2012. január 23. hétfő

jan. 23
0:00
Francia Kupa: az OM csak hosszabbításban gyűrte le a Le Havre-ot (She)
A szombati élvonalbeli vesztesek, az Auxerre és az AC Ajaccio után vasárnap kis híján újabb első osztályú együttes búcsúzott a Francia Kupától: a Marseille csak hosszabbítás után tudta legyűrni a másodosztályú Le Havre-ot.
jan. 23
0:18
Portugália: a Benfica követte a nagy rivális portóiak példáját (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának vasárnapi játéknapján a Porto 3–1-re nyert a Vitória Guimaraes ellen, de később a Benfica is ilyen eredményt produkált a Gil Vicentével szemben, így a lisszaboni csapat továbbra is kétpontos előnnyel vezeti a tabellát.
jan. 23
0:22
Premier League: Buzsáky Ákost választotta a hét játékosának a Sky Sports (She)
A hosszas mellőzöttség után remek gólt szerző Buzsáky Ákost választotta a Sky Sports televíziós csatorna az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) a hét játékosának.
jan. 23
0:36
NHL: a Pittsburgh hosszabbításban, a Boston szétlövésben győzött (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának 104. játéknapjának első és második mérkőzése is rendkívül kiélezett csatát hozott. A Pittsburgh Penguins Jevgenyij Malkin hosszabbításban lőtt góljával 4–3-ra győzött a Washington Capitals ellen – sorozatban hatodik sikerét aratva, míg a Boston Bruins szétlövésben diadalmaskodott a Philadelphia Flyers otthonában.
jan. 23
0:39
A Real és a Barca is 4-1-re nyert (Metropol)
A Real Madrid 4-1-re győzött az Athletic Bilbao ellen vasárnap este a spanyol labdarúgó-bajnokságban, amelyben ezen a hétvégén a szezon előtti sztrájk miatt elhalasztott első fordulót pótolják.
jan. 23
1:06
Llorente gólja után Ronaldo kétszer büntetett - videó (Agroinform)
A Real Madrid 4-1-re győzött az Athletic Bilbao ellen vasárnap este a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
jan. 23
1:30
Videó: a Baltimore rúgója 29 méterről hibázott a sorsdöntő mezőnygól-kísérletnél (She)
A sorsdöntő pillanatokat követően az ember vagy a mennybe jut, vagy a pokol legmélyebb bugyraiba süllyed. Főleg, ha az illető sportoló. A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) amerikai főcsoportjának döntőjében, a New England Patriots–Baltimore Ravens találkozó utolsó másodperceiben, 23–20-as hazai vezetésnél a vendégek rúgója, Billy Cundiff közeledett mezőnygól-kísérletének…
jan. 23
4:48
NFL: négy év után ismét Patriots-Giants Super Bowlt rendeznek! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Nemzeti főcsoportjának döntőjében a New York Giants óriási csatában, hosszabbítás után 20–17-re nyert a San Francisco 49ers otthonában, így bejutott a Super Bowlba, ahol a négy évvel ezelőtt legyőzött rivális New England Patriots lesz az ellenfele.
jan. 23
6:54
Rali: gyorshajtásért büntették meg a világbajnok Petter Solberget (She)
Gyorshajtásért pénzbüntetést kapott a Monte-Carlo-rali alatt Petter Solberg.
jan. 23
6:57
Jöhetnek a görögök (Behaviour)
Noha három győzelemmel kezdett a magyar válogatott az Eindhovenben zajló vízilabda Európa-bajnokságon, a tegnapi pihenőnapon mégsem lazíthattak Kásás Tamásék. A szövetségi kapitány, Kemény Dénes ugyanis a görögök játékának elemzésével készítette fel fiait a mai találkozóra.
jan. 23
6:59
Izland nem ízlett a magyaroknak (Behaviour)
Folytatódik-e a magyar válogatott parádéja Újvidéken, a férfi kézilabda Európa-bajnokságon? Vagy a csoportkör annyit kivett a Mocsai-csapatból, hogy a középdöntőben akadozik majd a gépezet?
jan. 23
7:01
Elmaradt kézfogás (Behaviour)
Noha egyáltalán nem lehetünk elégedetlenek Arn Gréta teljesítményével a 2012-es szezon első Grand Slam-tornáján, az Australian Open-en, sajnos a 32 éves játékos menetelését játszi könnyedséggel állította meg a hatodik melbourne-i bajnoki címére törő Serena Williams. A címvédő Kim Clijsters ugyanúgy, mint a tavalyi fináléban, ezúttal is legyőzte a kínai Li Nát.
jan. 23
7:12
Aus. Open: Makarova búcsúztatta S. Williamst, Kvitová a nyolc között (She)
Az orosz Jekatyerina Makarova meglepetésre búcsúztatta Serena Williamset az Australian Open női egyesének nyolcaddöntőjében. Az eredménynél is meglepőbb, hogy a 23 éves orosz teniszező viszonylag simán tette ezt, két játszmában, 82 perc alatt győzte le a Melbourne-ben egyesben korábban ötször is nyerő amerikait.
jan. 23
7:15
Loeb hatodszor lett Monte Carlo hercege (Behaviour)
A zsinórban nyolc világbajnoki címet szerző Sebastien Loeb nyerte a 13 futamból álló idei rali-világbajnokság első versenyét, a Monte Carlo-ralit. Loeb pályafutása során hatodszor nyerte meg ezt a viadalt.
jan. 23
7:24
Megismétlődik a 2008-as döntő a Super Bowlon (Agroinform)
A New England hazai pályán, míg a New York Giants idegenben, hosszabbítás után vívta ki a jegyet a Super Bowlra.
jan. 23
7:30
NHL: a Colorado túl nagy előnyt adott az Anaheim otthonában, és elbukott (She)
Az Anaheim Ducks hazai pályán 3–2-re legyőzte a Colorado Avalanche-t az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján. A kaliforniaiak Bobby Ryan duplájával és Ryan Getzlaf góljával háromgólos előnyre tettek szert, és a denveriek ugyan jól hajráztak, ám egyenlíteniük nem sikerült.
jan. 23
7:48
NBA: a Milwaukee először nyert vendégként a szezonban - Miamiban (She)
Megszerezte első idegenbeli győzelmét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) idényében a Milwaukee: a Bucks meglepetésre a Dwyane Wade-et nélkülöző Miami Heatet győzte le 91–82-re. Immár sorozatban harmadszor hagyta el vesztesen a parkettet a Los Angeles Lakers: Kobe Bryanték hazai pályán kaptak ki két ponttal az Indiana Pacerstől – Bryant 33 pontja ellenére.
jan. 23
7:51
Befejezte világkörüli útját a legfiatalabb hajós (Metropol)
A tizenhat éves Laura Dekker vitorlása egy év után kötött ki elindulási helyén az Antillákon lévő Saint Martin-sziget holland fennhatóság alatti részén.
jan. 23
8:24
Aus. Open: Makarova búcsúztatta S. Williamset, Kvitová a nyolc között (She)
Az orosz Jekatyerina Makarova meglepetésre búcsúztatta Serena Williamset az Australian Open női egyesének nyolcaddöntőjében. Az eredménynél is meglepőbb, hogy a 23 éves orosz teniszező viszonylag simán tette ezt, két játszmában, 82 perc alatt győzte le a Melbourne-ben egyesben korábban ötször is nyerő amerikait.
jan. 23
8:36
Raikkönen Valenciában teszteli a Lotust (Agroinform)
Hétfőn és kedden Valenciában tesztel Kimi Raikkönen, a Forma-1-es Lotus Renault istálló finn pilótája.
jan. 23
8:38
Nagy csatában nyert a címvédő Philadelphiában - videó (Agroinform)
A címvédő Boston Bruins hosszabbítás után nyert a Philadelphia Flyers otthonában az NHL legutóbbi játéknapján.
jan. 23
8:42
Felkészülés: az FTC futballistája a padra sem ülhetett le a finnek meccsén (She)
A finn labdarúgó-válogatott 3–2-re győzött a Trinidad és Tobago elleni felkészülési mérkőzésen.
jan. 23
8:54
Először veszített Wade nélkül a Miami (Agroinform)
A kilencedik Wade nélkül megvívott mérkőzésén már nem bírta erővel a Miami - A Heat a Buckstól szenvedett vereséget.
jan. 23
9:00
Haladás: Kenesei Krisztián megsérült a tegnapi felkészülési meccsen (She)
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője a cseh Baník Ostrava elleni felkészülési meccsen elért 1–1-es döntetlen után elmondta, Kenesei Krisztián megsérült az összecsapáson.
jan. 23
9:02
Australian Open: Ferrer legyőzte Gasquet-t, nézi a Djokovics-Hewittot (She)
Az ötödik helyen kiemelt David Ferrer három játszmában legyőzte a francia Richard Gasquet-t az Australian Open férfi egyesének negyedik fordulójában. A spanyol játékos rendkívül jó napot fogott ki, Gasquet egyszerűen nem talált fogást rajta, így Ferrer győzelmének jogosságához nem férhet kétség.
jan. 23
9:03
Nem tud száz pont fölé jutni a Lakers (Metropol)
A Los Angeles Lakers 98-96-ra kikapott a vendég Indiana Pacerstől az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
jan. 23
9:05
Patriots-Giants a Super Bowlon (Metropol)
Négy év után újra a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntőjében, a Super Bowlban találkozik majd egymással a New York Giants és a New England Patriots, miután a vasárnapi főcsoportdöntőkben mindkét együttes - óriási csatában - győzni tudott.
jan. 23
9:12
A Real szurkolóinak is elege lett Pepéből (Agroinform)
A Messit megtaposó Pepét egy felmérés szerint a madridi szimpatizánsok 94 százaléka eltiltaná.
jan. 23
9:18
NB II: Újpestről és Debrecenből is érkezhet játékos Szolnokra (She)
Szombaton játszotta le első idei felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB II Keleti csoportjában listavezető Szolnoki MÁV FC. Ahogy arról beszámoltunk, a második ligás gárda 1–0-ra legyőzte élvonalbeli ellenfelét.
jan. 23
9:36
Négy év után ismét Giants-Patriots döntő (Infostart)
Négy év után újra a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntőjében, a Super Bowlban találkozik majd egymással a New York Giants és a New England Patriots, miután a vasárnapi főcsoportdöntőkben mindkét együttes - óriási csatában - győzni tudott.
jan. 23
9:36
MLSZ: tárgyalás nélkül elutasították Sütő László fellebbezését (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága elutasította a fogadási botrányban érintett Sütő László fellebbezését.
jan. 23
9:48
Búcsúzott Tsonga és Serena Williams is (Agroinform)
Egyaránt a nyolcaddöntő jelentette a végállomást az amerikai Serena Williamsnek és a francia Jo-Wilfried Tsongának.
jan. 23
9:54
Primera División: menesztették a legrosszabbul támadó csapat edzőjét (She)
A rossz eredmények miatt menesztették Fabriciano Gonzálezt, a spanyol labdarúgó-bajnokságban éppen a kiesési zóna előtt álló Granada vezetőedzőjét.
jan. 23
10:06
Menesztették a Granada trénerét (Agroinform)
A rossz eredmények miatt menesztették Fabriciano Gonzalezt,a kiesési zóna előtt álló Granada vezetőedzőjét.
jan. 23
10:12
Labdarúgás: a csapat nélküli Bodnár László ideiglenesen a megye I-ben edzősködik (She)
Ideiglenesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályban szereplő Mátészalkai MTK tréningjeit irányítja a hosszú ideje klub nélküli, 32 éves korábbi válogatott védő, Bodnár László.
jan. 23
10:24
Ha így játszunk, legyőzhetjük a Barcát - José Callejón (Agroinform)
A Real Madrid vasárnap este 4-1-es győzelemmel hangolt a szerdai Barcelona elleni kupavisszavágóra.
jan. 23
10:42
Gyorshajtásért megbüntették a ralibajnokot (Agroinform)
Gyorshajtásért pénzbüntetést kapott a Monte-Carlo-rali alatt Petter Solberg.
jan. 23
10:44
Kvitová egy lecsapásnál a labda helyett a levegőt találta el - videó (Agroinform)
A cseh Petra Kvitová az Ana Ivanovics elleni meccs második szettjében óriási luftot ütött a hálónál.
jan. 23
10:48
Triatlon: Csőke Zsolt nyolcadik a dél-afrikai féltávú Ironman-versenyen (She)
Csőke Zsolt a tavalyi ötödik helye után az idén nyolcadikként zárt a Dél-Afrikában rendezett féltávú Ironman-viadalon.
jan. 23
10:50
Videó: DeAndre Jordan egyszerűen megvadult az NBA 29. játéknapján (She)
Öt mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 29. játéknapján. A viszonylagos pangástól függetlenül a szerkesztőknek így is volt bőven miből válogatniuk a tíz legszebb jelenet összeállításához. Megszokhattuk már, hogy a Los Angeles Clippers vagy teljesen szürke játékot mutat, vagy egy impresszionista festménynél is színesebbet. A top ten Blake Griffin alley-oopjával…
jan. 23
11:00
Tőzsér Dániel a Genoa játékosa lehet - sajtóhír (Agroinform)
Olasz és belga internetes oldalak is úgy tudják, a magyar válogatott középpályás aláírhat a Genoához.
jan. 23
11:36
A zambiai kapus nagy igyekezetében megfeledkezett magáról - videó (Agroinform)
Kennedy Mweene a 45. percben egy megpattanó szabadrúgás után túlságosan is a labdára koncentrált.
jan. 23
11:38
Cristiano Ronaldo hisztije nem tetszett Xabi Alonsónak - videó (Agroinform)
Susaeta felrúgásáért sárgát kapó portugál nehezen viselte az ítéletet, világbajnok csapattársa rendre intette őt.
jan. 23
11:40
Risztov Éva nagy csatában országos bajnok lett 10km-en (Agroinform)
Risztov Éva nyerte 10 kilométeren a hosszútávúszók uszodai országos bajnokságát.
jan. 23
11:42
DVTK: a próbajátékosokról a héten döntenek, mister X-re még várni kell (She)
Benczés Miklós, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője a Nemzeti Sport Online-nak beszélt a csapat próbajátékosairól, a további igazolási tervekről.
jan. 23
11:54
Fazekas Nándorék Djokovicséknál vendégeskedtek (Agroinform)
A magyar válogatott kapusa, Fazekas Nándor rendkívül elégedett az Európa-bajnokságot körülvevő körülményekkel.
jan. 23
12:12
Kétmillió forintjáért harcol Moravetz Ferenc (Agroinform)
Az egykori cselgáncs szövetségi kapitány egy közlekedési baleset miatt nem kapja az olimpiai járadékot.
jan. 23
12:14
Crouch Mourinhót utánozta, belenyúlt ellenfele szemébe - videó (Agroinform)
A Stoke City angol válogatott csatára sportszerűtlen módon hátulról belenyúlt Jonas Olssonnak a szemébe.
jan. 23
12:18
Videó: Jevgenyij Malkin minden fővárosit megőrjített a hosszabbításban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Pittsburgh Penguins hazai pályán hosszabbításban 4–3-ra legyőzte a Washington Capitals csapatát. A ráadásban Jevgenyij Malkin volt eredményes, valójában a legkevésbé látványos mozdulata a támadás során maga a lövés és az abból születő gól volt, ám amit előtte művelt a védelemmel, oktatófilmbe illik.
jan. 23
12:20
Videoton: Minden szempontból mi voltunk a jobbak - Nikolics Nemanja (She)
Nikolics Nemanja, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csatára szerint a fehérváriak minden szempontból jobbak voltak a vasárnapi nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–0-ra legyőzött litván bajnok FK Ekranasnál.

Keresés