2013. január 15. kedd

jan. 15
0:03
Vasas: korbácsos, kalácsos, igazságos, vérprofi az új edző (She)
Michael Budzinski, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a feljutásért harcoló Vasas német tulajdonosa egy személyben döntött Szapor Gábor vezetőedző leváltásáról, és arról, hogy Dirk Berger legyen az új tréner. „Berger vérprofi, amolyan csibészes szakember, egyik kezében a korbács, másikban a kalács, de mindig igazságos, és saját magával szemben is igényes” – jellemezte az új szakvezetőt a…
jan. 15
0:07
NS: Miért nem utazik a Loki? Mit cáfol C. Ronaldo? - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
jan. 15
0:11
Videó: 43 magyar gól az ausztrálok kapujában a vb-n (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Magyarország 43–13-ra kiütötte Ausztráliát a spanyolországi kézilabda-világbajnokság csoportkörének második meccsén. Íme, a magyar gólok!
jan. 15
0:21
Dakar 2013: szót kért egy szarvasmarha is (She)
Jelentős változások történtek az élmezőnyben mind az autósoknál, mind a motorosoknál a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali hétfői, 9. szakaszán: két keréken a francia David Casteu elvesztette vezető helyét, míg az autósoknál az eddig második Nasszer al-Attijah, Lucas Cruz katari, spanyol kettős nagy hátrányba került.
jan. 15
0:25
Videó: Puticsék fejében már a horvátok elleni csata jár (She)
Zubai Szabolcs az ausztrálokat fölényesen legyőző kézilabda-válogatott beállója szerint nem volt egyszerű a hétfői meccs, és figyelni kellett a sérülésekre is. A fejekben már a keddi horvátok elleni rangadó jár, amelyen a védekezésnek különösen nagy szerepe lesz. Zubai mellett Putics Barna nyilatkozott az NSO Tv-nek.
jan. 15
1:51
Eurofutball: Fülöp visszatért, csapata a dobogóra ugrott (She)
A sérüléséből felépülő Fülöp Mártonnal a kapujában az Aszterasz Tripolisz 1–0-ra nyert a Kerkira vendégeként hétfő este, és feljött a görög labdarúgó-bajnokság tabellájának harmadik helyére.
jan. 15
6:03
Australian Open: Murray lesöpörte barátját, 1996 óta először győzött a tenisznagyi (She)
A férfiaknál továbbra is bombameglepetés nélkül telnek az órák az Australian Openen, miközben a nőknél a Sara Errani és Nadja Petrova is búcsúzott.
jan. 15
6:39
Beismerte a doppingolást Armstrong (Infostart)
A kerékpársport legnagyobb személyiségének, egyben a sportág legnagyobb doppingbotránya főszereplőjének tartott Lance Armstrong elismerte, hogy doppingolt - jelentette kedd hajnalban az AP amerikai hírügynökség egy televíziós forrásra hivatkozva.
jan. 15
6:57
Australian Open: mesteri évnyitó a svájci varázslótól – a gyerekek is jól szórakoztak (She)
Roger Federer és Jo-Wilfried Tsonga szinte percre pontosan egyszerre végzett a két legnagyobb stadionban, és mindketten magabiztosan jutottak tovább.
jan. 15
6:57
Szó sem volt egyiptomi csapásról (Behaviour)
Győzelemmel kezdett a férfi kézilabda válogatott a spanyolországi világbajnokságon, Mocsai Lajos szövetségi kapitány tanítványai Egyiptom ellen nyertek biztosan (32-23). Hétfőn Ausztrália lesz a következő rivális.
jan. 15
6:59
Czink villámvereséget szenvedett Ivanovicstól (Behaviour)
Sajnos nem úgy kezdődött 2013 első Grand Slam-tornája a magyarok számára, ahogy azt titokban szerettük volna.
jan. 15
7:15
Kerékpár: Lance Armstrong elismerte, hogy doppingolt (She)
A kerékpársport legnagyobb személyiségének, egyben a sportág legnagyobb doppingbotránya főszereplőjének tartott Lance Armstrong elismerte, hogy doppingolt – jelentette kedd hajnalban az AP amerikai hírügynökség egy televíziós forrásra hivatkozva.
jan. 15
7:15
Juan Carlos Pastor lesz nyártól a Szeged trénere (Behaviour)
Úgy tűnik. a spanyol recessziónak a magyar kézilabdázás a nyertese, tavaly óta Győrben és Veszprémben is ibériai tréner ténykedik, és nyáron érkezik a következő,ugyanis a Pick-Szeged Skaliczki László helyére a a spanyol válogatottal korábban világbajnoki címig jutó Juan Carlos Pastort szerződteti.
jan. 15
7:17
Gyurta Dánielt szívébe zárta Norvégia (Behaviour)
Gyurta Dánielt szívébe zárta Norvégia, a magyar mellúszó olimpiai bajnok ugyanis különleges gesztust gyakorolt. A tavaly tragikusan fiatalon elhunyt úszó riválisára emlékezve egy egyedi készítésű emlékérmet vitt el Hamarba Alexander Dale Oen szüleinek és testvérének.
jan. 15
7:33
NBA: tripla dupla Rondótól, 20 pont a szünetig az Atlantától (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a Boston Celtics a tripla duplát elérő Rajon Rondo (17 pont, 12 assziszt, 10 lepattanó) vezetésével 100–89-re legyőzte a Charlotte Bobcatset.
jan. 15
7:51
Légiósok: Korcsmár oldhatja meg a középpályás gondokat (She)
Norvég lapok arról cikkeznek, hogy Korcsmár Zsolt oldhatja meg a bergeni Brann idény előtt felvetődött középpályás gondjait. A magyar válogatott játékos Norvégiában eddig rendre középső védőként kapott bevetést, ám a hírek szerint az új szezonban már egy sorral előrébb léphet.
jan. 15
8:09
MTK: Pál továbbra sem edzhet, Csiki is megsérült (She)
Továbbra sem végezhet százszázalékos munkát az MTK Budapest NB I-es labdarúgócsapatánál a tavaly novemberben bokaműtéten átesett 27 esztendős támadó, Pál András, és a tavaly decemberben arccsonttörést szenvedő irányító, Nikházi Márk is könnyített edzésen vesz részt.
jan. 15
8:09
Nasszer al-Attijah leszakadt, David Casteu is bukta az első helyet (Agroinform)
Komoly változások történtek az élmezőnyben mind az autósoknál, mind a motorosoknál a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin.
jan. 15
8:11
Paks: Simont Iránban tesztelik, Ali Daei dönt a sorsáról (She)
Két edzéssel indította 2013 harmadik hetét a Paks NB I-es labdarúgócsapata, és amíg a délutáni foglalkozást kihagyhatta a vasárnapi jótékonysági teremtornán fellépő Csernyánszki Norbert, Éger László, Mészáros István, Tököli Attila, Vayer Gábor ötös, addig Simon Attila mindkét gyakorlásról hiányzott. Tegyük hozzá, igazoltan maradt távol: Irán felé vette az irányt, hogy az ottani bajnokság…
jan. 15
8:27
Eger: az osztrák kettőben folytatja az elküldött légiós (She)
Az osztrák másodosztályú Horn színeiben folytatja a pályafutását az Eger labdarúgócsapatától a napokban elküldött légiós, Michael Stanislaw.
jan. 15
8:45
Babos maratoni csatában búcsúzott (Infostart)
Babos Tímea kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság első körében.
jan. 15
8:45
Australian Open: drámai csatában veszített Babos Tímea (She)
Bár megvolt az esélye, Babos Tímea nem jutott be a második fordulóba az Australian Openen. A magyar játékos több mint két és fél óra játék után 6:3, 4:6, 11:9-re veszített a francia Kristina Mladenovic ellen.
jan. 15
8:45
Ibrahimovic letörpézte Messit, megalázta Ronaldót (Agroinform)
A svéd sztár szerint Ronaldónál legalább tíz jobb játékos van a világon, nincs helye a legjobb három között.
jan. 15
8:47
Mainz: 237 millió forinttal Szalai a legjobban fizetett játékos - sajtóhír (She)
A Bild című német napilap információira hivatkozva a Blikk a keddi számában arról számolt be, hogy Szalai Ádám a német élvonalban szereplő Mainz legjobban fizetett labdarúgója.
jan. 15
8:49
NB II: Kozármislenyből érkezett fiatal védő Szolnokra (She)
Újabb futballistával erősödött a Szolnoki MÁV NB II-es labdarúgócsapata.
jan. 15
8:51
Videó: „Pénzzel vásárolható edzői pozíció Magyarországon” (She)
Bognár György korábbi válogatott labdarúgó és Galambos Dániel, a Nemzeti Sport újságírója a Vasas edzőváltásáról beszélgetett egymással. Bognár szerint a magyar futball nem áll olyan stabil gazdasági alapokon, hogy a szakmai szempontok felül tudják múlni a gazdasági kérdéseket.
jan. 15
9:03
Légiósok: a Bari sportigazgatója kizárja Filkor távozását (She)
Az elmúlt napokban több másodosztályú olasz klubbal is hírbe hozták Filkor Attilát, a Bari magyar légiósát, a déli klub sportigazgatója ugyanakkor arról beszélt, egyelőre nem tűnik úgy, hogy a középpályás távozik a csapattól.
jan. 15
9:03
Babos drámai csatában kiesett (Metropol)
A magyar teniszező három játszmában, közel háromórás mérkőzésen kikapott a francia Kristina Mladenovictól.
jan. 15
9:03
Lance Armstrong bevallotta, hogy doppingolt (Agroinform)
A Tour-sikereitől megfosztott kerékpáros, Lance Armstrong elismerte, hogy doppingolt.
jan. 15
9:05
Blog: Játékpraxist szerezzenek - Bálint Mátyás írása (She)
A spanyolországi férfi kézilabda-világbajnokság ideje alatt a Nemzeti Sport Online-on rendszeres bloggal jelentkezik lapunk szakírója, Bálint Mátyás. Újabb bejegyzésében az ausztrálok elleni átmozgató mérkőzéssel foglalkozik.
jan. 15
9:07
Man. City: Mario Balotellinek pszichológushoz kell járnia (She)
Mario Balotelli, az angol Manchester City olasz labdarúgója balhéival, viselt dolgaival és megmagyarázhatatlan ügyeivel lényegesen több témát szolgáltat, mint játékával, teljesítményével és góljaival. A blikk.hu arról számolt be, hogy ezt elégelte meg a klubja, amely pszichológushoz küldte a támadót.
jan. 15
9:21
Eger: harcképtelen Tanque - megműtötték a csatárt (She)
Már decemberben beszámoltunk róla, hogy műtét vár az Egri FC brazil csatárára, Tanquéra, de az operációt csak a napokban hajtották végre.
jan. 15
9:21
30 gólos győzelem az ausztrálok ellen (Metropol)
Az olimpiai negyedik magyar férfi kézilabda-válogatott 43-13-ra nyert az ausztrál csapat ellen.
jan. 15
9:21
Babos Tímea drámai csatában esett ki (Agroinform)
Babos Tímea nagy csatában, három játszmában, közel háromórás mérkőzésen kikapott a francia Kristina Mladenovictól.
jan. 15
9:23
Férfi kézi-vb: a magyar-horvát a nap rangadója - program (She)
A Spanyolországban zajló férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörnek harmadik fordulójából kimagaslik a magyar és a horvát együttes párbaja. A két gárda legutóbb az olimpiai bronzmérkőzésen találkozott egymással, amelyen a horvátok érvényesíteni tudták a papírformafölényüket a fáradt magyarokkal szemben, és simán (33–26) győztek, miként korábban a csoportküzdelmek során is (26–19).
jan. 15
9:23
Armstrong elismerte, hogy doppingolt (Metropol)
A 41 éves Armstrong Oprah Winfreynek nyilatkozott először azóta, hogy életre szóló eltiltással büntették.
jan. 15
9:23
Paulo Sousát kinevezik, Claudio Reyna lesz a segítője New Yorkban (Agroinform)
Az MLS-ben szereplő New York Red Bulls a Videoton korábbi mesterét, Paulo Sousát nevezi ki a csapat vezetőedzőjének.
jan. 15
9:25
Federer és Murray sima győzelme (Metropol)
Roger Federer és Andy Murray is könnyedén biztosította helyét a legjobb 64 között Ausztráliában.
jan. 15
9:39
Kaposvár: ismét műtik a védőt, egyeztetések a középpályásról (She)
Korrekciós műtét vár Major Ádámra, így a 21 esztendős hátvéd legkorábban májusban léphet újra pályára a Kaposvár labdarúgócsapatában.
jan. 15
9:39
NBA: az Atlanta 58 pontig jutott (Metropol)
Az Atlanta Hawks csupán 58 pontig jutott a Chicago Bulls otthonában az NBA hétfői játéknapján.
jan. 15
9:39
Federer és Murray megerőltetés nélkül jutott tovább (Agroinform)
A svájci Roger Federer és a brit Andy Murray is könnyedén biztosította helyét a legjobb 64 között.
jan. 15
9:41
Szalayék a 26. helyen állnak (Metropol)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az 53. helyen ért célba a Dakar-rali hétfői, 9. szakaszán.
jan. 15
9:57
Videó: Dzsudzsák az ETO-nál is keményen edzett (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető Győri ETO-val tréningezett az elmúlt napokban Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar válogatott játékosa. A futballista azóta már visszautazott Oroszországba, hiszen csapatával hamarosan megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra – számol be róla az eto.hu.
jan. 15
9:57
A volt angol kapitány lesz Király Gáborék edzője (Agroinform)
Sven-Göran Eriksson irányítja mostantól az 1860 München szakmai munkáját Alexander Schmidt helyett.
jan. 15
10:15
Tenisz, Fed-kupa: brit, bosnyák és portugál ellenfél (She)
Nagy-Britannia, Bosznia-Hercegovina és Portugália lesz a magyar Fed-kupa-válogatott csoportellenfele az euro-afrikai zóna I. csoportjában.
jan. 15
10:15
Szalayék a 26. helyen állnak (Agroinform)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az 53. helyen ért célba a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin.
jan. 15
10:17
Férfi kézi: Zsigmond az új edző Egerben, élvonalbeli célok (She)
A múlt héten elkezdte a felkészülést az SBS Eger-Eszterházy felnőtt férficsapata a kézilabda-bajnokság másodosztályának tavaszi fordulóira. Az idény elején kitűzött cél, a feljutás félidőben elérhető távolságban van, hiszen a tabellán elfoglalt ötödik pozíció mindössze három pont lemaradást jelent az éllovastól.  A klub vezetése hétfőn bejelentette az együttesnek a menedzsmentet érintő…
jan. 15
10:33
Arn is kiesett (Infostart)
Arn Gréta egy óra alatt 6:2, 6:2-re kikapott a szlovák Jana Cepelovától az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában, így nincs már magyar játékos az egyes főtábláján.
jan. 15
10:33
DVSC: Yannick nem zárja ki, hogy távozik Debrecenből (She)
A Nemzeti Sport Online úgy értesült, a kameruni Yannick Mbengono távozhat a DVSC-Teva labdarúgócsapatától. Ezt egy nyilatkozatban a játékos is megerősítette.
jan. 15
10:34
Blatter pontlevonással büntetne a rasszizmus miatt (Agroinform)
Sepp Blatter szerint a pontlevonás lehet a megfelelő szankció a rasszizmus ellen.

Keresés