2011. január 29. szombat

jan. 29
5:30
"Soha többet nem alkotunk egy csapatot Gáborral" (Behaviour)
Hosszú-hosszú évekig elképzelhetetlennek tetszett, hogy gyorsaságimotoros-világbajnokunk, Talmácsi Gábor és menedzsere, Stefano Favaro útjai valaha elválhatnak. Aztán tavaly ősszel mégis bekövetkezett a szakítás. Ám amíg arról sűrűn lehetett olvasni, hogy mi van a motorossal, van-e éppen csapata vagy kénytelen lesz kihagyni az idei szezont, addig a menedzser hallgatott, nem beszélt sem a közeli,…
jan. 29
6:51
NB II: Pécsen folytathatja az Angliából hazatérő tehetség (She)
Angliából szerződtethet magyar játékost a PMFC NB II-es labdarúgócsapata, Kiss László együttesével gyakorol a legutóbb Oldhamben szereplő Fodor Ferenc.
jan. 29
7:00
Németh Krisztián egyre lejjebb a ranglétrán (Behaviour)
Az Olympiakosz Volosz elnöke, Akhilleasz Beosz bejelentette, hogy a görög Szuperligában nyolcadik helyen álló egylet fél évre kölcsönvette az Olympiakosz Pireusztól Németh Krisztiánt.
jan. 29
7:02
Szávay lemondta a Fed-kupát (Behaviour)
Hátsérülésére hivatkozva lemondta a szereplést a magyar tenisz Fed-kupa-csapatban Szávay Ágnes, a világranglistán legmagasabban jegyzett (39.) magyar teniszezőnő.
jan. 29
7:04
Huszti marad Oroszországban (Behaviour)
Elutasították a Huszti Szabolcsért tett német ajánlatot a szentpéterváriak, így a magyar válogatott szélső mellőzése ellenére is marad Oroszországban.
jan. 29
7:06
Nemzeti Ferrari (Behaviour)
A Formula-1-es csapatok közül elsőként a Ferrari mutatta be az F150 kódjelzésű idei versenyautóját.
jan. 29
7:08
Murray lesz Djokovics ellenfele (Behaviour)
A tegnapra maradt férfi elődöntőben messze kerülte Melbourne városát a meglepetés: a tavaly is döntőbe jutott, és a világ egyik legjobb kemény pályás játékosa, Andy Murray megállította a spanyol David Ferrert. A skót fiatalember immár ismét csak egy lépésre van élete első Grand Slam-sikerétől, igaz ezt az utolsó lépést roppant nehéz lesz megtennie, hisz a fináléban a fantasztikus formában játszó…
jan. 29
7:09
Vasas: a lehető legerősebb csapat szerepel teremben és szabadban is (She)
A Vasas labdarúgócsapata ma még szabadban, nagypályán játszik felkészülési mérkőzést a REAC ellen, holnap pedig a teremtorna debreceni döntőjében lesz jelenése az együttesnek. Komjáti András mindkét erőpróbán a lehető legjobb csapatot küldi pályára, igaz, nem mindenki egészséges.
jan. 29
7:10
Lothar Matthäusnak semmi köze a Vasashoz! (Behaviour)
Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya jelenleg nem kíván visszatérni a honi futballba, és semmi köze ahhoz a Berki Krisztián által képviselt cégcsoporthoz, amely befektetőként kíván részt venni a nehéz helyzetben lévő Vasas labdarúgócsapatának felvirágoztatásában.
jan. 29
7:27
Pápa: a korábbi U21-es lett válogatott játékos valószínűleg hazatér (She)
A Pápa NB I-es labdarúgócsapatának lett középpályása, Vadims Zulevs néhány napig Szombathelyen edzett, de a legfrissebb hírek szerint szeretne hazatérni.
jan. 29
7:29
NB II: Bartyik érkezhet Makóra, két fiatal Empoliban próbázik (She)
Ma játssza le az első felkészülési mérkőzését a Makói FC NB II Keleti csoportjában szereplő labdarúgócsapata, az ellenfél 11 órától a román negyedosztályú Temesvár lesz.
jan. 29
8:39
NB II: Újpest-Békéscsaba találkozóval indul a tavaszi szezon (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben (MLSZ) elkészítették az NB II tavaszi szezonjának sorsolását. A pontvadászat március ötödikén kezdődik, a nyitó mérkőzés az Újpest II–Békéscsaba lesz.
jan. 29
8:41
Férfi kézilabda-vb: A magyaroknak voltak tartalékai - Wenta (She)
Mint ismeretes, a magyar férfi kézilabda-válogatott tegnap 31–28-ra legyőzte a világbajnokságon Lengyelországot, ezzel elérte célját, 7. helyen fejezte be a vb-t. A lengyelek kapitánya, Bogdan Wenta szerint teljesen elkészültek erejükkel, míg a magyar válogatottnak voltak tartalékai, és ez döntötte el a mérkőzést.
jan. 29
8:57
Férfi kézilabda-vb: A magyaroknak voltak tartalékaik - Wenta (She)
Mint ismeretes, a magyar férfi kézilabda-válogatott tegnap 31–28-ra legyőzte a világbajnokságon Lengyelországot, ezzel elérte célját, a 7. helyen fejezte be a vb-t. A lengyelek kapitánya, Bogdan Wenta szerint teljesen elkészültek erejükkel, míg a magyar válogatottnak voltak tartalékai, és ez döntötte el a mérkőzést.
jan. 29
9:15
Ajánló: Cataniában a Milan, Alicantéban a Barcelona, hazai edzőmeccsek - szombati műsor (She)
Ezúttal is nagyüzem lesz Európa futballpályáin, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban bajnoki mérkőzéseket rendeznek, Angliában pedig az FA-kupa van soron. Pályára lép szombaton az FC Barcelona, az AC Milan és a Bayern München is többek között. Itthon számos felkészülési mérkőzést rendeznek.
jan. 29
9:17
Videó: a magyar utánpótlás legsikeresebb éve volt 2010 (She)
A Nemzeti Sport Intézet (NSI) szervezésében, a Héraklész Gála keretében díjazták pénteken az Uránia Filmszínházban, az állami Héraklész-programban szereplő 20 olimpiai sportág legeredményesebb sportolóit és azok edzőit. A szingapúri ifjúsági olimpia érmesei mellett a sportágankénti legjobb fiúk és leányok, a sportági összesítésben egyéni legjobbak, a 2-4 fős fiú- és leánycsapatok,…
jan. 29
10:45
NB II: korábbi élvonalbeli labdarúgóval erősít a Mezőkövesd (She)
Bőcsi labdarúgóval erősíti meg keretét a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es labdarúgócsapata – számol be róla a klub egyik szurkolói oldala.
jan. 29
10:47
Liverpool: a klub megerősítette, semmiképp nem engedi el Torrest (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy Fernando Torres szerette volna, ha a Liverpool folytatja a Chelsea-vel megkezdett tárgyalásokat, az átigazolásáról, ám a „vörösök” ma hivatalos honlapjukon is megerősítették, nem engedik el a világ- és Európa-bajnok spanyol csatárt.
jan. 29
11:03
Torres liverpooli marad (Infostart)
A Liverpool futballistája marad a világ- és Európa-bajnok spanyol csatár, Fernando Torres.
jan. 29
11:03
Katar egyedül rendezi a foci vb-t (Metropol)
Katar egyedül rendezi meg a neki ítélt 2022-es labdarúgó-világbajnokságot - szögezte le az ázsiai konföderáció katari elnöke.
jan. 29
11:21
Forlán nem megy a Real Madridba (Infostart)
Diego Forlán, az Atlético Madrid uruguayi labdarúgója azt állítja, hogy a Real Madrid vezetése ajánlatot tett érte klubjának, ám Miguel Ángel Gil Marín általános igazgató visszautasította azt.
jan. 29
11:57
Australian Open: Cljisters három szettben nyerte meg a döntőt (She)
Első ízben nyerte meg az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságot a belga Kim Clijsters. A harmadik helyen kiemelt versenyző a a döntőben kínai Li Nát győzte le három szettben.
jan. 29
12:15
Kim Clijsters Melbourne győztese (Infostart)
A belga Kim Clijsters nyerte a női egyes küzdelmeit az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 29
12:15
Vb 2022: Katar nem hajlandó osztozkodni a rendezésen (She)
Katar egyedül rendezi meg a neki ítélt 2022-es labdarúgó-világbajnokságot – szögezte le az ázsiai konföderáció (AFC) katari elnöke.
jan. 29
12:17
Schumacher betegen is világbajnok akar lenni (Infostart)
Michael Schumacher sosem volt híve a Formula-1 szimulátornak. Inkább körözött napestig a tesztpályán a versenygépével, minthogy egy sötét kabinban, hipermodern komputerjátékkal készüljön a futamaira. Most kiderül az is, hogy miért - közli a Bild. A hétszeres világbajnok mindezek ellenére magabiztosan nyilatkozott arról, hogy nagyon is bízik a nyolcadik cím megszerzésében.
jan. 29
13:09
Clijsters nyerte az Australian Opent (Metropol)
Kim Clijsters nyerte a női egyes küzdelmeit az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben 3:6, 6:3, 6:3-ra győzött a kínai Li Na ellen.
jan. 29
13:27
Schalke: a korábbi ENSZ-főtitkár rokona érkezik a Rosenborgtól (She)
A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke együtteséhez került Anthony Annan. A ghánai játékosnak Ivan Rakitic pótlása lenne a feladata.
jan. 29
13:29
Inter: Pazzini után újabb erősítés érkezett Genovából (She)
Újabb játékossal erősített az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) címvédője, az Internazionale. Leonardo csapata a Genoától kölcsönvette Husszin Hardzsát.
jan. 29
13:31
Felkészülés: a Vasas Arnaut duplájával verte meg a REAC-ot (She)
Az élvonalban szereplő Vasas labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte a másodosztályú REAC-ot felkészülési mérkőzésen.
jan. 29
14:03
Felkészülés: a brazil Da Silva góljával nyert a Loki vegyes csapata (She)
Az élvonalban szereplő DVSC-TEVA vegyes csapata a próbajátékon levő Paulo da Silva góljával 1–0-ra győzte le a Püspökladányt.
jan. 29
14:05
Felkészülés: a télen igazolt Turkovs duplája hozta meg a ZTE sikerét (She)
A ZTE NB I-es labdarúgócsapata 2–0-s győzelmet aratott a harmadosztályú Soproni VSE ellen, a győztes együttesben mindkét gólt az újonnan szerződtetett lett Daniils Turkovs jegyezte.
jan. 29
14:07
Újpest: Tisza kölcsönben megy a St. Truidenhez, de aligha jön vissza (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapja megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi hírét: Tisza Tibor a belga St. Truiden játékosa lesz. Érdekesség, hogy a tájékoztatás szerint a csatár kölcsönbe kerül Belgiumba, ugyanakkor a klubnál már nem számítanak a visszatérésére.
jan. 29
14:39
Felkészülés: a cipők már úton vannak, elmarad a Vidi mai meccse (She)
Érdekes közjáték előzte meg az élvonalban szereplő Videoton spanyolországi edzőtábor előtti utolsó felkészülési mérkőzését: a csapat felszerelése, beleértve a focicipőket, már úton van, vagy már talán meg is érkezett, ezért a fehérváriak a műfüves pályán rendezték volna meg a szerbiai FK Vojvodina elleni találkozót. Az ellenfél azonban nem volt megelégedve a műfüves pálya minőségével, és nem akart…
jan. 29
15:15
Felkészülés: a 82. percben félbeszakadt a Honvéd meccse, a szlovákiai vendégek levonultak (She)
A Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-s győzelmet aratott a szlovák élvonal harmadik helyezettje, a besztercebányai Dukla ellen.
jan. 29
15:17
Australian Open: az első helyen kiemelt Bryan fivérek nyerték a párost (She)
Szombaton rendezték meg a férfi párosok döntőjét is az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, amelyet a várakozásnak megfelelően az első helyen kiemelt amerikai Bryan fivérek, Bob és Mike nyertek meg a harmadikként rangsorolt Mahesh Bhupathi, Leander Paes indiai duóval szemben.
jan. 29
15:33
Angol FA-kupa: döntetlent játszott az Everton és a Chelsea (She)
Nem bírt egymással az Everton és a Chelsea az angol labdarúgó FA-kupa negyedik fordulójában. A liverpooliak Louis Saha révén szereztek vezetést, Salomon Kalou egyenlített.
jan. 29
15:51
Belgium: Tiszát több klub is kereste, de úgy érzi, felelősen döntött (She)
Ahogy arról délelőtt beszámoltunk, Tisza Tibor a belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sint-Truidenben folytatja pályafutását.
jan. 29
15:53
Australian Open: Az első játszma után átgondoltam, mit csináljak másként - Clijsters (She)
A belga Kim Clijsters nyerte az Australian Open női egyesét, miután a szombati fináléban három szettben verte a kínai Li Nát.
jan. 29
16:09
Teremlabdarúgó-bajnokság: Kósa Lajos díjat ad át a döntőn (She)
Vasárnap rendezik meg Debrecenben a teremlabdarúgó-bajnokság hatcsapatos fináléját, amelyen a díjátadók között szerepel majd Kósa Lajos, a város polgármestere is.
jan. 29
16:11
Asztalitenisz, Pro Tour: Lovas a nyolcaddöntőben búcsúzott (She)
Lovas Petra öt játszmában vereséget szenvedett a dél-koreai Pak Mi Jungtól a nyolcaddöntőben, az asztaliteniszezők idei második Pro Tour-versenyén.
jan. 29
16:13
Felkészülés: Schembri találatával győzte le a Fradi a Nitrát (She)
Az élvonalban szereplő Ferencváros harmadik nemzetközi felkészülési mérkőzését is megnyerte, miután André Schembri góljával 1–0-ra legyőzte az FC Nitrát.
jan. 29
16:15
Téli universiade: Berecz Anna a 14. helyen végzett szuper-G-ben (She)
A 14. helyen végzett a női alpesi sízők szuper-óriásműlesikló versenyében Berecz Anna szombaton, a törökországi Erzurumban zajló 25. téli universiadén.
jan. 29
16:17
Szánkó: kórházba kellett szállítani a francia versenyzőt (She)
Kórházba kellett szállítani Morgane Bonnefoy-t, a francia szánkós ugyanis balesetet szenvedett a cesenai világbajnokságon.
jan. 29
16:27
Újrajátszásra kényszerül a címvédő Chelsea az FA Kupában (Infostart)
A címvédő Chelsea 1-1-es döntetlent játszott szombaton az Everton otthonában az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójában, így a továbbjutásról egy újabb mérkőzés dönt majd.
jan. 29
16:27
Felkészülés: Honma ismét eredményes volt, ismét 3-1-re győzött a Siófok (She)
Lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a BFC Siófok NB I-es labdarúgócsapata, a Balaton-parti együttes 3–1-re verte meg a másodosztályú Ajkát.
jan. 29
16:29
Női vízilabda: a válogatott Eb-selejtezőn 33 góllal verte Szlovákiát (She)
A magyar női vízilabda-válogatott kiütéses idegenbeli győzelemmel kezdte meg a 2012-es hollandiai Európa-bajnokságra selejtező sorozatát: Merész András szövetségi kapitány együttese szombaton Zsolnán 33-5-re verte Szlovákia legjobbjait.
jan. 29
16:45
Felkészülés: a Bodnárral felálló Salzburg 3 perc alatt hármat vágott (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Red Bull Salzburg három perc alatt három gólt szerzett, így 3–1-re győzött a cseh labdarúgó-élvonalban szereplő SK Ceské Budejovice elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésen. Bodnár László végig a pályán volt.
jan. 29
16:45
Újrajátszásra kényszerül a címvédő Chelsea az FA kupában (Metropol)
A címvédő Chelsea 1-1-es döntetlent játszott szombaton az Everton otthonában az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójában, így a továbbjutásról egy újabb mérkőzés dönt majd.
jan. 29
16:47
Felkészülés: a KTE Tököli duplájával verte meg szlovén ellenfelét (She)
A szlovén élvonalban szereplő Primorjét is legyőzte a horvátországi Novigradban edzőtáborozó KTE-Ereco labdarúgócsapata a ma délután rendezett felkészülési mérkőzésen.
jan. 29
16:47
Szűcs Lajos a teniszszövetség új elnöke (Metropol)
A Magyar Tenisz Szövetség szombati rendkívüli tisztújító közgyűlésén Szűcs Lajos fideszes országgyűlési képviselőt választották meg a szervezet elnökének, akinek egyik helyettese az eddigi elnök Nagy Tünde lett.

Keresés