Ligája-negyeddöntőt.
ápr. 1
10:57
Videó: nézze meg Juhász Roland Gentnek lőtt gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, Juhász Roland szerezte a Gent otthonában 3–1-re nyerő Anderlecht második gólját a belga labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 2. fordulójában. Most megmutatjuk a magyar védő találatát videón!
ápr. 1
11:33
Olaszország: Moratti szerint José Mourinho marad az Internél (She)
Mint ismert, az Inter vezetőedzője, José Mourinho a CSZKA Moszkva elleni BL-negyeddöntőt megelőzően úgy nyilatkozott, elege van az olasz labdarúgásból. A milánói klub elnöke, Massimo Moratti ennek ellenére nem tart attól, hogy Mourinho a nyáron távozna a klubtól.
ápr. 1
11:35
Kézilabda: a L’Équipe szerint Császár három évre Veszprémbe igazol (She)
A L’Équipe értesülései szerint Császár Gábor az idény végén elhagyja a Chambéryt, és az MKB Veszprémhez igazol.
ápr. 1
12:09
Ökölvívás: Vitalij Klicsko szerint csak testvére tudja megverni (She)
A napokban kihívója szülővárosában, Varsóban tartott sajtótájékoztatót a WBC nehézsúlyú bajnok Vitalij Klicsko, akinek feltették a kérdést, hogy kit tart jobbnak: önmagát, vagy pedig öccsét, Vladimirt.
ápr. 1
12:36
A Bayern adta a meccs zárszavát (Behaviour)
A Bayern München gyakorlatilag a lefújás pillanatában szerezte meg a 2-1-es győzelmét jelentő gólt a Manchester United elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, németországi felvonásán. Wayne Rooney a mérkőzés elején gólt rúgott, a végén súlyosan megsérült. A francia "testvérharcban" az Olympique Lyon hazai pályán 3-1-re bizonyult jobbnak a Girondins Bordeaux együttesénél.
ápr. 1
12:45
Feröer: Potemkinék meccse havazás miatt 15 perc után félbeszakadt (She)
Tegnap az NSÍ Runavík–Fuglafjördur mérkőzéssel kezdetét vette a feröer-szigeteki élvonalbeli bajnokság, ám a találkozó havazás miatt 15 perc alatt félbeszakadt. A meccsen a hazaiaknál Potemkin Károly és Gángó András is kezdőként lépett pályára.
ápr. 1
12:51
Pelé szerint ötesélyes a vb (Metropol)
Minden idők egyik legjobb labdarúgója, Pelé szerint öt ország válogatottjának van valós esélye arra, hogy döntőbe jusson a június 11-én kezdődő világbajnokságon.
ápr. 1
13:03
Vb 2010: Pelé szerint öt válogatottnak van esélye bejutni a döntőbe (She)
Minden idők egyik legjobb labdarúgója, Pelé szerint öt ország válogatottjának van valós esélye arra, hogy döntőbe jusson a június 11-én kezdődő világbajnokságon.
ápr. 1
13:21
Palermo: Miccolit és Balzarettit Lippi figyelmébe ajánlják (She)
Az olasz médiában megjelentek olyan hangok, amelyek két palermói játékost is Marcello Lippi figyelmébe ajánlanak. Fabrizio Miccoli és Federico Balzaretti a szicíliai csapat sportigazgatója, Walter Sabatini szerint is megérdemelné a meghívót a válogatottba.
ápr. 1
13:39
Kerékpár: Bécsben kerültek meg az eltűnt versenykerékpárok (She)
Bécsben találtak rá a még szerda hajnalban, Olaszországban eltűnt 15 versenykerékpárra.
ápr. 1
13:57
Súlyemelés: a szövetség több pénzzel támogatja a klubokat (She)
A Magyar Súlyemelő-szövetség elnöke, Dobos Imre bejelentette, hogy a jövőben ugyan 625 forint helyett 1000 forintba kerül a versenyzői kártya, ám javuló gazdasági helyzetének köszönhetően (újabb szponzor jelentkezett, 2010-ben az előző évi 10 millióhoz képest 14 millió forintos lesz az állami támogatás összege) az MSSZ versenyzőnként 3000 forintot forgat vissza a kluboknak.
ápr. 1
14:16
Arsenal: Arsavin saját bevallása szerint két-három hétig nem játszhat (She)
Tovább súlyosbodnak az Arsenal gondjai: a tegnapi, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérülést szenvedő Andrej Arsavin saját bevallása szerint két-három hétig nem léphet pályára.
ápr. 1
14:18
Real Madrid: Guti ismét megsérült, Karim Benzema visszatért (She)
Guti megsérült a Real Madrid mai edzésén: a spanyol középpályás csak két percet töltött a pályán, aztán befejezte a gyakorlást. A futballistának a háta fájt, így kihagyhatja a vasárnapi, Racing Santander elleni bajnokit.
ápr. 1
14:21
Rooneynak csak kisebb szalagsérülése van (Metropol)
Wayne Rooney csak kisebb szalagsérülést szenvedett a Bayern München elleni, keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen - derült ki csütörtökön.
ápr. 1
14:33
DVSC: A ZTE elleni vereség megviselte a társaságot - Herczeg (She)
Pénteken Nyíregyházára látogat a DVSC a Soproni Liga 21. fordulójában. A legutóbbi bajnokin a Zalaegerszeg ellen kapott ki 4–1-re Herczeg András csapata, a szakember szerint a vereség nagyon megviselte együttesét. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.
ápr. 1
14:35
Légióssors: a születésnapos Király jó egészséget és 18 pontot szeretne (She)
Az 1860 München kapusa, Király Gábor ma ünnepli a 34. születésnapját. A magyar válogatott futballista a tz-online.de internetes oldalnak adott interjúban elmondta, a legszebb születésnapi ajándék az lenne a számára, ha a hátralévő hat fordulóban 18 pontot szereznének, mert ő még nem mondott le a feljutásról.
ápr. 1
14:51
Videó: zavarta a műsort, ezért arrébb lökte a riporter a szurkolót (She)
A Lyon–Bordeaux BL-negyeddöntő első mérkőzése előtt az egyik szurkoló folyamatosan belement a képbe, és zavarta a riportert, míg a tudósító rá nem unt erre, és nemes egyszerűséggel odébb hajította az akadékoskodót. Nézze meg a szórakoztató jelenetet videón!
ápr. 1
15:00
Bizakodó a Barca, bár legjobbjai dőltek ki (Behaviour)
Pep Guardiola szerint, amióta ő a vezetőedző az FC Barcelonánál, az eddigi legjobb első félidőt produkálta csapata a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcainak szerda esti, első mérkőzésén az Arsenal ellen.
ápr. 1
15:09
Nem súlyos Rooney sérülése (Infostart)
Wayne Rooney csak kisebb szalagsérülést szenvedett a Bayern München elleni, keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen - derült ki csütörtökön.
ápr. 1
15:27
Győri ETO: Gjorgji Mojszov és Józsi György nem játszhat a hét végén (She)
A etofc.hu tájékoztatása szerint Gjorgji Mojszov bal combjában történt kisebb szakadás miatt még legalább egy hét pihenőre szorul. A futballista mellett Józsi György is biztosan kihagyja a hét végi bajnokit.
ápr. 1
15:36
Öt vb esélyest jelölt meg Pelé (Behaviour)
Minden idők egyik legjobb labdarúgója, Pelé szerint öt ország válogatottjának van valós esélye arra, hogy döntőbe jusson a június 11-én kezdődő világbajnokságon.
ápr. 1
15:45
MLSZ: a paksi Kiss Tamást három bajnokiról tiltották el (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a szerdai, Zalaegerszeg elleni Soproni Liga-mérkőzésen kiállított paksi Kiss Tamást három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta – adta hírül az MLSZ honlapja.
ápr. 1
15:48
Beljebb helyezik a tükröket az F1-es autókon (Metropol)
A hétvégi Forma-1-es Malajziai Nagydíj után várhatóan beljebb helyezik a tükröket a versenyautókon, kisebb hangsúlyt fektetve ezzel a visszapillantók jelenlegi elhelyezéséből adódó aerodinamikai előnyökre.
ápr. 1
16:03
Chelsea: Didier Drogba kezdeni fog a Manchester United ellen (She)
Carlo Ancelotti a hét végén a kezdőben számít az elefántcsontparti támadóra, Didier Drogbára a Manchester United elleni angol bajnokin.

Keresés