2014. január 17. péntek

jan. 17
0:12
NS: bravúr Dániában; Kassai és a közeg; búcsú Rakaczki Bencétől - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
jan. 17
0:12
Spanyol Király Kupa: Könnyed Barca-továbbjutás Messi-duplával, vezéráldozattal (Agroinform)
A katalánok 2-0-ra nyertek a Getafe otthonában, így bejutottak a legjobb nyolc közé. Neymar bokasérülést szenvedett.
jan. 17
0:48
Férfi kosár Euroliga: otthon égett a Galata és az Olympiakosz (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének harmadik fordulójában a spanyol Barcelona a görög Olympiakosz, az orosz Lokomotiv Kubany a török Galatasaray, míg az izraeli Maccabi Tel-Aviv a litván Zalgiris Kaunas vendégeként nyert. A Barca és a Maccabi hibátlan a középdöntőben.
jan. 17
0:52
Felkészülés: Kuyt döntött, Husztiék kikaptak a Fenertől (She)
A német Hannover96 labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen egygólos előnyről szenvedett egygólos vereséget a török Fenerbahcétól. A győztes találatot Dirk Kuyt szerezte büntetőből a 92. percben. A hannoveriek magyar légiósa, Huszti Szabolcs kezdőként végigjátszotta a találkozót, csakúgy, mint a ZTE korábbi légiósa, Artjoms Rudnevs, akit a téli átigazolási szezonban szereztek meg a németek.
jan. 17
1:06
NBA: 237 pont és Nets-siker a londoni O2 Arénában (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban rendhagyó helyen, a londoni O2 Arénában rendezték meg az Atlanta Hawks–Brooklyn Nets találkozót, amelyen a papíron pályaválasztók 110 pontot szereztek ugyan, de így is 17 pontos vereséget szenvedtek.
jan. 17
2:54
Aus. Open: még negyven fok „alatt” végzett Serena Williams (She)
Egyhuzamban 25. mérkőzésén sem talált legyőzőre Serena Williams. A legutóbb tavaly nyáron veszítő amerikai idén még szettet sem bukott, a nyolcaddöntőbe jutásért a szlovák Daniel Hantuchovát győzte le a Rod Laver Aréna első pénteki találkozóján viszonylag könnyedén 6:3, 6:3-ra.
jan. 17
5:54
Aus. Open: megvan Babos Tímea első melbourne-i győzelme (She)
A szoros egyéni vereséget követően párosban javított Babos Tímea az Australian Openen. A csütörtöki hőségszünetek miatt péntekre halasztott mérkőzésen a horvát Petra Marticcsal az oldalán bő két óra alatt 6:4, 3:6, 7:5-re győzték le a Dominika Cibulková, Yanina Wickmayer szlovák, belga kettőst.
jan. 17
6:48
NBA: mi történhetett a Houstonnal a nagyszünet után? (She)
A Houston Rockets a nagyszünetben még 73–59-re vezetett az Oklahoma City Thunder ellen az NBA legutóbbi játéknapján, ám a 3. és 4. negyedben összesen 19 pontot szerzett csak, így kikapott hazai pályán a 36 pontos Kevin Durant vezette vendégektől.
jan. 17
7:06
Babos Tímea először nyert Melbourne-ben (Infostart)
A csütörtöki hőségszünetek miatt péntekre halasztott mérkőzésen Babos Tímea a horvát Petra Marticcsal az oldalán bő két óra alatt 6:4, 3:6, 7:5-re győzte le a Dominika Cibulková, Yanina Wickmayer szlovák, belga kettőst.
jan. 17
7:06
ETO: Kiss Máté az NB III miatt nem szerződhet az MTK-ba (She)
Kiss Máté ősszel a Győri ETO kölcsönjátékosaként Mezőkövesden szerepelt. A labdarúgó teljesítményére más csapatnál is felfigyeltek, de hiába, ebben a szezonban harmadik klubba már nem igazolhat.
jan. 17
7:24
NHL: elképesztő védés és vendégsiker Philadelphiában (She)
Carter Hutton főszerepet vállalt a Nashville Predators Philadelphiában aratott 4–3-as győzelmében az NHL legutóbbi játéknapján. A 28 éves kanadai kapus a második harmadban elképesztő bravúrral mentette meg csapatát a góltól, majd a szétlövés során hét lövésből ötöt hárított.
jan. 17
7:42
Görögország: az FTC-től távozó brazil Fülöp volt csapatánál (She)
A görög Aszterisz Tripolisznál köthet ki a brazil Gerson, az NB I-es Ferencváros volt labdarúgója.
jan. 17
8:00
Dakar 2014 - Dési a 49. helyen futott be (Infostart)
Dési János a 49. időt motorozta a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali tizenegyedik szakaszán, ezzel összetettben a 45. helyen áll. Az autósoknál az Orlando Terranova, Paulo Fiuza argentin, portugál páros, a motorosoknál pedig a spanyol Marc Coma győzött.
jan. 17
8:00
Ökölvívás: elhunyt José Sulaimán, a WBC elnöke (She)
Az ökölvívás újabb nagy egyénisége távozott az élők sorából, ugyanis csütörtökön egy kaliforniai kórházban 82 esztendős korában elhunyt az egyik legjelentősebb szervezet, a WBC elnöki pozícióját hosszú ideje betöltő José Sulaimán.
jan. 17
8:18
Férfi kézi Eb: véget ér a csoportkör - a pénteki program (She)
Péntek este befejeződnek a C- és a D-csoport küzdelmei is a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 17
8:36
NB II: Rajos edzett Ajkán, szlovén ellenfél is lesz (She)
Megkezdte a felkészülést a tavaszra a labdarúgó NB II-ben hatodik helyen tanyázó FC Ajka. Az első tréningen részt vett a Kecskemétről igazolt Mogyorósi József, illetve a Haladásnál kegyvesztetté váló Rajos Gábor is.
jan. 17
8:54
Szórta a gólokat Lionel Messi (Infostart)
Lionel Messi szerezte a legtöbb bajnoki gólt 2013-ban: a spanyol élvonalban címvédő és listavezető FC Barcelona argentin világsztárja 46-szor talált be az ellenfelek kapujába a Primera Divisiónban - az IFFHS összegzése szerint.
jan. 17
8:54
Valencia: a Man. City a minta, Falcao is a tervek között (She)
A szerdai határidőig több ajánlatot tettek az adósságban úszó Valencia labdarúgócsapatáért, ám a fő hitelező nem árulta el az érdeklődők kilétét.
jan. 17
8:54
A hőség sem állította meg a sztárokat Ausztráliában (Metropol)
Tegnap életbe léptették az „extrém hőség” szabályt.
jan. 17
8:54
Szocsi 2014: Német tarolás várható a jégteknőben - szánkó előzetes (Agroinform)
A téli olimpiák szánkóversenyeit eddig a német sportolók dominálták - vélhetően ez a szocsi olimpián sem lesz másként.
jan. 17
8:56
Videó: Fehérváron nem elérhetetlen az áhított playoff (She)
A 44 meccses alapszakasz után a középszakasszal folytatódik az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának. Az NSO Tv-nek Ocskay Gábor szakosztály-igazgató, Marty Raymond vezetőedző, Benk András és Tokaji Viktor értékelte az alapszakaszt.
jan. 17
8:56
Barcelona: Hála Istennek nem súlyos Neymar sérülése - Martino (Agroinform)
A Barcelona trénere úgy véli, a brazil mindössze kisebb kihagyásra számíthat, miután aláfordult a bokája a Getafe ellen.
jan. 17
8:58
Belgium: az Újpestet kikosarazó fiatal Angliában folytatja (She)
A tavaly nyáron az Újpesttel hírbe hozott Anil Koc az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Charltonhoz kerül kölcsönbe a Standard Liege-től.
jan. 17
9:00
NB III: a zalaegerszegi Máté Péter Szegedre igazolt (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő Szeged szerződtette Máté Pétert a másodosztályú Zalaegerszegtől – adta hírül a szegediek hivatalos honlapja.
jan. 17
9:12
F1: újra Ron Dennis a McLaren élén, változásokat ígért (She)
Azonnali hatállyal Ron Dennist nevezték ki a McLaren igazgatójának, így várhatóan a Formula–1-es csapat irányítását is visszaveszi az eddigi főnöktől, Martin Whitmarshtól a wokingi istállónál.
jan. 17
9:14
Női kézi KEK: mindkétszer idegenben játszik a Veszprém (She)
A francia Fleury Loiret Handball elleni KEK-nyolcaddöntő mindkét meccsét idegenben játssza a Veszprém női kézilabdacsapata.
jan. 17
9:30
Videó: szemfüles - Lékai a saját kilenceséről lőtt gyönyörű gólt (She)
Mint beszámoltunk róla, bejutott a középdöntőbe a magyar válogatott a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután a csoportkör utolsó fordulójában 26–26-os döntetlent játszott Norvégiával. Mocsai Lajos szerint Lékai Máté élete egyik legjobb mérkőzését játszotta a válogatottban, ezt a hét gólja, köztük a saját kilenceséről szerzett találata is igazolja. Lékai szemfüles gólját…
jan. 17
9:48
Australian Open: Djokovics tiszteli a labdaszedőket (is) (She)
Novak Djokovics tiszteletét kivívták az Australian Openen tevékenykedő személyek, akik az óriási hőséggel dacolva becsülettel teszik a dolgukat.
jan. 17
9:48
Férfi kézilabda Eb: Mocsai Lajos néhány poszton javulásra számít (Agroinform)
A macedón válogatott ellen kezdi meg szereplését a magyar csapat a kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében.
jan. 17
9:50
F1: a NASCAR-ban már sikeres csapat csatlakozna 2015-ben (She)
A sikeres NASCAR-csapatot működtető amerikai Gene Haas az egyik jelentkező a Formula–1-es mezőny 2015-ös bővítésére. Rajta kívül a német Colin Kolles és az F1-ből 2009 végén kiszálló Toyota „maradványait” felvásárló szerb StefanGP pályázik arra, hogy a maximálisan engedett 13 csapat valamelyike legyen.
jan. 17
9:52
Videó: kidőlt - csúnyán aláfordult Neymar bokája (She)
Mint beszámoltunk róla, négygólos előnnyel várta a Getafe elleni idegenbeli mérkőzést a Barcelona a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében. A visszavágón Messi klasszisa döntött (0–2). Neymar bokasérülést szenvedett, az első diagnózisok szerint három hétre kidőlt. Íme, a brazil sztár sérülése!
jan. 17
10:06
Válogatott: Pintér Attila öt-hat mellőzött légiósra számít (She)
Március 5-én Győrben, Finnország ellen mutatkozik be Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott decemberben kinevezett szövetségi kapitánya. A Győri ETO kispadjáról a nemzeti csapathoz kerülő szakember bízik benne, több külföldön játszó magyar futballista is részt tud majd venni a válogatott törökországi edzőtáborában.
jan. 17
10:06
Babosék a második fordulóban (Metropol)
A magyar teniszező a horvát Petra Marticcsal továbbjutott az Australian Openen.
jan. 17
10:08
Bayern: Guardiola tudja, hová kell világklasszis erősítés (She)
Az elmúlt másfél évben gyakorlatilag megállíthatatlannak tűnt a Bayern München labdarúgócsapata, ám Pep Guardiola vezetőedző még mindig erősítené a bajor együttest – írja a Bild.
jan. 17
10:10
Dakar 2014: Sebestyénék az 52. időt autózták (She)
A Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós (Toyota) alkotta csapat az 52. idővel ért célba csütörtökön az autósok között a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali 11. szakaszán, s összetettben a 45. helyen áll.
jan. 17
10:12
Blog: A mi Madarunk - Thury Gábor írása (She)
Szinte napra pontosan egybeesik Madár tíz évvel ezelőtti első világbajnoki címmérkőzése, és a bejelentés, hogy március 8-án bokszol (utoljára?). Akár itt a számvetés ideje.
jan. 17
10:14
PMFC: Matyi Dezső nyílt levele a klub körüli helyzetről (She)
Matyi Dezső, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC távozó tulajdonosa nyílt levelet juttatott el a Dunántúli Naplóhoz a klub körüli helyzettel kapcsolatban. Alább a bama.hu alapján változtatás nélkül közöljük a levelet.
jan. 17
10:24
Dési is célba ért (Metropol)
Dési János a 49. időt motorozta a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali tizenegyedik szakaszán, ezzel összetettben a 45. helyen áll.
jan. 17
10:42
NB III: MTK-nevelést igazolt Détári a Felsőtárkányhoz (She)
Megvan a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkány első téli szerzeménye: Détári Lajos szakmai igazgató az MTK-nevelésű Nagy Tamással erősítette meg a keretet. Détári elmondta, három-négy érkezővel számolnak, a cél a dobogós helyek valamelyikének megszerzése.
jan. 17
10:42
Sebestyénék feljöttek összetettben (Metropol)
A Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós (Toyota) alkotta csapat az 52. idővel ért célba csütörtökön a Dakar-ralin.
jan. 17
10:42
Manchester United: Van Persie bízik Moyes-ban és hálás Van Bastennek (Agroinform)
Robin van Persie biztos benne, hogy David Moyes vezetésével a Manchester United feljebb zárkózik a tabellán.
jan. 17
10:44
Championship: válogatott román védőt igazolt a kiesőjelölt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Doncaster Rovers szerződtette a román Gabriel Tamast.
jan. 17
10:46
Videó: ritka heresérülés miatt vitték le a Getafe-játékost (She)
Bizarr és ritka sérülés miatt kellett hordágyon levinni Alex Ruanót, a spanyol élvonalbeli Getafe labdarúgóját a Barcelona elleni Király-kupa-találkozón. A spanyol védőnek a 36. percben elszakadt pár ér az egyik heréjében.
jan. 17
11:00
FTC: Dibusz telefonon közölte a hírt Jova Leventével (She)
Dibusz Dénes, a Ferencváros labdarúgócsapatának Pécsről igazolt új kapusa konfliktusra nem, csak versengésre számít kollégájával, Jova Leventével, akit felhívott, hogy az átigazolási hírt személyesen közölje vele. A fiatal hálóőr a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: az FTC évek óta érdeklődött iránta, s tavaszra a Fradi-kezdőcsapat a célja; tisztában van azzal, miben kell még…
jan. 17
11:02
NB II: Vólent a Balmaznál, felcsúti fiatalokat is várnak (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros elnöke, Tiba István a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, sikerült megállapodni Vólent Rolanddal és Bakos Bencével, de további próbajátékosokat is várnak.
jan. 17
11:04
Paks: Bori távozhat, egy lépésre a volt Fradi-játékos (She)
Bori Gábor távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Pakstól, Diósgyőrbe szerződhet – erősítette meg Haraszti Zsolt ügyvezető a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését. Az FTC-ben is megfordult Tóth Bencének jó esélye van arra, hogy a tolnaiakhoz szerződjön, Lázok János külföldre igazolhat.
jan. 17
11:18
Egymilliárdos gyorssegélyt kér a Hungaroring (Infostart)
Nem indul februárban a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöki tisztségéért Gyulay Zsolt, aki az eddigi elnökség legtöbb tagjával együtt a héten lemondott posztjáról.
jan. 17
11:18
Videó: óriási monokli nőtt a Real Madrid csatárának szeme alá (She)
A szeme alatt sérült meg Álvaro Morata, a Real Madrid fiatal csatára az Osasuna elleni spanyol Király-kupa-mérkőzésen. A támadónak jókora monokli nőtt a szeme alá. Íme!
jan. 17
11:18
Egymilliárdos gyorssegély kell a Hungaroringnek (Metropol)
Bár a Hungaroring Sport Zrt. a tavalyi évet közel 100 millió forintos nyereséggel zárta, körülbelül egymilliárd forintos gyorssegélyre lenne szüksége.
jan. 17
11:19
Tipp: Elkapatnánk a tartalékos sereghajtót (Agroinform)
A francia másodosztály 20. fordulójának mérkőzésén a feljutásért küzdő Nancy hazai pályán fogadja a CA Bastiát.

Keresés