2011. december 29. csütörtök

dec. 29
0:36
Férfi kosárlabda: Hanga remekül helytállt a Barcelona ellen (She)
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság (Liga Endesa) alapszakaszának tizenharmadik fordulójában a Hanga Ádámot foglalkoztató Manresa idegenben 13 ponttal (74–61) kikapott az Euroligában szereplő Barcelonától.
dec. 29
5:09
Az év sportemberei (Behaviour)
Valamire való médium manapság nem engedheti meg magának a luxust, hogy az év zárásaként ne készítsen toplistákat. A Népszava ezúttal sem marad ki a jóból, az idén is összeállítottuk az év legkiválóbbjainak listáját. Háromrészes sorozat, kezdésként, ők nálunk az év sportemberei!
dec. 29
6:39
Stadionkérdések, edzői fejes (Behaviour)
Olyan, mintha tegnap lett volna. Legalábbis amikor az ember fellapozza az újságokat. Egyébként meg annyi, de annyi minden a feledés homályába merült. A Népszava hagyományos év végi visszatekintése segít a lényeg felidézésében: 12 hónap 12 cikkben, botrányok, bukások, győzelmek, poénok. Íme, ez történt szeptemberben.
dec. 29
6:57
Az FTC visszavásárolta a futballcsapatát (Behaviour)
A Ferencvárosi Torna Club szerdán visszavásárolta az FTC Labdarúgó Zrt. részvényeinek 99 százalékát az angol tulajdonostól.
dec. 29
6:59
Dicsőség és gyász (Behaviour)
Olyan, mintha tegnap lett volna. Legalábbis amikor az ember fellapozza az újságokat. Egyébként meg annyi, de annyi minden a feledés homályába merült. A Népszava hagyományos év végi visszatekintése segít a lényeg felidézésében: 12 hónap 12 cikkben, botrányok, bukások, győzelmek, poénok. Jöjjön az egyszer fent-egyszer lent október!
dec. 29
7:48
NHL: remekelt a New Jersey, nehézkesen nyert a Boston és a Nashville (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 79. játéknapján a címvédő Boston Bruins hosszabbítás után győzte le a Phoenix Coyotest, míg a Nashville szétlövéssel tudott nyerni a Minnesota ellen. Magabiztosan nyert a New Jersey és a Washington is.
dec. 29
8:06
ETO: egymillió forint gyűlt össze a Fehér Miklós-emlékgálán (She)
Egymillió forint gyűlt össze a Fehér Miklós-emlékgálán, amelyet az Egészséges Újszülöttekért Alapítványhoz juttat el a Győri ETO FC labdarúgócsapata és a Fehér-család – adta hírül az eto.hu. Mint arról beszámoltunk, a tornát az újpesti öregfiúk nyerték.
dec. 29
8:12
Megszenvedett a címvédő a Phoenixszel - videó (Agroinform)
Az NHL alapszakaszának 79. játéknapján a címvédő Boston Bruins hosszabbítás után győzte le a Phoenix Coyotes-t.
dec. 29
8:24
NBA: Wade másodpercekkel a vége előtt nyert meccset a Miaminak (She)
2.9 másodperccel a mérkőzés vége előtt dobott kosarat Dwayne Wade, ezzel a Miami Heat 96–95-re legyőzte a Charlotte Bobcatst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának negyedik játéknapján. Szoros meccsen nyert az Oklahoma és az Indiana, könnyed Spurs-siker.
dec. 29
8:30
Megegyeztek a Boltonnal, Cahillen múlik a londoni szerződés (Agroinform)
Az angol válogatott védő februártól a Bajnokok Ligájában szerepelhetne a Chelsea-vel.
dec. 29
8:48
Orosz színekben szerepelhet az olimpiai bajnok dél-koreai gyorskorcsolyázó (Agroinform)
A 2014-es téli játékokon már orosz színekben versenyezhet An Hjun Szo, a dél-koreai rövidpályás gyorskorcsolyázó,
dec. 29
9:00
Vergődik a Boston (Infostart)
Harmadik mérkőzését is megnyerte az előző idényben döntős Miami Heat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A floridai alakulat a szerdai játéknapon a Charlotte Bobcats vendégeként diadalmaskodott, a győztes kosarat Dwyane Wade alig három másodperccel a vége előtt szerezte.
dec. 29
9:18
Ilyen volt a Barcelona nagy éve - videók (Infostart)
2011-ben a Barcelona megtartotta a helyét a futballvilág trónján. A katalánok megnyerték a spanyol bajnokságot és Szuperkupát, valamint a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot. Csak a spanyol Király Kupa döntőjében szenvedtek (hosszabbításban) vereséget a Real Madridtól. A csapat az esztendőben 65 tétmérkőzést vívott, a mérlege 47 győzelem, 13 döntetlen, s 5 vereség.…
dec. 29
9:20
A Celtic Glasgow nyerte az örökrangadót (Infostart)
A Celtic Glasgow hazai környezetben 1-0-ra legyőzte az ősi, városi rivális Glasgow Rangers együttesét a skót labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szerdai játéknapján.
dec. 29
9:24
Egy euróba került a Ferencváros futballcsapata (Agroinform)
A Ferencvárosi Torna Club egy eurót fizetett Kevin McCabe-nek az FTC Zrt. részvényeinek 99.9 százalékáért,
dec. 29
9:36
Jubileumi négysáncra készül az elit (Infostart)
Pénteken Oberstdorfban kezdődik a síugrók jubileumi, 60. Négysáncversenye, amelyen a tradicionális sorozat történetének legnagyobb pénzdíja, egymillió svájci frank is gazdára találhat, ha egy ugró mind a négy viadalon diadalmaskodik.
dec. 29
9:36
Győri ETO: Ledolgozható a hátrányunk a DVSC-vel szemben - Völgyi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC futballistája, Völgyi Dániel a delmagyar.hu-nak elmondta: még jó esélyük van a bajnoki cím megszerzésére, hiszen négypontos hátrányuk ledolgozható az éllovas DVSC-Tevával szemben.
dec. 29
9:38
Díjazás: Berki Krisztián lett 2011 közönségdíjasa a Nemzeti Sportnál (She)
A Nemzeti Sport 2011-ben közönségdíjat hirdetett, olvasóink a Nemzeti Sport Online-on szavazhattak arról, hogy ki volt a legszimpatikusabb számukra az idei esztendőben. A közönségdíjat kétszeres világ- és ötszörös Európa-bajnok tornászunk, Berki Krisztián nyerte meg, mögötte a képzeletbeli második helyen Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a harmadikon pedig…
dec. 29
9:39
Hanga Ádám nyolc pontot dobott a Barcelonának (Behaviour)
A Manresát erősítő Hanga Ádám nyolc pontot dobott az éllovas Barcelonának a spanyol kosárlabda-bajnokság szerdai játéknapján.
dec. 29
9:42
Nem tud hibázni a Miami, nyeretlen maradt a Boston (Agroinform)
Harmadik mérkőzését is megnyerte az előző idényben döntős Miami Heat az NBA-ben.
dec. 29
9:57
Hanga Ádám nyolc pontot dobott a Barcelonának (Metropol)
A Manresát erősítő Hanga Ádám nyolc pontot dobott az éllovas Barcelonának a spanyol kosárlabda-bajnokság szerdai játéknapján.
dec. 29
10:00
Szétszéledt a világban az FC Barcelona - kép (Agroinform)
A katalán klub játékosai a világ különböző részein töltik jól megérdemelt szabadságukat.
dec. 29
10:18
Danilo még képben van a VfB Stuttgartnál (Agroinform)
A Budapest Honvéd brazil játékosának továbbra is van esélye a stuttgarti szerződésre.
dec. 29
10:30
Wolves: fellebbeztek az Arsenal ellen kiállított Milijas piros lapja ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolverhampton Wanderers fellebbezést nyújtott be az angol labdarúgó-szövetséghez (FA) Nenad Milijas keddi kiállítása miatt – Stephen Hunt, a Wolves középpályása szerint a játékvezetőt Mikel Arteta színlelése tévesztette meg.
dec. 29
10:32
Man. United: Vidics sérülése nincs veszéllyel karrierje folytatására (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United hátvédje, Nemanja Vidics sérülése nincs veszéllyel karrierje folytatására – árulta el a szerb futballista ügynöke, Silvana Martina.
dec. 29
10:36
Hanga Ádám nyolc pontot dobott az éllovas Barcelonának (Agroinform)
A Manresát erősítő Hanga Ádám nyolc pontot dobott az éllovas Barcelonának a spanyol bajnokság szerdai játéknapján.
dec. 29
10:48
Man. United: Vidics sérülése nem veszélyezteti karrierje folytatását (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United hátvédje, Nemanja Vidics sérülése nem veszélyezteti pályafutását – árulta el a szerb futballista ügynöke, Silvana Martina.
dec. 29
10:50
Chelsea: a Bolton elfogadta a hétmillió fontos ajánlatot Cahillért - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderers elfogadta a Chelsea hétmillió fontos ajánlatát Gary Cahillért. A londoni „kékek" így már a személyes feltételekről egyeztetnek a hátvéddel.
dec. 29
10:52
FTC: az egyesület egy euróért vásárolta vissza a csapatot McCabe-től – sajtóhír (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Ferencvárosi Torna Club visszavásárolta az FTC Labdarúgó Zrt. részvényeinek 99 százalékát az angol tulajdonostól, Kevin McCabe-től.
dec. 29
10:54
Az Arsenal és az MU is szerződtetné a Barcát kikosarazó tehetséget (Agroinform)
A The Sun című angol lap szerint az Arsenal és a Manchester United is lecsapna Isaac Cuencára.
dec. 29
11:06
Videó: Vettel duplázni tudott, a motorsport világa gyászol - 2011. október (She)
A 2011-es évet bemutató sorozatunkban ezúttal az októberi eseményeket vesszük górcső alá. Sebastian Vettel a suzukai 3. helyezésével is a legfiatalabb kétszeres világbajnokká vált, a Tóth Krisztina-Póta Georgina páros bronzérmes a gdanski asztalitenisz Eb-n. A hónapra árnyékként borul Marco Simoncelli tragikus végkimenetelű versenybalesete.
dec. 29
11:08
Arsenal: két hónapra jöhetne Henry, már ajánlatot is tettek - sajtóhír (She)
A Daily Mail szerint az Arsenal ajánlatot tett Thierry Henry-ért a New York Red Bullsnak, a rutinos francia támadó két hónapra érkezhet kölcsönbe korábbi sikerei színhelyére. Per Mertesacker nagyon örülne Thierry Henry érkezésének, és szívesen látná Lukas Podolskit is.
dec. 29
11:12
Tőzsér Dániel Bogdán jelenlegi vagy Gera korábbi klubjához kerülhet (Agroinform)
Angol sajtóhírek szerint a Bolton Wanderers és a Fulham FC is leigazolná a belga bajnoki címvédő Genk középpályását.
dec. 29
11:24
Milan: ha Taiwo távozik, a Juventus korábbi védője érkezhet - lapértesülés (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan januárban ajánlatot tehet Cristian Molinaróra, a Juventus korábbi hátvédjére, aki jelenleg a német VfB Stuttgartot erősíti.
dec. 29
11:26
Vitorlázás: hivatalosan is az Investec Loyal a Sydney-Hobart győztese (She)
Az elutasított óvás után immár végleges, hogy új győztest avattak szerdán a 67. alkalommal megrendezett Sydney-Hobart vitorlásversenyen, miután minden idők egyik legszorosabb befutójában az Investec Loyal legyőzte a címvédő Wild Oats XI egységét.
dec. 29
11:30
A Schalke-szurkolók bojkottálják a Plzen elleni idegenbeli meccset (Agroinform)
A cseh Viktoria Plzen őrült jegyárakat állapított meg a vendégdrukkereknek, akik ezt nem hajlandók kifizetni.
dec. 29
11:42
Videó: Vettel duplázni tudott, a motorsport világa gyászolt - 2011. október (She)
A 2011-es esztendőt bemutató sorozatunkban ezúttal az októberi eseményeket vesszük górcső alá. Sebastian Vettel a szuzukai 3. helyezésével is a legfiatalabb kétszeres világbajnokká vált, a Tóth Krisztina-Póta Georgina páros bronzérmes lett a gdanski asztalitenisz Eb-n. A hónapra árnyékként borult Marco Simoncelli tragikus végkimenetelű versenybalesete.
dec. 29
11:48
A Milan és a Juventus is dubai edzőtáborral készül a januári folytatásra (Agroinform)
A játékossztrájk miatt elmaradt első forduló pótlása után az olasz csapatok nagy része csütörtökig szabadságát töltötte.
dec. 29
12:00
Honvéd: az MU-ban is megfordult fiatal csatár érkezik próbajátékra (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd több játékost is tesztel januárban. Többek között próbajátékra érkezik a Manchester United ifjúsági csapatát megjárt Jami Petteri Puustinen, illetve a libériai válogatott csatár, Francis Doe és honfitársa, William Jebor.
dec. 29
12:06
Nyer-e végre norvég sífutó a Tour de Skin? (Agroinform)
A sífutók Tour de Ski sorozata ezúttal tizenegy napig tart majd, ahol kilenc kőkemény szakasz vár a mezőnyre.
dec. 29
12:08
Jermaine Pennant krómszínűre festette Aston Martinját - fotó (Agroinform)
A Stoke City játékosa, ha mostanában futballtudásával nem is, autójával ki próbál tűnni a játékostársai közül.
dec. 29
12:18
Férfi kosár MK: a Falco és a Sopron egy mérkőzésen juthat a 8 közé (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) székházában csütörtök délelőtt kisorsolták a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosítását.
dec. 29
12:20
Vasas: többek iránt külföldről érdeklődnek, fiatalok az első keretben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas több légiósa iránt is akadnak külföldi érdeklődők – adta hírül a klub hivatalos honlapja, ám konkrét neveket és csapatokat nem nevezett meg az fcvasas.com.
dec. 29
12:22
Videó: assziszt gyomorszájjal, gáncsolás bot nélkül - az NHL-est legjobbjai (She)
Alapvetően a kapusok estéjének nevezhető az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 79. játéknapja, hiszen majd mindegyik kapuvédő segítette csapatát bravúrokkal. A két legérdekesebb pillanatnak azonban mégis Ryan Callahan gólpassza és Jonathan Toews szerelési kísérlete bizonyult. A New York Rangers jégkorongozója ugyanis beleállt egy washingtoni lövésbe, majd lényegében a hasfaláról…
dec. 29
12:24
Kovács Péter egy orvosi vizsgálatra van korábbi csapatától (Agroinform)
A közel két méter magas csatár visszatér Norvégiába, és a Strömsgodsetben folytatja, ahol korábban két évet játszott.
dec. 29
12:36
Bundesliga: menesztették a sereghajtó Freiburg vezetőedzőjét - sajtóhír (She)
A Bild értesülései szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Freiburg elköszönt vezetőedzőjétől, Marcus Sorgtól. A csapat az utolsó helyen szerénykedik a tabellán a legtöbb kapott góllal és a legtöbb vereséggel. A hírt a klub még nem erősítette meg.
dec. 29
12:38
Alpesi sí: visszavonul az amerikaiak négyszeres olimpikonja (She)
Csütörtökön, a lienzi műlesikló viadalon versenyez utoljára Sarah Schleper, az amerikaiak síelője, aki négy téli olimpián képviselte hazáját.
dec. 29
12:40
PSG: Ancelotti már az orvosi vizsgálatokon is átesett Párizsban (She)
A Reuters szemfüles fotósai lencsevégre kapták Carlo Ancelottit, amint kijön a párizsi Pitie Salpetriere Kórházból.
dec. 29
12:42
Remélem, az első háromban biztosan ott leszünk - Völgyi Dániel (Agroinform)
A Győr védője szerint behozható a hátrányuk a listavezető DVSC-vel szemben.
dec. 29
12:54
QPR: hosszabbított a jó formában lévő, 34 esztendős támadó (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését Heidar Helguson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Queens Park Rangers támadója. A 34 esztendős csatár 2013 nyaráig marad a Buzsáky Ákost is foglalkoztató együttesnél.

Keresés