2010. június 1. kedd

jún. 1
3:36
Túlélte Conway az autós repülést (Blikk)
INDIANAPOLIS — Drámai pillanatokkal ért véget az Indy 500-as autóverseny. A viadal hajrájában a harmadik helyért csatázó brit Mike Conway (26) próbálta előzni az amerikai Ryan HunterReayt (29), ám a két kocsi kereke összeért.
jún. 1
5:54
A vitorlázórepülés krémje Szegeden (Behaviour)
A nevezések alapján az eddigi legnagyobb vitorlázórepülő-világbajnokságot rendezik a nyáron, Szegeden: a július 20. és augusztus 7. közötti eseményen 32 országból 150 induló küzd majd a helyezésekért a különböző kategóriákban.
jún. 1
5:56
Horrorisztikus baleset az Indy 500-on (Behaviour)
Horrorisztikus ütközés zárta a vasárnap rendezett híres Indy 500-as autóversenyt egy előzésnél.
jún. 1
5:58
DVSC: lépések a vádlók ellen (Behaviour)
Az illetékesek csak elbeszélgettek a játékosokkal, tehát szó sincs arról, hogy gyanúsítottként hallgatták meg a debreceni futballistákat.
jún. 1
6:00
Nagy nem válaszolt Mocsai ultimátumára (Behaviour)
Határozott választ várt Mocsai Lajos, a férfi kézilabda-válogatott szakmai igazgatója a hét végén a Barcelonával BL-döntőt játszott Nagy Lászlótól, hogy vállalja-e a sorsdöntő vb-selejtezőt vagy nem, ám hiába adott ultimátumot: a világklasszis átlövő tegnap sem méltatta válaszra az első számú magyar kézilabdaedzőt!
jún. 1
6:36
Árulja a Barcelona Ibrahimovicot? (Infostart)
Ügynöke éles kirohanása miatt elképzelhető, hogy a Barcelona eladja svéd labdarúgóját, Zlatan Ibrahimovicot.
jún. 1
6:38
NHL: A Chicago két győzelemre a nagy sikertől (Infostart)
A Chicago Blackhawks 2-1-re nyert a vendég Philadelphia Flyers ellen, és így összesítésben már 2-0-ra vezet az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjében.
jún. 1
7:12
Agüero: Chelsea? Juve? Madrid? (Infostart)
A Sportsbook24.com jelentése szerint ma Madridba repül a Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta, hogy ajánlatot tegyen az Atlético Madrid csatáráért, Sergio Agüeróért. Az olasz klub 20 millió eurót és két játékost: Diegót és Tiagót adna az argentin csatárért.
jún. 1
7:24
Egységes szurkolásra kérik a brazilokat (Metropol)
Egységes szurkolásra szólította fel a brazilokat a jövő pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság előtt Luiz Inacio Lula da Silva állam- és kormányfő.
jún. 1
8:06
Vb 2010: száz elefántcsontparti majdnem ingyen utazhat a tornára (She)
Az elefántcsontparti labdarúgó-válogatottat támogató szurkolói szövetség száz tagja utazhat a csapat után a dél-afrikai világbajnokságra: a négydolláros tagdíjat befizetők közül kisorsolt száz szurkolónak csupán az útlevelére és az oltási igazolására kell figyelnie, a többi járulékos költséget a szervezet (némi állami támogatással) magára vállalta.
jún. 1
8:08
Pápa: Rajnay hosszabbított, Farkas Attilával közel a megállapodás (She)
Egy esztendővel meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését Rajnay Attila, a Lombard Pápa FC bal oldali védője.
jún. 1
8:42
San Marino: elkelt a szezon utolsó európai bajnoki címe, duplázott a Tre Fiori (She)
Tegnap késő este elkelt a 2009–2010-es labdarúgószezon utolsó európai bajnoki serlege, San Marinóban a rájátszás döntőjét megnyerve a Tre Fiori játékosai vehették át az aranyérmeket.
jún. 1
9:00
Vb 2010: ma éjfélig kell leadni a végleges kereteket a FIFA-nak (She)
Ma éjfélig kell leadniuk a 23-as játékoslistát a világbajnoki résztvevő labdarúgó-válogatottak vezetőinek.
jún. 1
9:02
Vb 2010: a korábbi Boro-csatár túlélte a dél-koreai keretszűkítést (She)
Huh Dzsung Mu, a dél-koreai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya véglegesítette 23 fős keretét a június 11-én kezdődő világbajnokságra. A szakember a csatár Li Kun Ho (Jubilo Ivata), illetve a középpályás Sin Hung Min (Pohang) és Ku Dzsa Csol (Dzsedzsu) kihagyása mellett döntött.
jún. 1
9:18
Ferencváros: a Bradford menedzsere nagyon örül Doherty érkezésének (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság negyedik vonalában szereplő Bradford City menedzsere nagyon örül neki, hogy csapata megszerezte a Ferencvárostól Tommy Dohertyt.
jún. 1
10:12
St. Pauli: Gerald Asamoah kétéves szerződést kötött az újonccal (She)
A német élvonalba feljutó St. Pauliban folytatja pályafutását Gerald Asamoah, a Schalke 31 éves csatára.
jún. 1
10:30
Vb 2010: nem fogyott le McCarthy, kimaradt a házigazda 23-as keretéből (She)
Carlos Alberto Parreira szövetségi kapitány kijelölte Dél-Afrika 23-as, végleges keretét a világbajnokságra, amelyben nagy meglepetésre nem kapott helyet a házigazda egyik legnagyobb sztárja, Benni McCarthy, aki a West Hamben futballozik.
jún. 1
11:06
Vb 2010: Jonathan dos Santos apja kiborult fia mellőzése miatt (She)
Jonathan dos Santos nem került be a mexikói labdarúgó-válogatott vb-re utazó keretébe, ez pedig igencsak kiborította a Barcelona fiatal játékosának édesapját.
jún. 1
11:18
Lewis Hamilton az F1-en túl (Metropol)
Drámai futamot nyert a Forma–1-es világbajnoki címvédő: közvetlenül előtte ütköztek fő konkurensei, a Red Bull pilótái, akik ki is ütötték egymást.
jún. 1
11:36
Gólkirályuk nélkül a házigazda dél-afrikaiak (Metropol)
Carlos Alberto Parreira, a dél-afrikai labdarúgó-válogatott brazil szövetségi kapitánya nem számít a 32 góllal nemzeti csúcstartó Benny McCarthyra a jövő pénteken kezdődő világbajnokságon.
jún. 1
11:54
Az Inter beérte a Barcát a klubvilágranglista élén (Metropol)
A 2010-ben eddig minden lehetséges trófeát begyűjtött olasz Internazionale behozta a spanyol FC Barcelonát a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistájának élén.
jún. 1
12:00
Pau Gasol nem játszik a törökországi vb-n (Infostart)
Pau Gasol, az észak-amerikai profiligában (NBA) címvédő és az idei nagydöntőben is érdekelt Los Angeles Lakers kosarassztárja bejelentette, hogy nem vesz részt az augusztus utolsó hetében rajtoló törökországi világbajnokságon.
jún. 1
12:12
Pau Gasol nem játszik a törökországi vb-n (Metropol)
Pau Gasol, az észak-amerikai profiligában (NBA) címvédő és az idei nagydöntőben is érdekelt Los Angeles Lakers kosarassztárja bejelentette, hogy nem vesz részt az augusztus utolsó hetében rajtoló törökországi világbajnokságon.
jún. 1
12:18
Kézilabda: Nagy csapattársa a spanyol válogatott helyett a fehéroroszt választja (She)
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint Siarhei Rutenka, a Barcelona kézilabdacsapatának játékosa jó eséllyel pályázott arra, hogy meghívót kapjon a spanyol válogatottba, de Nagy László klubtársa inkább fehérorosz válogatott szeretne lenni.
jún. 1
13:12
Hamilton szerint négy istálló is esélyes (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren-istálló brit pilótája szerint az idei Formula-1-es világbajnokság az utóbbi évek talán legizgalmasabb versenye lehet, mert most négy csapat is esélyes a végső sikerre.
jún. 1
13:24
Félnek és remélnek a megyei szövetségek (Behaviour)
A megyei szövetségek egyetértenek azzal, hogy változásra van szükség a magyar labdarúgásban, többségük Csányi Sándor MLSZ-elnökké választását is örömmel fogadja, ugyanakkor sokakat megriaszt a bizonytalan jövőkép. Körkérdésünkben arra voltunk kíváncsiak, a megyei küldöttek megszavazzák-e az MLSZ közgyűlésén az alapszabály-módosítást.
jún. 1
13:26
Hamilton: négy istálló harcol a vb-címért (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-istálló brit pilótája szerint az idei Forma-1-es világbajnokság az utóbbi évek talán legizgalmasabb versenye lehet, mert most négy csapat is esélyes a végső sikerre.
jún. 1
13:42
Tizenöt ország hajói Kenesén (Behaviour)
Tizenöt országból 62 hajó nevezett az idei vitorlás évad legrangosabb hazai versenyére, a Balatonkenesén hétfőn kezdődő Erste Private Banking Dragon Európa-bajnokságra.
jún. 1
13:44
Ismét bakon Lázár Vilmos (Behaviour)
A jövő csütörtöktől vasárnapig tartó vecsési fogathajtó Világkupán ismét bakra ül Lázár Vilmos, a Magyar Lovasszövetség hétszeres világbajnok elnöke.
jún. 1
14:00
Vb 2010: két sérült is a szlovák keretben (Behaviour)
Az utóbbi időben sérülésekkel bajlódó Filip Holosko és Robert Vittek is helyet kapott a jövő pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra készülő szlovák válogatott 23 fős keretében.
jún. 1
14:06
Nagy László sérülés miatt nem jön a válogatottba (Infostart)
Nagy László sérülés miatt kedden lemondta szereplését a magyar kézilabda-válogatott szlovénok elleni, júniusi két világbajnoki selejtezőjén.
jún. 1
14:06
Férfi kézilabda: Nagy László gerincproblémák miatt nem vállalja a válogatott szereplést (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Nagy László közölte Mocsai Lajossal, a magyar válogatott szakmai igazgatójával, hogy gerincproblémák miatt nem vállalja a szereplést a szlovénok elleni vb-selejtezőn.
jún. 1
14:08
Vb 2010: Xavi nem tartja favoritnak a spanyol válogatottat (She)
Xavi, a spanyol válogatott középpályása szerint a dél-afrikai világbajnokság csoportkörében a legveszélyesebb ellenfél Chile lehet, míg saját együttesét nem sorolja a torna öt favoritja közé.
jún. 1
14:10
Öttusa: Vörös Zsuzsanna befejezi pályafutását (She)
Olimpiai bajnok öttusázónk, Vörös Zsuzsanna bejelentette, hogy befejezi sportolói pályafutását, és párjával Szegedre költözik.
jún. 1
14:18
Nagy László nem játszik a szlovénok ellen (Metropol)
Nagy László sérülés miatt kedden lemondta szereplését a magyar kézilabda-válogatott szlovénok elleni, júniusi két világbajnoki selejtezőjén.
jún. 1
14:24
Visszavonul Vörös Zsuzsanna (Infostart)
Befejezi versenyzői pályafutását Vörös Zsuzsanna olimpiai, világ- és Európa-bajnok öttusázó.
jún. 1
14:36
Vörös Zsuzsa befejezi pályafutását (Metropol)
Befejezi versenyzői pályafutását Vörös Zsuzsanna olimpiai, világ- és Európa-bajnok öttusázó. A 33 éves sportoló úgy érzi, öttusázóként kifutott az időből, pedagógusként és nevelőedzőként viszont még szeretne bizonyítani.
jún. 1
14:42
ZTE: Pavicsevicset a Feyenoord vinné, Rudnevs Hajnal csapattársa lehet (She)
A Nemzeti Sport információi szerint három légiós is külföldre szerződhet a nyári átigazolási időszakban a Soproni Ligában szereplő zalaegerszegi labdarúgócsapatból.
jún. 1
15:00
Póker: ritka eset Las Vegasban, testvérpárharc a WSOP-n (She)
A legmagasabb nevezési díjú tornán a Mizrachi testvérpár döntőbe jutott, eddig egyszer harcoltak fináléban fivérek.
jún. 1
15:18
Internazionale: Zanetti biztos benne, hogy Milito marad a milánóiaknál (She)
Az Inter argentin csapatkapitánya, Javier Zanetti biztos benne, hogy Diego Milito marad a milánói csapatnál, és nem követi José Mourinhót a Real Madridhoz.
jún. 1
15:54
Milan: a Tottenham 20 éves walesi válogatott védőjével erősítenének (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan olasz lapértesülés szerint az angol Tottenham 24-szeres walesi válogatott balhátvédjével, Gareth Bale-lel erősítené meg védelmét.
jún. 1
16:12
A totális futball tragédiája - videók (Infostart)
Az 1974-es labdarúgó-vb a hollandok totális futballjáról marad emlékezetes, ám Johan Cruyffék csodálatos teljesítményükkel sem tudtak a csúcsra érni. A tornát hazai pályán az NSZK nyerte meg, története során másodszor. A vb-n a brazilok és az argentinok leszerepeltek, ugyanakkor a lengyelek remekeltek. Vb-történeti sorozatunkban az 1974-es viadal eseményeit elevenítjük fel.
jún. 1
16:12
Arsenal: Aaron Ramsey új szerződést írt alá az ágyúsoknak (She)
A súlyos sérüléséből lábadozó Aaron Ramsey újra szerződést hosszabbított az Arsenal labdarúgócsapatával – jelentette a BBC.
jún. 1
16:14
Felkészülés: Ausztrália Kennedy góljával legyőzte Dániát (She)
Az egyaránt a jövő héten kezdődő dél-afrikai világbajnokságra készülő Ausztrália és Dánia összecsapását előbbi nyerte, miután Joshua Kennedy 71. percben szerzett góljára a magyarok selejtező-csoportját megnyerő északiak nem tudtak felelni.
jún. 1
16:16
Blog: gazdaságilag sem indokolt az NB I bővítése - Szabados Gábor írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor, aki ezúttal a labdarúgó NB I bővítésének tervéről ír. A sportközgazdász úgy véli, gazdaságilag sem indokolt a Soproni Liga bővítése a kiesők miatt.
jún. 1
16:24
Gyilkos első harmad után nyert a Chicago (Behaviour)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének második mérkőzését is megnyerte a Chicago Blackhawks, így az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása 2-0 a Chicagonak.
jún. 1
17:06
Serie A: a Genoa ajánlatot tett a Bayernnek Luca Toniért (She)
Enrico Preziosi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa elnöke a tekintélyes La Gazzetta dello Sportnak kijelentette: ajánlatot tettek a Bayern Münchennek Luca Toni szerződtetése éredkében.
jún. 1
17:24
Profi ökölvívás: Fritz Sdunek szerint David Haye egy bohóc (She)
Vitalij Klicsko edzője, Fritz Sdunek éles kritikával illette a WBA nehézsúlyú világbajnok David Haye-t.
jún. 1
18:00
Roland Garros: Babos és Zsiga is negyeddöntőbe jutott párosban (She)
A Roland Garros junior páros versenyében a fiúk között a Zsiga Máté, Damir Dzumhur, a lányoknál a Babos Tímea, Sloane Stephens kettős sikerrel vette nyolcaddöntős mérkőzését, így mindkét duó továbbjutott.
jún. 1
18:12
Szerdán kezdődnek a Nemzeti Vágta programjai (Metropol)
A budapesti 56-osok terén felépített Széchenyi pályán egyebek mellett westernbemutató, gyermeklovagoltatás, fogathajtó- és díjugrató verseny várja az érdeklődőket szerdától péntekig a Nemzeti Vágta elnevezésű rendezvényen, hétvégén pedig a vágta futamait és döntőjét tekinthetik meg az érdeklődők.

Keresés