2010. július 1. csütörtök

júl. 1
1:45
Videó: Tévez nem szereti, ha Maradona puszilgatja (She)
Az argentin válogatottban Diego Maradona honosította meg a meccs előtti szerencsepuszi fogalmát, az együttes csatára, Carlos Tévez azonban jól láthatóan megvan nélküle. Amikor a kapitány a játékoskijáróban megállította volna, ő egyszerűen továbbsétált.
júl. 1
2:03
Videoblog: vb-tudósítóink felkutatták Afrika legnagyobb labdagyűjtőjét (She)
A Nemzeti Sport labdarúgó-világbajnokságról tudósító két újságírója, Csillag Péter és Lipcsei Árpád ezúttal egy szenvedélyes labdagyűjtőnél járt Dél-Afrikában, aki bemutatta a világbajnokságok labdáit, és még számos féltve őrzött ereklyéjét.
júl. 1
6:51
Ferencváros: Anthony Elding megérkezett, de máris távozna (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Anthony Elding a jövőben nem kíván a Ferencvárosban szerepelni.
júl. 1
6:51
Rettegj Raul, mert jön David Villa! (Behaviour)
Újabb találatokat és továbbjutást ígér David Villa, a világbajnoki negyeddöntős spanyol labdarúgó-válogatott négygólos támadója, aki már csak két gólra van attól, hogy beérje a válogatottsági gólcsúcstartó Raúlt.
júl. 1
6:53
A hollandok célja is az aranyérem (Behaviour)
Hatalmas kihívásnak nevezte a brazilok elleni világbajnoki negyeddöntős összecsapást Bert van Marwijk, a hollandok kapitánya.
júl. 1
7:09
Vb 2010: meg akarták pofozni a nagyot hibázó mexikói védő mamáját (She)
Ricardo Osorio, a mexikói labdarúgó-válogatott védője elárulta, hogy az argentinok elleni dél-afrikai világbajnoki nyolcaddöntőn az ő hibája miatt kezet emeltek a mamájára a közép-amerikai együttes páholyában.
júl. 1
7:09
Csillaghullás Wimbledonban (Behaviour)
Orosz kettős búcsúztatta a címvédő Williams-testvéreket a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyében.
júl. 1
7:11
A ZTE és a Győr ma rajtol az Európa Ligában (Behaviour)
Két magyar együttes részvételével kerül sor csütörtökön az Európa Liga 2010/11-es kiírásának első selejtezőkörére. A kupadöntős Zalaegerszeg az albán Tiranához, míg a bajnokságban bronzérmes Győri ETO a szlovák FC Nitrához látogat.
júl. 1
7:27
Felkészülés: Vanczák Vilmos bevette az FC Zürich kapuját (She)
Juhász Roland együttese, a belga Anderlecht 4–0-ra győzött felkészülési mérkőzésen alacsonyabb osztályú riválisa ellen. A mérkőzésen a magyar válogatott hátvéd nem kapott lehetőséget. Vanczák Vilmos viszont játszott a Sionban, sőt, góllal járult hozzá az FC Zürich legyőzéséhez.
júl. 1
7:27
Majdnem megpofozták a hibázó védő mamáját (Metropol)
Ricardo Osorio, a mexikói labdarúgó-válogatott védője elárulta, hogy az argentinok elleni dél-afrikai világbajnoki nyolcaddöntőn az ő hibája miatt kezet emeltek a mamájára a dél-amerikai együttes páholyában.
júl. 1
7:29
Görögország: a Pana, az Olympiakosz és a PAOK is vinné Rommedahlt (She)
Három görög nagycsapat, a bajnok Panathinaikosz, az ezüstérmes PAOK és a bronzérmes Olympiakosz is bejelentkezett a 99-szeres dán válogatott Dennis Rommedahlért.
júl. 1
7:31
Hegyikerékpár: a viharkárok miatt módosult a Duna Maraton útvonala (She)
Sajtótájékoztatón mutatták be szerdán a T-Mobile Top Maraton sorozat 2. állomását, a XI. UNIQA Duna Maratont. Mint Harangvölgyi András főszervező elmondta, a verseny Kelet-Közép-Európa egyik legnépesebb mountain bike-eseménye, amelyre július 4-én a Pilisben kerül sor, a rajt-cél állomása és a versenyközpont Visegrádon, a Duna partján lesz kiépítve. Eddig csaknem 1300 előnevezés érkezett, vasárnap…
júl. 1
7:33
Női vízilabda: szép győzelem Kína ellen, Görögország következik (She)
A magyar női vízilabda-válogatott nagyszerű teljesítményt nyújtva 11–7-re legyőzte a mérkőzés előtt még hibátlan mérleggel rendelkező Kínát az Egyesült Államokban zajló világliga szuperdöntőjében. A mieink következő, Görögország elleni mérkőzésén már a négy közé jutás lesz a tét.
júl. 1
8:03
Labdarúgás: fél év alatt huszonötezer focipót vásároltak (She)
Fél év alatt 25 ezer darab focipó fogyott országszerte, és ebből körülbelül tízezret Kecskeméten vásároltak – nyilatkozta a holland Vamo sütőipari cég képviselője a kecskeméti tv-nek.
júl. 1
8:21
Cardiff City: elmarad Gyepesék ázsiai túrája - krízisben a klub? (She)
Tíz nappal az indulás előtt, a helyszíni bejárást követően úgy döntöttek a Cardiff City vezetői, hogy mégsem utaznak el a tervezett malajziai túrára. A walesi sajtó krízist sejt.
júl. 1
8:23
DVTK: az új befektető a korábbi Fradi-vezért is magával hozhatja (She)
Kapust nem sikerült a Ferencvárosnak szerződtetnie Diósgyőrből, ellenben a DVTK korábbi fradistát „igazolhat" az egyik irodai székbe: a Nemzeti Sport információi szerint a gazdasági nehézségekkel küzdő klubot Berki Krisztiánnak kellene egyenesbe kormányoznia.
júl. 1
8:39
Ökölvívás: már csak Mayweatherön múlik a Pacquiao elleni mérkőzés (She)
Bob Arum, a Manny Pacquiaót menedzselő Top Rank vezetője arról tájékoztatta a Yahoo Sports szerkesztőjét, hogy a rajongók által legjobban várt meccs, a  Pacquiao–Mayweather ütközet tárgyalási folyamata lezárult, és állítólag sikerült mindenben megegyezni, ami természetesen magába foglalja az eddigi legnagyobb dilemmákat okozó véletlenszerű doppingteszteket és a pénzelosztást is.
júl. 1
8:57
Vízilabda: Kovács István csapata nyerte az első Eb-felkészülési tornát (She)
Nemcsak a magyar férfi vízilabda-válogatott számára kezdődött el a közvetlen felkészülés a szeptemberi Európa-bajnokságra: kontinensszerte nemzetközi tornákat rendeznek, hogy a Világliga nyári szuperdöntőjében, illetve a Világkupán nem szereplő, nem induló csapatoknak is lehetőségük legyen az erőfelmérésre. Az első tornát a Kovács István dirigálta román válogatott nyerte – a hírről a magyar…
júl. 1
8:59
Debrecen: Kulcsár visszatért nevelőcsapatába, négy évre írt alá (She)
Újabb játékossal erősített a DVSC-TEVA labdarúgócsapata: a klub négyéves szerződést kötött a Debrecenben nevelkedett középpályással, Kulcsár Tamással – adta hírül a hajdúsági egyesület honlapja.
júl. 1
9:01
Tom Tomszk: Kim Nam Il elment, Németh Norbert is távozhat (She)
A Szport-Ekszpressz híre szerint az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Tom Tomszk rábólintott a dél-koreai Kim Nam Il szerződésbontási kérelmére, és valószínűleg nem marasztalja a magyar Németh Norbertet sem.
júl. 1
9:33
Vb 2022: ausztrál megvesztegetés után nyomoz a nemzetközi szövetség (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vizsgálja, hogy a 2022-es világbajnokság rendezési jogára hajtó Ausztrália megszegte-e a pályázat etikai szabályait.
júl. 1
9:33
Győzelem a kínai pólósok ellen (Metropol)
A magyar válogatott magabiztos győzelmet aratott az eddig százszázalékos kínai együttes felett a női vízilabda Világliga kaliforniai nyolccsapatos Szuperdöntőjének utolsó csoportkörében.
júl. 1
9:35
Felkészülés: két Sturm is kikapott, Szabics az egyikben játszott (She)
Két nemzetközi mérkőzéssel nyitotta szerdán edzőtáborozását az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sturm Graz.
júl. 1
9:51
Rögbi: ötvenéves eltiltással büntettek egy feldühödött szurkolót (She)
Ötven évre minden sportbeli tevékenységtől eltiltottak egy feldühödött rögbidrukkert, aki az egyik junior bajnoki mérkőzésén kiütötte a vonalbírót.
júl. 1
9:53
Pápa: Takács és Tóth örül, hogy egy játszó csapatba került (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának két új futballistája, Takács Péter és Tóth Norbert a Veszprém megyei csapat honlapján mutatkozott be a csapat szurkolóinak. A két középpályás örül, hogy játszó, támadószellemben futballozó csapathoz került.
júl. 1
10:09
Pápa: Takács és Tóth örül, hogy játszó csapatba került (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának két új futballistája, Takács Péter és Tóth Norbert a Veszprém megyei csapat honlapján mutatkozott be a gárda szurkolóinak. A két középpályás örül, hogy játszó, támadószellemben futballozó csapathoz került.
júl. 1
10:11
Vb 2010: Kassai Viktor nem vezet mérkőzést a negyeddöntőben (She)
A FIFA nyilvánosságra hozta a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntős mérkőzésein közreműködő játékvezetők névsorát. Kassai Viktor és két segítője (Erős Gábor, Vámos Tibor) nem kapott feladatot e találkozókon, ami azt is jelentheti, hogy a magyar trió az elődöntőben, a bronzmérkőzésen vagy a döntőben működhet közre.
júl. 1
10:13
Lech Poznan: Dárdai klubjából igazoltak lengyel válogatott csatárt (She)
A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan az elmúlt szezonban a Dárdai Pál csapattársaként a Hertha BSC-ben játszó támadóval, Artur Wichniarekkel erősítette meg keretét.
júl. 1
10:15
Anglia: a BBC-n magyar védő méltatja a Hereford új menedzserét (She)
Kovács János, az angol labdarúgó-bajnokság negyedik vonalában szereplő Hereford United újonnan igazolt magyar védője úgy véli, nem egyszerűen új csapat, hanem igazi futballklub épül az új menedzser, Simon Davey keze alatt – olvasható a BBC tudósításában.
júl. 1
10:27
Vb 2010: egyértelműen változás történt a német labdarúgásban - Pelé (She)
Pelé, a brazilok háromszoros világbajnok labdarúgója elismeréssel beszélt Joachim Löw fiatalokkal teletűzdelt német válogatottjáról, mely szombaton Argentínával csap össze a dél-afrikai világbajnokság negyeddöntőjében.
júl. 1
10:45
Vb 2010: egyértelműen változás történt a német labdarúgásban - Pelé (She)
Pelé, a brazilok háromszoros világbajnok labdarúgója elismeréssel beszélt Joachim Löw fiatalokkal teletűzdelt német válogatottjáról, amely szombaton Argentínával csap össze a dél-afrikai világbajnokság negyeddöntőjében.
júl. 1
10:47
Európa-liga: a Győr és a ZTE is megkezdi szereplését - program (She)
Csütörtökön 26 mérkőzéssel elkezdődik az Európa-liga 2010–2011-es idénye. A sorozat első selejtezőkörében két magyar együttes érdekelt, a Soproni Liga harmadik helyén záró Győri ETO FC a szlovákiai FC Nitra, a kupadöntős Zalaegerszegi TE pedig az albán KC Tirana ellen kezd.
júl. 1
11:03
Jégkorong: még nem jelentkezett a Hetényit tesztelő finn csapat (She)
Továbbra sem lehet tudni, hogy Hetényi Zoltán a következő szezonban is a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának játékosa lesz-e.
júl. 1
11:03
Elhagyja a Hypót a botrányhős (Metropol)
Közel négy évtized után lemondott ügyvezetői posztjáról Gunnar Prokop az osztrák Hypo Niederösterreich kézilabdacsapatánál. Prokop "légiósegyüttese" nyolcszor nyerte meg a legrangosabb európai klubsorozatot, a Bajnokok Ligáját, ezzel a legeredményesebb női egyesületnek számít.
júl. 1
11:05
NHL: a 42 éves Recchi hosszabbított a Boston Bruinsszal (She)
Újabb egy évig a Boston Bruins játékosa lesz a 42 éves Mark Recchi, aki ezzel az észak-amerikai profi bajnokság (NHL) legidősebb szerződtetett hokisa lesz.
júl. 1
11:07
Ferencváros: két-három játékos érkezik a Rapidtól Lipcsei csapatába (She)
A Ferencvárosi TC Zrt. igazgatótanácsának tagja, a klub vezetésével megbízott Alexander Gerstl a Magyar Hírlapnak adott nyilatkozatában elmondta, a Rapid Wientől két-három játékos érkezhet a jövőben.
júl. 1
11:21
Liverpool: Geráék edzője lett az új menedzser - hivatalos (She)
Immár hivatalos: Roy Hodgsont nevezték ki a Liverpool labdarúgócsapatának menedzserévé, a vörösök vezetősége hároméves szerződést kötött a Fulham korábbi trénerével.
júl. 1
11:23
Kosárlabda: Báder Márton nem játszhat az Eb-selejtezőkön (She)
Biztossá vált, hogy a magyar válogatott Báder Márton nélkül lesz kénytelen megvívni az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőket. A Szolnok Euroligát megjárt 29 éves, 212 centis centere orvosi tanácsra pihenésre van kárhoztatva.
júl. 1
11:39
Milan: További 25 évig maradok a klub élén - Berlusconi (She)
Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa cáfolta, hogy eladná a klubot, sőt, további 25 évig marad az egyesület élén.
júl. 1
11:57
Hodgson lett a Liverpool menedzsere (Infostart)
Roy Hodgson lett a Liverpool labdarúgó-csapatának menedzsere. A Fulhamtől érkező tréner három éves szerződést írt alá a Vörösökkel.
júl. 1
11:57
Everton: fiatal francia gólvágó érkezett a Strasbourgtól (She)
Az Everton ötéves szerződést írt alá Magaye Gueyével, aki a Strasbourgtól érkezik a Mersey-parti egyesülethez.
júl. 1
11:57
Magyar lesjelző (Metropol)
A 2010-es labdarúgó világbajnokság nyolcad-döntőjének első két mérkőzése után kialakult eredményt tizenkét súlyos bírói tévedés befolyásolta.
júl. 1
11:59
NBA: Doc Rivers mégis marad, 2011-ig a Boston Celticset dirigálja (She)
Bár visszavonulását tervezte, Doc Rivers a 2010–2011-es szezonban még biztosan a Boston Celtics amerikai kosárlabdaklub vezetőedzője marad.
júl. 1
11:59
Roy Hodgson az FC Liverpool vezetőedzője (Metropol)
Roy Hodgson, az előzőleg a Fulhamet irányító szakember az FC Liverpool új vezetőedzője - jelentette be a klub csütörtökön.
júl. 1
12:01
Vb 2010: Kaká és Luís Fabiano lehet a torna nyerő párosa (She)
Egy gyors pillantás. Egy passz. Egy gól. A két közreműködő pedig: Kaká és Luís Fabiano. Ennyi lenne a brazil válogatott sikerének titka? Talán. Az mindenesetre nem kérdés, hogy a két támadó remek párost alkot a pályán. A pénteken Hollandiával világbajnoki negyeddöntőt játszó brazil válogatott 29 éves játékosa, Luís Fabiano eddig négy mérkőzésen háromszor talált be. Kétszer Kaká adta a gólpasszt.
júl. 1
12:03
DVSC: A „haza” mindig Debrecent jelentette számomra - Kulcsár (She)
Mint arról beszámoltunk, Kulcsár Tamást szerződtette a DVSC-TEVA labdarúgócsapata a lengyel Polonia Warszawától. A 27 éves középpályás klubja honlapjának elmondta, büszke arra, hogy újra magára húzhatja a Loki szerelését.
júl. 1
12:15
Vb 2010: Pelé újra kritizál, Maradona bizarr múltjával van problémája (She)
Nem ért véget Pelé és Diego Maradona „szócsatája”. A brazilok legendája csütörtökön úgy nyilatkozott, Maradona bizarr magánélete miatt nem lehet jó edző.
júl. 1
12:17
Úszás: Eindhovenben lesz az idei rövid pályás Európa-bajnokság (She)
A hollandiai Eindhoven ad otthont az úszók idei rövid pályás Európa-bajnokságának.
júl. 1
12:33
Lazio: Kolarov a Real Madrid helyett a Manchester Cityben folytatja? (She)
A Manchester City a mai nap szerződést köthet a Lazio balhátvédjével, Alekszander Kolarovval, állítja az Il Corriere dello Sport.
júl. 1
12:33
Eladó szupersztárok Amerikában (Behaviour)
Csütörtökön megnyílt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) játékospiaca, amelyen példátlan mennyiségű sztár kereshet magának új csapatot.

Keresés