2013. január 16. szerda

jan. 16
0:03
Videó: Első benyomásra fáradtnak tűnik a brigád - Szuper (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) 42. fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Medvescak Zagrebtől. Az NSO Tv-nek a csapat korábbi kapusa, Szuper Levente elmondta, a Volán könnyedén kijöhet a hullámvölgyből.
jan. 16
0:03
A Fulham és a Stoke is megszenvedett a továbbjutásért (Agroinform)
A Fulham hosszabbítás után győzött a másodosztályú Blackpool otthonában az FA-kupa 3. fordulójának megismételt meccsén.
jan. 16
0:07
FA-kupa: a 94. percben még „égtek”, mégis örülhettek (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 3. fordulójának megismételt mérkőzésén az élvonalbeli Fulham a 94. percben még hátrányban volt a másodosztályú Blackpool otthonában, de Kieren Richardson akkor egyenlíteni tudott, a 116. percben pedig Brede Hangeland góljával kiharcolta a továbbjutást.
jan. 16
0:11
Videó: ezúttal 21 magyar gól jött össze a horvátok ellen (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott ezúttal sem tudta legyőzni a horvát nemzeti csapatot. A mieink 21 gólig jutottak a mérkőzésen, tekintse meg az összes szerzett találatunkat.
jan. 16
0:21
NS: Hova vár minket Vujin? Ki követheti Ladányit? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
jan. 16
0:39
Videó: „A jó teljesítménnyel én is adós maradtam” (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk a magyar férfi kézilabda-válogatott ezúttal sem tudta legyőzni a horvát nemzeti csapatot. Az NSO Tv-nek Zubai Szabolcs elmondta, túl sok könnyű gólt kaptak, míg a nemzeti csapat kapitánya, Harsányi Gergely szerint, nincsen szó a horvátok elleni fóbiáról.
jan. 16
0:43
Videó: hosszabbításban jutott tovább az Inter (She)
A labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjében az Internazionale 3–2-re legyőzte hosszabbítás után a Bolognát, így bejutott a legjobb négy közé. A rendes játékidő 2–2-re végződött, a 120. percben Andrea Ranocchia fejelte tovább a milánói gárdát.
jan. 16
6:57
Szocsi 2014: Pulai Imre az olimpiai indulásért szánkózik (She)
A téli olimpiai indulást tűzte ki célul Pulai Imre, aki rajthoz áll a szánkósok soron következő két Világkupa-versenyén, s a február elején sorra kerülő világbajnokságon is elindul.
jan. 16
6:57
Jöhet a második félidő! (Behaviour)
A Dakar-rali távjának több mint a felén túl vannak a versenyzők - az autósok egész pontosan 4529 kilométert tettek meg eddig -, úgyhogy megérdemelt pihenésüket töltötték vasárnap San Miguel de Tucumánban. Tegnap aztán ismét megkezdődött a pokoli menet, sajnos arról nincs hírünk, hogy az éllovasok és a magyarok miként végeztek a lapzártánk után véget ért szakaszon.
jan. 16
6:59
Australian Open: Czinkék és Marosiék is továbbjutottak (She)
Czink Melinda a szerb Bojana Jovanovszkival az oldalán rendkívül izgalmas, háromszettes mérkőzésen legyőzte a Simona Halep, Arantxa Rus duót az Australian Open női páros versenyének első fordulójában.
jan. 16
6:59
A Minik nagy napja a Dakaron (Behaviour)
A Dakar leghosszabb szakasza igencsak megrostálta a mezőnyt s átalakította az összetett verseny élmezőnyét. Tegnapi számunkban arról értekeztünk, hogy a félidőben élen állók a verseny fő esélyesei, ám ez mostanra megváltozott teljesen, ehhez "mindössze" egy 800 kilométeres szakaszra volt szükség.
jan. 16
7:01
Újpest: két játékos is kölcsönben Belgiumba kerül (She)
A szezon végéig a Sint-Truidenben futballozik Barczi Dávid és Egerszegi Tamás – értesült a Nemzeti Sport.
jan. 16
7:15
Babos drámai meccsen, Arn simán kapott ki (Behaviour)
Egyik magyar női játékos sem élte túl az első fordulót az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen. Czink Melinda hétfőn búcsúzott, de továbbjutására már a sorsoláskor szinte semmi esély nem mutatkozott, mivel a torna 13. helyezettje, a szerb Ana Ivanovics ellen volt jelenése (6:2, 6:1)
jan. 16
7:17
Andrés Iniesta a karmesterek karmestere (Behaviour)
Andrés Iniesta volt az elmúlt esztendőben a legkiválóbb játékmester a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet rangsora szerint.
jan. 16
7:19
Mennyi? Közte harminc! (Behaviour)
Habár az ausztrál válogatott 35-nél kevesebb kapott góllal akarta megúszni a magyarok elleni vb-meccset, jelentjük, nem jártak sikerrel, a Mocsai-csapat hétfőn (első kiadásunk zárta után) 43-13-ra oktatta az ötödik kontinens együttesét.
jan. 16
7:33
Australian Open: nem hibáztak a kiemeltek, Ferrer is továbbment (She)
Nem hibáztak a kiemeltek magyar idő szerint szerda hajnalban az Australian Open férfi egyes versenyében. Nyolc összecsapásból is a kiemeltek – köztük David Ferrer és Tomás Berdyh – jutottak a második fordulóba.
jan. 16
7:35
Anglia: kínai szponzorokkal „erősített” a Manchester United (She)
Az angol Premier Leagu-et vezető Manchester United hivatalosan bejelentette, hogy megállapodott két új kínai szponzorral. Mindkét cég hároméves megállapodást írt alá az angol csapattal, amely 108 milliós szurkolótábort tudhat magáénak a távol-keleti országban.
jan. 16
7:51
Férfi vízilabda: maradnia kell a szerb világbajnoknak a Fradinál (She)
A Szerb Vízilabda-szövetség kedden állást foglalt Gojko Pijetlovics ügyében, aki az FTC férfi vízilabdacsapatától a szerb Radnicski Kragujeváchoz szeretett volna igazolni a magyar klub anyagi problémáira hivatkozva. A döntés szerint azonban ez nem lehetséges, a világbajnok kapusnak vissza kell térnie a Ferencvároshoz – írja a vlv.hu.
jan. 16
8:09
Australian Open: Babos a páros versenytől is búcsúzott (She)
Az Anasztaszija Pavljucsenkova, Lucie Safárová orosz, cseh kettős két szettben legyőzte a Babos Tímea, Laura Robson kettőst az Australian Open páros versenyének első fordulójában.
jan. 16
8:09
Pulai Imre az olimpiai indulásért szánkózik (Metropol)
A téli olimpiai indulást tűzte ki célul Pulai Imre, aki rajthoz áll a szánkósok soron következő két Világkupa-versenyén.
jan. 16
8:09
Pulai Imre az olimpiai indulásért szánkózik (Agroinform)
A téli olimpiai indulást tűzte ki célul Pulai Imre, aki rajthoz áll a szánkósok soron következő két Világkupa-versenyén.
jan. 16
8:11
NBA: Howard és Bryant is 31 pontig jutott, nyert a Lakers (She)
Dwight Howard és Kobe Bryant egyaránt 31 ponttal segítette újabb győzelemhez a Los Angeles Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszában. Az „aranysárga-lilák" egymás után másodszor nyertek, azután, hogy előtte sorozatban hatszor kikaptak.
jan. 16
8:27
Így néz ki, ha egy teniszezőnek elgurul a gyógyszere - videó (Agroinform)
A méreg sohasem jó tanácsadó, ezt tudja a lengyel Jerzy Janowitz is, mégis kiakadt az árnyékban ülő mérkőzésvezetőre.
jan. 16
8:29
Ismét egy edzőbe szerelmes Heidi Löke? (Agroinform)
Győrben már régóta arról pletykálnak, hogy a norvég klasszis összejött az ETO futsalcsapatának spanyol edzőjével.
jan. 16
8:45
Háromból kettő Melbourne-ben (Infostart)
Czink Melinda és Marosi Katalin továbbjutott, Babos Tímea viszont kiesett párosban szerdán az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.Czink Melinda és Marosi Katalin továbbjutott, Babos Tímea viszont kiesett párosban szerdán az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.
jan. 16
8:45
Australian Open: Stosur kikapott Cseng Csiétől (She)
Az ausztrál Samantha Stosur búcsúzott az Australian Open női egyes versenyétől, miután a 2. fordulóban kikapott a kínai Cseng Csiétől.
jan. 16
8:45
Czinkék és Marosiék sikere, Babos kiesett (Metropol)
Egyesben Czink, Babos és a harmadik magyar, Arn Gréta korábban befejezte már szereplését Melbourne-ben.
jan. 16
9:03
KTE: Úgy tűnik, minden pillanatban távozik valaki - Horváth F. (She)
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője egyelőre nem tudja milyen kerettel vág neki a tavasznak. Meghatározó labdarúgók távoznak, az érkező oldalt pedig a klub pénztárcája befolyásolja majd.
jan. 16
9:03
Bryant és Howard repítette a Lakerst (Metropol)
Kobe Bryant és Dwight Howard 31-31 ponttal vezette győzelemre a Los Angeles Lakerst a vendég Milwaukee Bucks ellen.
jan. 16
9:04
Czink és Marosi továbbment, Babos párosban is kiesett (Agroinform)
Czink Melinda és Marosi Katalin továbbjutott, Babos Tímea viszont kiesett párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 16
9:05
MLSZ: megszüntették a fegyelmi eljárást Vaskó Tamás ügyében (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) január 15-i ülésén megszüntette a fegyelmi eljárást Vaskó Tamás (KTE) ügyében – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.
jan. 16
9:06
Folytatódott a Denver és a Brooklyn jó sorozata (Agroinform)
Az NBA keddi játéknapján mind a Denver Nuggets, mind a Brooklyn Nets folytatta győzelmi szériáját.
jan. 16
9:08
A Valencia is besegített a Real Madrid győzelmébe - videó (Agroinform)
A Real Madrid 2-0-ra legyőzte a Valenciát a Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének első felvonásán.
jan. 16
9:21
Primera División: meccseket adtak el Spanyolországban is? (She)
Javier Tebas, a Spanyol Profi Labdarúgóliga alelnöke az Onda Cero rádiónak tett nyilatkozatában azt állította, hasonló fogadási csalások történtek a spanyol első osztályban, mint Olaszországban, állítását azonban még nem tudta bizonyítani.
jan. 16
9:21
Nem megyek a Videotonhoz - Sérgio Conceicao (Agroinform)
Sérgio Conceicao, a Videoton kiszemelt edzője azt üzente, egyelőre esze ágában sincs Magyarországra jönni.
jan. 16
9:39
Argentína: Maradona többé nem akar a futballban dolgozni (She)
Diego Maradona, a futballtörténelem egyik legjobb játékosa egy argentin rádióállomásnak arról beszélt: többé nem akar a labdarúgásban dolgozni.
jan. 16
9:41
PMFC: Egyelőre csak a klubok egyeztek meg - Balogh Béla (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC ugyan megegyezett a Kecskeméti TE-vel Balogh Béla szerződtetéséről, azonban a kilencszeres válogatott védő érkezése egyelőre a levegőben lóg, ugyanis a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kizárta az átigazolásból a pécsieket.
jan. 16
9:43
Videó: Minivel ütköztek Szalay Balázsék (She)
A Dakar-rali 10. szakasza magyar szempontból érdekes eseményeket hozott. Szalay Balázsék autójába hátulról rohant bele a Mini-csapat németje, Stephan Schott. Íme!
jan. 16
9:57
Győr: a két próbázó közül választanak Völgyi mellé (She)
Klement Tibor,  a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO ügyvezetője a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a szlovák Marián Had és a szerb Joszip Projics közül választanak bal oldali hátvédet Völgyi Dániel mellé.
jan. 16
9:57
Dakar 2013: célban a magyarok (Metropol)
A Córdoba és La Rioja közötti 632 kilométeres etapon 353 kilométer volt a mért szakasz.
jan. 16
9:57
Meghatározó játékos hagyja el a Kecskemétet (Agroinform)
Francis Litsingi elhagyta a Kecskemétet és már aláírta szerződését is a cseh Teplicével.
jan. 16
9:59
Anglia: Guardiola ugyanarra vágyik, amire Mourinho (She)
Akárcsak José Mourinho, Josep Guardiola is kifejezte tiszteletét az angol labdarúgás iránt az Angol Futballszövetség (FA) megalapításának 150. évfordulója alkalmából. A Real Madrid tréneréhez hasonlóan ő is elmondta: szeretne egyszer a Premier League-ben edzőként dolgozni.
jan. 16
9:59
Sarapova újabb "biciklije", Stosur ismét elbukott (Agroinform)
Sarapova ismét játékvesztés nélkül tudott nyerni.
jan. 16
10:15
Videó: Hosszú Katinka aranyaival pózolt a címlapfotózáson (She)
Hosszú Katinka lesz a World Swimming februári számának címlapján, ugyanis az úszónő remek teljesítményével uralta az őszt, sorozatban nyerte a rövid pályás világkupákat, és a világbajnokságról is van aranyérme. Tekintse meg a fotózásról készült videót!
jan. 16
10:15
Szalayék után a többi magyar is célba ért (Agroinform)
A Sebestyén Sándor, Bognár József duó és a Pócsik László, Farkas Nándor, Szaller Zoltán trió is teljesítette szakaszt
jan. 16
10:17
Világjátékok: újabb kvóta, ezúttal a magyar íjászoknak (She)
A Magyar Íjászszövetség tájékoztatása szerint csupasz íj kategóriában (barebow) Kakas István kvótát szerzett a 2013-as világjátékokra Magyarországnak.
jan. 16
10:19
Belgium: „Ismét Köteles a Genk első számú kapusa" (She)
Mario Been, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő KRC Genk vezetőedzője ismét bizalmat szavaz Köteles Lászlónak, így a magyar kapus a Zulte-Waregem elleni szerdai kupameccsen visszakerül a kapuba.
jan. 16
10:33
MLSZ: elkezdődött a Magyar Labdarúgás Fóruma (She)
Az olasz Pierluigi Collina mellett két másik neves külföldi vendége is lesz a Magyar Labdarúgás Fórumának, amely szerdán 10 órakor kezdődött.
jan. 16
10:33
Magyar íjász is indulhat a Világjátékokon (Metropol)
A július 25-én kezdődő Világjátékokat Kolumbia harmadik legnagyobb városában, Caliban rendezik meg.
jan. 16
10:33
Korolovszky Gábor a másodosztályba szerződhet (Agroinform)
A Szombathelyi Haladás II.-vel készülő Korolovszky Gábor iránt NB II-es csapatok érdeklődnek.

Keresés