2012. január 17. kedd

jan. 17
0:00
Videó: vicces mozdulattal állította meg a Wigan-védő a Man. City-akciót (She)
Érdekes mozdulattal akadályozta meg a Manchester City támadást a Wigan védője, Maynor Figueroa az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának hétfő esti záró mérkőzésén. A hondurasi játékos egy előrevágott labdára futott a győztes gólt szerző (0–1) Edin Dzekóval, de a feje helyett a kezét használta. Martin Atkinson játékvezető pedig a sárga lapját...
jan. 17
0:03
A világbajnok olaszok legyőzésével rajtoltak a magyarok (Metropol)
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott hétfő este 12-8-ra legyőzte a világbajnok olasz csapatot az eindhoveni Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában.
jan. 17
0:18
NS: Urbán Flórián és a milliomosok; Détári embere a finn válogatottban - kedd (She)
Válogatás a Nemzeti Sport keddi számából:
jan. 17
1:48
Eurofutball: az év mázlija hozta meg a győzelmet a Fenerbahcénak (She)
A Fenerbahce jókora szerencsével győzte le idegenben 2–1-re a Manisasport a török labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának hétfői játéknapján.
jan. 17
4:30
Australian Open: továbbjutott az egyetlen magyar – Arn Gréta két szettben nyert (She)
A vártnál könnyebb mérkőzésen, 6:4, 6:2-re győzte le Arn Gréta a kanadai Rebecca Marinót, így a verseny egyetlen magyar főtáblása bejutott a legjobb 64 közé.
jan. 17
4:48
Australian Open: Djokovics és Sarapova sem izzadt meg az első körben (She)
Novak Djokovics és Marija Sarapova is a lehető legkisebb energia befektetéssel tudta le első meccsét a 2012-es Australian Openen. Ketten összesen három gémet engedélyeztek ellenfeleiknek.
jan. 17
6:00
Australian Open: nyert az egyetlen magyar, Arn Gréta a 64 közé jutott (She)
A vártnál könnyebb mérkőzésen, 6:4, 6:2-re győzte le Arn Gréta a kanadai Rebecca Marinót magyar idő szerint kedd hajnalban, így az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság egyetlen magyar főtáblása bejutott a legjobb 64 közé.
jan. 17
6:18
Australian Open: Djokovics és Sarapova sem izzadt meg a nyitányon (She)
Novak Djokovics és Marija Sarapova is a lehető legkisebb energiabefektetéssel tudta le első meccsét a 2012-es tenisz Australian Openen. Ketten összesen három gémet engedélyeztek ellenfelüknek.
jan. 17
6:39
Címvédésre készül Djokovics és Clijsters (Behaviour)
Ma hajnalban Melbourne-ben elkezdődtek a küzdelmek a 2012-es szezon első Grand Slam-tornájának, az Australian Open-nek a küzdelmei. A szakértők szerint idén akár mindkét egyéni számban címvédésre kerülhet sor annak ellenére, hogy Kim Clijsters és Novak Djokovics a verseny előtt épült fel a sérüléseiből. Az ausztrál teniszbajnokságon mindössze egy magyar játékos indul: a hölgyek mezőnyében Arn…
jan. 17
6:41
Még följebb csúszna a Sapa Fehérvár (Behaviour)
A riválisok anyagi lehetőségeit ismerve óriási bravúrt ért el a fehérvári jégkorongcsapat azzal, hogy egy fordulóval az alapszakasz zárása előtt biztosította helyét az osztrák jégkorongliga (EBEL) rájátszásának felsőházában. Ocskay Gábor szakosztályigazgató a Népszavának elmondta: óriási bravúrt hajtott végre az együttes.
jan. 17
6:43
NFL: két sima, két fordított (Behaviour)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétvégi főcsoport-elődöntője valószínűleg minden hazai nézőt kiugrasztott a fotelből! Az Amerikai Főcsoport (AFC) két meccsén minden az előzetes várakozásoknak megfelelően alakult, a Nemzeti Főcsoport (NFC) találkozóin azonban borult a papírforma.
jan. 17
6:54
Jégkorong: AHL-s csapata nem tartotta meg a próbaidős Kóger Dánielt (She)
A tengerentúli jégkorong második vonalában (AHL) szereplő Providence Bruins hétfőn a honlapján bejelentette, hogy a továbbiakban nem tart igény Kóger Dániel szolgálataira.
jan. 17
6:57
Vasas, változások (Behaviour)
A Vasas labdarúgócsapatának vezetősége tegnap kezdeményezte Marijan Vlak vezetőedző szerződésének felbontását, továbbá 12 játékostól elköszönt a klub. A horvát trénert felmentették a munkavégzés alól, amíg megállapodnak vele a távozás részleteiről. Ideiglenesen a játékosként 40-szeres válogatott Urbán Flóriánt, Vlak eddigi segítőjét kérték fel az edzések levezénylésére.
jan. 17
6:59
Nadal és Federer elindult egymás felé az Australian Openen (Behaviour)
Tegnap megkezdődött 2012 első Grand Slam-tornája, az Australian Open. Noha a kiemelt versenyeken nem jellemző az esélyesek azonnali botlása, a melbourne-i viadal első fordulója nem fukarkodott a meglepetésekben.
jan. 17
7:01
Dakar: a királyoknál maradt a korona (Behaviour)
Egy 29 kilométeres szelektív szakasszal zárult az idei, Argentína, Chile és Peru érintésével rendezett 33. Dakar rali. A viadalon a korábbi győztesek ragyogóan szerepeltek,az autósoknál Stéphane Peterhansel, a motorosoknál Cyril Despres és a quadosoknál Alejandro Patronelli nyert (a kamionosoknál Gerard de Rooy személyében új győztest avattak). A Szalay-Bunkoczi kettős a 21. helyen fejezte be a…
jan. 17
7:12
Euro 2012: egyszerűsített határátlépés Ukrajnába a szurkolók számára (She)
Egyszerűbben beléphetnek a társrendező Ukrajnába a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra érkező szurkolók.
jan. 17
7:14
NHL: fölényesen nyert a Detroit, megdőlt a hazai győzelmi rekord (She)
A Detroit Red Wings simán legyőzte a Buffalo Sabrest az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett játéknapján: ez volt a Vörös Szárnyak 15. hazai győzelme egyhuzamban, amivel megdőlt az eddigi csapatrekord. A Winnipeg Jets megszakította hármas vereségszériáját, a Boston Bruins szétlövésben nyert.
jan. 17
7:48
Euro 2012: egyszerűsített ukrajnai határátlépés a szurkolók számára (She)
Egyszerűbben beléphetnek a társrendező Ukrajnába a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra érkező szurkolók.
jan. 17
8:06
Brazília: hétévnyi légióskodás után Sao Paulóban a Sahtar sztárja (She)
Hétévnyi európai légióskodás után hazájában, a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sao Paulo FC-ben folytatja pályafutását Jádson.
jan. 17
8:09
„Sydney-ben elvettek tőlünk egy bronzérmet” (Metropol)
A kétéves kora óta Gödöllőhöz kötődő klasszis immár az ötödik olimpiájára készül.
jan. 17
8:24
Két sérültje van a kézilabda-válogatottnak (Infostart)
A hétfő éjszakai orvosi vizsgálatok alapján Zubai Szabolcs jobb oldali ferdehasizom-sérülést szenvedett az oroszok elleni, 31-31-es döntetlenre végződött mérkőzésen, és a fájdalom mértékétől függ, hogy a férfi kézilabda Európa-bajnokság hátralévő részében pályára tud-e lépni.
jan. 17
8:24
Férfi kézi Eb: Iváncsik Tamásra újabb vizsgálat vár, Zubai játéka a fájdalmától függ (She)
A Oroszország elleni hétfő esti mérkőzésen (31–31) a magyar férfi kézilabda-válogatott két oszlopos tagja, Zubai Szabolcs és Iváncsik Tamás is sérülést szenvedett. A Szerbiában zajló Európa-bajnokság csoportkörének első találkozóját követően sérültjeinkre kórházi vizsgálat várt.
jan. 17
8:26
Arn jól kezdett (Infostart)
Bejutott a második fordulóba Arn Gréta az ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyében.
jan. 17
8:27
Australian Open: Arn a második fordulóban (Metropol)
Megnyerte első mérkőzését, így bejutott a legjobb 64 közé Arn Gréta a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 17
8:27
Australian Open - Arn Gréta a második fordulóban (Behaviour)
Megnyerte első mérkőzését, így bejutott a legjobb 64 közé Arn Gréta a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 17
8:36
Az elnök szerint Neymar két év múlva érkezhet (Agroinform)
Az FC Barcelona elnöke azt nyilatkozta, hogy Neymar leigazolása még nagyon hosszú időt vesz igénybe.
jan. 17
8:38
Arn Gréta bejutott a második fordulóba (Agroinform)
Megnyerte első mérkőzését, így bejutott a legjobb 64 közé Arn Gréta Melbourne-ben.
jan. 17
8:42
Labdarúgás: a 90 éve született Deák „Bamba” Ferenc emléke előtt tisztelegtek (She)
Kilencven éve született Deák „Bamba” Ferenc, minden idők egyik legnagyszerűbb csatára.
jan. 17
8:44
Férfi kézi Eb: Támadásban sok technikai hibát ejtettünk - Omeyer (She)
A címvédő francia kézilabda-válogatott háromgólos (29–26) vereséggel kezdte a Szerbiában zajló Európa-bajnokság csoportkörét. A magyarokkal azonos négyesben lévő Franciaország nem a legjobbját nyújtotta Spanyolország ellen, ezt erősítette meg honlapunknak a vesztes gárda világklasszis kapusa, Thierry Omeyer.
jan. 17
8:46
Kecskemét: Foxit még egy hétig teszteli a Metz, a hétvégén döntenek (She)
Mint ismert, Foxi Kethevoama, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét közép-afrikai futballistája a Metznél szerepel próbajátékon, és játékost még egy hétig teszteli a francia együttes.
jan. 17
8:48
Australian Open: Andy Murray továbbment, kiesett a hazai kedvenc (She)
Andy Murray és Gael Monfils győzelemmel kezdett az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, ugyanakkor a hazaiak elveszítették egyik kedvencüket: Samantha Stosur, a US Open címvédője kikapott a román Sorana Cirsteától.
jan. 17
9:00
Videó: Egyértelmű volt, jobbak vagyunk és nyerünk - Kiss Gergely (She)
A világbajnok Olaszországot legyőző magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa, Kiss Gergely a mérkőzés kapcsán elmondta, számára egyértelmű volt, hogy jobbak az olaszoknál, és hogy megnyerik a rangadónak kikiáltott csoporttalálkozót az eindhoveni Európa-bajnokságon.
jan. 17
9:02
IFFHS: Puskás a 3., három magyar minden idők legjobb gólszerzői között (She)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) rangsora szerint Pelé szerezte a legtöbb élvonalbeli bajnoki gólt pályafutása során 541 találatával, míg a Magyarországon és Spanyolországon összesen 511 bajnoki találatot elérő Puskás Ferenc a harmadik.
jan. 17
9:12
A Grizzlies állította meg a Bulls menetelését (Agroinform)
A Chicago Derrick Rose nélkül öt nyertes mérkőzés után veszített a Memphis otthonában.
jan. 17
9:14
T.J. Oshie góljával a liga élén a St. Louis - videó (Agroinform)
A Blues a Dallas Starst győzte le a fiatal játékos góljával, és így beérte a 60 pontos Rangerst a liga élén.
jan. 17
9:16
Kérdéses Zubai és Iváncsik Tamás játéka (Agroinform)
Az oroszok elleni ütközetben mindkét játékos megsérült, egyelőre nem tudni, felépülnek-e a spanyolok ellen.
jan. 17
9:18
DVTK: megjött a vízumproblémákat leküzdő afrikai légiós (She)
Teljessé vált a DVTK kerete, hétfőn már Mohamadou Abdourman is részt vett a labdarúgó NB I tavaszi rajtjára készülő diósgyőriek edzésén – jelentette be a borsodi klub a hivatalos honlapján.
jan. 17
9:20
Honvéd: Supka Attila megbüntette Danilót a múlt heti késése miatt (She)
Továbbra is kérdéses, hol folytatja a pályafutását Danilo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd brazil támadója, de az biztos, hogy a játékos büntetést kapott Supka Attila vezetőedzőtől a múlt heti késése miatt.
jan. 17
9:21
Muhammad Ali 70 éves (Metropol)
Január 17-én lesz hetvenéves Muhammad Ali, a boksztörténelem talán legnagyobb, de mindenképp legismertebb alakja, olimpiai bajnok és többszörös nehézsúlyú profi világbajnok, aki átformálta az ökölvívást és a profi sportot.
jan. 17
9:30
A nőknél búcsúzott a US Open bajnoka (Agroinform)
Nem kegyelmezett ellenfelének Marija Sarapova és Petra Kvitová sem, Samantha Stosuré a torna legnagyobb meglepetése.
jan. 17
9:36
London 2012: húsz NBA-játékos alkotja az előzetes olimpiai keretet (She)
Az Egyesült Államok sportági szövetsége hétfőn kijelölte azt a húsz kosarast, akik közül kiválasztják a nyári londoni olimpiára utazó férfiválogatott tagjait. Az előzetes keret minden tagja NBA-játékos.
jan. 17
9:54
Videó: mesés magyar gólok a világbajnok olaszok ellen az Eb-n (She)
Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott 12–8-ra legyőzte Olaszországot az eindhoveni Európa-bajnokság csoportmeccsén. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
jan. 17
9:56
NB II: Haburcsák szerződést kaphat Mezőkövesden, bővülhet a keret (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry labdarúgócsapata további játékosokkal bővítheti a keretét – adta hírül a boon.hu.
jan. 17
10:06
A meccsnek csak az első fele volt nehéz - Kemény Dénes (Agroinform)
A világbajnok Olaszország legyőzése után a szövetségi kapitány az első meccsek nehézségeiről beszélt.
jan. 17
10:12
Tenisz: Wilander elesett, súlyosan megsérült - veserepedés, belső vérzés (She)
Melbourne-i lakásában szombaton elesett, és súlyosan megsérült Mats Wilander egykori világelső teniszező.
jan. 17
10:14
Kerékpár: tovább húzódik Contador ügye, február elején dönthet a CAS (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság február elejére halasztotta a döntéshozatalt Alberto Contador doppingügyében.
jan. 17
10:30
Torna: távozik Békéscsabáról Böczögő Dorináék edzője (She)
Közel másfél évtizedes munka után felmondott klubjánál, a Torna Club Békéscsabánál Bereczkiné Harangozó Ildikó.
jan. 17
10:32
Köln: a világbajnok szerint hiba lenne, ha Podolski a Milanhoz igazolna (She)
Günter Netzer szerint hiba lenne, ha a vb-bronzérmes Lukas Podolski a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Kölnből az Arsenalhoz vagy a Milanhoz szerződne.
jan. 17
10:42
Ha a legjobbamat nyújtom, az elég az elsőséghez - Vajda Attila (Agroinform)
Peking kvóta nélkül álló aranyérmes kenusa szerint a londoni olimpiára könnyebb lesz kijutni, mint megnyerni.
jan. 17
10:44
A Wigan védője pofátlan módon a bíró orra előtt kezezett - videó (Agroinform)
A City elleni találkozó 89. percében a hazaiak játékosa, Maynor Figueroa kezezéssel állította meg a vendégek akcióját.

Keresés