2013. szeptember 1. vasárnap

szept. 1
0:06
NS: Magyar nap Duisburgban! Itt a tízes! - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk!
szept. 1
0:24
US Open: Nadal könnyed sikerrel a 16 közöt (She)
A spanyol Rafael Nadal nagyon könnyed, háromjátszmás sikerrel jutott tovább az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójából.
szept. 1
0:42
NB I: Szivics külön köszönetet mondott egy játékosának (She)
Tomiszlav Szivics, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője az Újpest elleni 2–0-s győzelmet követően elmondta, hogy bár továbbra is van némi görcs a játékosaiban, nagyon fontos három pontot szereztek. Újpesti részről Kozma István úgy vélte, nem volt szerencséjük a meccsen, az első félidőben a sérülés és a bekapott gól mindent megváltoztatott.
szept. 1
1:00
Primera División: a Villarreal az élre száguldott (She)
Továbbra is hibátlan a Villarreal a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 2013–2014-es idényében. A „sárga tengeralattjáró" a harmadik fordulóban az Osasuna otthonában nyert 3–0-ra, ezzel pedig az élre ugrott a tabellán. A Valladolid a Getafe legyőzésével szerezte meg első pontjait.
szept. 1
1:36
Videó: Az első gólig az Újpest játszotta a futballt - Simon K. (She)
Meglehetősen letörten nyilatkozott Simon Krisztián a DVTK–Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzés után. Meg is volt rá minden oka: a fővárosiak nagyszerűen futballoztak egészen a 36. percig, amikor Zoran Kosztics megszerezte a vezetést a miskolciaknak. Simon az NSO Tv-nek elmondta, nem tudja, utána mi történt a csapattal.
szept. 1
7:00
US Open: Federer öt gémet engedélyezett ellenfelének (She)
A US Open férfi egyesének 3. fordulójában a hetedik helyen kiemelt svájci Roger Federer komoly verést mért a francia Adrian Mannarinóra, a vesztes ugyanis összesen öt gémet nyert meg, a második szettben pedig egyenesen lenullázódott.
szept. 1
7:36
Világfutball: Keane volt a győztes Galaxy vezére (She)
Az észak–amerikai bajnokság (MLS) alapszakaszában az ír légiós, a kétgólos Robbie Keane vezérletével nyert a  Galaxy otthon a San Jose Earthquakes ellen, a címvédő harmadik találatát Landon Donovan jegyezte.
szept. 1
7:54
FTC: megegyeztek a Reallal és Mateosszal - sajtóhír (She)
Spanyol lapinformációk szerint a Ferencváros labdarúgócsapata megegyezett a Real Madriddal és David Mateosszal is, így nincs akadálya, hogy a 26 esztendős, 190 centi magas hátvéd a zöld-fehéreknél folytassa pályafutását.
szept. 1
8:12
Kajak-kenu vb: 19 döntő a vasárnapi programban (She)
A tíz érmet, közte öt aranyat hozó szombati versenynapot követően vasárnap tizenkilenc számban rendeznek finálét a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon. A magyar együttes három sprintszám kivételével – K-1, C-1, K-2 – minden döntőben érdekelt, érmeink és győzelmeink száma alighanem tovább nő, akár a duplájára is. A Nemzeti Sport Online a nap folyamán élőben közvetíti a döntőket!
szept. 1
8:30
Bundesliga 2.: tíz jelölt Király Gábor csapatának kispadjára (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő 1860 München együttesénél keresik a Sandhausen elleni vereség után menesztett Alexander Schmidt utódját, és a vezetőség listáján tíz lehetséges kiszemelt található.
szept. 1
8:32
Cardiff: francia védővel lépték át a 30 millió fontot a walesiek (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság újonca, a Cardiff City leigazolta a Rennes védőjét, Kevin Theophile-Catherine-t.
szept. 1
8:48
Labdarúgás: ebédre Real-Bilbao, desszertnek 'Pool-MU - program (She)
Tartalmas program várja az európai toplabdarúgást kedvelőket vasárnap, hiszen egészen konkrétan déltől késő estig szinte megszakítás nélkül a televízión keresztül követhetik figyelemmel több meghatározó klub mérkőzését. Ráadásul nem egy közülük éppen egymás ellen csatázik, tehát vérbeli rangadókra van kilátás. A Premier League két kiemelt találkozóját, a Liverpool–Manchester United és az…
szept. 1
8:48
Wozniacki elbukott, Federer és Nadal gond nélkül győzött (Agroinform)
A korábbi női világelső, Caroline Wozniacki három játszmában kikapott az olasz Camila Giorgitól.
szept. 1
8:50
Serie A: Antoninit csereüzlettel passzolta el a Milan (She)
Játékoscseréről állapodott meg egymással a Genoa és a Milan labdarúgócsapata: az üzlet részeként Luca Antonini a ligúriaiakhoz, míg Valter Birsa a milánóiakhoz kerül.
szept. 1
8:52
DVTK: hamisított jegyek az Újpest elleni bajnokin (She)
Néhány szurkoló fiktív adatokat tartalmazó jeggyel akart bejutni szombaton este a diósgyőri stadionban megrendezett DVTK–Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzésre, előállították őket – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a távirati irodát.
szept. 1
9:06
Videó: Kádár-fejes, kimaradt ziccerek, DVTK-siker (She)
A labdarúgó NB I hatodik fordulójában a Diósgyőri VTK Zoran Kosztics és Kádár Tamás találatával otthon tartotta a három pontot az Újpest ellen.
szept. 1
9:24
PL: Rooney kihagyhatja a Liverpool elleni meccset (She)
Angol sajtóértesülések szerint Wayne Rooney fejsérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a Liverpool elleni mai mérkőzést.
szept. 1
9:24
Szépségdíjat nem kapunk a meccsért - Ricardo Moniz (Agroinform)
Diallo harmadik percben szerzett góljával legyőzte a Ferencváros a Kecskemétet.
szept. 1
9:42
Kajak-kenu vb: Vajda Attila 2. lett 5000 m-en (She)
Második helyen végzett Vajda Attila a C-1 5000 m-es versenyszámban a duisburgi kajak-kenu-világbajnokságon. Az aranyérmet a német Sebastian Brendel szerezte meg.
szept. 1
9:42
Federer könnyedén lépett tovább (Metropol)
A 7. helyen kiemelt svájci játékos a francia Adrian Mannarinót győzte le.
szept. 1
9:44
Ajánló: Pécsen a Debrecen, Vidi-MTK - hazai futballprogram (She)
Három mérkőzés maradt hátra a labdarúgó NB I hatodik fordulójából. A szezont három vereséggel kezdő Pécs múlt héten megtörte nyeretlenségi sorozatát, és most az eddig remeklő Debrecent fogadja. A Kaposvár mindeddig egy pontot gyűjtött, vajon sikerül-e elindulni felfelé a három meccse veretlen Bp. Honvéd ellen? A záró meccsen a négy győzelmet és egy döntetlent összehozó Videoton ellenfele a…
szept. 1
10:00
Videó: a Chelsea-fanok már dalba foglalták Williant (She)
A Chelsea 31 millió fontot sem sajnált átutalni a brazil Willian átigazolásáért az Anzsi Mahacskalának. A „kékek” szurkolói hamar megkedvelték a középpályást, ugyanis az a városi rivális Tottenham ajánlatát utasította Roman Abramovics kedvéért.
szept. 1
10:00
Végre győzelmet ünnepelhettem otthon - Szalai Ádám (Agroinform)
Első győzelmét aratta a német labdarúgó-bajnokságban a Schalke, Szalai Ádám ezúttal nem szerzett gólt.
szept. 1
10:18
Kajak-kenu vb: Csay Renáta is ezüstérmes 5000 m-en (She)
Csay Renáta második helyen végzett a női K-1 5000 m-es versenyszámban a duisburgi kajak-kenu-világbajnokságon. Korábban Vajda Attila C-1 5000 m-en szerzett ugyancsak ezüstérmet.
szept. 1
10:18
Műugró ob: Kormos és Hajnal sikerei (Metropol)
Kormos Villő és Hajnal András egyéniben és szinkronban is aranyérmet szerzett toronyugrásban.
szept. 1
10:20
Magabiztos diósgyőri siker az Újpest ellen (Metropol)
A Diósgyőr hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén.
szept. 1
10:22
Marosi Katalinék kiestek (Metropol)
A szombati találkozón Marosiék másfél óra alatt szenvedtek vereséget a 10. helyen kiemelt duóval szemben.
szept. 1
10:24
US Open: Nadal sima sikere (Metropol)
A második helyen kiemelt játékos a horvát Ivan Dodigot győzte le.
szept. 1
10:36
Hamburg: Calhanoglu nemet mondott a németeknek, török lesz (She)
A 79. percben csereként beállva duplázott az 1700. Bundesliga-meccsét játszó Hamburg labdarúgócsapatában Hakan Calhanoglu az újonc Braunschweig ellen, ami azért nagy szó, mert a mannheimi születésű török támadó középpályás még csupán 19 esztendős.
szept. 1
10:54
Monaco: Kondogbia megijedt a madridi lehetőségtől (She)
Bár a Real Madrid labdarúgócsapata is igen élénken érdeklődött iránta a nyári átigazolás szezonban, mégis a francia Monacót választotta Geoffrey Kondogbia, aki most meg is indokolta a döntését.
szept. 1
10:54
Kajak-kenu vb: 2 ezüst 5000 méteren (Metropol)
A kenus Vajda Attila és a kajakos Csay Renáta révén két ezüstérmet szereztek a magyarok az 5000 méteres táv vasárnap délelőtti döntőiben.
szept. 1
10:54
Nem hinném, hogy Casillas távozna - Ancelotti (Agroinform)
Továbbra is téma a Real Madrid kapushelyzete, a csapat trénere már beszélt Casillasszal a szituációról.
szept. 1
10:56
Kajak-kenu vb: Noé Milán a 7. lett K-1 5000 m-en (She)
A hetedik helyen ért célba Noé Milán K-1 5000 m-en a duisburgi kajak-kenu-világbajnokságon. Ez volt a vb első olyan száma, amelyben magyar versenyző nem szerzett érmet, pedig már lement tizenkettő. Amint arról beszámoltunk: vasárnap délelőtt Vajda Attila a kenusok, míg Csay Renáta a kajakosok között lett ezüstérmes 5000 m-en.
szept. 1
10:58
Videó: ismét zseniális ütések - Federer a régi (She)
A US Open férfi egyesének 3. fordulójában a hetedik helyen kiemelt svájci Roger Federer komoly verést mért a francia Adrian Mannarinóra, a vesztes ugyanis összesen öt gémet nyert meg, a második szettben pedig egyenesen lenullázódott.
szept. 1
11:12
Németország: Schweinsteiger és Götze sem lesz ott a válogatottban (She)
Sérülés miatt a Bayern Münchent erősítő Mario Götze és Bastian Schweinsteiger is lemarad a német labdarúgó-válogatott soron következő világbajnoki selejtezőiről.
szept. 1
11:30
A délelőtt mérlege két ezüst Duisburgban (Infostart)
A kenus Vajda Attila és a kajakos Csay Renáta révén két ezüstérmet szereztek a magyarok az 5000 méteres táv vasárnap délelőtti döntőiben a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon.
szept. 1
11:30
Milan: Kaká 3 helyett 8 millió eurót akar - sajtóhír (She)
A Sky Italia arról számolt be, hogy a Real Madridtól távozni kívánó brazil labdarúgó, Kaká évi nyolcmillió eurós fizetést szeretne, ám olasz kérője, a Milan viszont csak hárommilliót ajánl.
szept. 1
11:30
Ingyen pénz sportfogadáshoz? Szeptemberben is játssz velünk 400 ezer forintért! (Agroinform)
A Hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.
szept. 1
11:48
Videó: távoli a szegedi BL-be jutás, de szóba kerülhet (She)
A Pick Szeged 26–16-ra kikapott a Metalurg Szkopje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének első mérkőzésén. A csongrádiak nyugodtak a visszavágó előtt, és mint az edzőjük, Juan Carlos Pastor elmondta, a legjobb formájukra lesz szükségük a vasárnapi találkozón.
szept. 1
11:48
Eto'o úgy járhat, mint Benítez, tüntethet ellene a Stamford Bridge (Agroinform)
A kameruni csatár londoni belépője nem feltétlenül lesz totális közönségsiker.
szept. 1
12:06
Kajak-kenu vb: Douchev-Janics 5. lett 200 m-en (She)
Az ötödik helyen végzett Douchev-Janics Natasa női K-1 200 m-en a duisburgi kajak-kenu-világbajnokságon.
szept. 1
12:24
Videó: verekedés, kutyák, bilincsek egy angol bajnoki előtt (She)
23 embert előállítottak a Port Vale–Wolves angol harmadosztályú bajnoki előtt. A hivatalos közlemény szerint a rendőrök egy csoport agresszív Port Vale-szurkolóval konfrontálódtak. A videón jól látszik az erőszakos fellépés, a rendőrök kutyákkal is „védekeztek”. A találkozó után sem tétlenkedtek a fanatikusok, több autót megrongáltak, és üvegekkel dobálták meg a biztonsági személyeket.
szept. 1
12:24
Két magyar ezüstérem a leghosszabb távon (Agroinform)
A kenus Vajda Attila és a kajakos Csay Renáta révén két ezüstérmet szereztek a magyarok 5000 méteren a kajak-kenu vb-n.
szept. 1
12:26
Ökölvívás: Hernández padlóról felkelve védte meg vb-címét (She)
A hétvége folyamán mindössze egy világbajnoki mérkőzésre került sor a profi ökölvívás világában, és ugyan az Adrián Hernández–Kakutani Acusi kislégsúlyú WBC-ütközet alig pár menetig tartott, a találkozó meglehetősen heves és változatos küzdelemmel lepte meg a nézőket.
szept. 1
12:42
Kajak-kenu vb: 4. lett a Kovács, Douchev-Janics páros 200 m-en (She)
A negyedik helyen végzett a Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa női K-2 200 m-en a duisburgi kajak-kenu-világbajnokságon.
szept. 1
12:42
Parádés védekezés és kapusteljesítmény, a Ferencváros legyőzte a BL-győztest (Agroinform)
A címvédő Győri Audi ETO közel öt esztendő után vereséget szenvedett az NB I-ben, a jég az Elek Gyula Arénában tört meg.
szept. 1
12:44
Bundesliga: argentin balhátvéddel erősített a Werder (She)
Santiago Garcia személyében argentin védőt vett kölcsön a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremen csapata.
szept. 1
12:44
Három halálos hiba - meccselemzés, Juventus-Lazio (Agroinform)
Hatalmas bakikat követett el Vladimir Petkovics együttese, így megérdemelten verte el őket a Juve.
szept. 1
13:00
Janics Natasa egyik számában sem került dobogóra 200-on (Infostart)
Douchev-Janics Natasa egyesben ötödik, párosban Kovács Katalinnal negyedik lett a duisburgi kajak-kenu világbajnokság 200-as döntőiben.
szept. 1
13:00
Női kézi NB I: FTC-Győr élőben az NSO-n! (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság alapszakaszának első fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC a legfajsúlyosabb hazai kihívójához, az FTC-Rail Cargo Hungariához látogat. A 12.40 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

Keresés