2011. január 12. szerda

jan. 12
0:00
Argentína: a Rivernél feleslegessé váló Ortega az All Boyshoz került (She)
A tavaszi szezont az All Boys együttesénél tölti kölcsönjátékosként Ariel Ortega, akinek a múlt héten közölték a River Plate-nél, hogy nem számítanak a szolgálataira.
jan. 12
1:12
Videó: Messi a repülőn tósztot mondott Xavira és Iniestára (She)
A felvételek tanúsága szerint az Aranylabda-gálán részt vett Barcelona-játékosok jó hangulatban utaztak haza Zürichből, a repülőn ittak is egymásra. Az Aranylabdát egymás után másodszor megnyerő Lionel Messi tósztot mondott Xavira és Iniestára.
jan. 12
6:54
Euro 2012: rögtönítélő bíróságok a lengyel futballstadionokban (She)
Rögtönítélő bíróságok működhetnek közre a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságon társrendező Lengyelország futballstadionjaiban.
jan. 12
6:56
Manchester City: Balotelli térde megint megsérült, egy hónap pihenő (She)
Újra pihenőre kényszerül Mario Balotelli, a Manchester City labdarúgócsapatának olasz válogatott csatára: a fiatal támadónak ismét térdsérülése van.
jan. 12
6:57
Nagy a harc a sportolói Oscarért (Behaviour)
Tegnap hozták nyilvánosságra, hogy kik az esélyesek a sportolói Oscar-díjnak tartott Laureus-díj elnyerésére.
jan. 12
6:58
Argentína: villámcsapás végzett a Racing masszőrével (She)
Gyászol a Buenos Aires-i Racing labdarúgócsapata: egy villámcsapás megölte a klub népszerű, 61 éves masszőrét, César Nardit.
jan. 12
6:59
"Irgalmatlanul nehéz lesz!" (Behaviour)
A kitűzött cél teljesítésének reményében vág neki a svédországi vb-kalandnak a férfi kézilabda-válogatott: Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint a feladat világos és nemes, de egyúttal óva intett a délibábkergetéstől. Tegnap az elnökség elfogadta Mátéfi Eszer Eb-értékelését, így a női kapitány a decemberi tizedik hely ellenére továbbra is "élvezi az elnökség bizalmát."
jan. 12
7:01
Van élet a kölcsön után? (Behaviour)
Ki ne emlékezne a korábbi reklámszlogenre, miszerint: "Ne sokat kölcsön, vegyen inkább kölcsön!" Úgy tűnik, a nyugati futballklubokhoz is eljutott ez az üzenet, legalábbis nagyon sok magyar tehetséggel kapcsolatban. Az elmúlt napokban ugyanis egyre több olyan hír látott napvilágot, miszerint a magyar válogatottnál is számon tartott fiatal játékosokat jelenlegi klubjuk akár alacsonyabb osztályú…
jan. 12
7:12
NHL: Langenbrunner 9 év után visszatért Dallasba, nyert is a Stars (She)
Győzelemmel ünnepelte meg Jamie Langenbrunner visszatérését a Dallas Stars jégkorongcsapata az NHL-ben: a csatár kilenc, a New Jersey Devilsnél eltöltött év után tért vissza Dallasba, és először játszott régi-új csapatában hazai pályán – az otthon hosszú ideje nyeretlen Stars le is győzte az Edmontont.
jan. 12
7:14
Feyenoord: Ezúttal is agyba-főbe dicsértek - Simon Krisztián (She)
Mint arról beszámoltunk, Simon Krisztián továbbra is remek benyomást tesz a Feyenoord labdarúgócsapatának szakmai stábjára: a fiatal magyar szélső a Sparta Rotterdam elleni remeklés után az ománi olimpiai válogatottnak győztes gólt rúgott, az elismerés nem is maradt el.
jan. 12
7:30
NBA: Anthonyt ellenségesen fogadták, aztán ünnepelték (She)
Meglehetősen ellenségesen fogadta a denveri közönség saját csapatának legnagyobb sztárját: az elvágyódó Carmelo Anthonyt füttyel „köszöntötték", majd a hangulat megváltozott, miután „Melo" jó teljesítményt nyújtott, a Nuggets pedig megsemmisítő, 132–98-as vereséget mért a Phoenix Sunsra.
jan. 12
7:48
Genoa: Rudolf Gergely ott van a „griffek" Inter elleni keretében (She)
Szerdán 21 órakor kupamérkőzést vív a címvédő Internazionale otthonában a Genoa labdarúgócsapata, és a „griffek" keretében helyet kapott a Barival hírbe hozott, de kölcsönbe nem kívánkozó Rudolf Gergely is.
jan. 12
8:42
Tenisz: Del Potro és az első kiemelt sem jutott messzire Sydneyben (She)
A Sydneyben zajló, 422 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-tornán a második fordulóban már vereséget szenvedett Juan Martín del Potro.
jan. 12
9:00
Tenisz: Mannarino menetel, Clément sem volt akadály Aucklandben (She)
Az Aucklandben zajló, 355.500 dollár összdíjazású ATP-torna második fordulójában ismét nyert a francia Adrian Mannarino.
jan. 12
9:02
DVSC: Mijadinoszki és Simac az NNI-nél beszélt a vesztegetési megkeresésről (She)
Miközben Illés Gyula kedden hároméves szerződést kötött a DVSC-TEVA-val, Mirszad Mijadinoszki és Dajan Simac Budapest felé vette az irányt. A két játékos igazoltan hiányzott a foglalkozásról, hiszen a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) székházában volt jelenésük. Az idézett labdarúgókat a DVSC-TEVA jogi képviselője is elkísérte.
jan. 12
9:04
Újpest: Korcsmárt jó áron adják el, Vermes a napokban hosszabbít (She)
Szinte biztosan az Újpest labdarúgója marad Vermes Krisztián, a 25 éves védő egy-két napon belül hosszú távú szerződést írhat alá a lila-fehér klubbal.
jan. 12
9:36
Messi csapattársai egészségére ivott - videó (Infostart)
Együtt pezsgőztek a repülőgépen a Barcelona játékosai a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség zürichi gálája után.
jan. 12
9:36
Edzősors: Sisa Tibor négyszeres pénzért sem hagyta el a Kaposvárt (She)
Hiába kapott remek ajánlatot Szíriából, nem hagyja el az első osztályban harmadik helyen álló Kaposvárt Sisa Tibor, a gárda vezetőedzője.
jan. 12
9:38
Ausztria: bemutatták Bodnár Lászlót, nekirugaszkodott a Salzburg (She)
Megkezdte a felkészülést az osztrák labdarúgó-bajnokság tavaszi idényére a Red Bull Salzburg; az első napon bemutatták a sajtónak a két téli szerzeményt, Bodnár Lászlót és a brazil Douglas da Silvát.
jan. 12
9:40
Játékossors: Lisztes egyre közelebb a REAC-hoz, Mátyusékkal edz (She)
Az élvonalbeli Paksot a téli holt szezonban a kevés játéklehetőség miatt elhagyó Lisztes Krisztián hamarosan aláírhat a másodosztályú REAC labdarúgócsapatához.
jan. 12
9:54
Videó: Victor Obinna durván az ellenfél lábai közé sarkazott (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, kedden a West Ham United hazai pályán 2–1-es előnyt harcolt ki az angol Ligakupa (Carling Cup) elődöntőjének első mérkőzésén a Birmingham City ellen. A West Ham az 59. percben emberhátrányba került, mert Victor Obinna sarokkal érzékeny helyen találta el a háta mögött álló Sebastian Larssont. Nézze meg az esetet!
jan. 12
9:56
Hollandia: Dzsudzsák alig ismeri Simont, de örül érkezésének (She)
A holland De Telegraaf Dzsudzsák Balázs véleményét is idézve számolt be a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Feyenoord hétfői edzőmérkőzéséről, amelyen Simon Krisztián szerezte az egyetlen gólt.
jan. 12
9:58
Fiorentina: a Juventus ajánlatot tett Gilardinóra, de visszautasították (She)
Alberto Gilardino játékosügynöke, Giuseppe Bozzo a Sky Italiának elmondta: a Juventus megkereste a Fiorentinát a csatár átigazolásával kapcsolatban, de a firenzeiek nem akarnak megválni egyik legnagyobb értéküktől.
jan. 12
10:06
Megvan az NHL All Star-gála kerete (Metropol)
Először eshet meg, hogy a Sedin ikrek, Henrik és Daniel pályafutásuk során egymás ellen lépjenek pályára; ez a "történelmi" esemény január 30-án, az észak-amerikai profi jégkorongliga All Star-gáláján fordulhat elő.
jan. 12
10:12
Mocsai: Elszánt csapattal van esélyünk (Infostart)
A tavalyi Európa-bajnokság gyenge szereplése után most a legjobb hét közé kellene bejutnia a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a svédországi világbajnokságon, így maradna komolyabb esélye az olimpiai kvóta megszerzésére. Mocsai Lajos szövetségi kapitány azt mondta: motivált csapattal teljesíthető a kitűzött cél.
jan. 12
10:30
Videó: Victor Obinna durván az ellenfél lába közé sarkazott (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, kedden a West Ham United hazai pályán 2–1-es előnyt harcolt ki az angol Ligakupa (Carling Cup) elődöntőjének első mérkőzésén a Birmingham City ellen. A West Ham az 59. percben emberhátrányba került, mert Victor Obinna sarokkal érzékeny helyen találta el a háta mögött álló Sebastian Larssont. Nézze meg az esetet!
jan. 12
10:32
Labdarúgás: pótol a 'Pool, Fülöp kontra Arsenal, pályán az Inter és a Barca - napi program (She)
Igen színes a nemzetközi futball szerdai programja. Bajnoki mérkőzését pótolja az edzőváltás után lévő, rossz szériát futó Liverpool. A Chelsea-től kapott hetes után az Arsenal ellen a Ligakupában javíthat az Ipswich, soraiban Fülöp Mártonnal és Priskin Tamással.
jan. 12
10:48
Szolnok: Simonra az El-ben szereplő légiós tette a legjobb benyomást (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtóként nehéz tavasz elé néző Szolnoki MÁV FC vezetőedzőjére, Simon Antalra az eddig náluk lévő próbajátékosok közül Jovan Szimovics tette a legjobb benyomást.
jan. 12
11:06
Kézilabda MK: a nőknél Vác-FTC, a férfiaknál Veszprém-FTC (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség elkészítette a férfi, illetve női Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítását.
jan. 12
11:24
Az Inter volt 2010 legjobbja (Infostart)
A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint 2010-ben az olasz Internazionale volt a legeredményesebb klub. Legjobb magyarként a Debrecen a 144.
jan. 12
11:24
Labdarúgás: az Inter 2010 legjobb csapata, a DVSC a 144., az ETO a 189. (She)
A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint 2010-ben az olasz Internazionale volt a legeredményesebb klub, legjobb magyarként a Debrecen a 144.
jan. 12
11:26
Profi ökölvívás: Erdei és Balzsay tartja a helyét a WBO-nál, Bedák rontott (She)
A WBO világszervezet kiadta legfrissebb, januári profi ökölvívó ranglistáját. Az előző havi összesítéshez hasonlóan ezúttal is három magyar öklöző nevével találkozhatunk a súlycsoportonkénti bontásokban.
jan. 12
11:28
Zaragoza: Huszti a szezon végéig érkezhet kölcsönbe - lapértesülés (She)
A spanyol Periódico de Aragón szerdai napon megjelent cikke annyi új információt tartalmaz Huszti Szabolcs és a Zaragoza esetleges közös jövőjét illetően, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) sereghajtó gárda a szezon végéig, tehát fél évre venné kölcsön a magyar légióst.
jan. 12
11:30
Ferencváros: a Sheffield Unitedbe kerülhet a tehetséges fiatal (She)
Gárdos Andrást, a Ferencváros fiatal játékosát szeretné szerződtetni az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sheffield United – tudta meg az Üllői129 szurkolói blog.
jan. 12
11:32
AC Milan: titkos paktum lehet Ronaldinho olcsó eladási ára mögött - lapértesülés (She)
Az AC Milanhoz közeli források szerint az olasz klubnak azért állt érdekében viszonylag olcsón túladnia a 2005-ös aranylabdáson, Ronaldinhón, mert így is megspórolt mintegy ötmillió euró kifizetendő bért.
jan. 12
11:42
Federer gálát szervezne az árvízkárosultak javára (Infostart)
Roger Federer jótékonysági gálát szervezne vasárnapra a kelet-ausztráliai árvízkárosultak javára, a hétfőn elrajtoló ausztrál nyílt teniszbajnokság felvezetéseként.
jan. 12
11:42
Atlético Madrid: Real Madrid-nevelésű szélsővel erősített a városi rivális (She)
Juan Francisco Torres Belén, futballnevén Juanfran az Atlético Madrid labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A felek három és fél évre szóló megállapodást kötöttek egymással. A madridiak négymillió eurót fizettek érte az Osasunának.
jan. 12
11:44
Férfi kézilabda: Laluska Balázs nem megy a világbajnokságra (She)
Szerda délelőtt eldőlt, hogy a sérüléssel küzdő Laluska Balázs nem tart a magyar férfi kézilabda-válogatottal a csütörtökön kezdődő svédországi világbajnokságra.
jan. 12
11:46
Labdarúgás: Pintér Attila a Fradiban, megy Détári és Nyilasi is (She)
Korábbi nagyszerű győri és ferencvárosi labdarúgók összecsapása lesz a slágereseménye a hétvégi Fehér Miklós Labdarúgó-emléktornának Győrben – számolt be róla a Kisalföld.
jan. 12
11:48
NSO: sztárok, sztorik, pletykák és érdekességek új rovatunkban - sportszelep.hu (She)
Sztárok és sztorik, pletykák és érdekességek a sport világából. Ezt kínálja a Nemzeti Sport Online új aloldala, a sportszelep.hu.
jan. 12
12:00
Haladás: Halmosi elfogadta a klub ajánlatát, de még nem írt alá (She)
Halmosi Péter elfogadta a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás ajánlatát, de egy, a nyilvánosság előtt fel nem fedett feltétele van az aláírásért cserébe – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.
jan. 12
12:18
Ciprus: Sowunmi Thomas másfél évre aláírt az APOP-nak - hivatalos (She)
Sowunmi Thomas, az ősszel a Siófokban futballozó rutinos támadó szerdán másfél évre szóló szerződést írt alá a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő APOP-nak.
jan. 12
12:54
Juventus: egyezség a világbajnok Barzaglival - lapértesülés (She)
Az olasz Corriere dello Sport úgy tudja, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A hatodik helyén álló Juventus egyezségre jutott Andrea Barzaglival, a Wolfsburg világbajnok olasz védőjével.
jan. 12
13:12
Magyarország tovább javított a FIFA-rangsorban (Infostart)
A magyar válogatott egy helyet előrelépve a 41. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség legfrissebb világranglistáján. Legutóbb 1993-ban állt ilyen előkelő helyen.
jan. 12
13:12
Videó: mintaszerű csel után üres kapu mellé lőtt a japán játékos (She)
Nagy helyzetet hagyott ki Kato Ikeda a japán Risso–Takikava középiskolai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A ziccerbe kerülő játékos mintaszerűen húzta el a labdát az ellenfél kapusa mellett, ám az üres kapuba nem tudott betalálni…
jan. 12
13:14
DVSC: Dombi Tibor most is felnéz „testvérére”, Sándor Tamásra (She)
Dombi Tibor és Sándor Tamás hosszú éveken át volt egymás csapattársa, ma már azonban csak előbbi kergeti aktív futballistaként a labdát, barátja a DVSC pályaedzőjeként tevékenykedik. Dombi Tibor szerint jól kezelik majd a különös helyzetet.
jan. 12
13:30
Lárisza: elküldték a Realt és a Chelsea-t is megjáró kameruni védőt (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó helyén álló Lárisza szerződést bontott 116-szoros kameruni válogatott védőjével, Geremivel.
jan. 12
13:48
Villarreal: újabb csapás, Ángel López számára véget ért az idény (She)
Újabb csapás érte az eddig is sok sérülés által sújtott Villarreal labdarúgócsapatát, amelyből hat hónapra kidőlt Ángel López, aki így ebben az idényben már nem léphet pályára.
jan. 12
13:50
Genoa: Rudolf csapattársa lehet a Barcelona mellőzött védője (She)
Spanyol lapértesülések szerint az olasz Genoa vagy a spanyol Málaga labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Gabriel Milito, a Barcelonában kevés játéklehetőséghez jutó argentin középhátvéd, aki a közeljövőben véglegesítheti is valamelyik klubbal a megállapodást.
jan. 12
13:52
Öttusa: január végig tíz magyar edzőtáborozik Rio de Janeiróban (She)
A brazilok vendégeként Rio de Janeiróban edzőtáborozik január végéig a magyar öttusa-válogatott.

Keresés