2012. május 18. péntek

máj. 18
0:12
Tenisz: Federer és Tsonga is ott van Rómában a nyolc között (She)
A Rómában zajló, 2.42 millió euró összdíjazású ATP-torna harmadik fordulójában a harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer „csak” három játszmában tudott nyerni a spanyol Juan Carlos Ferrero ellen.
máj. 18
5:36
Budapest rendezi a 2013-as jégkorong vb-t (Behaviour)
Az eredeti határidő előtt egy nappal, már csütörtökön hazánknak ítélte a jövő évi divízió I-es jégkorong-világbajnokság A csoportjának rendezési jogát a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF). A 2013. április 14. és 20. között a budapesti Papp László Sportarénában rendezendő tornán a japán, a brit, a dél-koreai, valamint az A csoportos vb mezőnyéből kiesett két válogatott - a csoportmérkőzések…
máj. 18
6:48
London 2012: megszüntették az örökös olimpiai eltiltást a britek (She)
A Brit Olimpiai Bizottság (BOA) megszűntette azt a szabályt, amely a doppingolás miatt megbüntetett sportolókat örökre eltiltotta az ötkarikás játékokon való indulástól.
máj. 18
6:50
NB II: továbbra is Böőr Zoltán nélkül a REAC (She)
A Dunakanyar-Vác elleni pénteki mérkőzést is kihagyja a REAC két alapembere, Böőr Zoltán és Gulyás Máté.
máj. 18
6:52
NBA: a Pacers ismét legyőzte a Miamit, a Spurs is nyert (She)
Az Indiana Pacers másodszor is legyőzte a Miami Heatet az NBA rájátszásának keleti elődöntőjében, így három mérkőzés után 2–1-re vezeti a két csapat párharcát. Miamiban nem játszott a sérüléssel bajlódó Chris Bosh, míg bár a szintén sérült Dwyane Wade vállalta a játékot, a láthatóan szenvedő kosaras csak 5 pontig jutott. LeBron James az első félidőben 16 pontig jutott, de a másodikban ezt csak…
máj. 18
7:06
Zsarolják a diáksportot (Behaviour)
Szombaton tartja tisztújító közgyűlését a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ), melyen a küldöttek a Népszava információja szerint Balogh Gábort, korábbi kétszeres világbajnok öttusázót, Orbán Viktor sportügyekért felelős tanácsadóját választják meg elnöknek, és döntenek az alapszabály módosításáról is. A probléma az, hogy mindezt nem önként, hanem központi utasításra teszik.
máj. 18
7:08
Aludj el szépen Kiss Balázs - ügy (Behaviour)
Végre minden kétségünk elillant. Ben Johnson a szemébe nézett D. Tóth Krisztának, a sokra hivatott DTK Show-ban, és ismét leszögezte, hogy ő vétlen, a szöuli olimpián igenis Carl Lewis csempészte az italába a vesztet okozó doppingszert. 2009 kötöttfogású birkózó világbajnokáról, Kiss Balázsról is mindig tudtuk, hogy ártatlan. A 96 kilós világklasszist 2010. március 19-en versenyen kívül…
máj. 18
7:10
Két vállra fektetett londoni célkitűzések (Behaviour)
A reméltnél kisebb, de erős birkózó válogatott utazhat a londoni olimpiára, melyen elsőként a kötöttfogású Módos Péter és Bácsi Péter éppen 80 nap múlva lép szőnyegre - hangzott el az olimpiai szereplést kiharcolt birkózók köszöntésére összehívott tegnapi sajtóbeszélgetésen.
máj. 18
7:12
Londonért lapátolnak (Behaviour)
Noha a közvélemény a kajak-kenu szakágtól reméli a legjobb eredményeket a londoni olimpián, figyelmeztető jelek sokasága érkezett Poznanból, ahol az utolsó lehetőség adódott a kvótaszerzésre: Lengyelországban egyetlen újabb indulási jogot sem sikerült szerezniük a magyaroknak. A lehetséges 18-ból 14 kvótát gyűjtött be a válogatott. Mától vasárnapig Szegeden ezekért a helyekért zajlik a küzdelem.
máj. 18
7:24
NHL: King góljával nyert a Kings, egy diadalra a döntőtől (She)
Dwight King harmadik harmad elején szerzett góljával a Los Angeles Kings az NHL nyugati főcsoportdöntőjének harmadik mérkőzésén is legyőzte a Phoenixet, így egyetlen győzelem választja el attól, hogy 19 év után ismét a Stanley-kupa döntőjébe jusson. A Los Angeles a rájátszás során eddigi 12 mérkőzéséből csak egyet veszített el, és ha vasárnapról hétfőre virradóra sem kap ki, várhatja a finálét.
máj. 18
7:26
Vasas: ifjabb Mihalecz István is az edzőjelöltek között (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Siófokon dolgozó ifjabb Mihalecz István is a Vasas edzőjelöltjei között szerepel, s tárgyalt is vele az NB I-től búcsúzó angyalföldi klub.
máj. 18
7:28
Újpest: Göröcs János Budapest díszpolgára lesz (She)
Budapest díszpolgára lesz Göröcs János olimpiai bronzérmes labdarúgó, aki ötször volt bajnok az Újpesttel, amelynek később edzője lett, irányításával a csapat megnyerte a kupát. A kitüntető címet – amelyet a labdarúgók közül korábban Puskás Ferenc, Grosics Gyula és Albert Flórián érdemelt ki – éppen egy hónap múlva veheti át, de a hivatalos értesítést már megkapta.
máj. 18
7:30
Vízilabda: a Varga testvérek még két évig Rijekában maradnak (She)
A Primorje Rijekát két szezon óta erősítő Varga Dániel és Varga Dénes megegyezett a horvát klub vezetőivel, így az olimpiai bajnok testvérpár a következő két idényben is a horvát klub játékosa lesz.
máj. 18
7:42
London 2012: brit kézbe került az olimpiai láng Athénban (She)
Csütörtökön brit tulajdonba került az olimpiai láng Athénban. A görögök a David Beckhammel kiegészült brit különítménynek adták át a nyári játékok szimbólumát, amelyet a labdarúgó visz át Nagy-Britanniába, ahol 70 napon át körbejárja az országot, mielőtt július 27-én az olimpia megnyitóünnepségén a világ szeme láttára meggyullad az olimpiai stadionban.
máj. 18
7:54
Maldonado további Williams-sikerekben bízik (Agroinform)
A Williams istálló további sikereiben bízik Pastor Maldonado, a csapat venezuelai pilótája.
máj. 18
8:00
NB II: öt hiányzóval készül a Kazincbarcika Békéscsabára (She)
Nincs könnyű helyzetben a bentmaradásért küzdő Kazincbarcika szakvezetője, Szabó János. Nem elég, hogy a csapat a bajnoki címért továbbra is küzdő Békéscsaba ellen lép pályára, az edző öt játékosára nem számíthat a pénteki mérkőzésen.
máj. 18
8:12
Egy lépésre 1993 megismétlésétől (Agroinform)
A Los Angeles Kings a harmadik mérkőzést is megnyerte a nyugati főcsoportdöntőben, és már 3-0-ra vezet a párharcban.
máj. 18
8:14
Döntetlen lett az ötödik parti is (Agroinform)
Az ötödik mérkőzés is döntetlennel zárult a címvédő Anand és kihívója, Gelfand között a sakkvilágbajnoki döntőben.
máj. 18
8:18
Euro 2012: az olaszok ellen fekete karszalag lesz az íreken (She)
Egy 18 évvel ezelőtti kocsmai lövöldözés áldozataira emlékezve fekete karszalagot fognak viselni az olaszok elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen az ír labdarúgó-válogatott tagjai.
máj. 18
8:30
Bajban a Heat: az Indiana 19 ponttal ütötte ki Jameséket (Agroinform)
Kiváló csapatjátékkal az Indiana 94-75-re verte a Miamit, mindezt úgy, hogy Dwyane Wade csak öt pontot szerzett.
máj. 18
8:32
Újra Östersundban kezdődik a Világkupa szezon (Agroinform)
Az IBU nyilvánosságra hozta a 2012/13-as Világkupa sorozat menetrendjét, amely novemberben Östersundban kezdődik.
máj. 18
8:48
A szezon végén visszavonul a kétszeres világbajnok (Agroinform)
Szurkolóit is meglepte Casey Stoner csütörtöki bejelentése, amely szerint a szezon végén szögre akasztja a bukósisakot.
máj. 18
8:50
Megemlékezés lesz az ír-olasz csoportmeccs előtt (Agroinform)
Egy 18 évvel ezelőtti kocsmai lövöldözés áldozataira emlékezve fekete karszalagot viselnek az írek az olaszok ellen.
máj. 18
8:52
Az elhízott Sixers-drukker sem tudta megzavarni a büntetőző Garnettet – videó (Agroinform)
A durván elhízott szurkoló elkeseredettségében önmaga mutogatásával próbálta megzavarni az épp büntetőző Kevin Garnettet
máj. 18
8:54
Videó: sima hazai győzelmek az NBA rájátszásában (She)
Az Indiana Pacers másodszor is legyőzte a Miami Heatet az NBA rájátszásának keleti elődöntőjében, így három mérkőzés után 2–1-re vezeti a két csapat párharcát. A másik mérkőzésen a San Antonio Spurs újabb sima győzelmet aratott a Los Angeless Clippers felett, így 2–0-s előnnyel várja a kaliforniai folytatást. Összefoglalók.
máj. 18
8:54
Már brit kezekben az olimpia láng - videó (Agroinform)
Csütörtökön hivatalosan is átkerült a brit szervezőkhöz a 2012-es nyári olimpia alkalmából meggyújtott olimpiai láng.
máj. 18
9:06
Federer és Tsonga került utolsóként a legjobb nyolc közé (Agroinform)
Csütörtökön este kialakult a római férfi tenisztorna negyeddöntőinek mezőnye, miután Federer és Tsonga is továbbjutott.
máj. 18
9:08
Ronaldo és Messi is bekerült a Marca olvasók álomcsapatába (Agroinform)
Öt Real Madrid és négy Barcelona játékos került be a spanyol szaklap olvasói által összeállított legjobb tizenegybe.
máj. 18
9:12
NB I: Bödének tetszik a Fradi ajánlata, Gyömbér is érkezhet (She)
Az elképzelés ismert, vagyis Détári Lajos futásmennyiségben és gondolkodásban is gyors futballistákra számít a jövőben, és nem lenne hátrány, ha a kiszemelt gólokkal vagy gólpasszokkal is képes segíteni a Ferencvárost. Információnk szerint Böde Dániel, Gyömbér Gábor és Szakály Dénes megfelelő választás a szakmai igazgató által felvázolt koncepcióba.
máj. 18
9:12
„Sok legenda kering, de a fele sem igaz” (Metropol)
A tavalyi döntő játékvezetője szerint szó sincs arról, hogy a Bajnokok Ligája-finálé előtt palotában laknának a bírók.
máj. 18
9:14
Videó: King királyi gólja döntött a Kings javára (She)
Dwight King harmadik harmad elején szerzett góljával a Los Angeles Kings az NHL nyugati főcsoportdöntőjének harmadik mérkőzésén is legyőzte a Phoenixet, így egyetlen győzelem választja el attól, hogy 19 év után ismét a Stanley-kupa döntőjébe jusson. Íme, a döntő gól!
máj. 18
9:14
2003 óta áhítozik a BL-trófeára Abramovics (Metropol)
Az FC Chelsea-t 2003 júliusában felvásárló orosz üzletember az előző nyolc szezonban 1,813 milliárd fontot költött a hóbortjára.
máj. 18
9:16
Légiósok: a Besiktas 2.5 millió eurót fizetne Juhászért - sajtóhír (She)
Belga sajtóhírek szerint a török Besiktas 2.5 millió euróért megvásárolná Juhász Rolandot, az Anderlecht magyar középhátvédjét, akit 2014 nyaráig köt szerződés a brüsszeli klubhoz.
máj. 18
9:30
IndyCar: Bourdais-nak nem kell a Lotus-motor, Chevyre váltott (She)
A harmatgyenge Lotus-motorról a Chevrolet erőforrására váltott az indianapolisi 500 mérföldes verseny előkészületei során Sébastien Bourdais korábbi Formula–1-es pilóta.
máj. 18
9:32
Kosárlabda: vandalizmus miatt törölték a görög döntő 1. meccsét (She)
Törölni kellett a görög kosárlabda-bajnokság döntőjének első összecsapását az Euroliga-győztes Olympiakosz és athéni riválisa, a Panathinaikosz között, mert előbbi szurkolói úgy megdobálták a Pana játékosait Pireuszba szállító buszt, hogy annak betört az ablaka, és a zöld-fehérek két játékosát kórházba kellett szállítani.
máj. 18
9:42
Feljelentést tett a nyakon vert FIFA-bíró (Agroinform)
A Hertha újrajátszást követel, Stark játékvezető pedig polgári pert indít a Bundesliga osztályozón történtek miatt.
máj. 18
9:44
Kiss László 10 érmet remél Debrecenből (Agroinform)
Kiss László kapitány arra számít, hogy a magyar válogatott tagjai tíz érmet nyernek a debreceni Európa-bajnokságon.
máj. 18
9:48
Libertadores-kupa: minimális argentin előnyök a brazilok ellen (She)
Mindkét fronton minimális előnyt szereztek az argentin csapatok a Libertadores-kupa negyeddöntőjének két argentin–brazil párharcában: a Boca Juniors Pablo Muche góljával győzte le hazai pályán a Fluminensét, míg szintén Argentínában a Vélez Sarsfield Mauro Obolo találatával nyert a Santos ellen. A brazilok a jövő heti visszavágón hazai pályán javíthatnak.
máj. 18
9:48
Kiss László: az előjelek biztatóak (Metropol)
Kiss László szövetségi kapitány arra számít, hogy a magyar úszóválogatott tagjai tíz érmet nyernek a debreceni Európa-bajnokságon.
máj. 18
10:00
Tíz érmet vár az úszóktól a szakvezetés (Infostart)
Kiss László szövetségi kapitány arra számít, hogy a magyar úszóválogatott tagjai tíz érmet nyernek a debreceni Európa-bajnokságon.
máj. 18
10:00
A Bayern utolérheti a Liverpoolt, a Chelsea először nyerhet (Agroinform)
A házigazda müncheniek ötödször vagy a vendég angolok először - ez a kérdése a szombat esti labdarúgó BL-döntőnek.
máj. 18
10:18
Tét van, teher nincs - lilák párharca Kecskeméten (Agroinform)
A negyedik helyre, azaz a nemzetközi porondra pályázó KTE-nek a hat mérkőzés óta veretlen Újpestet kellene megállítania.
máj. 18
10:20
Bravúr kellene a Szegedtől idegenben (Agroinform)
Fennállása huszadik bajnoki címét nyerheti meg a Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben, amennyiben legyőzi a Szegedet.
máj. 18
10:24
Fogadási botrány: újabb három mérkőzés gyanús (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség újabb három mérkőzéssel kapcsolatban kezdeményezett eljárást.
máj. 18
10:26
Kézilabda: íme, a válogatottak kora nyári programja (She)
A magyar női kézilabda-válogatott két Eb-selejtezőn, míg a férfiválogatott egy felkészülési mérkőzésen és a Norvégia elleni vb-selejtező párharcban lép pályára a 2011–2012-es szezon végén.
máj. 18
10:36
A britek nem kérnek az iráni elnök látogatásából (Agroinform)
Nem aratott osztatlan elismerést az iráni elnök, Máhmúd Ahmadinezsad londoni látogatásának terve.
máj. 18
10:42
NSO Tv: Hosnyánszky az úszóktól vár jó eredményeket (She)
A Nemzeti Sport Időkapszula játékában minden héten egy-egy sportoló tippel a magyar olimpiai csapat londoni szereplését illetően. Most Hosnyánszky Norbert volt a soros, aki az NSO Tv-nek elmondta, az úszóktól vár kiugró eredményeket.
máj. 18
10:54
Négy magyar egység harcol Luzernben az olimpiáért (Agroinform)
Négy magyar egység próbál szerencsét vasárnaptól Luzernben, az evezősök utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén.
máj. 18
10:56
Sarapova és Djokovics labdákat lopnak a nyereményért - videó (Agroinform)
A HEAD új reklámfilmjében Marija Sarapova és Novak Djokovics is feltűnik, céljuk egy titokzatos nyeremény megszerzése.
máj. 18
10:58
A Vasasra már fogadni sem lehet? (Agroinform)
Két fordulóval a bajnokság vége előtt a Vasast minden iroda kivette a kínálatából. Vajon miért?

Keresés