2010. április 2. péntek

ápr. 2
1:03
Tenisz: Tomás Berdych szetthátrányból ejtette ki Fernando Verdascót Miamiban (She)
A Miamiban zajló ATP-tornán a 16. helyen kiemelt cseh Tomás Berdych bejutott az elődöntőbe, miután a nyolc között három szettben nyert a tizedikként rangsorolt spanyol Fernando Verdasco ellen.
ápr. 2
2:51
Add már, Uram, az esőt! (Blikk)
SEPANG — Az eget kémleli és az időjárás-előrejelzéseket böngészi Fernando Alonso (28). Tavaly szó szerint elmosta az eső a Maláj Nagydíjat – félbe kellett szakítani a futamot –, ennek ellenére a világbajnokságot vezető Ferrari-pilóta nem bánná, ha a szabadedzésekkel ma kezdődő idei versenyhétvégén is leszakadna az ég.
ápr. 2
2:55
Fábregas fájdalmas hőstette (Blikk)
LONDON — Törött lábbal rúgott tizenegyest Cesc Fábregas (22). Az Arsenal futballcsapatának középpályása szerda este a Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő 85. percében értékesítette a büntetőt, s állította be a 2-2-es végeredményt, amellyel az angol együttesnek még maradt esélye a továbbjutás kiharcolására.
ápr. 2
6:45
Újra győztek Geráék (Infostart)
Gera Zoltán csapata, a Fulham hazai pályán 2-1-re legyőzte a német bajnok Wolfsburgot a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 2
6:45
Formula-1: a McLaren fölényét hozta az első szabadedzés Malajziában (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Formula–1-es világbajnokság Malajziai Nagydíjának első szabadedzésén, míg a McLaren másik pilótája, Jenson Button a harmadik legjobb időt érte el. Kettejük közé Nico Rosberg ékelődött be.
ápr. 2
6:54
Palkovics pihen, Peterdit és Kisst behívták (Behaviour)
Elkezdte felkészülését a magyar válogatott az április 17-én rajtoló divízió I-es jégkorong-világbajnokságra.
ápr. 2
6:56
Élet a BL-en kívül (Behaviour)
Bár a labdarúgó Bajnokok Ligája jelenti a központi témát, az élet nem állt meg a legelőkelőbb európai kupasorozatban nem érdekelt kluboknál sem. Lapunk a legérdekesebb hírmorzsákat szedte össze az MTI kiadásából, de teljesen nem tudott elszakadni a BL-től.
ápr. 2
6:58
Özönvíz várható Sepangban (Behaviour)
Ki ne emlékezne még a tavalyi, özönvízben leintett futamra, amikor Jenson Button 50 percet ült a kocsijában, és úgy nyerte meg élete harmadik futamát? Az időjósok vasárnapra a hőség mellé felhőszakadást is jósolnak. Vajon a Formula-1 öt újonc pilótája miként készül a nem mindennapi megméretésre?
ápr. 2
7:39
Videoton: Nikolics szerint Mezey a legjobb edző Magyarországon (She)
A Videoton labdarúgócsapatának két szerb légiósa, Nemanja Nikolics és Ilija Radovics tegnap este egy székesfehérvári klubban egy szurkolói klub vendége volt. A játékosok többek között arról is beszéltek, hogy véleményük szerint Magyarország legjobb edzőjével dolgozhatnak.
ápr. 2
7:41
Libertadores-kupa: az otthon nyerő Ronaldóék a továbbjutás küszöbén (She)
A Corinthians hazai pályán 2–1-re legyőzte a Cerro Portenót a Libertadores-kupa 1. csoportjában, így a továbbjutás küszöbére került. A brazil csapat – amelynek első gólját Ronaldo szerezte – már biztosan az első két hely valamelyikén végez kvartettjében, ám a legjobb 16 közé – ahol a mexikói Guadalajara és San Luis kiemeltként már ott van – csak a csoportelsők és a legjobb hat második kerülhet be.
ápr. 2
9:09
Íme Balzsay kislánya (Blikk)
Budapest — Nagy az öröm Balzsay Károly (30) családjában.
ápr. 2
9:27
Malajziai Nagydíj: a Ferrari a legmegbízhatóbb, de a Red Bull a leggyorsabb (Infostart)
A három év kihagyás után visszatért Michael Schumachertől futamról futamra jobb teljesítmény várható - mondta az InfoRádiónak Farkas Péter, az A5.hu portál Formula-1-es rovatvezetője.
ápr. 2
9:27
NHL: a Los Angeles nyolc gólt lőtt a Vancouvernek (She)
A Los Angeles Kings 8–3-ra nyert a Vancouver Canucks ellen az NHL legutóbbi játéknapján, míg a New York Islanders 15 mérkőzés után tudta újra legyőzni a Philadelphia Flyerst.
ápr. 2
9:29
NBA: az Orlando 15 ponttal nyert idegenben a Dallas ellen (She)
Az NBA 151. játéknapján az Orlando 97–82-re nyert idegenben a Dallas ellen, míg a Denver hazai pályán győzte le a Portlandet.
ápr. 2
9:36
Hamiltoné az első szabadedzés Malajziában (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a pénteki első szabadedzésen a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, Szepangban.
ápr. 2
10:03
Videó: saját térfeléről dobott hárompontost a ZTE fiatal játékosa (She)
Simon László, a Zalakerámia-ZTE KK (korábban már a magyar válogatottban is bemutatkozó) játékosa a saját térfeléről talált az ellenfél gyűrűjébe a 108–84-es zalai győzelemmel végződő hétközi kupamérkőzésen a Dombóvár ellen – olvasható a kosarinfo.com-on. Íme, a jelenet videón!
ápr. 2
10:21
Juventus: sajtóhírek szerint Rafa Benítez az első számú célpont (She)
A Corriere dello Sport szerint a Juventus labdarúgócsapatának legfontosabb célja, hogy a nyáron megszerezze a kispadjára Rafael Benítezt, a Liverpool menedzserét.
ápr. 2
10:21
Hamiltoné a második szabadedzés (Metropol)
A pénteki második szabadedzésen is Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, Szepangban.
ápr. 2
10:48
NBA: Dallasban nyert az Orlando (Behaviour)
Az Orlando Magic magabiztosan nyert a Dallas Mavericks otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
ápr. 2
11:06
Győzelmével egyre közelebb a rájátszáshoz a Kings - NHL-eredmények! (Behaviour)
A Los Angeles Kings hazai környezetben többek között Dustin Brown mesterhármasának köszönhetően 8-3-ra nyert a Vancouver Canucks ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
ápr. 2
11:15
Overdose májusban újra futhat (Metropol)
Várhatóan májusban ismét rajthoz áll Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló, ráadásul elképzelhető, hogy hazai közönség előtt.
ápr. 2
11:33
Lósport: Overdose májusban akár itthon is versenyezhet (She)
Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa a PannoniaOverdose.hu internetes oldalnak elmondta, májusban versenyezhet újra a magyar csodaló, és még az is előfordulhat, hogy Magyarországon.
ápr. 2
11:42
Overdose májusban újra versenyezhet (Behaviour)
Várhatóan májusban ismét rajthoz áll Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló, ráadásul elképzelhető, hogy hazai közönség előtt.
ápr. 2
11:51
Májusban versenyezhet újra a szülinapos Overdose (Infostart)
Várhatóan májusban ismét rajthoz áll Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló, ráadásul elképzelhető, hogy hazai közönség előtt.
ápr. 2
11:51
Formula-1: Hamilton még sohasem érezte magát ilyen jól Sepangban (She)
A Formula–1-es vb Malajziai Nagydíjának mindkét pénteki szabadedzésén a 2008-as világbajnok Lewis Hamilton volt a leggyorsabb. A tréningek után a brit pilóta elmondta, hogy még sohasem érezte magát ilyen jól a McLarenben a sepangi pályán.
ápr. 2
11:53
Még várni kell Pars ezüstérmére (Infostart)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke válaszolt Schmitt Pál keddi levelére, s jelezte, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntését követően a lehető leghamarabb megteszik a szükséges lépéseket a pekingi olimpia kalapácsvető érmeivel kapcsolatban.
ápr. 2
12:54
A futball megmutatta igazi szépségét (Behaviour)
A Bajnokok Ligájánál izgalmasabb, látványosabb, érzelemgazdagabb sorozat aligha van a földön. Amit szerda este az Arsenal és a Barcelona véghezvitt a BL-negyeddöntőjének első meccsén (2-2), arról csak szuperlatívuszokban illendő szólni. A másik meccsen az Inter mourinhós eredményt (1-0) ért el a moszkvai CSZKA ellen, korántsem mourinhós játékkal.
ápr. 2
13:21
Internazionale: José Mourinho továbbra sem beszél az újságírókkal (She)
Továbbra sem hajlandó az olasz újságíróknak nyilatkozni José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője, mivel megítélése szerint azok szeretnék megakadályozni együttesét a címvédésben.
ápr. 2
13:39
Sportlövészet: Igaly Diána az idei évben sem versenyez (She)
Igaly Diána, Athén skeetlövő olimpiai bajnoka lőtér- és egészségügyi gondjai miatt – a tavalyi évhez hasonlóan – az idén sem versenyez, de bízik benne, hogy 2011-től minden feltétel adva lesz a nyugodt, eredményes munkához.
ápr. 2
13:39
Játékosokat és támogatókat ígért az új elnök (Metropol)
Óriási előrelépést az utánpótlás-nevelésben, az éljátékosok visszacsábítását és új támogatókat ígért Nagy Tünde, a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) új elnöke.
ápr. 2
13:57
Arsenal: Arsavin úgy érzi, lehet, hogy ugrott a szezonja (She)
Bár korábban arról számolt be az Arsenal labdarúgócsapatának hivatalos honlapja, hogy Andrej Arsavinnak a francia William Gallashoz hasonlóan három hetet kell kihagynia, az orosz támadó ezzel szemben úgy érzi, ennél sokkal súlyosabb a sérülése.
ápr. 2
14:21
Igaly Diána idén sem versenyez (Behaviour)
Igaly Diána, Athén skeetlövő olimpiai bajnoka lőtér- és egészségügyi gondjai miatt - a tavalyi évhez hasonlóan - az idén sem versenyez, de bízik benne, hogy 2011-től minden feltétel adott lesz a nyugodt, eredményes munkához.
ápr. 2
14:39
Rooney három héten belül visszatérhet (Behaviour)
Wayne Rooney három héten belül visszatérhet - közölte Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
ápr. 2
15:09
Műkorcsolya: akár egy évre is eltilthatják Jevgenyij Pljuscsenkót (She)
Akár egy évre szóló eltiltással is sújthatja a Nemzetközi Korcsolyázó-szövetség (ISU) az olimpiai és háromszoros világbajnok orosz Jevgenyij Pljuscsenkót, aki sérülésre hivatkozva kihagyta a múlt vasárnap véget érő torinói műkorcsolya vb-t, a héten azonban jégre lépett egy bemutatón.
ápr. 2
15:09
Rooney két hét múlva már játszhat (Blikk)
Wayne Rooney három héten belül visszatérhet kényszerpihenőjéből – közölte Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője. Leghamarabb április 17-én játszhat trénere szerint.
ápr. 2
15:09
Rooney három hét múlva játszhat (Metropol)
Wayne Rooney három héten belül visszatérhet, közölte Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
ápr. 2
15:11
Labdarúgás: öt helyszín adna otthont a hazai U20-as vb-nek (She)
Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottságának elnöke csütörtökön a Puskás Ferenc 83. születésnapja alkalmából Pécsett megtartott Puskás-nap szakmai fórumán bejelentette, hogy Magyarország megpályázza az U20-as labdarúgó-világbajnokság megrendezését. A 2013-as és a 2015-ös viadalra a FIFA egyszerre írja ki a pályázatot.
ápr. 2
15:13
Ligakupa: négy órával korábban lesz a Honvéd-Debrecen meccs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint megváltozott az eredetileg április 7-én (szerda) 18 órára kiírt Budapest Honvéd–DVSC-TEVA Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontja.
ápr. 2
15:15
Elcsúszik az orosz sztár? (Behaviour)
Akár egy évre szóló eltiltással is sújthatja a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) az olimpiai- és háromszoros világbajnok orosz Jevgenyij Pljuscsenkót, aki sérülésre hivatkozva kihagyta a múlt vasárnap véget ért torinói műkorcsolya vb-t, a héten azonban jégre lépett egy bemutatón.
ápr. 2
15:27
Bundabotrány: Petry tagadja a vádakat, a törökök megfenyegették (She)
Perty Zsolt, a magyar válogatott és a Genclerbirligi korábbi kapusa a Nemzeti Sport kérdésére tagadta a török sajtóban vele kapcsolatban megjelent bundavádakat – elmondása szerint klubja megfenyegette, amikor távozni akart, hogy besározzák a nevét. A kapus ezzel hozza összefüggésbe a most megjelent vádakat.
ápr. 2
15:33
Veterántalálkozó Las Vegasban (Behaviour)
Csaknem tizenhét évvel első összecsapásuk után találkozik ismét a szorítóban a profi boksz két amerikai exvilágbajnoka, a 41 éves Roy Jones Jr. és a 46 esztendős Bernard Hopkins.
ápr. 2
15:45
Arsenal: úgy tűnik, William Gallas szezonjának is annyi (She)
A vártnál súlyosabb William Gallas sérülése. Az Arsenal labdarúgócsapatának francia hátvédje ebben a szezonban valószínűleg már nem lép pályára.
ápr. 2
16:03
Bayern München: Van Gaal nem akarja kockáztatni Robben játékát (She)
A Bayern München vezetőedzője, Louis van Gaal szerint nem valószínű, hogy szerepelteti sérüléssel bajlódó futballistáját, Arjen Robbent a szombati, Schalke elleni Bundesliga-bajnokin.
ápr. 2
16:03
Angol aranycsata: nem Wayne-nek való vidék (Infostart)
A bokasérülést szenvedett házi gólkirálya, Wayne Rooney nélkül fogadja a címvédő és listavezető Manchester United a második helyezett Chelsea-t az angol labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján. Amelyik együttes győz, nagyot lép a bajnoki elsőség felé, míg a döntetlennel az Arsenal lehet a nevető harmadik.
ápr. 2
16:05
Profi ökölvívás: Jones és Hopkins 86 év tapasztalatát viszi a ringbe (She)
Csaknem tizenhét évvel első összecsapásuk után találkozik ismét a szorítóban a profi boksz két amerikai exvilágbajnoka, a 41 éves Roy Jones Jr. és a 45 esztendős Bernard Hopkins.
ápr. 2
16:21
FTC: nem lesznek vendégszurkolók a Kaposvár elleni meccsen (She)
A 100%Fradi értesülései szerint nem lesz kaposvári szurkoló a Ferencváros hét végi Soproni Liga-bajnokiján.
ápr. 2
16:23
Jordán rali: Sébastien Loeb állt az élre, Sébastien Ogier a második (She)
Az utóbbi hat vb-n győztes francia Sébastien Loeb vezet a Jordán rali második, pénteki versenynapja után.
ápr. 2
17:16
Bundázással vádolták meg a törökök Petry Zsoltot (Infostart)
Bundázással vádolta meg Petry Zsoltot egy török lap. A pénteken megjelent cikk szerint a magyar válogatott hajdani kapusa 1995-ben 25 ezer dollárért eladta a Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést. Petry cáfol, és azt mondja: ez csupán egykori labdarúgócsapata, a Genclerbirligi elnökének bosszúhadjárata ellene.
ápr. 2
17:51
Paraguay: Cabanasnak még további 18 hónapot kell várni a pályára lépéssel (She)
A legújabb orvosi vizsgálatok szerint még további 18 hónapig nem léphet pályára Salvador Cabanas, a januárban fejbe lőtt paraguayi válogatott futballista.
ápr. 2
18:09
MTK: valószínű nem lesz zártkapus az FTC elleni örökrangadó (She)
Egy hét múlva rendezik meg az MTK–FTC élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést, miután az örökrangadónak nevezett összecsapást a rendőrség kiemelt kockázatú találkozónak minősítette, ezért pénteken az illetékesek pályabejárást tartottak a Hidegkuti Nándor Stadionban, amelynek eredményéről a rendező kék-fehér klub honlapja számolt be.

Keresés