2012. január 19. csütörtök

jan. 19
0:12
Nyert a Birmingham a Wolves otthonában- videó (Agroinform)
Az angol FA-kupa 3. fordulójában a Birmingham City Elliot góljával kiejtette a Wolverhampton Wolvest.
jan. 19
0:18
El clásico: idegenben is jobb volt a Barcelona a Real Madridnál (She)
Josep Guardiola José Mourinho ellen, a Barcelona a Real Madriddal szemben – szerdán késő este újabb felvonása következett az el clásicónak. A két ősi rivális ezúttal a kevésbé nagy presztízsű sorozatban, a Király-kupában a nyolcaddöntőben mérte össze erejét, először a Santiago Bernabéu Stadionban. A végén most is a Barcelona örülhetett.
jan. 19
0:22
Videó: Abidal külsővel lő győztes gólt Messi átadása után az el clásicón (She)
Cristiano Ronaldo gólja után a vendégektől Carles Puyol csukafejessel egyenlített a Real Madrid–Barcelona el clásicón, amelyet ezúttal a Király-kupa keretein belül rendeztek meg. A győztes találat pedig Éric Abidal nevéhez fűződik (Real Madrid–Barcelona 1–2). Tekintse meg a francia védő győztes találatát!
jan. 19
0:26
Futsal NB I: berettyóújfalui siker a budaörsi rangadón, nyert az ETO (She)
A Berettyóújfalu 5–3-ra győzött az Aramis otthonában a futsal NB I szerdai rangadóján, míg a Rába ETO 10–4-re nyert Gödöllőn.
jan. 19
0:30
Mocsai Tamás élete meccsét játszotta - Skaliczki László (Agroinform)
A Pick Szeged mestere szerint azt a pontot, amit az oroszok ellen terveztünk, most sikerül megszereznie a válogatottnak.
jan. 19
0:36
Női kosárlabda Euroliga: Krivacsevics a Rivas egyik legjobbja volt (She)
Krivacsevics Tijanának egy lepattanó hiányzott mindössze ahhoz, hogy dupla duplát érjen el a Rivas Ecópolis színeiben a női kosárlabda Euroliga szerdai játéknapján.
jan. 19
0:54
Férfi kosárlabda Euroliga: a CSZKA Moszkva Pireuszban is győzött (She)
A CSZKA Moszkva 86–78-ra győzött az Olympiakosz otthonában a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjében, az E-csoport első fordulójában. Az orosz alakulat így (egyetlen csapatként) továbbra is veretlen a sorozat 2011–2012-es kiírásában.
jan. 19
1:24
A sírból hoztuk vissza a spanyol-meccset, nézd meg a hajrá hihetetlen izgalmait - videó (Agroinform)
Az 58. percben még 24-22-re vezettek a spanyolok, de Mikler lehúzta a rolót, Császár pedig megmutatta klasszisát.
jan. 19
6:18
Australian Open: két óra sem kellett a második Djokovics-sikerhez (She)
Egy óra 42 perc alatt győzte le Novak Djokovics a kolumbiai Santiago Giraldót a második fordulóban. A világelső 6:3, 6:2, 6:1-es sikerével a legjobb 32 közé jutott, ahol a Niclas Mahut–Ito Tacuma meccs győztesével találkozik.
jan. 19
6:39
Elhervasztott tulipán (Behaviour)
Parádés kezdés után parádés folytatás: Kemény Dénes alakulata a hétfői nyitónapon magabiztos játékkal süllyesztette el a világbajnoki címvédő olaszokat, majd elképesztő fölénnyel bánt el a hollandokkal is. A magyarok ezzel szinte már megnyerték a hollandiai vízilabda Európa-bajnokság A csoportját, ezzel pedig rögvest az elődöntőbe jussanak. A másik ágon szenvedve, de menetelnek a szerbek.
jan. 19
6:41
Önértékelés szükséges a továbblépéshez (Behaviour)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) szinte mindenben megállapodott Rátgéber Lászlóval, a férfi szövetségi kapitányi poszt jelöltjével, ám a kontraktus aláírása egyelőre várat magára. A női sikeredző ezúttal ismeretlen területre kíván belépni, ugyanis még sohasem dolgozott az erősebbik nem sportolóival. Szerinte a váltás nem lesz problematikus, s bizakodó az Európa-bajnoki…
jan. 19
6:54
NB II: Nicsenko-gól és Laizans is pályán az ETO II-ben (She)
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Győri ETO FC NB II-es labdarúgócsapata.
jan. 19
6:57
Isner: újabb maratoni siker bírói segédlettel (Behaviour)
Tegnap már a második forduló meccseivel folytatódtak a 2012-es szezon első Grand Slam-tornájának, az Australian Opennek a küzdelmei. Noha a nap aránylag mentes volt a meglepetésektől, azért a 2010-es Roland Garros-győztes, Francesca Schiavone kiesésére senki sem számított. Igaz, arra sem, hogy egy főbíró hathatós segítségével lesz csak képes John Isner legyőzni az argentin Nalbandiant.
jan. 19
6:59
Még a feltételezés is sértő (Behaviour)
Felháborító e-mail érkezett szerkesztőségünkbe. Feladója névtelenséget kért, és azt állította, hogy Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester, a Fidesz frakcióvezetője a Gyarmati Dezső-uszodában rendezett vízilabda-torna résztvevőit biztonsági embereivel kizavartatta a fedett medencéből a nyitottba, mert zavarták őt a mérkőzéseket kísérő zajok.
jan. 19
7:12
Ökölvívás: veszélybe került Balzsay Károly világbajnoki öve (She)
Könnyen lehet, hogy Balzsay Károly nem a ringben, hanem a zöldasztal mellett veszíti el a WBA nagyközépsúlyú világbajnoki övét. A Sauerland-istálló passzivitásra hivatkozva akarja megfosztatni őt a koronájától – legalábbis dán és magyar értesülések szerint.
jan. 19
7:14
NHL: a Chicago és az Anaheim otthon, a Washington idegenben nyert (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoportot vezető Chicago 6–2-re győzött a Buffalo ellen, a Sabres sorozatban harmadszor kapott ki. Ugyancsak 6–2-re nyert az Anaheim a Phoenix ellen, a Washington idegenben verte meg a Montrealt 3–0-ra, a játéknap legkiélezettebb meccsén pedig a Colorado hosszabbításban diadalmaskodott a Floridával szemben.
jan. 19
7:15
Madridban szerzett előnyt a Barcelona (Metropol)
Bár a félidőben még vezetett, végül 2-1-re kikapott ősi riválisától, a vendég FC Barcelonától a címvédő Real Madrid a labdarúgó Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének szerdai első felvonásán.
jan. 19
7:30
A Barcelona újabb leckét adott a Madridnak a Bernabéuban - videóval (Infostart)
A bajnok és BL-győztes FC Barcelona - hátrányból fordítva - 2-1-re legyőzte a Real Madridot a spanyol Király Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A királyi klubnak jövő szerdán lehetősége nyílik a javításra - de amióta Pep Guardiola a katalánok edzője, sem a Bernabéuban, sem a Nou Campban nem tudta legyőzni a Barcelonát.
jan. 19
7:30
Kaposvár: az izraeli sereghajtó próbajátékra hívta a csapat védőjét (She)
A Nemzeti Sport Online Izraelből származó információi szerint a Maccabi Petah Tikva teszteli a Kaposvár labdarúgócsapatának védőjét, Graszl Károlyt.
jan. 19
7:48
Mocsai és a spanyol kapitány is igazságosnak tartja a döntetlent (Infostart)
Mindkét szövetségi kapitány úgy fogalmazott a szerda esti, Magyarország-Spanyolország Európa-bajnoki csoportmérkőzés után, hogy igazságos döntetlen született. Az első találkozóján, az oroszok ellen is egy pontot szerző magyar férfi kézilabda-válogatott vert helyzetből, időn túli hétméteressel egyenlített ki a világbajnoki harmadik, az első körben a világ legjobbjának tartott franciákat is legyőző…
jan. 19
8:09
Élő tv-sportközvetítések - csütörtök, péntek (Behaviour)
A csütörtöki és pénteki élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
jan. 19
8:18
Djokovics a második körben is tarolt, Sarapova leütötte a pályáról ellenfelét (Agroinform)
Az esélyesek győzelmével folytatódott a nőknél és a férfiaknál is az Australian Open 2. fordulója.
jan. 19
8:36
Pepe hozta a formáját: aljasan megtaposta Messi kezét - videó (Agroinform)
Az egyik legnagyobb felháborodást kiváltó esete Pepe szándékos taposása volt Lionel Messivel szemben.
jan. 19
8:42
NB II: kétszer 60 perc után simán verte a Mezőkövesd az Egert (She)
Szerdán délután kétszer 60 perces edzőmeccset játszott egymással két szomszédvár NB II-es csapata, a Mezőkövesd az Egri FC-t fogadta.
jan. 19
8:44
Haladás: folyamatos az egyeztetés Kulcsárral, pénteken már csatlakozhat (She)
A haladasfc.nyugat.hu beszámolója szerint folyamatos az egyeztetés a szombathelyi labdarúgócsapat vezetősége, a Kaposvári Rákóczi és Kulcsár Kornél illetve menedzsere között – a Haladás által csábított játékos egyre közelebb kerül a vasiakhoz.
jan. 19
8:45
Ötszázadik győzelmét gyűjtötte be Serena Williams (Metropol)
Serena Williams két szettben nyert a cseh Barbora Zahlavova Strycova ellen, ezzel bejutott a harmadik fordulóba a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyében.
jan. 19
8:46
NBA: másodpercekkel a vége előtt bukott a Dallas Los Angelesben (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a címvédő Dallas Mavericks hatalmas csatában, 91–89-re kikapott a Los Angeles Clipperstől. Hosszabbítás után nyert a San Antonio és a Denver is.
jan. 19
8:54
Arn Gréta óriásit küzdött, és legyőzte Cibulkovát (Agroinform)
Arn Gréta hatalmas küzdelemben, három szettben legyőzte a 17. helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovát.
jan. 19
9:12
Mourinho nem látta Pepe taposását, a vereségért felelősséget vállalt (Agroinform)
A Real Madrid portugál vezetőedzője szerint a győzelmeknek sok gazdája van, a vereségnek csak egy.
jan. 19
9:18
NB II: a Budaörs által csábított Majoros Békéscsabán próbázik (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Budaörs által is tesztelt Majoros Árpád Békéscsabán köthet ki. Az egyszeres válogatott támadó korábban már megegyezett a Keleti csoportban szereplő klubbal, de a szóbeli megállapodást nem követte aláírás.
jan. 19
9:20
Australian Open: Arn fantasztikus csatában legyőzte Cibulkovát (She)
Az Australian Openen a hölgyeknél a második fordulóban a főtábla egyetlen magyar versenyzője, Arn Gréta három szettben legyőzte a 17. helyen kiemelt Dominika Cibulkovát. A döntő szett 10:8-cal lett Arné.
jan. 19
9:30
Úgy éreztem, hogy környezetváltozásra van szükségem - Elek Ákos (Agroinform)
A magyar válogatott középpályása olyan teljesítményt szeretne nyújtani tavasszal, hogy továbbra is számítsanak rá.
jan. 19
9:36
U17-es válogatott: a hazai rendezésű Eb-selejtezőre hangol a csapat (She)
A labdarúgó U17-es válogatott Telkiben edzőtáborozott, s készült a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtező elitkörére – adta hírül az mlsz.hu.
jan. 19
9:38
Görögország: Németh gólokat és bennmaradást ígér a Jannina szurkolóinak (She)
A sport.gr információi szerint éjszaka aláírta féléves szerződését Németh Krisztián a görög élvonalbeli PASZ Jannina labdarúgócsapatával. A csatárt képviselő CMG menedzseriroda részéről Kövesdi Viktor elmondta a Nemzeti Sport Online-nak: már mindenről megegyeztek a klubbal, de Németh csak csütörtök délelőtt írja alá a kontraktust. A magyar csatárt csütörtökön mutatják be.
jan. 19
9:39
Serena Williams vár Arn Grétára (Metropol)
Arn Gréta hatalmas küzdelemben, három szettben legyőzte a 17. helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovát, így bejutott a harmadik fordulóba a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyében.
jan. 19
9:54
MLS: Beckham nemet mondott a kérőknek, két évre aláírt a Galaxyhoz (She)
David Beckham kétéves szerződést kötött az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban szereplő Los Angeles Galaxyvel. A rutinos középpályás elmondta: több európai ajánlata volt, ám végül – többek között családi okokra is hivatkozva – az Egyesült Államokban maradás mellett döntött.
jan. 19
10:06
Az Atlanta Hawks továbbra is hibátlan all-star centere nélkül (Agroinform)
Al Horford elvesztése óta mind a négy mérkőzésüket megnyerték a Sólymok, és már vezetik a délkeleti csoportot.
jan. 19
10:08
Ez a harc sem lesz a végső - meccselemzés, Real-Barca (Agroinform)
Történelmi kontextusba helyezzük Mourinho és a Barca párbaját, de szóba kerül Wenger is. Taktikai Zónában az El Clásico.
jan. 19
10:10
Murray könnyen, Ferrer és Tipszarevics szenvedve ment tovább (Agroinform)
Az elmúlt két évben döntős Andy Murray könnyedén győzött a francia Edouard Roger-Vasselin ellen.
jan. 19
10:12
Tenisz: Bagdatisz törött ütőnként 200 dollár büntetést fizet - videó (She)
Nyolcszáz dolláros bírságot fizet a ciprusi Markosz Bagdatisz, aki a tenisz Australian Openen egy dühroham során négy ütőt tört össze egy lendülettel. Bagdatisznak azért még igyekeznie kell, hogy Marat Szafin 1055 törött ütős rekordját utolérje…
jan. 19
10:12
Újabb méretes pofonba szaladt bele a Buffalo - videó (Agroinform)
A Sabres a detroiti 0-5 után a Chicago Blackhawkstól szenvedett el 6-2-es vereséget.
jan. 19
10:14
Oroszország: Priskin szerződése holnap válhat hivatalossá az Alanyijánál (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy Priskin Tamás hamarosan az orosz másodosztály listavezetőjéhez, az Alanyija Vlagyikavkazhoz szerződik.A Nemzeti Sport Online információi szerint már csak a kötelező papírmunka van hátra, amely pénteken fejeződhet be.
jan. 19
10:16
NB II: két játékossal szerződést bontott a Kazincbarcika, Ndjodót hiába várták (She)
Badalik Szabolcs után újabb két játékossal bontott szerződést a Kazincbarcikai BSC NB II-es labdarúgócsapata.
jan. 19
10:24
David Beckham mégis marad Amerikában, hosszabbított a Galaxyvel (Agroinform)
David Beckham újjab, ezúttal kétéves szerződést kötött az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxyvel.
jan. 19
10:30
Videó: így taposott Pepe Lionel Messi kezére az el clásicón (She)
A szerdai Real Madrid–Barcelona spanyol Király-kupa mérkőzés egyik legjobban vitatott jelenete az volt, amikor a hazaiak részéről Pepe rátaposott a földre kerülő Lionel Messi kézfejére. A portugál játékos mozdulata a felvételek tanúsága szerint tudatos volt, a játékvezető azonban nem látta az esetet, így a meccsen Pepe nem kapott büntetést.
jan. 19
10:48
Videó: izgalom - a magyar-spanyol kézilabdameccs utolsó három perce (She)
Igen izgalmasan alakult a szerdai Magyarország–Spanyolország kézilabda-mérkőzés a szerbiai Európa-bajnokságon. A spanyolok 24–23-ra vezettek, amikor Császár Gábor időn túli hetest dobhatott. A találkozó utolsó három perce.
jan. 19
11:00
Pepe Oscar-díjas jelenete verte Messi nagy alakítását - videó (Agroinform)
A durva belemenések mellett a színészkedésért sem mentek a felek a szomszédba a Real Madrid-Barcelona mérkőzésen.
jan. 19
11:02
Madaras Norbert visszakapta régi fogát (Agroinform)
A magyar klasszis száját eltalálta egy továbblendülő lövő kéz kedden este a hollandok elleni meccsen.
jan. 19
11:06
Ajánló: ismét vízben a férfi pólósok, pályán az Inter - program (She)
A két meccsből két győzelemmel álló magyar férfi vízilabda-válogatott Macedónia ellen folytatja az eindhoveni Európa-bajnokságot. Férfi kéziseink ma pihennek, azonban érdekesnek ígérkezik a lengyel–dán és a német–svéd ütközet. Európában labdarúgó-kupameccseket is rendeznek a hét közben, az Internazionale az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Genoát fogadja, a spanyoloknál a Valencia a Levantéval…
jan. 19
11:08
OFI: Bodor nem bont szerződést, bár késik az átutalás (She)
Szerdai hír: francia lapértesülés szerint Bodor Boldizsár felbontotta szerződését a görög élvonalban szereplő OFI együttesénél. A Nemzeti Sport értesülése: Bodor Boldizsár nem bontotta fel szerződését a görög élvonalban szereplő OFI együttesénél.

Keresés