2012. február 5. vasárnap

febr. 5
0:03
Eurofutball: 650 perc után véget ért Rudolf Gergelyék nagy sorozata (She)
Hat győzelem után vereséget szenvedett Rudolf Gergely csapata a görög labdarúgó-bajnokság élvonalában: a Panathinaikosz az újonc Levadiakosz vendégeként 1–0-ra kikapott a 20. forduló szombati játéknapján.
febr. 5
0:07
Primera División: a Barcelona legyőzte a Real Sociedadot (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 22. fordulójában az FC Barcelona egygólos győzelmet aratott a Real Sociedad ellen. Az első félidő a házigazdáké volt, de a katalánok temérdek helyzetükből csak egyet váltottak gólra. A második félidő közepén Lionel Messi megduplázta ugyan a hazai előnyt, de gyorsan szépítettek a második félidőben egyébként is akaratosabb vendégek,…
febr. 5
0:15
A Barcelona tartalékosan is legyűrte a Sociedadot (Agroinform)
Josep Guardiola csapata a mérkőzés nagy részében uralta a játékot, de a hajrá "élesre" sikeredett.
febr. 5
0:21
Videó: újra Messi-gól, Busquets-sérülés és a pályára szaladó macska (She)
Mint arról beszámoltunk, a Primera División 22. fordulójában az FC Barcelona egygólos győzelmet aratott a Real Sociedad ellen. Az első félidő a házigazdáké volt, de a katalánok temérdek helyzetükből csak egyet váltottak gólra. A második félidő közepén Lionel Messi megduplázta ugyan a hazai előnyt, de gyorsan szépítettek a második félidőben egyébként is akaratosabb vendégek.
febr. 5
0:25
NS: Mister X Miskolcon; itt a Super Bowl; Böde az Újpestről - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
febr. 5
1:09
Messi és egy 20 éves tehetség vezette győzelmre a Barcát - videó (Agroinform)
A Barcelona Lionel Messi és Cristian Tello góljaival 2-1-re legyőzte a Real Sociedad csapatát.
febr. 5
1:33
Felkészülés: a River Plate fiataljai legyőzték a Ferencvárost (She)
A harmadik helyért mérkőzhet meg a Ferencváros labdarúgócsapata a detroiti nemzetközi tornán, miután az elődöntőben egygólos vereséget szenvedett az argentin River Plate tartaléktól. Utóbbiak ellenfele a döntőben majd a mexikói Pumas második csapata lesz, míg a zöld-fehérekre a Vasas vár a bronzmeccsen.
febr. 5
7:15
Arsenal: Arsene Wenger kitolná Thierry Henry kölcsönvételét (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szeretné elérni, hogy meghosszabbítsák Thierry Henry kölcsönadási szerződését.
febr. 5
7:33
NFL: Aaron Rodgers elsöprő fölénnyel nyerte az év játékosa címet (She)
A Green Bay Packers irányítóját, Aaron Rodgerst választották a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2011–2012-es alapszakaszának legértékesebb játékosává (MVP). Rodgers elsöprő fölénnyel nyert: az 50-ből 48 szavazatot kapott, míg a New Orleans Saints játékosára, Drew Breesre ketten voksoltak.
febr. 5
7:51
NHL: a Boston sem tudta megállítani a menetelő Penguinst (She)
A Pittsburgh Penguins 2–1-re győzött a Boston Bruins ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 112. játéknapján. Marc Andre-Fleury 28 védést mutatott be a győztes csapatban, amely góljait Jevgenyij Malkin és Matt Cooke szerezték. A Penguins legutóbbi tíz meccséből kilencet megnyert.
febr. 5
8:09
NHL: a durván szabálytalankodó Elias megúszta pénzbüntetéssel (She)
Megúszta 2500 dolláros pénzbüntetéssel Patrik Elias, a New Jersey Devils sztárjégkorongosa a montreali Mike Blunden elleni durva palánkra lökést.
febr. 5
8:12
Pálya nélkül marad a Fradi? (Behaviour)
Nem szabad lebontani a Fradi-pályát, mert nem építenek helyette másikat - mondja az állítólagos "árulkodó jelekre" hivatkozva dr. Vincze Géza (67). A Ferencváros örökös bajnoka, vezetőedzője és jó néhány tehetséges fiatal egykori mestere azt tanácsolja, inkább újítsák fel a mostani stadiont, az építkezésre szánt pénz negyedéért. A különbséget a gyerekekre költené, mert az utánpótlás-nevelés minden…
febr. 5
8:21
Wenger még egy kicsit megtartaná Henryt (Agroinform)
Az Arsenal menedzsere szeretné elérni, hogy meghosszabbítsák Thierry Henry kölcsönadási szerződését.
febr. 5
8:27
NB II: a Budaörs megszerezte a Ferencváros kapusát (She)
Mester Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kapusa, aki ősszel Siófokon kölcsönben szerepelt, a tavaszt Budaörsön tölti.
febr. 5
8:29
Női kosárlabda: Rasheed Rita hosszabbított a Győrrel (She)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő UNI Seat Győr új, 2014 nyaráig szóló szerződést kötött a csapat egyik legjobbjával, Rasheed Ritával – jelentette be a győriek klubigazgatója, Tapodi Péter.
febr. 5
8:39
Tony Parker 42 ponttal szomorította az Oklahomát - videó (Agroinform)
Hazai pályán nyert a San Antonio, a Portland, valamint a Utah, akik egyaránt nyugati konferencia-riválisukat győzték le.
febr. 5
8:45
Videó: „az Újpest ezúttal idegenben is erős lesz és Magyar Kupát nyer” (She)
Lipták Zoltán optimista. A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest védője az NSO Tv-nek beszélt az intenzív felkészülésről, az edzőtáborokról, az új játékosokról, illetve elmondta, hol kell javítania a lila-fehéreknek, hogy még jobb pozícióban fejezzék be a 2011–2012-es szezont.
febr. 5
8:47
Tenisz: egy évet csúszik a Roland Garros-komplexum átépítése (She)
Egy évet csúszik, így várhatóan csak 2017-re készül el a francia nyílt teniszbajnokságnak otthont adó komplexum átépítése.
febr. 5
8:57
A Bremen a Freiburg ellen javítana gyászos tavaszi mérlegén (Agroinform)
Vasárnap két találkozóval befejeződik a Bundesliga 20. fordulója, négy középcsapat harcol majd a három pontért.
febr. 5
9:03
ETO: Klement szerint csak Kinken múlik, visszatér-e Győrbe (She)
A hétvégére ígért választ Tarmo Kink, miután Klement Tibor, a labdarúgó NB I-ben szereplő ETO ügyvezetője nemegyszer arról kérdezte, hogy lenne-e kedve visszatérni Győrbe.
febr. 5
9:05
NB II: három foga tört ki a Vác játékosának az SZTK elleni meccsen (She)
Három foga bánta Albert Adámnak a Szigetszentmiklósi TE elleni edzőmeccset.
febr. 5
9:15
A Manchester United sorozatban ötödször is legyőzi a Chelsea-t? (Agroinform)
A Vörös Ördögöknek kell a három pont, hogy tartsák a lépést a Cityvel, a Kékek az élmezőnyben maradásért küzdnek.
febr. 5
9:21
NB II: három foga tört ki a Vác játékosának a felkészülési meccsen (She)
Három foga bánta Albert Adámnak a Szigetszentmiklósi TE elleni edzőmeccset.
febr. 5
9:23
Egyiptom: Bob Bradley még nem tudja, marad-e kapitány a tragédia után (She)
Bob Bradley, az egyiptomi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egyelőre nem tudja, hogy a napokban bekövetkezett Port Szaíd-i tragédia után folytatja-e a munkát a nemzeti együttes élén.
febr. 5
9:25
Ajánló: Chelsea-MU, Roma-Inter, Milan-Napoli - vasárnapi program (She)
Több rangadót is rendeznek a labdarúgó európai topligákban vasárnap. Angliában a címvédő Manchester United a Chelsea otthonában látogat, Olaszországban az AC Milan a Napolit, az AS Roma az Intert fogadja. Belgiumban a Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót (sérült) is soraiban tudó Genk Juhász Roland csapatához, a listavezető Anderlechthez utazik, míg Franciaországban az Olympique-csapatok csatájában a…
febr. 5
9:39
Videó: Balotelli nem nézte csapata mecsét, inkább bűvészkedett (She)
Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City játékosa, Mario Balotelli eltiltás miatt – az olasz csatár szándékosan taposta meg a Tottenham futballistáját, Scott Parkert – nem léphetett pályára a szombati, Fulham elleni mérkőzésen. Természetesen a VIP-páholyban azért ott volt, ám nem mindig a meccset nézte. Az egyik pillanatban például barátainak mutatta be, hogy mennyire…
febr. 5
9:51
Négy jégcsarnokban is a végsőkig húzták a döntést (Agroinform)
Négy mérkőzés is szétlövéssel dőlt el, így az Edmonton, a Colorado, a Buffalo és a Dallas is büntetőpárbajban győzött.
febr. 5
9:57
Férfi kosárlabda: súlyos térdsérülést szenvedett a Kecskemét centere (She)
A Kaposvár elleni szombati férfi kosárlabda-bajnokin súlyos térdsérülést szenvedett Csorvási Milán, a Kecskeméti KSE centere.
febr. 5
9:59
Honvéd: a litván próbajátékos nem volt meggyőző, a kuvaiti és a lett elment (She)
A litván bal oldali hátvéd, Vygantas Zubavicius végigjátszotta a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tegnapi felkészülési mérkőzését, a lengyel harmadik ligás Znicz Pruszkówban profiskodó labdarúgó mégsem győzte meg a szakmai stábot.
febr. 5
10:00
Primera División: nyert a Barcelona (Metropol)
Hazai pályán egygólos győzelmet aratott az FC Barcelona a Real Sociedad csapata felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján. A Barcelona hét ponttal marad le a listavezető Real Madridtól, amely szombaton szintén mérkőzést nyert.
febr. 5
10:01
Kaposvár: Sisa Tibor megnézi a kínálatot, majd „Perics-utódot” választ (She)
Milan Perics távozása miatt Sisa Tibor vezetőedző újabb csatáráról mondhatott le, így a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának menedzsmentje három héttel a tavaszi idény előtt csatárok után nézhet.
febr. 5
10:18
Nyert a Chicago, kikapott az Oklahoma (Metropol)
Felemásan szerepeltek a főcsoportelsők az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: a Keleten éllovas Chicago Bulls a Milwaukee Bucks otthonában is magabiztosan győzött, míg a Nyugaton vezető Oklahoma City Thunder megbotlott, s a San Antonio Spurs vendégeként 11 pontos vereséget szenvedett.
febr. 5
10:27
Szepesi György 90 éves! (Agroinform)
Vasárnap ünnepli 90. születésnapját Szepesi György. A legendás sportriporter pályafutására tekintünk vissza.
febr. 5
10:29
Csak öt év múlva lesz kész az új Roland Garros Stadion (Agroinform)
Egy évet csúszik, így várhatóan 2017-re készül el a francia nyílt teniszbajnokságnak otthont adó komplexum átépítése.
febr. 5
10:33
Sion: Danilo jó benyomást tett, sokat várunk tőle - Vanczák (She)
Vasárnap a Basel ellen akár mínusz két pontra is feltornázhatja magát a Sion, a svájci első osztály történetében a legsúlyosabb pontlevonásos büntetést (mínusz harminchat pont!) kapó klub, Vanczák Vilmos csapata mindamellett így is csak közvetett veszélynek van kitéve: csak akkor eshet ki, ha elveszíti az osztályozót.
febr. 5
10:35
NB II: az MTK Tischler góljával győzött - felkészülési eredmények (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő MTK Tischler Patrik góljával 1–0-ra győzött a Banská Bystrica elleni felkészülési mérkőzésen Besztercebányán, miközben a kék-fehérek tartalékcsapata 2–1-re kikapott a Csákvártól.
febr. 5
10:37
Belgium: Djordjic a Blackpoolnak sem kellett, az Antwerpben folytatja (She)
A belga második ligás Antwerpben folytatja pályafutását az európai futball egyik nagy vándora, Bojan Djordjic.
febr. 5
10:51
Afrika-kupa: a gaboniuk tiszteletbeli „papájukat” és csapatát búcsúztatnák (She)
Volt szövetségi kapitánya – egyben a játékosok tiszteletbeli „papája” ellen készül a gaboni labdarúgó-válogatott az Afrikai Nemzetek Kupája negyeddöntőjében: a társházigazda Malival csap össze a legjobb nyolc között. A mali „sasok" trénere Alain Giresse, aki 2006 és 2010 között dolgozott a gaboni válogatottal, Gabon jelenlegi kapitánya, Gernot Rohr váltotta a kispadon.
febr. 5
10:53
Lazio: közleményben cáfolták Klose konfliktusát a sportigazgatóval (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio hivatalos közleményben tudatta, hogy nincs szó semmiféle konfliktusról Igli Tare sportigazgató, illetve a csapat német sztárja, Miroslav Klose között.
febr. 5
11:03
Chavez Jr. kissé lassú kezdés után simán megvédte a címét (Agroinform)
Chavez Jr. egyhangú pontozásos győzelmet aratott Marco Antonio Rubio ellen, megvédve ezzel a WBC-övet.
febr. 5
11:09
Ferencváros: Détári sajnálja a vereséget, de nem elégedetlen a játékkal (She)
Détári Lajos, a Ferencváros labdarúgócsapatának szakvezetője elsősorban az első húsz percet fájlalja a River Plate fiataljai elleni felkészülési mérkőzésen (1–2) – a vereséget szenvedő FTC az UNAM Pumas tartalékjai ellen alulmaradó Vasassal játszik a detroiti tornán legközelebb.
febr. 5
11:11
Videó: bivalyerős Drogba-fejes és csodás Yaya Touré-szabadrúgás (She)
Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja 3–0-ra legyőzte az Afrikai Nemzetek Kupája egyik társrendezőjét, Egyenlítői-Guineát a negyeddöntőben. Az első két gólt a Chelsea játékosa, Didier Drogba szerezte, a másodikat ráadásul bombaerős fejesből, míg a harmadik találatot a Manchester City védője, Yaya Touré érte el, aki 28 méterről, szabadrúgásból jobbal a kapu bal felső sarkába csavarta a labdát,…
febr. 5
11:13
Sífutás: kettős orosz siker a ribinszki síatlon vk-versenyen (She)
A férfiak 30 km-es síatlon versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata az oroszországi Ribinszkben. A győzelmet az orosz Makszim Vljegzsanyin szerezte meg honfitársa, Ilja Csernusov és a német Tobias Angerer előtt.
febr. 5
11:30
Szepesi György 90 éves (Metropol)
Vasárnap ünnepli 90. születésnapját Szepesi György, a Magyar Rádió sportriportere, akinek neve egybeforrt az Aranycsapatéval, számos olimpiáról és labdarúgó-világbajnokságról közvetített.
febr. 5
11:39
Hanga Ádám jó játékkal járult hozzá a Manresa fölényes győzelméhez (Agroinform)
A Manresát erősítő Hanga Ádám hét pontot dobott a Fuenlabradának a spanyol kosárlabda-bajnokság szombati játéknapján.
febr. 5
11:45
Hóhelyzet: röplabdabajnoki és labdarúgó felkészülési meccs is elmarad (She)
Elmarad a vasárnap délutánra kiírt Békéscsabai RSE–Szolnoki Főiskola RKSI mérkőzés – tudatták a találkozó házigazdái délelőtt az MTI-vel.
febr. 5
11:57
Ha az idő is úgy akarja, Ranieri Rómában ülhet 600. alkalommal kispadra (Agroinform)
Az Inter mestere eddig 599 mérkőzésen irányított olasz csapatokat pályafutása során különféle sorozatokban.
febr. 5
12:03
NB II: felépült a középpályás, és távozott a Vecséstől (She)
Felépült sérüléséből Zana Norbert, aki az őszt a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsés FC-ben töltötte.
febr. 5
12:15
Monaco hozta a kötelezőt, Chela nem (Agroinform)
Az elsőként rangsorolt Juan Monaco és a hetedik helyen kiemelt Carlos Berlocq vívja a döntőt a chilei tenisztornán.
febr. 5
12:21
Championship: a hó és a jég győzött, elmarad az East Midlands Derby (She)
Biztonsági okok miatt elhalasztották a vasárnapra kiírt angol másodosztályú Derby County–Nottingham Forest presztízscsatát. A játéktér tökéletesen alkalmas lenne az East Midlands Derby megrendezésére, de a stadionhoz vezető utakon a hó és a jég az úr.

Keresés