2012. január 20. péntek

jan. 20
0:00
Király-kupa: a Valencia háromgólos előnyt szerzett a Levante ellen - videó (She)
A Valencia hazai pályán 4–1-re győzött a városi rivális Levante ellen a spanyol labdarúgó Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 20
0:04
NS: László Csaba hazánkban román lesz; Vadkerti Császártól kért kölcsön - péntek (She)
Válogatás a Nemzeti Sport pénteki számából:
jan. 20
0:18
Kosárlabda Euroliga: a Real az utolsó másodpercre hagyta a döntést (She)
A Real Madrid a montenegrói származású Nikola Mirotics utolsó másodpercben dobott duplájával 81–80-ra nyert az Unicaja otthonában a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőben, az F-csoport spanyol rangadóján.
jan. 20
0:36
Real Madrid: Pepe nem szándékosan taposta meg Messit, de elnézést kért (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának portugál védője, Pepe állítja: nem szándékosan taposott rá Lionel Messi kezére a Barcelona elleni szerdai Király-kupa-találkozón, ám ezzel együtt elnézést kért tettéért.
jan. 20
3:00
Ronaldo kidobja az anyját (Blikk)
Madrid — Hiába akarta bizonyítani Cristiano Ronaldo (26), hogy a formáját nem befolyásolják a családjában történt botrányos ügyek, csapatát nem tudta győzelemre vezetni, a Real Madrid 2-1-re kikapott hazai pályán a Barcelonától a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első meccsén.
jan. 20
5:27
A továbbjutás kapujában (Behaviour)
A világbajnoki bronzérmes spanyolok elleni 24-24-es döntetlennel a magyar férfi kézilabda-válogatottnak reális esélye van a továbbjutás kiharcolására a halálcsoportnak nevezett négyesből a szerbiai Európa-bajnokságon.
jan. 20
6:39
Királyi tragédia (Behaviour)
Hiába az ötpontos előny a bajnokságban, hiába a címvédés a spanyol Király Kupában, a Real Madrid megint kikapott hazai pályán a Barcelonától.
jan. 20
6:41
Cibulkova után jöhet Serena (Behaviour)
Tegnap bebizonyosodott a 2012-es szezon első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen, hogy Arn Gréta a németek között nagyon megtanult küzdeni. Ezt legutóbb a 17. kiemelt, szlovák Dominika Cibulkova is az eszébe véshette, miután 2 óra 43 perces csatában, brékelőnyről 6:2, 3:6, 10:8 arányban vesztett a 32 éves magyar játékos ellen. Arn ezzel bejutott a legjobb 32 közé, és készülhet élete nagy…
jan. 20
6:57
Puskás előzheti Albertet (Behaviour)
Fürjes Balázs szerint nem zárható ki, hogy a 2001 óta életveszélyes felső karéjjal működő Puskás Ferenc Stadion átalakítása korábban kezdődik el a vitathatatlanul jobb állapotban lévő Üllői úti Albert Stadionnál. Többek között ez derült ki a kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos írásos válaszaiból, melyeket lapunk kérdéseire küldött el.
jan. 20
6:59
Fegyelmi Aczél ügyében (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli bizottsága csütörtökön úgy döntött, lefolytatja a fegyelmi eljárást Aczél Zoltán ügyében, akit a Központi Nyomozó Főügyészség azzal gyanúsít, hogy 2009-ben a Siófok vezetőedzőjeként részt vett csapata két mérkőzésének manipulálásában.
jan. 20
7:12
India: 11-en buktak meg a középiskolás bajnokság doppingtesztjén (She)
Tizenegy versenyző akadt fenn a doppingvizsgálaton az indiai középiskolások nemzeti bajnokságán.
jan. 20
7:14
Australian Open: Nadal és Federer újabb könnyed továbblépése (She)
A második helyen kiemelt Rafael Nadal és a harmadikként rangsorolt Roger Federer is háromjátszmás győzelemmel jutott tovább az Australian Open férfi egyesének nyolcaddöntőjébe.
jan. 20
7:30
Australian Open: Wozniacki, Azarenka és A. Radwanska is menetel tovább (She)
Az első helyen kiemelt Caroline Wozniacki mellett a harmadikként rangsorolt Viktorija Azarenkának és a nyolcadik Agnieszka Radwanskának sem jelentett komoly gondot a harmadik forduló az Australian Openen. A dán és a fehérorosz teniszező továbbra sem veszített szettet sem a melbourne-i Grand Slam-tornán, de a lengyel is egyre inkább belelendül, legalábbis simán búcsúztatta Galina Voszkobojevát – a…
jan. 20
8:00
A Miami nyerte a szuperrangadót (Agroinform)
Az NBA csütörtöki játéknapján a Miami Heat az alapszakasz legvártabb meccsén legyőzte a Los Angeles Lakerst.
jan. 20
8:06
NHL: nyolc év után először nyert az Ottawa a San Jose vendégeként (She)
A 4–1 volt a slágereredmény az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján: hat csapat – a Toronto, a Boston, a Pittsburgh, a NY Islanders, a Winnipeg és az Ottawa – is ilyen különbséggel nyert. A Penguins New York Rangers elleni sikere és a Detroit idegenbeli győzelme azt is jelenti egyben, hogy a Red Wings ugrott a liga élére. Az Ottawa számára is emlékezetes marad a…
jan. 20
8:18
Az USA kulturális nagykövete lett Abdul-Jabbar (Agroinform)
A hatszoros NBA-bajnok center a szociális és faji tolerancia szükségességét népszerűsíti.
jan. 20
8:27
NBA: a Miami legyőzte a Lakerst (Metropol)
A Miami Heat a 31 pontos LeBron James vezetésével nyert a Los Angeles Lakers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
jan. 20
8:36
Malkin volt a Pittsburgh nyerőembere - videó (Agroinform)
A Pittsburgh Penguins a két gólt szerző Jevgenyij Malkin vezérletével 4-1-re nyert a New York Rangers vendégeként.
jan. 20
8:54
Federer és Nadal is könnyedén jutott a 16 közé (Agroinform)
A svájci szorosabb meccsen győzte le a horvát Ivo Karlovicot, Nadal hat játékot engedélyezett a a szlovák Lackónak.
jan. 20
9:00
Férfi kosárlabda: Nyíregyházán honosították a légióst, így újabb érkezik (She)
Miután az irányító Fekete Stefan megkapta a magyar állampolgárságot, felszabadult egy légióshely a Marso-Vagép Nyíregyháza KK kosárlabdacsapatánál.
jan. 20
9:02
NB II: három győri játékos is Sopronba kerülhet a tavaszi szezonra (She)
Két játékosát biztosan kölcsönadja a Győri ETO NB II-es labdarúgócsapata. A kapus Gyűrű László és a mezőnyjátékos Simon András az ugyancsak másodosztályú SVSE-nél játszik a tavaszi szezonban.
jan. 20
9:03
Federer és Nadal is könnyedén nyert (Metropol)
A korábbi négyszeres győztes svájci Roger Federer, valamint a 2009-ben diadalmaskodó spanyol Rafael Nadal is könnyedén nyert az ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában.
jan. 20
9:04
Kosárlabda: az Egyesült Államok kulturális nagykövete lett Abdul-Jabbar (She)
Kareem Abdul-Jabbart, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) történetének egyik legjobb játékosát az ország kulturális nagykövetének nevezte ki Hillary Clinton, az Egyesült Államok külügyminisztere.
jan. 20
9:06
Ifjúsági téli olimpia: Kovács Attila és Gasparics Fanni ezüstös hokiban (She)
Kovács Attila és Gasparics Fanni egyaránt ezüstérmes lett a jégkorongozók egyéni ügyességi versenyszámában az Innsbruckban zajló első ifjúsági téli olimpián, ezzel a magyar csapat megszerezte az első érmeit az eseményen.
jan. 20
9:18
Kosárlabda: színes programokkal csalogatják a nézőket az FTC-ZTE meccsre (She)
Január 20-án nagyszabású program várja a női kosárlabda NB I ötödik helyén álló FTC és a negyedik Zalaegerszeg csatáját választó szurkolókat.
jan. 20
9:20
NHL: 115 ezer nézőt és világcsúcsot várnak a 2013-as Winter Classictól (She)
Tengerentúli sajtóértesülések szerint az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL), a Detroit Red Wings csapata és a Michigan Egyetem közötti megállapodás értelmében az Ann Arbor-i Michigan Stadium ad otthont a 2013-as nyitott pályás, úgynevezett Winter Classic-mérkőzésnek, amelyre világcsúcsot jelentő 115 ezer nézőt várnak.
jan. 20
9:30
Wozniacki, Azarenka és Radwanska is menetel (Agroinform)
Az első helyen kiemelt Wozniacki, a harmadikként rangsorolt Azarenka és a nyolcadik kiemelt Radwanska is nyolcaddöntős.
jan. 20
9:36
Légiósok: Külön öröm, hogy két góllal tértem vissza - Szabics (She)
A válogatott szempontjából nagyszerű hír, hogy a Sturm Grazban futballozó Szabics Imre felépült a sérüléséből, és – ahogy arról tegnap beszámoltunk – az év első felkészülési mérkőzésén két gólt szerzett a WAC/St. Andrä ellen.
jan. 20
9:48
115 ezer nézőt várnának a 2013-as Winter Classicra (Agroinform)
A Michigan Stadium ad otthon a 2013-as nyitott pályás mérkőzésnek, amelyre világcsúcsot jelentő 115 ezer nézőt várnak.
jan. 20
9:54
Videó: Hajnali ötig nem tudtam elaludni a spanyol meccs után - Császár (She)
Császár Gábor nyerőember volt a spanyolok elleni rangadón a kézilabda Eb-n. Irányítónk az NSO Tv-nek elmondta, alig tudta lehunyni a szemét a találkozó után, de így volt ez már hétfő éjjel is...
jan. 20
9:56
Légiósok: Priskin Tamás már aláírta a szerződését az Alanyijához (She)
A Nemzeti Sport Online már tegnap jelezte, hogy Priskin Tamás mindenben megállapodott az orosz másodosztályban listavezető Alanyija Vlagyikavkaz vezetőivel, és már csak a kötelező papírmunka van hátra a hivatalos bejelentésig.
jan. 20
9:58
Alpesi sí: elázott a pálya, elmarad a pénteki futam Kitzbühelben (She)
A rossz időjárási körülmények miatt nem rendezik meg Kitzbühelben a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának pénteki szuper-óriásműlesikló viadalát.
jan. 20
10:00
Australian Open: Almagro megállította Wawrinkát, Isner kiesett (She)
A tizedik helyen kiemelt spanyol Nicolás Almagro simán hazaküldte Stanislas Wawrinkát a 3. fordulóban az Australian Openen, és várhatja a következő mérkőzését, amelyet a szintén három játszmában győztes cseh Tomás Berdych ellen fog vívni. Kiesett viszont az amerikai John Isner, akit Feliciano López búcsúztatott, ezzel eldőlt az is, hogy nem maradt több amerikai játékos a férfi egyes mezőnyében.
jan. 20
10:02
Ajánló: a franciákkal küzdenek a kézisek; folytatódik a Bundesliga - program (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a franciák ellen zárja a csoportkört a szerbiai Európa-bajnokságon, míg a női pólósok a házigazda hollandok ellen folytatják a kontinenstornát. A labdarúgást illetően már a Bundesliga is felébred téli álmából, a Bayern München a Mönchengladbachhoz látogat. Tekintsék meg a mai programot!
jan. 20
10:06
A Manchester City fiataljai barcás csodagóllal oktatták a Swindont - videó (Agroinform)
A Manchester City U18-as csapata a Swindon Town ellen 25 átadásos összjáték után szerezte harmadik találatát.
jan. 20
10:08
Elmosta az eső a kitzbüheli szuper-óriásműlesikló viadalt (Agroinform)
A rossz időjárási körülmények miatt nem rendezik meg a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának pénteki viadalát.
jan. 20
10:12
Australian Open: Almagro megállította Wawrinkát, Isner kiesett (She)
A tizedik helyen kiemelt spanyol Nicolás Almagro simán kiejtette Stanislas Wawrinkát az Australian Open 3. fordulójában, és várhatja a következő mérkőzését, amelyet a szintén három játszmában győztes cseh Tomás Berdych ellen fog vívni. Kiesett viszont az amerikai John Isner, akit Feliciano López búcsúztatott. Ezzel eldőlt az is, hogy nem maradt több amerikai teniszező a férfi egyes mezőnyében.
jan. 20
10:30
Videó: horvát-szerb „háború” az Eb-n, aljas öklös a csoportmeccsen (She)
A Szerbia–Horvátország vízilabda Eb-csoportmeccsen a szerbek 15–12-re győztek, ráadásul a sportszerűségi versenyben is ők állnak jobban. A horvát Niksa Dobud ököllel fegyelmezte a szerb Filip Filipovicsot.
jan. 20
10:42
Furcsa, hogy Kozmann György nekiugrik a torkomnak - Vajda Attila (Agroinform)
Várja már a január végén kezdődő portugál edzőtábort a londoni olimpia elsőszámú magyar aranyesélyese, Vajda Attila.
jan. 20
10:48
Videó: LeBron James labdaszerzés- zsákolás kombinációja a nap jelenete (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapjának rangadóján a Miami hazai pályán 98–87-re legyőzte a Los Angeles Lakerst, LeBron James pedig szenzációsat játszott: övé a nap jelenete!
jan. 20
10:50
Férfi kosárlabda: visszatér a korábbi csapatkapitány a Szegedbe (She)
Visszatér a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A-csoportos férfi kosárlabdacsapatába a klub saját nevelésű játékosa, korábbi csapatkapitánya, a 35 esztendős Nyilas István.
jan. 20
10:52
Omonia: André Alves szerződtetését hivatalosan is bejelentették (She)
A ciprusi Omonia a hivatalos honlapján megerősítette a Nemzeti Sport tegnapi információját, miszerint nyártól a csapatot erősíti a Videoton brazil csatára, André Alves.
jan. 20
11:00
Pato megint megsérült, egy hónapig nem játszhat (Agroinform)
A Milan brazil támadója a Novara elleni kupameccsen szedett össze egy izomsérülést.
jan. 20
11:06
Videó: Trezeguet góllal nyitott a River Plate-nél, remek bemutatkozás (She)
Bemutatkozott Argentínában David Trezeguet. A világ- és Európa-bajnok francia csatár rögtön gólt is lőtt a River Plate-ben a Racing Club elleni találkozó 85. percében – győzött is a hazai együttes (2–1).
jan. 20
11:09
AC Milan: Pato is kidőlt (Metropol)
Kevin-Prince Boateng és Alberto Aquilani után újabb játékost veszített el hosszabb időre az olasz bajnoki címvédő AC Milan, mely előreláthatólag 3-4 hétig nem számíthat brazil labdarúgójára, Alexandre Patóra.
jan. 20
11:09
Priskin Tamás Oroszországba igazolt (Behaviour)
Priskin Tamás az orosz másodosztályban szereplő Alanyija Vlagyikavkaz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
jan. 20
11:11
Priskin Tamás Oroszországba igazolt (Metropol)
Priskin Tamás az orosz másodosztályban szereplő Alanyija Vlagyikavkaz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
jan. 20
11:36
Mourinho is besokallt Pepétől? (Agroinform)
Az El Clásicón ismét botrányosan viselkedő Pepe húzódás miatt két hétre kidőlt a sorból a hivatalos indoklás szerint.
jan. 20
11:42
Australian Open: Clijsters nem adott kegyelmet Hantuchovának (She)
Gond nélkül lépett az Australian Open női egyesének 4. fordulójába Kim Clijsters is. A címvédő két sima játszmában verte meg a szlovák Daniela Hantuchovát.
jan. 20
11:44
Férfi kosár: vasárnap érkezik a Wilson helyére szerződtetett Ahelegbe (She)
Két napja beszámoltunk róla, hogy az amerikai irányító, Josh Wilson családi okok miatt távozott a Kaposvár NB I-es kosárlabdacsapatától. A helyére szerződtetett ghánai származású Kwadzo Ahelegbe vasárnap érkezik meg a somogyi megyeszékhelyre.

Keresés