2011. március 1. kedd

márc. 1
0:03
Hátrányból fordítva nyert a sereghajtó (Agroinform)
A sereghajtó Málaga 3-1-re verte a kiesési rangadón az Almeríát a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának záró találkozóján.
márc. 1
0:12
Videó: a Magyar Labdarúgás Fóruma - „Minden most kezdődik el” (She)
Mindenki elégedett lehetett a Magyar Labdarúgás Fórumával, amely először került megrendezésre. Az előadások menete, tartalma, valamint az előadók mondanivalója egytől-egyig megerősíthette a labdarúgás kedvelőit abban a meggyőződésben, hogy megfelelő összefogással felemelhető a hazai futball. Nem csoda, ha dr. Borbély Zoltánnak, az MLSZ jogi- és sajtóiroda vezetőjének egy régi dal szövege jutott…
márc. 1
1:06
Ligue 2: ezúttal nem termett babér a franciaországi kispestieknek (She)
Vereségnek voltak részesei a Budapest Honvédból a francia labdarúgó-bajnokság második vonalába igazoló brazil és afrikai légiósok a Ligue 2 legutóbbi fordulójában.
márc. 1
6:48
Mainz: Szalai Ádám csapata cseh válogatott védővel erősít a nyáron (She)
Zdenek Pospech személyében cseh válogatott védőt igazolt a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mainz.
márc. 1
6:51
Csúszós rajt az NB I-ben (Behaviour)
Havas, jeges pályákon folytatódott a labdarúgó NB I; a tavaszi szezon nyitó fordulóját a decemberi záró körhöz hasonlatos körülmények között rendezték. Két mérkőzést - Debrecen-Paks, Szolnok-Pápa - a játéktér használhatatlansága miatt el is kellett halasztani.
márc. 1
6:53
Björgen harmadik aranya (Behaviour)
A norvég Margit Björgen nyerte a nők 10 km-es klasszikus stílusú sífitóversenyét az Oslóban zajló északisí-világbajnokságon.
márc. 1
6:55
Alonso zsarolt és fenyegetett? (Behaviour)
A kétszeres spanyol világbajnok a Forma-1 talán legnagyobb fenegyereke, aki semmitől sem riad vissza.
márc. 1
7:06
NBA: a Chicago Bulls gálázva, a Boston Celtics nagy csatában nyert (She)
Három keleti élcsapat is pályára lépett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint keddre virradóra rendezett játéknapján: a Boston Celtics és a Chicago Bulls idegenben nyert, az Atlanta Hawks ellenben kikapott a Carmelo Anthony nélkül is acélos Denver Nuggetstől.
márc. 1
7:09
Házirendet sértett, megbüntették (Behaviour)
A klub házirendjének megsértése miatt a Debrecen női kézilabdacsapatának vezetősége megbüntette Bulath Anitát, az együttes válogatott átlövőjét. A játékos a klub hétvégi álláspontja szerint több pontban is megszegte a minden napokat szabályozó belső rendelkezéseket: először azt vetették a szemére, hogy szezon közben más klubbal tárgyalt.
márc. 1
7:11
115 milliót kapnak a győri kézisek (Behaviour)
A város közgyűlésének döntése értelmében erre az évre 115 millió forintot kap a Bajnokok Ligájában remekül szereplő győri női kézilabdacsapat.
márc. 1
7:13
Letaglózott londoniak (Behaviour)
Az Arsenal játékosait és a szakvezetőt, Arséne Wengert is nagyon megviselte a Birmingham ellen vasárnap 2-1-re elveszített labdarúgó Ligakupa-döntő.
márc. 1
7:24
FTC: sikkasztás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomoznak (She)
A Nemzeti Sport információi szerint feljelentés alapján, sikkasztás gyanújával, ismeretlen tettes ellen eljárást indított a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt-nél.
márc. 1
8:00
A svájciak visszahoznák az autóversenyeket (Infostart)
Neves sportolók közreműködésével lakossági kezdeményezés indult Svájcban a több mint 50 éve betiltott autó- és motorversenyek visszaállítására.
márc. 1
8:00
Röplabda: kedden négy meccsel indul a női Extraliga negyeddöntője (She)
Háromhetes szünet után kedden a negyeddöntő első mérkőzéseivel folytatódik a női röplabda Extraliga küzdelemsorozata.
márc. 1
8:02
A Kacsával nem bírt a Napoli - videóval (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokság hétfő esti rangadóján az AC Milan - gól nélküli első félidő után - 3-0-ra győzött egyik legnagyobb riválisa, a Napoli ellen. A mezőny legjobbja a tizenegyest kiharcoló, gólpasszt adó, s végül az utolsó találatot szerző Pato volt. A Milan előnye öt pont a második helyezett Inter, s hat a Napoli előtt.
márc. 1
8:09
Carlo Janka szívműtéte (Agroinform)
Kisebb szívműtéten esett át Carlo Janka, a svájciak összetett Világkupa-címvédő alpesi síelője, aki hétvégén már versenyezni akar.
márc. 1
8:18
Hierro: Történelme legjobb időszakát éli a spanyol futball (Infostart)
Mindkét fél számára hasznos lehet a magyar-spanyol együttműködés - mondta az InfoRádiónak Fernando Hierro, a spanyol szövetség sportigazgatója a Magyar Labdarúgás Fórumán. A Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi sztárja kiemelte, hogy a jelenlegi spanyol játékosok az ország futballja történetének legjobbjai.
márc. 1
8:27
Négy sífutó felfüggesztve (Agroinform)
Négy sífutó versenyzési jogát néhány napra felfüggesztették, mert vérmintájuk alapján pihenésre van szükségük.
márc. 1
8:36
NB II: egy helyről csábított nagy tételben a sereghajtó Kaposvölgye (She)
Öt játékost csábított el és szerződtetett a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának sereghajtója, a Kaposvölgye VSC az NB III Mátra-csoportjában szereplő Balassagyarmattól.
márc. 1
8:45
A földrengés miatt veszélyben a vb-helyszín (Agroinform)
A múlt héten pusztító földrengés miatt veszélybe került a rugby világbajnokság egyik helyszínének számító Christchurch városa.
márc. 1
8:54
Válogatott: Kenyeres Imre szerint sztárként kezelik Dzsudzsákot a PSV-nél (She)
Mint beszámoltunk róla, Egervári Sándor szövetségi kapitány segítője, Kenyeres Imre a hétvégén Hollandiában járt, ahol a PSV–Ajax bajnoki rangadót tekintette meg. A szakember az MLSZ hivatalos honlapjának számolt be az élményeiről és Dzsudzsák Balázs játékáról.
márc. 1
9:03
Morgenstern külön kasztba lépett (Agroinform)
Egyéni világbajnoki címével vált teljessé Thomas Morgenstern éremkollekciója. Az osztrák ugró az igazi klasszisok közé került.
márc. 1
9:05
Hengerelt a Detroit (Agroinform)
A Red Wings 7-4-re győzött a Los Angeles Kings vendégeként, ezzel sorozatban hatodik mérkőzését nyerte meg idegenben az NHL-ben.
márc. 1
9:07
Sorozatban hatodik hazai meccsén kapott ki a Utah (Agroinform)
A tavalyi nagydöntős Boston Celtics 107-102-re győzött a Utah Jazz otthonában az NBA legutóbbi játéknapján.
márc. 1
9:12
Tenisz: Lukács Dénes a második kiemeltet is kiejtette Amerikában (She)
Döntőt játszott Lukács Dénes az egyesült államokbeli Brownsville férfi tenisztornáján, és a 24 éves magyar játékos 6:3, 3:6, 6:1-re kikapott az amerikai Nicholas Monroe-tól.
márc. 1
9:21
Arn Gréta nyert Zahlavova ellen (Agroinform)
Arn két szettben nyert a cseh Zahlavova ellen a 220 ezer dollár összdíjazású mexikói keménypályás női tenisztorna első fordulójában.
márc. 1
9:23
Igazi csapatként funkcionáltunk - Sütő László (Agroinform)
Az MTK védője szerint küzdelmes volt a Honvéd elleni találkozó, de megérdemelten nyerték meg, mert többet tettek a sikerért.
márc. 1
9:30
Labdarúgó MK: a télen igazoltak nélkül folytatódik a nyolcaddöntő - program (She)
Ma visszavágókkal folytatódik a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntője. A pályára lépő csapatokban nem szerepelhetnek a télen igazolt játékosok, mivel a meccseket eredetileg decemberben rendezték volna meg.
márc. 1
9:32
Bp. Honvéd: első NB I-es meccsén szétment a térde az akadémistának (She)
Súlyos sérülést szenvedett Sergiu Moga, a Budapest Honvéd labdarúgója az MTK elleni szombati bajnokin, élete első NB I-es mérkőzésén.
márc. 1
9:48
NB II: az élvonalból erősített brazil középpályással a Barcs (She)
Thiago Ribeiro da Silva a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Barcsi SC-ben folytatja a pályafutását.
márc. 1
9:57
Evans lehet az egyik legidősebb bajnok (Agroinform)
A 34 esztendős Cadel Evans lehet a Tour de France történetének egyik legidősebb bajnoka - állítja az ausztrál kerékpáros csapatának főnöke.
márc. 1
10:15
Középcsapattá silányul a Juve? (Agroinform)
A zebramezes torinói csapat csak önmaga árnyéka a most folyó olasz bajnoki szezonban.
márc. 1
10:24
REAC: Nyerges Krisztián lemarad a Diósgyőr elleni idénynyitóról (She)
Nyerges Krisztián, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő REAC játékosa lemarad a tavaszi idénynyitóról.
márc. 1
10:26
Argentína: a River halad, a Boca szenved, Valeri meg lövi a gólokat (She)
A Boca Juniors erejéből csupán gól nélküli döntetlenre futotta hazai pályán, míg a River Plate idegenben legyőzte egyik nagy történelmi riválisát, az Independientét az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének (clausura) 3. fordulójában.
márc. 1
10:33
Maicon maradna Olaszországban (Agroinform)
Az Internazionale jobb oldali védője elmondta, bár tavaly mindent megnyert a milánói klub színeiben, továbbra is motiváltnak érzi magát.
márc. 1
10:35
Kecskeméti papírforma vagy debreceni bravúr (Agroinform)
Kedden este 18 órától a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Kecskemét otthon fogadja címvédő Derbrecent.
márc. 1
10:42
NB II: továbbra is idegenben lesz otthon a Bőcs a hazai meccsein (She)
Az árvíz teljesen tönkretette a Bőcs KSC pályáját, ezért a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő együttes a hazai mérkőzéseit Tiszaújvárosba vitte az ősszel. Mivel a saját pálya még most sincs használható állapotban, a tavaszi idénybeli kilenc hazai találkozóját Mezőkövesden rendezi meg a klub.
márc. 1
10:44
Tenisz: Sampras legyőzte Agassit, 19 ezer néző New Yorkban (She)
Pete Sampras két szettben legyőzte Andre Agassit az élő legendának számító két amerikai teniszező magyar idő szerint kedd hajnali New York-i bemutató mérkőzésén.
márc. 1
10:45
Sampras legyőzte Agassit (Metropol)
Pete Sampras két szettben legyőzte Andre Agassit az élő legendának számító két amerikai teniszező New York-i bemutató mérkőzésén.
márc. 1
11:00
Labdarúgás: Chelsea-MU rangadó, Német Kupa-elődöntő - program (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban rangadót rendeznek ma este, a Chelsea a Manchester Unitedet fogadja. A Német Kupa elődöntőjében a Duisburg és a Cottbus csap össze, de az FA-kupában és a Primera Divisiónban ugyancsak lesznek meccsek. A Magyar Kupa küzdelmei is folytatódnak.
márc. 1
11:18
Jégkorong: a Sapa Fehérvár szerződést hosszabbított kanadai edzőjével (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata szerződést hosszabbított Kevin Primeau vezetőedzővel – tudta meg a Nemzeti Sport.
márc. 1
11:27
Skaliczki babonából nem nézegeti, kivel kerülhetnek össze (Agroinform)
A Pick-Szeged vezetőedzője szerint a BL-nyolcaddöntőbe jutással Európa felsőházához tartozik a csapata, és erre büszke lehet.
márc. 1
11:36
Tenisz: a nyolc hónap után visszatérő Czink főtáblás Hammondban (She)
Czink Melinda legyőzte selejtezőbeli utolsó ellenfelét is a 25 ezer dollár összdíjazású hammondi kemény pályás versenyen, így feljutott a főtáblára – adta hírül a Magyar Teniszszövetség.
márc. 1
11:38
Videó: minden játékos beszállt a tömegbunyóba Angliában (She)
Az angol negyedik vonalban megrendezett, három kiállítást hozó Macclesfield–Wycombe találkozón (0–1) olyan feszült volt a hangulat, hogy egy pillanat alatt elszakadt a cérna és egymásnak estek a játékosok.
márc. 1
11:45
Kétgólos hátrányból indul a Fradi a Siófok ellen (Agroinform)
A Siófok 3-1-es előnnyel lép pályára a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.
márc. 1
11:54
Kosárlabda: a női NBA sem marad ki a manchesteri kosárshow-ból (She)
Története során először az amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) is csapatot küld Európába: a legutóbbi keleti bajnok Atlanta Dream május 29-én lép pályára Manchesterben előszezonbeli mérkőzésen.
márc. 1
11:56
Kézilabda: Nagy László 12 éve először nem kapott meghívót a válogatottba (She)
A macedónok elleni jövő heti férfi kézilabda Eb-selejtezőre huszonnyolc tagú keretet hirdetett Mocsai Lajos kapitány, aki újoncot is felvett a listára: a szegedi Bajorhegyi Ádámra főleg védekezésben számíthat.
márc. 1
11:58
Északisí-vb: Marit Björgen „kikészült”, nem indul a csapatversenyen (She)
Nem áll rajthoz a női sífutók szerdai csapatversenyében a háromszoros olimpiai bajnok Marit Björgen az Oslóban zajló északisí-világbajnokságon.
márc. 1
12:21
Medvegyev elnöknek sem tetszenek az olimpia kabalafigurái (Agroinform)
Államfői szintre emelkedett Oroszországban az a vita, amely a 2014-es szocsi olimpia kabalafiguráinak kiválasztásával kapcsolatban robbant ki.
márc. 1
12:30
Újpest: A pécsi vezetők bűnbaknak kiáltottak ki - Zamostny Balázs (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC-től igazolt Zamostny Balázs tegnap először edzett az Újpesttel. A fiatal támadó elmondta, a pécsiek nem könnyítették meg a dolgát a távozásakor, de örül, hogy sikerült csapatot váltania.

Keresés